Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Αν έβαζαν μέσα το "Να με δικαιολογήσεις" και την "Προσωπική επιλογή" καλά θα ήταν.
Πιστεύω ότι θα είναι παρόμοιο με το best of που βγήκε πριν από 7 χρόνια,με μερικές προσθαφαιρέσεις.Εκείνο άξιζε πάντως.
Αχρείαστη κυκλοφορία κατά τ'άλλα.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

einai apo feelgood thn palia ths etaireia oxi apo heaven
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Chronisgreek έγραψε:einai apo feelgood thn palia ths etaireia oxi apo heaven
Ναι αλλά το ντουέτο με το Βαρδή είναι από Heaven,εντύπωση μου κάνει.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Chronisgreek

Γιώργος Λεμπέσης: Μιλάει για το τέλος της φιλίας του με τον Φοίβο

Για το τέλος της φιλίας του με τον Φοίβο, ο τραγουδιστής αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:
“Με τον Φοίβο ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Έχω πει πολλές φορές αυτό που με πείραξε ήταν ότι χάλασε η φιλία μας. Τις επαγγελματικές επιλογές του καθενός, τις κατανοώ. Επίσης, στεναχωρήθηκα τότε γιατί πίστευα ότι είχα πολλά ακόμα να δώσω. Προσπάθησα πάρα πολύ τότε, αλλά όταν κατέβηκα από το βαγόνι του Φοίβου ξαφνικά έσβησαν τα φώτα. Ίσως ήταν δικό μου το θέμα. Ούτε εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι στη συναυλία του Φοίβου για τα είκοσι χρόνια δεν ήταν ο Λεμπέσης εκεί. Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο που έγιναν όλα αυτά. Ξέρω όμως ότι τότε δεν ήταν καλό το timing. Ίσως βγήκαν και πολλοί καλλιτέχνες από τα reality show… Δεν με βοήθησε τίποτα τότε και όλα πήγαιναν ανάποδα. Πήρα μια απόφαση. Από τη στιγμή που δεν μπορούσα να είμαι μπροστά έτσι όπως πρέπει, καλύτερα να απέχω. Και νομίζω ότι αυτό με δικαιώνει σήμερα.”

Ενώ συνεχίζει:
“Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε… Έκανα κάποιες προσπάθειες, αλλά είδα ότι υπήρχε τοίχος και από εκεί και πέρα το σταμάτησα. Εγώ προσωπικά θέλω να πω ότι με τον Φοίβο δεν μπορώ να κρατήσω κακά συναισθήματα, γιατί έχουμε κάνει πολύ μεγάλα τραγούδια μαζί. Το όνειρό μου τότε ήταν να ακούω τα τραγούδια μου μετά από 15 χρόνια στα club, και τα ακούω. Το τι χάλασε στην πορεία και στη φιλία μας… Έπρεπε να είχα μάθει στη ζωή μου ότι όταν μπαίνουν στη φιλία τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, οι τρίτοι άνθρωποι και όλα αυτά, μπορεί να τα χαλάσουν όλα. Και θεωρώ ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που τα χάλασε.”

Δείτε την εμφάνισή του Γιώργου Λεμπέση στο “The 2night Show”:

getgreekmusic
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chronisgreek την Πέμ Απρ 21, 2016 7:22 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Chronisgreek

Eλισάβετ Σπανού | “Όταν σταμάτησα την συνεργασία μου με τον Φοίβο, αντιμετώπισα μια άλλη πραγματικότητα”

Δείτε εδώ τι δήλωσε!
Η Ελισάβετ Σπανού, η τραγουδίστρια την οποία πρωτογνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια με το τραγούδι “Ο Χρόνος” και με την συνεργασία της με τον Φοίβο, μέσα απο την οποία κυκλοφόρησε μια σειρά απο πολύ μεγάλες επιτυχίες, έχοντας αφήσει πίσω το τραγούδι, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Βράδυ Με Τον Πέτρο Κωστόπουλο και μίλησε για όλους και για όλα.
Αρχικά αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να απομακρυνθεί απο τον χώρο της μουσικής τα τελευταία χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά:”Συνέβησαν διάφορα πράγματα που με στεναχώρησαν πάρα πολύ και στην συγκεκριμένη φάση, δεν ήθελα να συνεχίσω.Εγώ ήμουν για πολλά χρόνια μαζί με τον Φοίβο και οι συνθήκες που λειτουργούσαμε δισκογραφικά ήταν πολύ συγκεκριμένες, όταν έφυγα απο εκεί, αντιμετώπισα μια άλλη πραγματικότητα και δεν είμαι άνθρωπος που κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν πάρα πολύ”.
Στην συνέχεια αποκάλυψε πως όταν πήγε σε μια δισκογραφική εταιρία και άκουσε πως πρέπει να πληρώνει η ίδια την παραγωγή της δουλειάς της, τότε πήρε την απόφαση να σταματήσει.
Τέλος η Ελισάβετ Σπανού μίλησε για την νέα της ασχολία μετά το τραγούδι στον τομέα των τουριστικών, λέγοντας μάλιστα ότι μπήκε στην διαδικασία να κάνει κάποια μαθήματα και ότι είναι πολύ δημιουργικό και ωραίο και ότι βρίσκεται σε πολύ ωραία φάση στην ζωή της αυτή την στιγμή.
Δείτε παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν!

tralala
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chronisgreek την Πέμ Απρ 21, 2016 7:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Chronisgreek

2 συνεντευξεις με κοινο θεμα κ επιλογο...
εβλεπα τον αρναουτογλου κ γυρναω στον κωστοπουλο στις διαφημισεις κ ελεγαν τα ιδια πραγματα...σοκ :shock:
οτι δηλαδη μετα το φοιβο το χαος για την ελισαβετ το ιδιο κ για τον γιωργο...
επισης η ελισαβετ ειπε οτι επρεπε να πληρωνει 5-7.000 για την παραγωγη του καθε σινγκλ της..
ο γιωργος ειπε επισης το κλασικο οτι τον φαγαν τα παιδια απο το fame story...τι ειχε ακουστει; κατι για μαζω η μηπως για τον πετρελη παει η σποντα για ριαλιτι?
Chronisgreek

fylakas_aggelos έγραψε:Αν έβαζαν μέσα το "Να με δικαιολογήσεις" και την "Προσωπική επιλογή" καλά θα ήταν.
Πιστεύω ότι θα είναι παρόμοιο με το best of που βγήκε πριν από 7 χρόνια,με μερικές προσθαφαιρέσεις.Εκείνο άξιζε πάντως.
Αχρείαστη κυκλοφορία κατά τ'άλλα.
Tracklist:

Το Λάθος – Μελίνα Ασλανίδου
Τετάρτη Βράδυ – Μελίνα Ασλανίδου συμμετέχει ο Αντώνης Ρέμος
Τι Σου Κανα Και Πίνεις – Οι Απέναντι
∆εν Έχω Διεύθυνση – Μελίνα Ασλανίδου
Αχ Κινδυνεύω – Μελίνα Ασλανίδου
Πόσο Πόσο – Μελίνα Ασλανίδου
Το Τσιγάρο Βάρυ – Μελίνα Ασλανίδου
Βρέχει Στην Ίωνος ∆ραγούμη – Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας Λειβαδάς
Ναι Θα Πω – Μελίνα Ασλανίδου
Το Παρελθόν Θυμήθηκα – Οι Απέναντι
Ένα Χειμωνιάτικο Πρωί – Μελίνα Ασλανίδου
Συνθήματα – Μελίνα Ασλανίδου
Καλοκαίρι Αγκαλιά Μου – Μελίνα Ασλανίδου
9 Μήνες – Μελίνα Ασλανίδου
∆εν Μετανιώνω – Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Βαρδής
Όσα Δεν Σου Είπα – Μελίνα Ασλανίδου

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ HEAVEN ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΟ 9ΜΗΝΕΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ALBUM ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ..
Chronisgreek

Καρράς Βασίλης - Με αγάπη, Βασίλης Καρράς
BEST OF
Εικόνα
Κυκλοφορεί ένα διπλό best του αγαπημένου καλλιτέχνη, που περιέχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του. Μερικά από τα τραγούδια που θα βρείτε εδώ είναι:
«Τηλεφώνησέ μου», «Το Δηλητήριο», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φαινόμενο», «Δώδεκα παρά», «Δεν πάω πουθενά», «Νύχτα Ξελογιάστρα», «Λέγε ό,τι θες» και πολλά ακόμη.
31 μεγάλες επιτυχίες αφιερωμένες «Με Αγάπη» σε όλους!
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Η επανέκδοση του “Πες μου τ’αληθινά σου” και μια νέα συλλογή με μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη Μητροπάνου!

Κυκλοφορεί από την Minos-Emi μια διπλή συλλογή με σαράντα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου, τέσσερα χρόνια μετά την πρόωρη απώλεια του . Ο χρόνος λένε ότι επουλώνει τις πληγές επιβεβαιώνει όμως ταυτόχρονα ότι η αγάπη και η εκτίμηση για καλλιτέχνες με τη πορεία το ήθος και τη φωνή του Μητροπάνου θα ζουν πάντα ανάμεσα μας κάθε μέρα και πιο έντονα ,κάθε μήνα και με περισσότερη νοσταλγία και συγκίνηση.

Εικόνα

Σε αυτή τη δύσκολη επιλογή της συλλογής με τίτλο “Μια εκδρομή είναι η ζωή μου”, επεκράτησαν δύο δρόμοι, τα τραγούδια που ο κόσμος πίστεψε και συνεχίζει να τραγουδά όσα χρόνια κι αν περάσουν και τα τραγούδια που εκείνος αγάπησε αλλά έμειναν για χρόνια λίγο πιο πίσω περιμένοντας να ανακαλυφθούν με το χρόνο. Έτσι η συλλογή αυτή ξεκινά με ένα τραγούδι που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ζήτησης, αν και ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το 2005, και μιλάμε για το γνωστό και περιζήτητο πια “Θες”.

Εικόνα

Η επιτυχία μάλιστα του τραγουδιού αυτή, μέσα από μια καλαίσθητη τηλεοπτική διαφήμιση, είχε σαν αποτέλεσμα και την επανέκδοση του album, στο οποίο αυτό συμπεριλαμβάνονταν. Πρόκειται για τον δίσκο «Πες Μου Τ’ Αληθινά Σου», τις συνθέσεις του οποίου υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής και τους στίχους μοιράζονται ο Νίκος Μωραϊτης και η Ρεβέκκα Ρούσση. Από το ίδιο άλμπουμ, που κυκλοφόρησε το 2005, ξεχώρισε το τραγούδι «Σβήσε Το Φεγγάρι» ενώ αίσθηση είχαν κάνει και τα «Απόψε Χάσαμε Κι Οι Δυο» και «Δέκα Χρόνια» Έντεκα λοιπόν χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το εν λόγω album επανακυκλοφορεί στα δισκοπωλεία σε νέα έκδοση του 2016 από τη Minos EMI.

http://www.musiccorner.gr/i-epanekdosi- ... ou-129153/
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

@apostolis_totsikas_official & @demy_official #backstage at #videoclip of @shortfusemovie #OST @panik_entertainment_group ! #StayTuned for more

Εικόνα

Θα ερμηνεύσει το soundtrack για την ταινία Shortfusemovie, και επίσης στο ίδιο project συμμετέχουν και οι Radioact.Από ότι φαίνεται θα είναι 2 κομμάτια,το ένα της Demy και το άλλο των Radioact μαζί με Demy.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Γιατί τα έκανε ξανθά?Νόμιζα ήταν η Στικούδη.
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Slim_Shady έγραψε:Γιατί τα έκανε ξανθά?Νόμιζα ήταν η Στικούδη.
Κι εγώ!
Nothing lasts forever but the earth and sky
Chronisgreek

Τωρα το ost? Αυτο επρεπε να βγει ενα μηνα πριν..
Άβαταρ μέλους
panosif

Γιώργος Γιαννιάς – Λένα Παπαδοπούλου – Σάκης Αρσενίου απο τις 12 Μαΐου στο Frangelico.
Άβαταρ μέλους
panosif

Αποκλειστικό! Στην φωτογράφιση για την αφίσα Γιαννιά, Λ. Παπαδοπούλου, Αρσενίου λίγο πριν την πρεμιέρα στο Frangelico! | Φωτορεπορτάζ

Εικόνα

Ένα ακόμα δυνατό σχήμα της παραλιακής ετοιμάζεται να υποδεχθεί πλήθος κόσμου και το tralala.gr για ακόμη μία φορά βρέθηκε backstage, με αφορμή την καθιερωμένη φωτογράφηση των πρωταγωνιστών!

Εικόνα

Το αγαπημένο σε όλους Frangelico «φοράει τα καλά του» για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα στη σεζόν, με ένα σχήμα «φωτιά» το οποία σίγουρα θα ταρακουνήσει τις καλοκαιρινές βραδιές μας.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Με επικεφαλής του σχήματος τον Γιώργο Γιαννιά, στην πιο δημιουργική του φάση και την επιστροφή του στο μαγαζί που μόνο καλές αναμνήσεις του πρόσφερε στο παρελθόν και έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Λένα Παπαδοπούλου αλλά και τον μοναδικό Σάκη Αρσενίου, η επιτυχία φαντάζει δεδομένη, αυξάνοντας για τα καλά τον παλμό της νυχτερινής, αθηναϊκής διασκέδασης!

Εικόνα

Μια μικρή γεύση από την φωτογράφιση με Γιαννιά, Λένα Παπαδοπούλου και Σάκη Αρσενίου επί το έργον.

Εικόνα

http://www.tralala.gr/apoklistiko-stin- ... oreportaz/
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Θα σκάσω αν δεν το σχολιάσω...το είδα και έμεινα μακάκας...
Αυτός δεν είναι από τους μπόιζ και νόιζ?
Κάνει συναύλια(το ζήσαμε και αυτό) με εισιτήριο 20 ΕΥΡΩ!!!
Δεν ξέρω τι να πώ....χαζέψαμε εντελώς σε αυτή τη χώρα.Ποιός είναι για να πληρώσω τόσα?Ο Ρέμος ο Χατζηγιάννης ή η Βίσση?
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ :fryingpan:

Εικόνα
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Αφίσα για live είναι τώρα αυτή ή για... μην πω τι. :fan:
Nothing lasts forever but the earth and sky
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

Αναρωτιέμαι τι κόσμο θα μαζέψει..... :whatever:
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Μα γι' αυτό πασχίζουν να του φτιάξουν fan-base.
Για να του σκάσει τα 20€.
Κι έπειτα, δεν έχει αυτός θαυμάστριες που τον ξεχώρισαν από το συγκρότημα;
Κι αυτές θα τα σκάσουν.
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
Effie7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

Πονταρουν στα αμυαλα 12χρονα! Ουτε καποια ιδιαιτερη φωνη εχει για να παει καποιος μεγαλυτερος (και τζαμπα να ταν δε θα πηγαινε).. Αυτα τα 12χρονα ακουνε οτι βλακεια τους πασαρουνε..εδω του πηρανε macbook στα 20 ευρω θα κολωσουν?
Απάντηση