Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

SFAKattack10 έγραψε:Μεγάλος διαγωνισμός για όλα τα fan club και θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη.
Δηλαδη και η αφισα απο αυτον τον διαγωνισμο θα βγει ?

Όχι η αφίσα έστειλα μήνυμα μόνο η μακέτα για τα social media (facebook, twitter, instagram)
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Oπότε ανευ ουσίας αυτός ο διαγωνισμός.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Μια χαρά ειναι η ιδέα βάζει το κόσμο σε ένα παιχνίδι, και δε ειναι και μικρό το έπαθλο άλλωστε σε πρεμιέρα δύσκολα βρίσκεις τραπέζι. Εγώ γενικά άσχετα με το τι πιστεύετε πολλοί για αυτή τη συνεργασία βλέπω τα σοσιαλ να έχουν πάρει φωτιά, το σαιτ να ανεβάζει συνεχώς άρθρα και γενικά να υπάρχει μια ενημέρωση σχετικά με τα επαγγέλματικα του..Ίσως κατάλαβε και ο ίδιος αυτό που φωνάζαμε μερικοί εδώ ότι χρειάζεται κάτι διαφορετικό.Και από ότι δείχνει με αυτή τη συνεργασία σαν να υπάρχει διάθεση για καινοτομίες.Ήδη μετά τη σποντα της εταιρείας ν και το σαιτ του Λεμπιδακη ανέβασε ότι ετοιμάζει νέα τραγούδια ενόψει εμφανίσεων.Το ιδανικό θα ήταν ένα πρόμο τραγούδι για έναρξη που θα σημάνει και την επιστροφή του στα Αιρ πλευ και γενικά να ειναι ο κράχτης για τις εμφανίσεις.Και μετά στη διάρκεια της σεζόν μας παρουσίαζει μερικά ακόμα λαιβ. .Και αν ισχύουν οι φήμες ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία τους ετοιμάζει ολόκληρο το δίσκο γύρω στο Πάσχα και κανει εμφανίσεις σε καλοκαίρινη σεζόν που θα τα παρουσιάσει..Γιατί όχι και σε συναυλίες που λέτε πολλοί..Έπειτα από πολλά χρόνια έχει ένα μηχανισμό για στήριξη και ένα επιέιχηρηματια που ίσως μπορεί να αναλάβει κάτι τέτοιο όπως τότε ο Μαροσουλης. .
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Για ποια social media λες? Την σελίδα του μαγαζιού που οφείλει να προμοτάρει τον καλλιτέχνη που θα φιλοξενεί τον χειμώνα ή το προσωπικό προφίλ του Λεμπιδάκη. Εγώ μόνο από το σαιτ του Λεμπιδάκη (άγνωστο ποιας δυναμικής είναι) βλέπω να ασχολείται ενώ πριν δεν αναφερόταν, δεν βλέπω μια γενική αλλαγή εικόνας και ενδιαφέροντος. Δεν βλεπω καμιά αλλαγή στάσης από το σύνολο των social media ή των ιστοσελίδων. Τώρα το να μου ανεβάζει θέμα ότι αυτά είναι τα 16 τραγούδια του δίσκου "Μαζί" ένα χρόνο σχεδόν μετά την κυκλοφορία του δεν μου λέει κάτι. Αν ενδιαφερόταν θα είχε κάνει το ίδιο τότε που έβγαινε ο δίσκος. Τώρα είναι άνευ ουσίας και αντικρίσματος η συγκεκριμένη αναφορά "α υπάρχει και ένας δίσκος με 16 τραγούδια που ανακαλύψαμε ότι έγινε 7 φορές πλατινένιος" επειδή ξαφνικά βγάζουμε χαρτζιλίκι από Νότη. Εγώ περιμένω να δω μια γενικότερη δραστηριοποίηση κι από άλλους που επηρεάζουν κόσμο και έχουν δυναμική. Προς το παρόν μόνο ο Λεμπιδάκης και λόγω συμφέροντος το κάνει. Οπότε δεν νομίζω ότι προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Εγώ περιμένω να αρχίσει η συνεργασία και να δούμε επιτέλους κάποιον άνθρωπο να στηρίζει τον Νοτη όπως πρέπει αφού δεν το κάνει η εταιρεία.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Scorpion86 έγραψε:Για ποια social media λες? Την σελίδα του μαγαζιού που οφείλει να προμοτάρει τον καλλιτέχνη που θα φιλοξενεί τον χειμώνα ή το προσωπικό προφίλ του Λεμπιδάκη. Εγώ μόνο από το σαιτ του Λεμπιδάκη (άγνωστο ποιας δυναμικής είναι) βλέπω να ασχολείται ενώ πριν δεν αναφερόταν, δεν βλέπω μια γενική αλλαγή εικόνας και ενδιαφέροντος. Δεν βλεπω καμιά αλλαγή στάσης από το σύνολο των social media ή των ιστοσελίδων. Τώρα το να μου ανεβάζει θέμα ότι αυτά είναι τα 16 τραγούδια του δίσκου "Μαζί" ένα χρόνο σχεδόν μετά την κυκλοφορία του δεν μου λέει κάτι. Αν ενδιαφερόταν θα είχε κάνει το ίδιο τότε που έβγαινε ο δίσκος. Τώρα είναι άνευ ουσίας και αντικρίσματος η συγκεκριμένη αναφορά "α υπάρχει και ένας δίσκος με 16 τραγούδια που ανακαλύψαμε ότι έγινε 7 φορές πλατινένιος" επειδή ξαφνικά βγάζουμε χαρτζιλίκι από Νότη. Εγώ περιμένω να δω μια γενικότερη δραστηριοποίηση κι από άλλους που επηρεάζουν κόσμο και έχουν δυναμική. Προς το παρόν μόνο ο Λεμπιδάκης και λόγω συμφέροντος το κάνει. Οπότε δεν νομίζω ότι προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.
Πολύ ρομαντικός είσαι ρε συ Scorpion. Ο Λεμπιδάκης είναι μέσα στα πράγματα, φυσικά και βγάζει το μεροκάματο του, αλλά προβάλλεται πρώτη φορά τόσο η εμφάνιση του Νότη σε νυχτερινό κέντρο. Και στο χω ξαναπεί μην υποτιμάς τόσο τα social media, έχουν τη δυναμική τους και αυτά. Και είμαι σχεδόν βέβαιος πως όταν βγάλει τραγούδι ο Νότης και αξίζει σχετικά θα παίζει παντού αν το θέλει ο Μπερτάκης. Πρωτόγνωρη διαφήμιση λοιπόν για Νότη, χωρίς καν να έχει κλείσει το σχήμα. Είναι κρίμα που δεν θα μπορέσει να κάνει κάποια καλή συνεργασία φέτος με τέτοια προώθηση που έρχεται.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Η εταιρεία έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει, όπως αναδρομές στην καριέρα του Βέρτη... :tourta:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Για ποια social media λες? Την σελίδα του μαγαζιού που οφείλει να προμοτάρει τον καλλιτέχνη που θα φιλοξενεί τον χειμώνα ή το προσωπικό προφίλ του Λεμπιδάκη. Εγώ μόνο από το σαιτ του Λεμπιδάκη (άγνωστο ποιας δυναμικής είναι) βλέπω να ασχολείται ενώ πριν δεν αναφερόταν, δεν βλέπω μια γενική αλλαγή εικόνας και ενδιαφέροντος. Δεν βλεπω καμιά αλλαγή στάσης από το σύνολο των social media ή των ιστοσελίδων. Τώρα το να μου ανεβάζει θέμα ότι αυτά είναι τα 16 τραγούδια του δίσκου "Μαζί" ένα χρόνο σχεδόν μετά την κυκλοφορία του δεν μου λέει κάτι. Αν ενδιαφερόταν θα είχε κάνει το ίδιο τότε που έβγαινε ο δίσκος. Τώρα είναι άνευ ουσίας και αντικρίσματος η συγκεκριμένη αναφορά "α υπάρχει και ένας δίσκος με 16 τραγούδια που ανακαλύψαμε ότι έγινε 7 φορές πλατινένιος" επειδή ξαφνικά βγάζουμε χαρτζιλίκι από Νότη. Εγώ περιμένω να δω μια γενικότερη δραστηριοποίηση κι από άλλους που επηρεάζουν κόσμο και έχουν δυναμική. Προς το παρόν μόνο ο Λεμπιδάκης και λόγω συμφέροντος το κάνει. Οπότε δεν νομίζω ότι προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.
Πολύ ρομαντικός είσαι ρε συ Scorpion. Ο Λεμπιδάκης είναι μέσα στα πράγματα, φυσικά και βγάζει το μεροκάματο του, αλλά προβάλλεται πρώτη φορά τόσο η εμφάνιση του Νότη σε νυχτερινό κέντρο. Και στο χω ξαναπεί μην υποτιμάς τόσο τα social media, έχουν τη δυναμική τους και αυτά. Και είμαι σχεδόν βέβαιος πως όταν βγάλει τραγούδι ο Νότης και αξίζει σχετικά θα παίζει παντού αν το θέλει ο Μπερτάκης. Πρωτόγνωρη διαφήμιση λοιπόν για Νότη, χωρίς καν να έχει κλείσει το σχήμα. Είναι κρίμα που δεν θα μπορέσει να κάνει κάποια καλή συνεργασία φέτος με τέτοια προώθηση που έρχεται.
Δεν υποτιμώ την δυναμική των social media, ίσα-ίσα που πιστεύω ότι είναι μία οδός από την οποία πλέον θα μπορουν να ανεβαίνουν-κατεβαίνουν καλλιτέχνες, ανεβαίνουν-κατεβαινουν κυβερνήσεις κλπ. Απλά δεν θεωρώ ότι επειδή ασχολείται η σελίδα του μαγαζιού όπως είχε ασχοληθεί η σελίδα του Φωταέριου και επειδή ασχολείται ένα σαιτ μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει αλλαγή εικόνας. Την αλλαγή εικόνας θα μπορούμε να την αναγνωρίσουμε εάν δούμε την πλειοψηφία των σαιτ να ασχολείται με Νότη και να διαφημίζει το σχήμα. Προς το παρόν αυτοί που το διαφημίζουν είναι μόνο όσοι εργάζονται σε αυτό κι έχουν προσωπικό όφελος και απλά τυχαίνει να έχουν ένα σαιτ ή ένα blog για να ανεβάζουν θέματα που πολλές φορές είναι και αδιάφορα. Δηλαδή, περίμενα το άρθρο του Λεμπιδάκη για να μάθω ότι κυκκλοφορεί εδώ κι ένα χρόνο ένας δίσκος?
bebest

Όταν μιλάμε για μουσικά σαιτ σου έρχονται πολλά άλλα στο μυαλό? Εκτός από αυτό που λες αλλα 2 3 ακόμα έχουν την είδηση εγώ δε γνωρίζω κι άλλα. .Επίσης είμαστε 40 μέρες πριν την έναρξη και ήδη έχουμε δει εικόνες από πρόβες, μαθαίνουμε για νέα τραγούδια κλπ μέχρι πέρυσι κρατούσαν τα πάντα λες και είναι μυστικά του FBI. . Καλως η κακώς έχει πάρει ήδη περισσότερη διαφήμιση από ότι πήρε τα προηγούμενα χρόνια και έχει ακόμα πάνω από μήνα να ξεκινήει. .φανταστείτε να και ήταν με την Ζηνα πχ φέτος
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Scorpion86 έγραψε:Η εταιρεία έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει, όπως αναδρομές στην καριέρα του Βέρτη... :tourta:
Κάθε εβδομάδα σχεδόν κάνει αναδρομή σε κάποιον καλλιτέχνη της εταιρείας!
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Συμφωνώ με bebest, φανταστείτε μόνο να ήταν και καμιά σχηματάρα. Κάπου έπρεπε να τελειώσει κι αυτός ο μυστικισμός γύρω από το Νότη. Τον κράζατε όλο το καλοκαίρι το Νότη, αλλά κάνει διαφορετικές κινήσεις πλέον. Η συνεργασία με Μπερτάκη ίσως δώσει πολλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Όταν μιλάμε για μουσικά σαιτ σου έρχονται πολλά άλλα στο μυαλό? Εκτός από αυτό που λες αλλα 2 3 ακόμα έχουν την είδηση εγώ δε γνωρίζω κι άλλα. .Επίσης είμαστε 40 μέρες πριν την έναρξη και ήδη έχουμε δει εικόνες από πρόβες, μαθαίνουμε για νέα τραγούδια κλπ μέχρι πέρυσι κρατούσαν τα πάντα λες και είναι μυστικά του FBI. . Καλως η κακώς έχει πάρει ήδη περισσότερη διαφήμιση από ότι πήρε τα προηγούμενα χρόνια και έχει ακόμα πάνω από μήνα να ξεκινήει. .φανταστείτε να και ήταν με την Ζηνα πχ φέτος
Το newspistol είναι μουσικό σαιτ? Από πότε? Και ποια αποκλειστικά σου είχε. Μία φωτογραφία από την πρώτη μέρα στις πρόβες που είναι ο Νότης με τον Λεμπιδάκη? Πόσο αποκλειστικότητα είναι ότι αναμένονται νέα τραγούδια (αόριστα και γενικόλογα). Λογικό είναι να πει και 1-2 καινούργια από την στιγμή που το σχήμα θα πάει από 2 έως 4 μήνες και σε αυτό το διάστημα δεν θα μείνει άπραγος ο Νότης. Πάντα ταυτόχρονα κοιτά και τα τραγούδια που του στέλνουν. Εχει μαζέψει κάβα από πριν το καλοκαίρι, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα να μπει σε στούντιο να κάνει μία πρώτη ηχογράφηση και να προμοτάρει κανα δυό στο Fantasia. Που είναι η αποκλειστικότητα? Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεστε εσείς την διαφήμιση, επειδή απλά έχει κάνει αναρτήσεις ο Λεμπιδάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα αλλά γενικότετα ελάχιστοι ξέρουν ότι ξεκινάει ο Νότης κάπου και ελάχιστοι γνωρίζουν ακόμα το ποιος/ποιοι θα στελεχώσουν το σχήμα. Εκεί περιμένω ενημέρωση όχι να βλέπω αναρτήσεις το "Αγάπη τι δύσκολο πράγμα" και το "Κάψε". Εδώ έκανε πρόβα στο Φαντασία οι "48 ώρες" και δεν αναφέρθηκε πουθενά. Μόνο ο Φράγκος το ανέβασε.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

fylakas_aggelos έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:Η εταιρεία έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει, όπως αναδρομές στην καριέρα του Βέρτη... :tourta:
Κάθε εβδομάδα σχεδόν κάνει αναδρομή σε κάποιον καλλιτέχνη της εταιρείας!
Για να ξέρουμε τι λέμε. Κάνει διαφήμιση σε έναν καλλιτέχνη που πλέον βρίσκεται σε άλλη εταιρεία (την Heaven) και δεν ασχολείται με το υπάρχον προϊόν της. Απίστευτα πράγματα!
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Και επίσης ανεβάζει videoclips τα οποία είναι δυσεύρετα και είχαν αποκλειστεί από το youtube.Και στο Σάκη έκανε αναδρομή 2 φορές,παρόλο που έχει φύγει εδώ και 17 χρόνια από την εταιρεία.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
bebest

Scorpion86 έγραψε:
bebest έγραψε:Όταν μιλάμε για μουσικά σαιτ σου έρχονται πολλά άλλα στο μυαλό? Εκτός από αυτό που λες αλλα 2 3 ακόμα έχουν την είδηση εγώ δε γνωρίζω κι άλλα. .Επίσης είμαστε 40 μέρες πριν την έναρξη και ήδη έχουμε δει εικόνες από πρόβες, μαθαίνουμε για νέα τραγούδια κλπ μέχρι πέρυσι κρατούσαν τα πάντα λες και είναι μυστικά του FBI. . Καλως η κακώς έχει πάρει ήδη περισσότερη διαφήμιση από ότι πήρε τα προηγούμενα χρόνια και έχει ακόμα πάνω από μήνα να ξεκινήει. .φανταστείτε να και ήταν με την Ζηνα πχ φέτος
Το newspistol είναι μουσικό σαιτ? Από πότε? Και ποια αποκλειστικά σου είχε. Μία φωτογραφία από την πρώτη μέρα στις πρόβες που είναι ο Νότης με τον Λεμπιδάκη? Πόσο αποκλειστικότητα είναι ότι αναμένονται νέα τραγούδια (αόριστα και γενικόλογα). Λογικό είναι να πει και 1-2 καινούργια από την στιγμή που το σχήμα θα πάει από 2 έως 4 μήνες και σε αυτό το διάστημα δεν θα μείνει άπραγος ο Νότης. Πάντα ταυτόχρονα κοιτά και τα τραγούδια που του στέλνουν. Εχει μαζέψει κάβα από πριν το καλοκαίρι, οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα να μπει σε στούντιο να κάνει μία πρώτη ηχογράφηση και να προμοτάρει κανα δυό στο Fantasia. Που είναι η αποκλειστικότητα? Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεστε εσείς την διαφήμιση, επειδή απλά έχει κάνει αναρτήσεις ο Λεμπιδάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα αλλά γενικότετα ελάχιστοι ξέρουν ότι ξεκινάει ο Νότης κάπου και ελάχιστοι γνωρίζουν ακόμα το ποιος/ποιοι θα στελεχώσουν το σχήμα. Εκεί περιμένω ενημέρωση όχι να βλέπω αναρτήσεις το "Αγάπη τι δύσκολο πράγμα" και το "Κάψε". Εδώ έκανε πρόβα στο Φαντασία οι "48 ώρες" και δεν αναφέρθηκε πουθενά. Μόνο ο Φράγκος το ανέβασε.
Διαφορετικά είναι πάντως να λεμε εδώ μεταξύ μας ότι μπορεί να πει κανα νέο τραγούδι στη φετινή σεζόν επειδή έτσι έκανε συνήθως όταν δε ειχε δίσκο και αλλιώς να βγενει από ένα σαιτ που κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί..Επίσης πέρυσι πότε είδαμε φωτογραφίες από πρόβες? Μήπως έφτασε μια βδομάδα πριν την έναρξη? ? Κ ξανά λέω φανταστείτε να είχε και κανένα δυνατό όνομα..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
Διαφορετικά είναι πάντως να λεμε εδώ μεταξύ μας ότι μπορεί να πει κανα νέο τραγούδι στη φετινή σεζόν επειδή έτσι έκανε συνήθως όταν δε ειχε δίσκο και αλλιώς να βγενει από ένα σαιτ που κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί..Επίσης πέρυσι πότε είδαμε φωτογραφίες από πρόβες? Μήπως έφτασε μια βδομάδα πριν την έναρξη? ? Κ ξανά λέω φανταστείτε να είχε και κανένα δυνατό όνομα..
και σύντομα αναμένουμε νέα τραγούδια ενόψη της συνεργασίας του Νότη στο Fanttasia απο τις 11 Δεκεμβρίου!, αυτό γράφτηκε. Της συνεργασίας των "περιορισμένων εμφανίσεων" όπως γράφτηκε. Μιλάμε για πολύ γέλιο, η αερολογία πάει σύννεφο. Θα προλάβει σε αυτές τις περιορισμένες εμφανίσεις να βγάλει και νέα τραγούδια. Ούτε ότι θα πει τραγούδια στο Fantasia ούτε εάν έχει μπει ή θα μπει στο στούντιο μας είπε. Λογικό ξαναλέω όταν σε λίγο καιρό κάνει την απονομή του "Μαζι" να ξεκινάει τις διεργασίες για τον επόμενο. Δεν είναι είδηση.
Δεν είδαμε ούτε τώρα φωτογραφίες από πρόβες. Είδαμε μία φωτό του Νότη με τον Λεμπιδάκη. Δεν λέω ότι δεν θα δούμε, αλλά δεν είδαμε. Δεν είδαμε τις πρόβες του συγκροτήματος "48 ώρες" (ούτε το μάθαμε), ούτε των μουσικών, ούτε από τις λεγόμενες οντισιόν. Ναι και το Φωταέριο ανέβαζε φωτογραφίες από πρόβες. Ενδεικτικά δύο που βρήκα...
https://www.facebook.com/fotaerio/photo ... =3&theater
https://www.facebook.com/fotaerio/photo ... =3&theater
Απλά πέρσι δεν υπήρχε ο αντίστοιχος Λεμπιδάκης στο Φωταέριο για να κάνει δημοσιεύσεις σε σαιτ δικό του και να τις αναδημοσιεύει σε σελίδα που πάλι ο ίδιος χειρίζεται Το οποίο το κοινό του newspistol είναι σαχλαμαριστάν που διαβάζει για τον χωρισμό της Καινούργιου, την αλλαγή κόμμωσης της κόρης της Τζένης Μπαλατσινού και τσουπ διαβάζει και για Νότη. Δεν είναι μουσικό σαιτ. Θα το γράψω για τελευταία φορά. Καμια αλλαγή προς το παρόν δεν υπάρχει. Αναρτήσεις κάνει ο Λεμπιδάκης στην σελίδα του μαγαζιού και στην προσωπική του ιστοσελίδα. Κανείς άλλος δεν έχει ασχοληθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Νοέμ 05, 2015 8:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Αυτό με την Cobalt (Universal) και τις αναδρομές έχει ξεκινήσει εδώ κι ένα χρόνο και κάθε εβδομάδα κάνει αφιέρωμα σε κάποιον καλλιτέχνη ή που ανήκει ακόμα στην εταιρία ή που έχει αποχωρήσει από την εταιρία. Ο πρώτος καλλιτέχνης που έκανε αφιέρωμα ήταν ο Νότης!
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Ας τα κάνει τα αφιερώματα, αλλά ας ασχολείται και λίγο με αυτό που έχει στις τάξεις της και που της δίνει σημαντικό μερίιδιο στην πίτα από τις πωλήσεις. Mία ανάρτηση έκανε, την ημέρα γενεθλίων του Νότη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Παρ Νοέμ 06, 2015 2:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Όλο γκρίνια Scorpion. Σε χαλάει ο Λεμπιδάκης, σε χαλάει η Cobalt και το τι κάνει στο fb. Θα γίνει η απονομή, θα γίνουν και συνεντεύξεις, θα παίξει κι αλλού ο Νότης.Τουλάχιστον ο Λεμπιδάκης αναπαράγει την ανυπόστατη φήμη περί 7φορές πλατινένιου που βγάζει το φαν κλαμπ. Φτιάχνει βίντεο κάποιος φαν το βγάζει κι αυτό. Τι άλλο να κάνει;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Την δουλειά του κάνει ο Λεμπιδάκης . Τίποτα παραπάνω άξιο αναφοράς. Όταν θα κινητοποιηθούν και άλλοι στο να ασχοληθούν με Νότη χωρίς να πληρώνονται γι αυτό τότε θα αρχίσω να πιστεύω ότι κάτι αλλάζει. Προς το παρόν δεν το βλέπω και αυτό τονίζω, δεν γκρινιάζω.
Απάντηση