Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
giannis21

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Eptapsyxos87 έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 10:50 pm Εγώ ρώτησα άνθρωπο που ασχολείται με την δισκογραφία ως συνθέτης αν μπορεί να καταφέρει κάτι ο «δημιουργός» με το εξώδικο κ να απαγορεύσει την εκτέλεση των κομματιών του κ μου απάντησε πολύ γρήγορα ότι ναι μπορεί . Βέβαια όπως προειπατε κ σεις παιδιά θέλει νομικά τερτίπια αυτό το θέμα και δεν είναι απλό για να απαντηθεί τόσο γρήγορα . Ιδωμεν..
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ;ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE;ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ;ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

giannis21 έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 10:55 pm
Eptapsyxos87 έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 10:50 pm Εγώ ρώτησα άνθρωπο που ασχολείται με την δισκογραφία ως συνθέτης αν μπορεί να καταφέρει κάτι ο «δημιουργός» με το εξώδικο κ να απαγορεύσει την εκτέλεση των κομματιών του κ μου απάντησε πολύ γρήγορα ότι ναι μπορεί . Βέβαια όπως προειπατε κ σεις παιδιά θέλει νομικά τερτίπια αυτό το θέμα και δεν είναι απλό για να απαντηθεί τόσο γρήγορα . Ιδωμεν..
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ;ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE;ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ;ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...
Φαντάζομαι ο «δημιουργός» θα εννοεί στις δημόσιες εμφανίσεις του Νοτη εκεί δλδ που έχει κ μεγάλες απολαβές δλδ κέρδη τώρα αν εννοεί για ραδιόφωνα κ τέτοια δεν ξέρω εμένα το μυαλό μου πάει στην απαγόρευση στους χώρους που εμφανίζεται .
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Έχουμε και live κράξιμο από Ραπτόπουλο
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εντάξει αφού τοποθετήθηκε και ο Ραπτόπουλος, ας μην βγει να τραγουδήσει ξανά. :tourta:

Υ.Γ.: Αρκετά στεναχωρημένος ο Νότης, μαθαίνω. Δικαιολογημένα. Δεν περίμενε τέτοια "μαχαιριά" από κάποιον που τον θεωρούσε φίλο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Δευ Μάιος 28, 2018 11:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Scorpion86 έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 11:12 pm Εντάξει αφού τοποθετήθηκε και ο Ραπτόπουλος, ας μην βγει να τραγουδήσει ξανά. :tourta:
Τι ακριβώς είπε ο Σρεκ ;; Άσε που εδώ πάνω δεν τον έχουμε κ σε μεγάλη υπόληψη ..
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
notikos21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notikos21 »

Πραγματικά δεν ξέρω τι προσπαθεί να πετύχει ο Μουκίδης με όλη αυτή την ιστορία; Πάντως πιστεύω ότι ο Νότης πρέπει να πικράθηκε πολύ από τη στάση του Μουκίδη. Άλλο που δεν θα το δείξει ποτέ... Πραγματική πισώπλατη μαχαιριά. Μάλλον προσπαθούν εσκεμμένα να ξαναγράψουν την ιστορία: σου λέει αφού δεν μπορούμε να τον κάνουμε πέρα τον Νότη, ας προσπαθήσουμε να τον αποσυνδέσουμε από κάποια τραγούδια ύμνους. Για να τα παραδώσουν σε ποιον; Ο κόσμος από τον Νότη τα άκουσε και τα αγάπησε. Ειλικρινά δηλαδή, μπορεί κάποιος από εμάς να τα ακούσει από άλλον καλλιτέχνη; Εγώ προσωπικά όχι!
notikos21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notikos21 »

Scorpion86 έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 11:12 pm Εντάξει αφού τοποθετήθηκε και ο Ραπτόπουλος, ας μην βγει να τραγουδήσει ξανά. :tourta:

Υ.Γ.: Αρκετά στεναχωρημένος ο Νότης, μαθαίνω. Δικαιολογημένα. Δεν περίμενε τέτοια "μαχαιριά" από κάποιον που τον θεωρούσε φίλο του.
Φίλε Σκορπιέ εδώ εμείς στεναχωρηθήκαμε, φαντάσου ο Νότης... Μακάρι να μπορούσαμε να του μεταφέρουμε τη συμπαράστασή μας...

ΥΓ: Μην ασχολείστε με τον Ραπτόπουλο. Είμαι από Θεσσαλονίκη και ξέρω ότι ο συγκεκριμένος απλώς τρολάρει ό, τι κινείται και ό, τι πετάει για να τραβήξει λίγο την προσοχή. Δεν νομίζω ότι είναι εμπαθής προσωπικά με τον Νότη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μαθημένο το βουνό στα χιόνια notikos21. Το τι πόλεμο έχει δεχτεί εδώ και 27 χρόνια αυτός ο άνθρωπος δεν λέγεται. Ακόμα και σε εποχές που δεν υπήρχαν τέτοια θέματα με κοινωνικοπολιτικές θέσεις του. Μέχρι και για τον ντύσιμο τον έκραζαν, για το ότι είχε ένα ροκ ύφος σε μπουζούκια κλπ. Η ψυχή του το ξέρει πως αντέχει. Προφανώς και παίζει ρόλο το δυνατό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον που δεν τον αφήνει έτσι. Όπως και κάποιοι συνεργάτες του και δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε τωρινούς συνεργάτες του. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι πρώην συνεργάτες του, ονόματα δεν λέμε, που έχουν επικροτήσει την κίνηση του δημιουργού. Δεν θέλει πολύ ψάξιμο να τους βρείτε. Αρκεί να δείτε τα σχόλια και τα likes στις αναρτήσεις του δημιουργού. Τι να πεις...

Υ.Γ.: Πως μετά να μην ξαναρχίσει το κάπνισμα;
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

https://youtu.be/qAelvdqmkTU
Αυτός ο καμπούρης πολύ υπεράσπιση ρε παιδί μου τον Νοτη.Οσοι παν να πουν κατι κακο τους κραζει
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

Notis7Arxontas έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 11:57 pm https://youtu.be/qAelvdqmkTU
Αυτός ο καμπούρης πολύ υπεράσπιση ρε παιδί μου τον Νοτη.Οσοι παν να πουν κατι κακο τους κραζει
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΡΤ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΟΤΗ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΒΑΖΕΙ ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΟΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΒΕΒΑΙΑ...
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Α ρε γαμωτο αυτός ο πόλεμος που δέχεται ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης.Η ψυχή του ομως είναι παλικαρί και θα βρει κουράγιο και θα υπερισχύσει απέναντι σε ανθρώπους και όντα υστεροβουλα όλα στο συμφέρον τους υποδουλα.Δεντρο που όλοι το πετροβολουν είναι αυτό που έχει για να δώσει τον αετό πολλοί πυροβολούν μα δύσκολα κάνεις θα τον σκοτώσει.Εντωμεταξυ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες δίνω πανελληνιες και εχω στενοχωρηθει αφάνταστα γιαυτα που συμβαίνουν στον Νοτη και αγχώνομαι όλο και πιο πολύ.Ελπιζω να υπάρχει ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση με Μουκιδη και να πάψουν επιτέλους όλοι τον πολεμάνε.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Notis7Arxontas έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 12:19 am Α ρε γαμωτο αυτός ο πόλεμος που δέχεται ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης.Η ψυχή του ομως είναι παλικαρί και θα βρει κουράγιο και θα υπερισχύσει απέναντι σε ανθρώπους και όντα υστεροβουλα όλα στο συμφέρον τους υποδουλα.Δεντρο που όλοι το πετροβολουν είναι αυτό που έχει για να δώσει τον αετό πολλοί πυροβολούν μα δύσκολα κάνεις θα τον σκοτώσει.Εντωμεταξυ σε λιγότερο από δύο εβδομάδες δίνω πανελληνιες και εχω στενοχωρηθει αφάνταστα γιαυτα που συμβαίνουν στον Νοτη και αγχώνομαι όλο και πιο πολύ.Ελπιζω να υπάρχει ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση με Μουκιδη και να πάψουν επιτέλους όλοι τον πολεμάνε.
Μην τα λες έτσι απότομα αυτά γιατί αισθάνομαι παππούς. Ακου Πανελλήνιες. Όταν έδινα εγώ Πανελλήνιες ο Νότης έβγαζε το "Με αγάπη ότι κάνεις". :022:
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Υπάρχουν και χειρότερα φίλε. Όταν έδινα πανελλήνιες βρισκόταν ακόμα στην Minos :surprised:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 12:43 am Υπάρχουν και χειρότερα φίλε. Όταν έδινα πανελλήνιες βρισκόταν ακόμα στην Minos :surprised:
Μην σε ακούσει ο johnytzitzi, γιατί εκείνος όταν έδινε Πανελλήνιες, ο Νότης ακόμα ήταν DJ στην Κω... :hysterical:
Παρεμπιπτόντως που χάθηκε αυτή η ψυχή; :eh:
7Psuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 7Psuxos »

Χωρίς χρήματα και νέες επιτυχίες ο Μουκίδης έφτασε στον πάτο. Έφτασε στο σημείο να πουλήσει τον Νοτη για τριάντα αργύρια και μερικά λεπτά δημοσιότητας.. Νομίζοντας πως ο Νότης είναι ευάλωτος λόγω των επιθέσεων εναντίον του, που είναι της μόδας .. Δεν υπολόγισε όμως ο Μουκιδης πως αυτοί που τον ακολουθούν είναι ουσιαστικά οι οπαδοί του Νοτη .. Η κωλοτουμπα του τις επόμενες μέρες είναι σίγουρη .. Ελπίζω ο κόσμος να μην ξεχάσει τι έκανε και πως έχει ξεπέσει .. Ακόμα και που έδωσε τραγούδι στον Μητροπάνο τον Νοτη θα έπρεπε να ευχαριστεί .. Μουκίδη σοβαρός συνθέτης δεν θα γίνεις ποτε , γιατί προϋποθέτει να είσαι καταρχήν σοβαρός άνθρωπος..

Σε αλλά νέα , θα προτεινα να απαντήσουμε με αναρτήσεις του νέου υλικού του Νοτη.. για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να χαιρόμαστε και οι παλιοί !!!

Καλή δύναμη !
Βόλτα στα στενά ...
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Εδω παντως που τα σχολια ειναι ελευθερα (μεχρι στιγμης) παει το κραξιμο συννεφο. για να παρουν σειρα οσοι δεν πηραν ---->

https://www.facebook.com/George-Moukidi ... intro_card
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Διαβασα στο φβ, οτι σημερα ο Νοτης ειχε ραντεβου με καποιον που θα μας αρεσει, και συμφωνησαν οριστικα....για να δουμε...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

KeepNoting έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 1:20 am Διαβασα στο φβ, οτι σημερα ο Νοτης ειχε ραντεβου με καποιον που θα μας αρεσει, και συμφωνησαν οριστικα....για να δουμε...
Κάτι σε ΠλουταρχοΧατζηγιαννΟικονομόπουλο δηλαδή;
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

notikos21 έγραψε: Δευ Μάιος 28, 2018 11:35 pm Δεν νομίζω ότι είναι εμπαθής προσωπικά με τον Νότη.
Εγω ακουσα να λεει οτι αλλαξε τις αποψεις του και γιατι πηγε στην Αλβανια και το εκανε για τα λεφτα και ενω ελεγε εξω οι ξενοι πηγε στους Αλβανους και οτι ξεχαστηκε τοσα χρονια και τωρα ξανακουστηκε και στο τελος ειπαν και το κλασσικο για τους Βουλγαρους.
ilias16 έγραψε: Τρί Μάιος 29, 2018 12:45 am
Scorpion86 για πες! :039:
Απάντηση