Μια χαρά πάει το τραγούδι και τα views του κάνει και στα ραδιόφωνα παίζει. Μην γινόμαστε υπερβολικοί, δεν πρόκειται να γίνει το χιτ της χρονιάς ούτε να παίζει ασταμάτητα, κοινωνικό τραγούδι είναι άλλωστε όπως λες κι εσύ. Τουλάχιστον είναι κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα.bebest έγραψε: Επισης δε ξέρω τα views κλπ τι δείχνουν εγώ βλέπω το κόσμο στη είσοδο κάθε βδομάδα πιο κρύο αντί να ναι πιο ζεστός που μαθενεετε υποτίθεται το τραγούδι.. Επίσης σε μια λίστα με τα αιρ πλευ που είδα είναι 35 όχι τίποτα φοβερό αλλά εδώ δε είχαν φτάσει ερωτικά του Νοτη τελευταία και εφτασε ενα κοινωνικό..
Όσον αφορά τις ηχογραφήσεις και τα λοιπά, ας είμαστε ειλικρινείς, μπορεί ο Νότης να παραμένει φωνάρα, αλλά η χροιά των 90s δεν πρόκειται να ξαναυπάρξει. Δε ξέρω δηλαδή κατά πόσο τεχνικές του παρελθόντος θα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά σε κάθε περίπτωση ας δοκιμάσουν κι αυτοί κάτι διαφορετικό μια φορά. Μπορεί να τραγουδάει και διαφορετικά ο Νότης βέβαια, αλλά για παράδειγμα εκείνη την απαλή φωνή στυλ ''Αν'' δεν την πιάνει πια. Απ' ότι έχω καταλάβει ο Βλάχος θέλει να ακούγεται φυσική η φωνή του Νότη, όπως στο ζωντανό, οπότε δεν περιμένω κάποιο ιδιαίτερο τρικ. Το είχε πει και κάποιος άλλος κάποια στιγμή, ίσως δεν είναι τόσο ωραία η φωνή του Νότη όσο την έχουμε συνηθίσει στα παλιά κομμάτια.