Πολλά like!!!

stelios έγραψε:
Πολλά like!!!
Την αγαπώ. Στο repeat 3 ώρες τώρα.stelios έγραψε:
Πολλά like!!!
Το Εγώ θα τραγουδήσω λένε πως θα μπει.Το Είχα πει θα φύγω μάλλον όχι και μου αρέσει περισσότερο.panosif έγραψε:Πιστεύω πως δεν θα μπουν τα Είχα πει να φύγω και Εγώ θα τραγουδήσω. Κρίμα απ' τη μία
αλλά πλέον έχουν παλιώσει ειδικά το πρώτο. Έπρεπε να έχει βγει ο δίσκος νωρίτερα...
Καλά κάνουν. Ειδικά αν έχουν παλιώσει. Η Έλλη δλδ που είχε μέσα το Όντως ή το Δεν την παλεύω καλύτερη ήταν; Το Εγώ θα τραγουδήσω πρέπει να μπει είναι σχετικά πρόσφατο το Είχα πει θα φύγω έχει παλιώσει κάπως. Το Σου χρωστάω ένα κλάμα και το Τα'χω με μένα εννοείται. Το ντουέτο με το Βαρδή να μη μπει δεν έκανε κ καμία αίσθηση, πέρασε και καιρος..stelios έγραψε:Ακούγεται πάντως πως κάποια από τα κομμάτια της που βγήκαν ως digital singles δεν θα υπάρχουν στο cd.Με εκνευρίζουν αυτά.
Η Κοκκίνου δεν ήταν καλύτερη γιατί έβγαλε δίσκο με 5 καινούργια τραγούδια.Αν είχε 10 καινούργια συν τα 6 digital singles δεν θα γκρίνιαζε κανείς.MusicLover έγραψε:Καλά κάνουν. Ειδικά αν έχουν παλιώσει. Η Έλλη δλδ που είχε μέσα το Όντως ή το Δεν την παλεύω καλύτερη ήταν; Το Εγώ θα τραγουδήσω πρέπει να μπει είναι σχετικά πρόσφατο το Είχα πει θα φύγω έχει παλιώσει κάπως. Το Σου χρωστάω ένα κλάμα και το Τα'χω με μένα εννοείται. Το ντουέτο με το Βαρδή να μη μπει δεν έκανε κ καμία αίσθηση, πέρασε και καιρος..stelios έγραψε:Ακούγεται πάντως πως κάποια από τα κομμάτια της που βγήκαν ως digital singles δεν θα υπάρχουν στο cd.Με εκνευρίζουν αυτά.
αυτο ναι...ειναι κομματαρα!!!!stelios έγραψε:
Πολλά like!!!
ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΛΑ...stelios έγραψε:Ακούγεται πάντως πως κάποια από τα κομμάτια της που βγήκαν ως digital singles δεν θα υπάρχουν στο cd.Με εκνευρίζουν αυτά.