Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Είμαι ανάμεσα σε Αναπάντητες Κλήσεις και Number One.
Το Baby Is Over...θα ήθελε να συμπεριλαμβάνεται στα χιτ της Έλενας.
ε πως, το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι της σε όλη της την καριέρα
'Επαιξε και έκανε μια συμπαθητική πορεία στο ράδιο αλλά μέχρι εκεί.
Καμιά σχέση με Number Οne και Αναπάντητες Κλήσεις. Αυτά τα δύο τα παίζανε τόσο συχνά που τα είχε σκυλπβαρεθεί ο κόσμος.
Είμαι ανάμεσα σε Αναπάντητες Κλήσεις και Number One.
Το Baby Is Over...θα ήθελε να συμπεριλαμβάνεται στα χιτ της Έλενας.
ε πως, το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι της σε όλη της την καριέρα
'Επαιξε και έκανε μια συμπαθητική πορεία στο ράδιο αλλά μέχρι εκεί.
Καμιά σχέση με Number Οne και Αναπάντητες Κλήσεις. Αυτά τα δύο τα παίζανε τόσο συχνά που τα είχε σκυλπβαρεθεί ο κόσμος.
ήταν για 26 εβδομάδες στο Top5 του airplay, τις 9 από τις οποίες ήταν στο #1.
Διαφωνώ. Το Βaby It's Over εκανε πολύ μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία απ' ότι οποιοδήποτε άλλο τραγούδι της (πλην του My Number 1). Μπορεί να μην την χαρακτηρίζει τόσο όσο άλλα τραγούδια της καριέρας της (όπως πχ το Αναπάντητες Κλήσεις ή το Mambo) αλλά επιτυχία αυτής της μορφής δεν νομίζω να ξαναείδε η Παπαρίζου.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Μεγαλυτερο Hit απο Αννα Βισση?? (Εδω να μας δω.... )Προσωπικα δεν γνωριζω γτ εχει και 40 χρονια καριερας............. Αλλα νομιζω οτι το τραγουδι σιγουρα θα προερχεται απο το album "Κραυγη" (2000)
Mέχρι στιγμής έχετε βάλει για Χατζηγιάννη,Παπαρίζου και τώρα Βίσση.Αυτοί οι καλλιτέχνες όμως έχουν δικά τους section.Μπορεί να μπει ως θέμα εκεί.
Καλύτερα να λέγατε εδώ για καλλιτέχνες που δεν έχουν δικό τους section.
stelios έγραψε:Mέχρι στιγμής έχετε βάλει για Χατζηγιάννη,Παπαρίζου και τώρα Βίσση.Αυτοί οι καλλιτέχνες όμως έχουν δικά τους section.Μπορεί να μπει ως θέμα εκεί.
Καλύτερα να λέγατε εδώ για καλλιτέχνες που δεν έχουν δικό τους section.
δεν εχουν προσβαση ολοι στα sections εκεινα. ειδικα σε χατζηγιαννη κ παπαριζου εχουν λιγοι
auta pou emeinan diaxronika de shmainei oti otan vghkan ekanan kai to megalutero xamo.
vasei autou tou skeptikou loipon, gia mena einai kseka8ara to trauma.
zaxos έγραψε:Μεγαλυτερο Hit απο Αννα Βισση?? (Εδω να μας δω.... )Προσωπικα δεν γνωριζω γτ εχει και 40 χρονια καριερας............. Αλλα νομιζω οτι το τραγουδι σιγουρα θα προερχεται απο το album "Κραυγη" (2000)
Για να ξεχωρίσουμε, όταν λέμε hit αναφερόμαστε σε εμπορική/ραδιοφωνική επιτυχία ή διαχρονική γιατί συχνά δεν συμβαδίζουν τα δύο.
πχ Για Βίσση αν μιλάμε για διαχρονικότητα κορυφή πιάνει το "Δώδεκα", αλλά αν μιλάμε για εμπορικότητα συναγωνίζονται και άλλα (Αγάπη Υπερβολική, Τρένο, Ψεύτικα κ.α.)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!