κι εγώ έτσι το κόβω...δεν πιστεύω κάτι τώρα για τη συνεργασία με Οικονομώ...έχει άλλα να κάνει ο Φοίβοςstelios έγραψε:Γιατί είσαι ρεαλίστρια.Λογικά θα της βγάλει κάτι καινούργιο,προς Χριστούγεννα το βλέπω.deba έγραψε:εγώ γιατί πλέον δεν περιμένω να προωθήσουν τίποτα;
Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
mh sou pw neo etos..
Λογικά θα κλείσει 1 χρόνο κυκλοφορίας το cd και μετά θα της βγάλει κάτι καινούργιο.
I like people too much or not at all.
α
που τη βρήκες αυτή;
το έχει βάλει στο Twitter στο προφίλ της
κομμάτι της αφίσας;

κομμάτι της αφίσας;

Από την φωτογράφιση για την αφίσα είναι.Ωραία φώτο.deba έγραψε:απου τη βρήκες αυτή;
![]()
![]()
![]()
κομμάτι της αφίσας;

με αυτό το φωτισμό δείχνει κουκλίστικο το ξανθόstelios έγραψε:Από την φωτογράφιση για την αφίσα είναι.Ωραία φώτο.deba έγραψε:απου τη βρήκες αυτή;
![]()
![]()
![]()
κομμάτι της αφίσας;

να τη δω θέλω και σε περισσότερα για να κρίνω πόσο της πάει

νομίζω ήθελα να το κάνει από πέρυσι πιο ξανθό αλλά δε γινόταν
Αυτός ο καράφλας με το μικρόφωνο είναι ίσως ο πιο γελοίος εκπρόσωπος της ελληνικής δημοσιογραφίας.stelios έγραψε:
γλυκιά είναι πάντα η Έλλη σε αυτά...δεν τη θυμάμαι ποτέ να ξινίζει χωρίς λόγο απλά επειδή δεν περίμενε να την πετύχουν
Μια φορά μόνο πριν χρόνια,που τους είχε πει να διαβάζουν βιβλία και όχι δημοσιεύματα σε περιοδικά.deba έγραψε:γλυκιά είναι πάντα η Έλλη σε αυτά...δεν τη θυμάμαι ποτέ να ξινίζει χωρίς λόγο απλά επειδή δεν περίμενε να την πετύχουν

δεν το θυμάμαι αυτόstelios έγραψε:Μια φορά μόνο πριν χρόνια,που τους είχε πει να διαβάζουν βιβλία και όχι δημοσιεύματα σε περιοδικά.deba έγραψε:γλυκιά είναι πάντα η Έλλη σε αυτά...δεν τη θυμάμαι ποτέ να ξινίζει χωρίς λόγο απλά επειδή δεν περίμενε να την πετύχουν

Την έκραζε μετά για μήνες το δελτίο του star.deba έγραψε:δεν το θυμάμαι αυτόstelios έγραψε:Μια φορά μόνο πριν χρόνια,που τους είχε πει να διαβάζουν βιβλία και όχι δημοσιεύματα σε περιοδικά.deba έγραψε:γλυκιά είναι πάντα η Έλλη σε αυτά...δεν τη θυμάμαι ποτέ να ξινίζει χωρίς λόγο απλά επειδή δεν περίμενε να την πετύχουν![]()

δε θεωρούσα ποτέ μου πως χρειαζόταν λόγο στο star για να κράξουνstelios έγραψε:Την έκραζε μετά για μήνες το δελτίο του star.deba έγραψε:δεν το θυμάμαι αυτόstelios έγραψε:Μια φορά μόνο πριν χρόνια,που τους είχε πει να διαβάζουν βιβλία και όχι δημοσιεύματα σε περιοδικά.deba έγραψε:γλυκιά είναι πάντα η Έλλη σε αυτά...δεν τη θυμάμαι ποτέ να ξινίζει χωρίς λόγο απλά επειδή δεν περίμενε να την πετύχουν![]()

Γ. Μπόγρης - Ε. Κοκκίνου: Φωτογραφίες από την καλοκαιρινή τους απόδραση στη Σκιάθο!

Στιγμές ξεγνοιασίας και ηρεμίας έζησε η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης στη Σκιάθο. Το ζευγάρι φρόντισε να γεμίσει τις μπαταρίες του και να περάσει όμορφες στιγμές πριν ξεκινήσει το φορτωμένο πρόγραμμα του χειμώνα. Η Έλλη ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ο Γιώργος ξεκινάει προοπονήσεις με τη νέα του ομάδα στο μπάσκετ.
Όλα αυτά όμως έμειναν για λίγο στην άκρη κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους εξορμήσεων. Μετά τις διακοπές τους στους Παξούς, ταξίδεψαν μέχρι το πανέμορφο νησί των Σποράδων έχοντας στην παρέα τους έναν στενός φίλο του μπασκετμπολίστα.
Κολύμπι, ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες, διάβασμα για την τραγουδίστρια και παιχνίδια στη θάλασσα περιλάμβανε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το καθημερινό τους πρόγραμμα. Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί άλλωστε για λίγες στιγμές χαλάρωσης και όχι για κοσμοπολίτικη ζωή.
Δες φωτογραφίες από τις διακοπές τους που δημοσιεύει η εφημερίδα:

Στιγμές ξεγνοιασίας και ηρεμίας έζησε η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης στη Σκιάθο. Το ζευγάρι φρόντισε να γεμίσει τις μπαταρίες του και να περάσει όμορφες στιγμές πριν ξεκινήσει το φορτωμένο πρόγραμμα του χειμώνα. Η Έλλη ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και ο Γιώργος ξεκινάει προοπονήσεις με τη νέα του ομάδα στο μπάσκετ.
Όλα αυτά όμως έμειναν για λίγο στην άκρη κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους εξορμήσεων. Μετά τις διακοπές τους στους Παξούς, ταξίδεψαν μέχρι το πανέμορφο νησί των Σποράδων έχοντας στην παρέα τους έναν στενός φίλο του μπασκετμπολίστα.
Κολύμπι, ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες, διάβασμα για την τραγουδίστρια και παιχνίδια στη θάλασσα περιλάμβανε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το καθημερινό τους πρόγραμμα. Το ζευγάρι βρέθηκε στο νησί άλλωστε για λίγες στιγμές χαλάρωσης και όχι για κοσμοπολίτικη ζωή.
Δες φωτογραφίες από τις διακοπές τους που δημοσιεύει η εφημερίδα:

Η Έλλη σκίζει!Το "Δεν υπάρχεις πια" παίζει συνέχεια!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος supernatural22 την Κυρ Αύγ 19, 2012 1:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
top100 den yparxei akoma mono to koitakse xamhla omws..
Το ''Δεν υπάρχεις πια'' που παίζει και εγώ δεν το ακούω;Αθήνα τουλάχιστον δεν παίζει.
Κλαίω με τα σχόλια που κάνουν στο twitter στην Έλλη για το μουστάκι του Οικονομόπουλου.
Τον αποκαλούν playmobil,της λένε να το παίξει crazy girl και να του το ξυρίσει όπως στην ταινία,την ρωτάνε αν είναι αυτοκόλλητο.
Τον αποκαλούν playmobil,της λένε να το παίξει crazy girl και να του το ξυρίσει όπως στην ταινία,την ρωτάνε αν είναι αυτοκόλλητο.