Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
dionisis24

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

ναι αλλα την ιδια φορμα παντα φοραει στα καμαρινια :lol: :biggrin: :lol:
Billbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Billbill »

Όπως σας ειχα προαναφερει ο χρυσοβεργης - γιατρας του πήγαν τα τραγουδια ,ειναι 5 τραγουδια για αρχη εκει μεσα,
Απο την πλευρά τους οι δημιουργοί θέλουνε τουλαχιστον 1-2 ( ειναι τραγουδαρες λαϊκές)
Το αγκάθι ειναι ο Νότης που εχει αλλάξει στυλ τραγουδιων και με την πρωτη στραβή επικοινωνία με γιατρα θα τους το γυρίσει πισω το σιντι λέγοντας συγνωμη Αλέκο μου Σπύρο μου αλλα μουσικά δεν μου κάθονται ,
Καπως ετσι θα χαλάσει η συνεργασία και θα ακούσουμε ξανα δημα κτλ κτλ κτλ δίχως να εχουμε ακούσει τι του δώσανε και αν οντως τοσα χρονια ο Νότης έπραττε σωστα αγνοώντας τους.
Με τον γιατρα το χει το θεμα εχουν τσακωθεί πολλες φορές στο παρελθον
Ελπιζω να μην επαληθευτω
Φιλε οστερ πως σε λενε δεν εχει να κανει το μπατζετ η οι εποχές κρίσης που ζουμε για να ακουμπήσουν μια ηχογραφηση
Εχει να κανει με τα λάθη του βλαχου που αλλα κανει κατα την διαδικασία της ηχογραφησης και αλλα κατα την μίξη
Ειναι το πιο απλό πραγμα να ηχογραφησεις ενα τραγουδι δεν χρειαζεται λεφτα χρειαζεται μυαλό η μαλλον αυτον που ηχογραφούσε στον παντελιδη και του πρόσεχε την φωνη η τον Μπενέτο η κάποιον αλλον ξερω γω
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

dionisis24 έγραψε:ναι αλλα την ιδια φορμα παντα φοραει στα καμαρινια :lol: :biggrin: :lol:
Εδώ φοράει το ίδιο χακί σακάκι κάθε εβδομάδα. Ελεος πια και να πεις ότι δεν ανανεώνει την γκαρνταρόμπα του κάθε χρόνο στο Λονδίνο. :lol:
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Billbill έγραψε:Όπως σας ειχα προαναφερει ο χρυσοβεργης - γιατρας του πήγαν τα τραγουδια ,ειναι 5 τραγουδια για αρχη εκει μεσα,
Απο την πλευρά τους οι δημιουργοί θέλουνε τουλαχιστον 1-2 ( ειναι τραγουδαρες λαϊκές)
Τα έχεις ακούσει ή έτσι το λες; Γιατί κάτι στίχοι του Γιατρά που άκουσα από τον Αντύπα τώρα πρόσφατα είναι για κλάμματα δυστυχώς...
Billbill έγραψε:Φιλε οστερ πως σε λενε δεν εχει να κανει το μπατζετ η οι εποχές κρίσης που ζουμε για να ακουμπήσουν μια ηχογραφηση
Εχει να κανει με τα λάθη του βλαχου που αλλα κανει κατα την διαδικασία της ηχογραφησης και αλλα κατα την μίξη
Ειναι το πιο απλό πραγμα να ηχογραφησεις ενα τραγουδι δεν χρειαζεται λεφτα χρειαζεται μυαλό η μαλλον αυτον που ηχογραφούσε στον παντελιδη και του πρόσεχε την φωνη η τον Μπενέτο η κάποιον αλλον ξερω γω
Καταρχάς έλεος αυτό με τον Παντελίδη το είπατε 1-2 φτάνει... Τον Μπενέτο θέλουμε πίσω όπωσδήποτε... Ο Νότης πιθανότατα να μην μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα καν έτσι και αλλιώς δεν είναι δική του αρμοδιότητα... και στην τελική ο ηχολήπτης που έχει στο μαγαζί ή οι μουσικοί(και της ορχήστρας και του δίσκου) δεν του λένε τίποτα; Πραγματικά απορώ...
Billbill όλα αυτά που λες δεν τα στέλνεις στο fb του Βλάχου μπας και φιλοτιμηθεί και ξεκουμπιστεί και ησυχάσουμε; Εκτός και αν το πρόβλημα είναι αλλού; Όπως και να χει αν ο Βλάχος θεωρεί ότι δεν έχει μερίδιο ευθήνης για την περίδο 2011-2016 ας έχει τουλάχιστο λίγο εγωισμό να αποχωρήσει ή να κάνει μια παραγωγή της προκοπής...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Billbill

J&B έγραψε:
Billbill έγραψε:Όπως σας ειχα προαναφερει ο χρυσοβεργης - γιατρας του πήγαν τα τραγουδια ,ειναι 5 τραγουδια για αρχη εκει μεσα,
Τα έχεις ακούσει ή έτσι το λες; Γιατί κάτι στίχοι του Γιατρά που άκουσα από τον Αντύπα τώρα πρόσφατα είναι για κλάμματα δυστυχώς...
Billbill έγραψε:Φιλε οστερ πως σε λενε δεν εχει να κανει το μπατζετ η οι εποχές κρίσης που ζουμε για να ακουμπήσουν μια ηχογραφηση
Καταρχάς έλεος αυτό με τον Παντελίδη το είπατε 1-2 φτάνει... Τον Μπενέτο θέλουμε πίσω όπωσδήποτε... Ο Νότης πιθανότατα να μην μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα καν έτσι και αλλιώς δεν είναι δική του αρμοδιότητα... και στην τελική ο ηχολήπτης που έχει στο μαγαζί ή οι μουσικοί(και της ορχήστρας και του δίσκου) δεν του λένε τίποτα; Πραγματικά απορώ...
Billbill όλα αυτά που λες δεν τα στέλνεις στο fb του Βλάχου μπας και φιλοτιμηθεί και ξεκουμπιστεί και ησυχάσουμε; Εκτός και αν το πρόβλημα είναι αλλού; Όπως και να χει αν ο Βλάχος θεωρεί ότι δεν έχει μερίδιο ευθήνης για την περίδο 2011-2016 ας έχει τουλάχιστο λίγο εγωισμό να αποχωρήσει ή να κάνει μια παραγωγή της προκοπής...
Απο πληροφοριες που εχω αναφέρω οτι δυο τραγουδια ειναι τραγουδαρες που με την κατάλληλη ηχογραφηση κσι ενορχήστρωση θα απογειωθούν
Εχω μιλήσει με τους συνεργάτες του κσι ενας εξ αυτών ο παζουζου που μου ειπε εμεις του Λαιβ δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα οτι ειναι λαθος το ακούμε αλλα δεν μπορουμε να πουμε κατι αν θες πες του το εσυ ,
Οπως καταλαβαίνουμε ο Νότης δεν δέχεται κουβέντα και ολοι τον υπακούουν και ολοι τον φοβούνται εγω αυτο κατάλαβα ,
Ακομη και οι μουσικοί του δεν μπορουν να του πουν τιποτα , ακομα και οι στιχουργοί συνθέτες δεν τολμάνε να του πούνε τιποτα και αυτο που σας λεω ειναι 100/100 ετσι.
Ο Νότης το ξαναλέω εχει μείνει στο γεγονος της καλής φωνης που εχει και εχει παραδώσει ολη την δουλεια στον βλάχο και ουτε καν ακουει τα τραγουδια πανω απο μια φορα γι αυτο κσι αυτη η προχειρότητα.
Αναφέρω παντελιδη γιατι σ αυτον γινεται αυτο που πρεπει το ιδανικο
Με τον παζουζου μίλησα το 12-13 και γι αυτο πήγα στον ίδιο τον νοτη ,αυτο που μου κανει εντύπωση ειναι οτι ο Νότης νομίζει οτι ολα ειναι τελεια και ολα γινονται οπως παλια ,αρα λοιπον συμπεραίνουμε οτι δεν ακουει το αποτελεσμα πέραν της ηχογραφησης.
Κάποτε επι Μπενέτου τους έβγαζε το λαδι σ όλους τωρα ομως οχι.
Φοβάμαι οτι αν βρω τον βλάχο θα τον βρίσω το λιγοτερο εχω τοσα νεύρα μ αυτον που δεν αντέχω ουτε να τον δω
Άβαταρ μέλους
J&B

Billbill έγραψε:Απο πληροφοριες που εχω αναφέρω οτι δυο τραγουδια ειναι τραγουδαρες που με την κατάλληλη ηχογραφηση κσι ενορχήστρωση θα απογειωθούν
Εχω μιλήσει με τους συνεργάτες του κσι ενας εξ αυτών ο παζουζου που μου ειπε εμεις του Λαιβ δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα οτι ειναι λαθος το ακούμε αλλα δεν μπορουμε να πουμε κατι αν θες πες του το εσυ ,
Οπως καταλαβαίνουμε ο Νότης δεν δέχεται κουβέντα και ολοι τον υπακούουν και ολοι τον φοβούνται εγω αυτο κατάλαβα ,
Ακομη και οι μουσικοί του δεν μπορουν να του πουν τιποτα , ακομα και οι στιχουργοί συνθέτες δεν τολμάνε να του πούνε τιποτα και αυτο που σας λεω ειναι 100/100 ετσι.
Ο Νότης το ξαναλέω εχει μείνει στο γεγονος της καλής φωνης που εχει και εχει παραδώσει ολη την δουλεια στον βλάχο και ουτε καν ακουει τα τραγουδια πανω απο μια φορα γι αυτο κσι αυτη η προχειρότητα.
Στον Βλάχο έχεις στείλει τίποτα; Ρωτάω γιατί έτσι όπως τα λες μπορεί να μην φταίει ο Βλάχος και να είναι κανένα κόλλημα του Νότη...
Ξαναλέω ο Βλάχος στους 2 πρώτους δίσκους έκανε καλή δουλειά και γενικότερα μέχρι και την τριλογιά το πήγαινε καλά... Επίσης ήταν ηχολήπτης και σε Τερζή (Παλίοκαιρος, Ο δικός μου ο δρόμος), Πάριο, Βίσση κτλ δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να το έχασε... κάτι παίζει πάντως και είναι κρίμα...
Billbill

J&B έγραψε:
Billbill έγραψε:Απο πληροφοριες που εχω αναφέρω οτι δυο τραγουδια ειναι τραγουδαρες που με την κατάλληλη ηχογραφηση κσι ενορχήστρωση θα απογειωθούν
Στον Βλάχο έχεις στείλει τίποτα; Ρωτάω γιατί έτσι όπως τα λες μπορεί να μην φταίει ο Βλάχος και να είναι κανένα κόλλημα του Νότη...
Ξαναλέω ο Βλάχος στους 2 πρώτους δίσκους έκανε καλή δουλειά και γενικότερα μέχρι και την τριλογιά το πήγαινε καλά... Επίσης ήταν ηχολήπτης και σε Τερζή (Παλίοκαιρος, Ο δικός μου ο δρόμος), Πάριο, Βίσση κτλ δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να το έχασε... κάτι παίζει πάντως και είναι κρίμα...
Στον βλάχο εχω στείλει προσωπικό μηνυμα 2 φορές αλλα ουτε καν μ απάντησε ,
Αυτο που συμβαινει ειναι το εξεις ,
Ο βλάχος ξεκινησε τον νοτη το 2004 και το αποτελεσμα της ηχογραφησης ηταν ωραιο , τοτε ο ιδιος ειχε πει στον νοτη να τραγουδαει στις ψιλές συχνότητες πραγμα το οποίο αφαίρεσε τα μπάσα απ την φωνη του , βεβαια λογω του καλού αποτελέσματος αυτο πέρασε στα ψιλά ,
Ερχεται η αναγεννησις οπου παλι εχουμε καλο αποτελεσμα αλλα και παλι κατι λειπει απ την φωνη του νοτη και αυτα ειναι τα μπάσα , ερχονται οι μνήμες οπου τα μπάσα ξανα αγνοούνται ,
Μεσολάβησε η χάλια δουλεια απο τις νύχτες μαγικες οπου ο βλάχος θέλησε να αναδείξει την φωνη του νοτη οπως ειναι αλλα δεν πρόσεξε ολα τ αλλα και το αποτελεσμα ηταν αυτο που ακούσατε ολοι ενα στούντιο Λαιβ
Ορμώμενος απ το στούντιο Λαιβ ο βλάχος λεει στον νοτη να ηχογραφεί Λαιβ αλλα σε στούντιο , πολυ καλη σκέψη αλλα κατι το πρωτόγνωρο για τον βλάχο ο οποιος δεν μπόρεσε να ταιριαξει το στούντιο Λαιβ ( φυσικός ήχος) με την ολη ηχογραφηση γι αυτο λοιπον τα αποτελεσματα των τελευταίων δουλειών με εξαίρεση το μαζι οπου απλα ειχαν την ένταση της φωνης του νορμαλ , τα αποτελεσματα λεω ηταν πρόχειρα και αδικούσαν τον νοτη ,
Ο βλάχος ειπε στον νοτη θα σ κανω ηχογραφησεις αλλα Καζαντζίδη αλλα στρατού με βαριά φωνη λαϊκή φωνη και θα ναι και χωρις προσμίξεις
Ελα ομως που αμα δεν ξερεις να ταιριάξεις την στούντιο Λαιβ ηχογραφηση με τα μουσικά οργανα και την ποιότητα του ηχου τοτε ολα μας φαίνονται πρόχειρα και δεν μπορούμε να το ευχαριστηθούμε ..
Ρε βλάχο μονο ιδέες βάζεις απο ποιότητα τιποτα
Με λίγα λόγια ο βλάχος θέλησε να δωσει μια Λαιβ εκδοχή του νοτη στα τραγουδια μια Λαιβ εκδοχή του νοτη απ τις εφτάψυχες και του ενθύμιον σε τωρινές εποχές , ομως δεν μπόρεσε να τα ταιριάξει γιατι ειναι πολυ μέτριος για τον νοτη
Μονο ο Μπενέτος παρουσίασε την φωνη του νοτη οπως ακριβως ειναι
Μονο ο Μπενέτος εκανε άρτια δουλεια
Μονο ο Μπενέτος προσεξε και έντυσε την φωνη του νοτη αρμονικά με τα οργανα
Αυτη ειναι η ολη ιστορια
Βλάχο εξαφανίσου η κανε επιτέλους αυτο που πρεπει μια άρτια δουλεια ας μην αναφέρω παλι παραδείγματα άρτιων δουλειών κσι με πειτε οτι ειμαι φαν κανενός αλλου
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Billbill είσαι αρχηγός ρε φίλε, καλά τα λες. Αυτά για τις τραγουδάρες πάντως ας κρατάμε μια επιφύλαξη. Θυμάμαι και στο Ερωτικόν στο Ματωμένο Δάκρυ μας έλεγαν έρχονται 7 διαμάντια, Νότης από τα παλιά και άλλα τέτοια και σιγά τα ωά στο φινάλε. Κοινώς αν δεν τα ακούσουμε ας κρατάμε μικρό καλάθι απ' όποιον κι αν προέρχονται.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
dionisis24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Εμενα μου δημιουργει θετικη εντυπωση η "καουρα" των χρυσοβεργη-γιατρα να τα ξαναβρουν με τον νοτη. Μεσα απο αυτη τη διψα λοιπον ευχομαι να δωσουν κατι καλο ετσι ωστε να πετυχουν αυτη την επανασυνδεση
...
Εγω προσωπικα την βλεπω θετικα αυτη την εξελιξη αλλα κραταω και τις επιφυλαξεις μου.
Βεβαιως να πω κι εγω με την σειρα μου, αν και το εχουμε κουρασει πολυ, πως θα πρεπει οντως να δουλευτουν καλα τα τραγουδια στο θεμα ηχογραφησης. Ειναι σαν να εχουμε ενα αμαξι 500 ιππων και να παταμε το γκαζι στο μισο αντι να το τερματησουμε και να δουν ολοι τη σκονη...
Άβαταρ μέλους
J&B

sotirakos έγραψε:Βεβαιως να πω κι εγω με την σειρα μου, αν και το εχουμε κουρασει πολυ, πως θα πρεπει οντως να δουλευτουν καλα τα τραγουδια στο θεμα ηχογραφησης. Ειναι σαν να εχουμε ενα αμαξι 500 ιππων και να παταμε το γκαζι στο μισο αντι να το τερματησουμε και να δουν ολοι τη σκονη...
Δεν το έχουμε κουράσει καθόλου αυτά έπρεπε να είναι αυτονόητα και γι αυτό κάποιοι φωνάζουμε, στην τελική δεν ζητάμε το κακο του... ούτε τίποτα ακατόρθωτο... μια παραγωγή αντάξια της φωνής του...
Billbill

jdarmody έγραψε:Billbill είσαι αρχηγός ρε φίλε, καλά τα λες. Αυτά για τις τραγουδάρες πάντως ας κρατάμε μια επιφύλαξη. Θυμάμαι και στο Ερωτικόν στο Ματωμένο Δάκρυ μας έλεγαν έρχονται 7 διαμάντια, Νότης από τα παλιά και άλλα τέτοια και σιγά τα ωά στο φινάλε. Κοινώς αν δεν τα ακούσουμε ας κρατάμε μικρό καλάθι απ' όποιον κι αν προέρχονται.
Η ιστορια φιλε ειναι οπως στην αναφέρω
Απ το ματωμένο δάκρυ τα τελευταια 4 τραγουδια ο βλάχος ειχε πει στον νοτη για το στούντιο Λαιβ και του νοτη άρεσε η ιδέα, πρόσεξαν και λιγο την ηχογραφηση και ο Νότης ειπε το ναι ,
Ομως απ τις αυτοτελείς και μετα που θέλησε να τον κανει Καζαντζίδη το έχασε το παιχνιδι
Γενικα η ολη πορεία του βλαχου απ το 2004 έως σημερα ειναι αλλα αντι άλλων , ποτε δεν έφερε μια άρτια δουλεια παντα κατι της έλειπε αυτη ειναι η μεγαλη αλήθεια και αυτο το παντα κατι λειπει σημαινει προχειρότητα στην μεγαλη φωνη του νοτη
Αποτελεσμα μέτριο έως κάκιστο για μένα το πλεον χείριστο
Οσων αφορά τα τραγουδια περιμενε πρωτα να επιλεχθούν απ τον νοτη , εγω κρατάω πισινή γιατι ο Νότης το ξαναλέω εχει αλλάξει τις μουσικές επιλογές του απο λαϊκές σε ελαφρό ποπ , μουσικές του σημερα με ψεύτικα οργανα απο το αρμόνιο συνθεσάϊζερ
Οποτε το βλέπω λιγο δυσκολο λογω νοτη λογω εγωισμού νοτη θα πρόσθετα
Δεν το συζητάω πως αμα ζούσε ο αδερφός του δεν θα ειχε τέτοια τραγουδια στους δίσκους του , αναφέρομαι στις μετριότητες γιατι ο αδερφός του ηταν και μάνατζερ του ειχε και αρχ δια και του την έλεγε στα λάθη του οπως με τα γενέθλια οπου ο Νότης δεν τα θελε αλλα λογω Γιώργου που του ειπε οτι αυτο θα γίνει ο νεος σου ύμνος και ολοι θα το τραγουδούν ( πραγμα που εγινε)
Ιδωμεν , ευχομαι ο νεος δισκος να εχει 3-4 του Χρυσοβέργη γιατρα , ενα μουκιδη , και απο κει και περα έξυπνες επιλογές και οχι μετριότητες γεμίσματα ( οπου έξυπνη επιλογη οχι του στυλ δημα κτλ αλλα απο αυτους που του στέλνουνε τραγουδια και ουτε καν τ ακουει
Billbill

Παιδια το ξέρατε οτι το ακουσα του Οικονομόπουλου οπως και το θελω να γίνω χαρακιά οπως και τα υπόλοιπα που έδωσαν στον ανερχόμενο τοτε Οικονομόπουλο προοριζόταν για τον νοτη ;;;
Προσωπικα πιστευω πως η χαρακιά και το ακουσα ειναι τραγουδια που θα καναν την διαφορα στον νοτη στην θέση του φιλε για παραδειγμα η του καλη σου τυχη η του παρτα κτλ κτλ
Αντε να δουμε τι θα ακούσουμε
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Με Νικολόπουλο ξέρετε αν έχει παιχτεί ποτέ τίποτα και αν υπάρχει περίπτωση να του γράψει;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Εγώ θέλω τέτοια κομμάτια από το Νότη. Να ακούς 10 δευτερόλεπτα και να χάνεσαι. Τα Άκουσα κλπ είναι μετριότητες. Θέλει μεγάλες μπαλάντες το Ερωτικό μέρος. Δείτε το Αν θα σε χάσω, δεν έπαιξε πουθενά, ούτε καν πρόμο βγήκε αλλά έγινε επιτυχία και θα μείνει. Αν δώσει και λίγο παραπάνω συναίσθημα στην ερμηνεία του ο Νότης θα είναι το ιδανικό.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

nikosp έγραψε:Με Νικολόπουλο ξέρετε αν έχει παιχτεί ποτέ τίποτα και αν υπάρχει περίπτωση να του γράψει;
Του έχει πάει τραγούδια το 2009 σε στίχους Κώστα Μπαλαχούτη αλλά ακόμα δεν έχει βάλει όπως έχεις δει, τα εχει κρατήσει πάντως.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Είναι σωστή η παρατήρηση του Billbill και καλά κάνει και την τονίζει συνέχεια. Τα τραγούδια του Παντελίδη ακούγονται καμπάνα. Αυτόν τον ήχο θέλουμε. Ο ήχος στα τραγούδια του Παντελίδη είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους τραγουδιστές. Άλλο ήχος καμπάνα και άλλο ήχος από τρίγωνο για κάλαντα που είναι αυτός του Νότη.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Πάντως και στα τελευταία τραγούδια του Ρέμου η ηχογράφηση είναι άθλια. Μήπως γενικότερα δεν το πολυψάχνουν;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Scorpion86 έγραψε:Πάντως και στα τελευταία τραγούδια του Ρέμου η ηχογράφηση είναι άθλια. Μήπως γενικότερα δεν το πολυψάχνουν;
Ισχύει. Γενικότερα οι μοναδικές δυο εταιρίες που κάνουν άψογες παραγωγές στο θέμα ήχος είναι η Minos και η Heaven. Και αυτό που λέει ο Billbill δεν ισχύει μόνο για τον Παντελίδη, ισχύει γενικά για όλους του καλλιτέχνες της Minos. Τώρα στον Ρέμο δεν ξέρω τι ακριβώς του παίξανε στην Heaven και δεν του κάνανε καλή δουλειά γιατί γενικά της Heaven τα κομμάτια ακούγονται καμπάνα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Απάντηση