Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
ακουσα τερζη(αφησε με μονο)
βανδη(κοριτσακι σου)
γαρμπη(τρυφεροτητα-που μπηκε επειδη τον ρωτησε ο χατζηνικολαου ξεχωρισε ενα στιχο σου,ανεφερε και την μασκα)
βανδη(κοριτσακι σου)
γαρμπη(τρυφεροτητα-που μπηκε επειδη τον ρωτησε ο χατζηνικολαου ξεχωρισε ενα στιχο σου,ανεφερε και την μασκα)
μάλλον ξύπνησες αργά
θυμάμαι πως ο real έβαζε τις συνεντεύξεις! θα τη βρούμε και θα την ανεβάσουμε!

θυμάμαι πως ο real έβαζε τις συνεντεύξεις! θα τη βρούμε και θα την ανεβάσουμε!

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
και την πατριδα μου για κλεισιμο.
Σας φαγαμε βανδακια μπουχχαχαχαχα

Σας φαγαμε βανδακια μπουχχαχαχαχα

GUNNER_10 έγραψε:και την πατριδα μου για κλεισιμο.
Σας φαγαμε βανδακια μπουχχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()

-
Μια και λέμε για το "πατρίδα μου", τελικά αυτό το τραγούδι το έχει γράψει ο Φοίβος ή ο Βαρδής;
Είχα την αίσθηση ότι το έχει γράψει ο Φοίβος, αλλά τις προάλλες ένας φίλος επέμενε ότι είναι του Βαρδή και δε θυμάμαι καν που έχω το CD για να το κοιτάξω!
Είχα την αίσθηση ότι το έχει γράψει ο Φοίβος, αλλά τις προάλλες ένας φίλος επέμενε ότι είναι του Βαρδή και δε θυμάμαι καν που έχω το CD για να το κοιτάξω!

Ο Φοίβος το έγραψε. Ο Βαρδής απλά συμμετέχει ως ερμηνευτής μαζί με τη Γαρμπή.
αλλιώς δεν θα έπαιζε και σήμερα στη συνέντευξη! 

Για την συναυλία έδωσε κάποια πληροφορία που δεν ξέρουμε;
I like people too much or not at all.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Καλά, μπορεί και να έκανε γκάφα ο Χατζηνικολάου! Χαχαχαχαχα!!!
Καλά, μπορεί και να έκανε γκάφα ο Χατζηνικολάου! Χαχαχαχαχα!!!

Το κομμάτι πάντως είναι επηρεασμένο από το μουσικό στυλ του Βαρδή.Vandomaniac έγραψε:Μια και λέμε για το "πατρίδα μου", τελικά αυτό το τραγούδι το έχει γράψει ο Φοίβος ή ο Βαρδής;

-
Πράγματι, πολύ. Και είναι και από τις πολύ καλές μουσικές στιγμές του Φοίβου!panosif έγραψε:Το κομμάτι πάντως είναι επηρεασμένο από το μουσικό στυλ του Βαρδή.Vandomaniac έγραψε:Μια και λέμε για το "πατρίδα μου", τελικά αυτό το τραγούδι το έχει γράψει ο Φοίβος ή ο Βαρδής;
eipe apla oti thelei o kosmos na erthei na perasei omorfa kai na thymithei ta tragoudia pou perase wraies stigmes.stelios έγραψε:Για την συναυλία έδωσε κάποια πληροφορία που δεν ξέρουμε;
H alitheia einai oti exoume na akousoume tosa polla tragoudia pou megalwsame me ayta.
(emeis diladi giati alloi htan hdh megaloi mpouxxaxaxa

pantws psiloparexigimeno kommati.Alloi px to koroideuoun epeidh to xe kanei satira o panousis tote alla egw to thewrw arketa dynamiko.Vandomaniac έγραψε:Πράγματι, πολύ. Και είναι και από τις πολύ καλές μουσικές στιγμές του Φοίβου!panosif έγραψε:Το κομμάτι πάντως είναι επηρεασμένο από το μουσικό στυλ του Βαρδή.Vandomaniac έγραψε:Μια και λέμε για το "πατρίδα μου", τελικά αυτό το τραγούδι το έχει γράψει ο Φοίβος ή ο Βαρδής;
-
+1GUNNER_10 έγραψε:pantws psiloparexigimeno kommati.Alloi px to koroideuoun epeidh to xe kanei satira o panousis tote alla egw to thewrw arketa dynamiko.Vandomaniac έγραψε:Πράγματι, πολύ. Και είναι και από τις πολύ καλές μουσικές στιγμές του Φοίβου!panosif έγραψε:Το κομμάτι πάντως είναι επηρεασμένο από το μουσικό στυλ του Βαρδή.Vandomaniac έγραψε:Μια και λέμε για το "πατρίδα μου", τελικά αυτό το τραγούδι το έχει γράψει ο Φοίβος ή ο Βαρδής;
Κυρίως για το στίχο λένε οι περισσότεροι (που εμένα δε με χαλάει καθόλου, μου αρέσει κι όλας).
Για τη μουσική του δεν έχω ακούσει κανένα ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vandomaniac την Παρ Σεπ 07, 2012 12:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+1Vandomaniac έγραψε:+1GUNNER_10 έγραψε:pantws psiloparexigimeno kommati.Alloi px to koroideuoun epeidh to xe kanei satira o panousis tote alla egw to thewrw arketa dynamiko.Vandomaniac έγραψε:Πράγματι, πολύ. Και είναι και από τις πολύ καλές μουσικές στιγμές του Φοίβου!panosif έγραψε:Το κομμάτι πάντως είναι επηρεασμένο από το μουσικό στυλ του Βαρδή.Vandomaniac έγραψε:Μια και λέμε για το "πατρίδα μου", τελικά αυτό το τραγούδι το έχει γράψει ο Φοίβος ή ο Βαρδής;

Δεν είπε ουσιατικά τίποτα δηλαδή.GUNNER_10 έγραψε:eipe apla oti thelei o kosmos na erthei na perasei omorfa kai na thymithei ta tragoudia pou perase wraies stigmes.stelios έγραψε:Για την συναυλία έδωσε κάποια πληροφορία που δεν ξέρουμε;
H alitheia einai oti exoume na akousoume tosa polla tragoudia pou megalwsame me ayta.
(emeis diladi giati alloi htan hdh megaloi mpouxxaxaxa)

Δεν μου αρέσει το κομμάτι αλλά θεωρώ την ερμηνεία της Καίτης στο συγκεκριμένο από τις καλυτερές της.Vandomaniac έγραψε:+1GUNNER_10 έγραψε:pantws psiloparexigimeno kommati.Alloi px to koroideuoun epeidh to xe kanei satira o panousis tote alla egw to thewrw arketa dynamiko.Vandomaniac έγραψε:Πράγματι, πολύ. Και είναι και από τις πολύ καλές μουσικές στιγμές του Φοίβου!panosif έγραψε:Το κομμάτι πάντως είναι επηρεασμένο από το μουσικό στυλ του Βαρδή.Vandomaniac έγραψε:Μια και λέμε για το "πατρίδα μου", τελικά αυτό το τραγούδι το έχει γράψει ο Φοίβος ή ο Βαρδής;
Κυρίως για το στίχο λένε οι περισσότεροι (που εμένα δε με χαλάει καθόλου, μου αρέσει κι όλας).
Για τη μουσική του δεν έχω ακούσει κανένα ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο.
Οι 2 top της για μένα είναι στην πατρίδα μου και στην αποζημίωση.

-
kati gia epaggelmatika sxedia-synergasies eipe? (ektos apo th synaylia)
kapoia plhroforia gia kanena tragoudi? backstage kati? kamia istoria tragoudiou?
kapoia plhroforia gia kanena tragoudi? backstage kati? kamia istoria tragoudiou?
Για ιστορία τραγουδιού είπε για το "Σάββατο" και τον τρόπο που εμπνεύστηκε να το γράψει....Chronisgreek έγραψε:kati gia epaggelmatika sxedia-synergasies eipe? (ektos apo th synaylia)
Για στίχο που ξεχωρίζει είπε για την "Τρυφερότητα" (και το έπαιξαν...) και για τη "Μάσκα"
GUNNER_10 έγραψε:eipe apla oti thelei o kosmos na erthei na perasei omorfa kai na thymithei ta tragoudia pou perase wraies stigmes.stelios έγραψε:Για την συναυλία έδωσε κάποια πληροφορία που δεν ξέρουμε;
(emeis diladi giati alloi htan hdh megaloi mpouxxaxaxa)
Κοίτα η γενιά που γεννήθηκε early '80 ουσιαστικά μεγάλωσε με τον Φοίβο των δυο δεκαετιών, καθώς πρόλαβε και τα πρώτα του!
Καλά καλά εγώ το "Στυλ" και αυτά δεν τα πολυθυμάμαι -λόγω ηλικίας- στα σχολικά-εφηβικά ήταν όταν μπήκε δυναμικά η Γαρμπή, ο Κόκοτας κλπ.
Η επόμενη γενιά -όπως η δική σου- μεγάλωσε με την δεύτερη δεκαετία της καριέρας του και φυσικά "έψαξε" και την πρώτη...