Γεωργια Λαιμου - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ !

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Alex The Great

Γεωργια Λαιμου - ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex The Great »

Η κριτικη που ολοι περιμενατε... :wink: Για διαφορετικους λογους ο καθενας... :wink: Σε bold τα σημεια του κειμενου που μ'αρεσαν.

http://new.e-go.gr/music/articles.asp?c ... bid=291491

Βοτανικός: Άννα Βίσση και μπαλέτα (σκόρδο να μη το ματιάσω)

6/12/2005 11:00:14 πμ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Κλείνω ένα μήνα σχεδόν που πάω από πίστα σε ξενύχτι κι από αϋπνία σε αγρύπνια με αποτέλεσμα να μην ξέρω σε ποιο σημείο του γαλαξία βρίσκομαι (μάλλον σε κάποιο παράλληλο σύμπαν είμαι και δε βρίσκω να παρκάρω το ΟΥΦΟ μου πουθενά).

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για την "Απόλυτη Σταρ" την "Άννα-Άννα" που άκουσα να χορεύει πολύ δυναμικά και να ξεκολλάει το ταβάνι του καταστήματος με τις κορυφώσεις των φινάλε της.
Σέξι η "Απόλυτη Άννα" και πολύ ντεκόρ από πίσω και [δυο φαράγγια echooo μπροστά και "Με μία καληνύχτα δεν τελειώνει η νύχτα", αλλά μόνο η υπομονή.
Πολύ ωραία ήταν, αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι την περισσότερη ώρα την έβγαλα όρθια για να μπορώ να βλέπω και να ακούω, μισή ώρα την πέρασα να βρίζομαι με τους μετρ και τους σερβιτόρους διότι η αγένεια πάει σύννεφο στο μαγαζί της σταρ και κάποια στιγμή την έβγαλα με το στόμα ανοιχτό όταν άκουσα την Άννα να τραγουδάει ότι "παραλύει και διαλύεται που δεν έρχεται το λεωφορείο να την πάει στο σχολείο". :lol:
Πάντως σ' αυτό το σχήμα είναι όλοι αδύνατοι και γυμνασμένοι, με ρούχα πολύ προχωρημένα και μπαλέτα που φυσάνε.
Φυσάει επίσης κι ένα αεράκι κουκουρούκου, αλλά αυτό είναι τοπικό της Ιεράς Οδού φαινόμενο, κι έχω αρχίσει να το συνηθίζω.


ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!
FEVER: Παπαρίζου, Τσαλίκης, Πάζης (ωραία πόδια)
Σινέ Κεραμεικός: Βοσκόπουλος, Πλέσσας, Κούκα (χάλι, κύριε Μίμη μου)
Θέατρο Τέχνης: Μαργαρίτα Ζορμπαλά (κόσμημα)
Πειραιώς 130: Έλλη Κοκκίνου & Co (γιατρέ μου, το αυτί μου)
Γραμμές: Γιώργος Μαργαρίτης (Μαγκάρετ Ολέ)
ΣτΝ CLUB: Βαγγέλης, Απόστολος, Γιώργος, Παναγιώτης, Ειρήνη, Ηλιάνα, Θοδωρής, Ηλίας, Αντρέας, Κώστας (Άριστα δέκα)
Bodroom: Καίτη Γαρμπή oriental ma non troppo(*)
ΣτΝ: Ανδ. Μπάμπαλη, Γ.Χριστοδούλου, Ζ. Στεφάνου (***)
ΣΥΡΜΟΣ: Κώστας Λειβαδάς Ρένος Χαραλαμπίδης (***)
ΖΥΓΟΣ: Τσίρκο Κάλπικο (***)
ΦΩΣ: Ο Σταμάτης Γονίδης (& ο λογαριασμός της ΔΕΗ)
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ: Πάριος Θεοδωρίδου (σεντόνια και τακούνια)
ΧΑΡΑΜΑ: Μαριώ, Λάμπρος Καρελάς, Λένα Αλκαίου (χμ..)
VOX: Παπακωνσταντίνου και Ελένης (κρίμα)
ΣτΝ: Νίκος Πορτοκάλογλου & παρέα (*)
Η Madeleine Peyroux στο Σινέ Κεραμεικός
Απόλλων: Πετρέλης, Ζώη, Στανίση (Καλωσήλθατε στην η εποχή των Ουγκ)
ΑΡΕΙΩΝ: Πλούταρχος (το φαινόμενο)
VOX: Πάρτυ Locomondo & Vin Gordon
ΑΘΗΝΑΪΣ: Η Συνομωσία των λουκουμάδων (******)
1 / 3 - επόμενα








ΠΡΙΝ ΠΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-34.73.835 & 210-34.73.914
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση
ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Πέμπτη-Κυριακή
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 23:30

ΤΙΜΕΣ
Εισιτήριο: 10 ευρώ
Ποτό στο μπαρ: 20 ευρώ
Φιάλη Ουίσκι/4 άτομα: 180-450 ευρώ (κομπλέ)
Φιάλη κρασί/2 άτομα: 90-120 ευρώ (κομπλέ)
Φιάλη σαμπάνιας: 100-350 ευρώ
Ανθη δίσκος: 20 ευρώ
Φρούτα, ξηροί καρποί: 10 ευρώ
Ποτό στο τραπέζι: 45 ευρώ
Κύρια πιάτα: 35-110 ευρώ
Ποικιλία τυριών για 2 ή 4 άτομα: 40 ή 80 ευρώ

Ημουν κι εγώ εκεί...
Μπροστά από μια τεράστια μωβ κουρτίνα διαδραματίζεται το πρώτο μέρος του προγράμματος μέχρι να εμφανιστεί η "απόλυτη σταρ" (...δωστε εμφαση στα εισαγωγικα...) οπότε και αποκαλύπτονται τα.. hard σκηνικά και οι ψυχεδέλειες.
Μπροστά στα μωβ λοιπόν σκάσανε και τα πρώτα μικρόφωνα τα οποία ήταν όλα αδύνατα και καθώς πρέπει νεαρά.
Το πρώτο που έχω γράψει στο τετράδιο είναι κάτι σε ξανθό το οποίο, απ' ότι λέει εδώ στις σημειώσεις, το ξεφώνιζε το άσμα διότι προφανώς ήθελε να το καταθέσει από ψυχής και όχι απλώς να το εκφωνήσει.
Το δεύτερο, ήταν μελαχρινό, φτυστό η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε κέρινο ομοίωμα από το μουσείο της μαντάμ Τυσσό που ξεχύθηκε στην πίστα για να ανεβάσει τον πυρετό του Σαββατόβραδου.
Το κέρινο Ζωζώ μας ερμήνευσε το:
"Αυτηηηή η αγάπη χάνει χρόνια, χάνει λέξεις, χάνει όρκους και στιγμές", επί του οποίου έχω να προσθέσω ότι χάνει επίσης στροφές και λάδια, αλλά δεν το κάνω θέμα.
Το μόνο που θυμάμαι από το τρίτο (από τα πρώτα) ήταν ότι ήταν τύπου αρσενικού κι ότι φόραγε κοσμήματα αλά Νίνο (μπρρρ.. τι θυμήθηκα τώρα) :lol: , και ότι μας είπε το "Φοβάμαι", στέλνοντας ρίγη τρόμου στην αίθουσα.
Μετά θυμάμαι ότι βγήκαν και τα τρία αυτά μαζί και παρήγαγαν ένα θόρυβο τύπου απερίγραπτο και μετά έφυγαν με χαμόγελα στα χείλη.. (Σε λίγη ώρα, όταν είδα και άκουσα τον ανιψιό Καρβέλα, τον Λευτεράκη, κατάλαβα γιατί έφυγαν τα τρία πρώτα με χαιρέκακο ύφος στο μάτι).
Βγήκε λοιπόν το χρυσό μου το ανιψούδι και μας είπε διάφορα αγγλικά (διότι έχει σπουδάσει στο Λονδίνο), χάλι μαύρο όλο το θέαμα και ο Λευτεράκης μη σου πω καλύτερα διότι είναι και νέος αρτίστας και δε θέλω να του κόψω τα φτερά.
(Τα πόδια θα ήθελα να του κόψω αλλά φοβάμαι ότι μ' αυτά και μ' αυτά που θέλω να κάνω θα πάω κόλαση).
Θυμάμαι ότι μας είπε, αφώνως και το "I don't belong here" και μας έπεισε όλους τόσο πολύ που του απαντήσαμε αμέσως "You bet" και στο καλό.
Είναι ροκ ο Λευτεράκης, εκτός από άφωνος.
:wink: Μοιάζει δε σαν να έχει ξεκολλήσει από το ντεκόρ με τα UFO που εμφανίζεται αργότερα, ενδεχόμενο που δεν το αποκλείω καθόλου, μεταξύ μας.


Δέσποινα Ολυμπίου
Δύο πράγματα θα σου πω για τη Δέσποινα:
1ον, "θέλω το γιο μου το Ανεστάκι" και
2ον, "Εγώ για σένα θα πέσω πιο κάτω απ' τον καθένα".
Μετά είπε κι ένα ντουέτο με τον Λευτεράκη τον ανιψιό:
" Μόνη ξανά δε θα σ' αφήσω
να μη μ' αφήσεις μόνο ποτέ"
που πολύ με μπέρδεψε διότι δεν ήξερα ποιος ήταν ο μόνος και ποια η μόνη αφού ήταν και οι δύο μαζί ένα χάλι.
Μετά όμως και από αυτό ο σκληρός μου έκανε τα υπόλοιπα delete διότι που να τα συγκρατήσει τόσα πολλά πηγαιν' έλα και πάρε και δώσ' του.

Ο κυρ Κοργιαλάς που την ψώνισε (την ουρά);
Κάποια στιγμή σκάει μύτη ο Δημήτρης Κοργιαλάς, που από φυσικού του(;) έχει μονίμως τους ώμους γυρτούς προς τα μέσα και το κεφάλι σα σκυμμένο και μοιάζει με τυφλοπόντικα που μόλις βγήκε από την τρύπα του για να δει τι φασαρία είναι αυτή που κάνουν οι από πάνω.
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς εμφανίζεται με λευκά "πανιά" για φόντο, επί των οποίων αργότερα γίνεται προβολή μετα-μοντέρνου φωτογραφικού υλικού, τύπου στοιχειωμένο δασικό τοπίο (καταδίκη της απερήμωσης του πλανήτη), μία μόνη και απελπισμένη γυναίκα που, αν δεν κάνω λάθος, είναι ψιλοδολοφονημένη μέσα στο ψυχεδελόδασος το οποίο περιέχει κι να ασπρόμαυρο δέντρο που κάνει ποιο 'έντεχνο' ή ποιο φανταιζί, δεν κατάλαβα.
Τέλος πάντων
"Λένε πως όταν φεύγει η μέρα
δυο άγγελοι πιο πέρα..",
λέει με πολλά ηλεκτρονικά γκάζια για εφφέ και φωνή λαϊκή απογευματινή, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και δώσ' του ψυχεδέλεια στο φόντο και "Θέλω τοοόσο να σε δω" και πολλά ακόμα κοργιάλεια άσματα.
Τα οποία με έκαναν φαίνεται να πλήξω (έτσι μέσα απ' τα δόντια του που τα μουρμουρίζει) διότι στις σημειώσεις μου βλέπω γραμμένη τη "κωδική" φράση: "Η πλήξη της ανυπαρξίας του τίποτα", την οποία δεν καταλαβαίνω απολύτως, αλλά κάτι [n]βαρύ σε εγκεφαλικό θα με είχε χτυπήσει εκείνη την ώρα[/n] για να γράφω τέτοια.
Μετά από 15 λεπτά επιπλέον ακρόασης Κοργιαλά βλέπω και άλλη πρόταση σημειωμένη: "Το τίποτα έχει πάθει υπαρξιακό με τον Κοργιαλά κι αναρωτιέται αν υπάρχει" και αμέσως από κάτω: "Η μπλούζα του έχει κολοβή ουρά σκύλου!
Ποιος ξέρει τι θα είδα πάλι και δεν συνέλαβα το σημαινόμενο.


:lol: :lol: :lol:

Goin' Through: "Πόσο ουπς είσαι"
Εδώ είμαστε. Μετά τα πρώτα μικρόφωνα, τον ανιψιό Καρβέλα, τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Κοργιαλά βγαίνουν και οι Goin' Through και ολοκληρώνουν το "Παράλογο με ακούς?" του όλου θεάματος.
Εκείνη την ώρα νομίζω ότι ξανατσακωνόμουνα με ένα μετρ που με είχε αναγνωρίσει (ως "κυρία Λαιμού εσείς είστε;" "Ναι, όρθια, με το στυλό και το φακό στον αέρα") και προσπαθούσε ο έρημος να βρει κάπου να με βάλει να καθίσω.
Πάνω που είχα φορτώσει πολύ άσχημα με το γενικό χάος (αλλά καλά να πάθω αφού πήγα Σάββατο σε μαγαζί, η ηλίθια), ακούω τους κυρίους Βουρλιώτη και Σία να άδουν έξω φωνή:
Μαζί μου ασχολείσαι
πόσο ουπς είσαι
αν όντως δε γουστάρεις
σου δείχνω τι να πάρεις
κι ήρθα κι έδεσα.
Διότι, πρώτον, οι Goin' δείχνανε κάθε φορά αυτό το "τι να πάρεις" :o :o :lol: :lol: :lol: και, δεύτερον, το πολιτικοκοινωνικό μήνυμα αυτού του βγαλμένου από την εμπειρία του λαού άσματος, ήρθε κι έπεσε σαν βροχούλα πάνω στα κεφάλια των παρισταμένων που πολύ τους άρεσε.
Το τραγουδούσαν ανυποψίαστοι όλοι μαζί νομίζοντας ότι ο ένας το απηύθυνε σε κάποιον άλλον, ενώ στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα τραγούδι που ισχύει το ίδιο για όλους όσοι ήμασταν εκεί. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μετά από αυτόν τον ύμνο στους απανταχού μαζεμένους μαλάκες (συγνώμη δια το απρεπές της γλώσσης αλλά έτσι λέει το τραγούδι) οι G.T. είπαν και το "Γυναίκες τριγύρω πολλές/ αλλά ποτέ δεν είναι αρκετές" το οποίο πρόκειται για έναν ακόμα ύμνο υπέρ της καταπολέμησης του Aids στην Ελλάδα και το οποίο μας παραπέμπει ευθέως στο προηγούμενο με τον "ουπς".
Πάνω εκεί στα στοιβαγμένα επί της πίστας κοινωνικοπολιτικά μηνύματα, σκάσανε μύτη και κάτι πιτσιρικάδες ντυμένοι break dancers (οι οποίοι, λέει ήταν αυτοί που είχαν κερδίσει τα πρώτα βραβεία στους αρμόδιους πανελλήνιους "Αγώνες" break dance) και μας χόρεψαν λίγο από αυτό, προσθέτοντας και αυτοί το λιθαράκι τους στη μετάβασή μας στον πλανήτη του "εντελώς αλλού".
Να 'ναι καλά τα παιδιά μια χαρά σαν μακεδονίτικες πίττες στριφτάρια δέθηκαν κόμποι, που αν τα ήξερε η "Χρυσή Ζύμη" αυτά θα είχε βάλει για να τη διαφημίζουνε αντί για την ξενέρωτη κυρία που παίρνει τηλέφωνο τη γιαγιά της.
Εις το όνομα του πατρός, του υιού και του Αγίου Show, αμήν.

Τα μπαλέτα: άριστα δέκα με τόνο για τα γυμνασμένα σώματα αληθινών χορευτών
Α, όλα κι όλα όποιος πει κουβέντα για τα μπαλέτα που τα έχει φέρει η Άννα από το εξωτερικό και είναι καλογυμνασμένα και ξέρουν να χορεύουν κιόλας θα έχει να κάνει μαζί μου.
Εκτός αυτού, στο Βοτανικό, τα έμπειρα μπαλέτα δεν παριστάνουν ότι έχουν βίτσια (αλλά υποψιάζομαι ότι τα έχουν όντως).
Εδώ θα δεις το ορίτζιναλ πράγμα, με αληθινά αξεσουάρ (μαστίγια) και πολλές σκηνές μαζικής τρέλας, εικόνες από την κόλαση, διαστημικά κόλπα της επόμενης χιλιετίας που θα έχουμε πάει όλοι στο υπερπέραν (για να ξέρουμε τι μας περιμένει εκεί).
Εδώ επίσης είδα τον ένα από τους δύο ιπτάμενους δίσκους (UFO) που εμφανίζονται ως ντεκόρ και εφφέ στη φετινή νύχτα.
Φλεγόμενος δίσκος (με αληθινές φλόγες) που κατεβαίνει και κάνει "στενές επαφές τρίτου τύπου" με τα μπαλέτα και γενικότερα με τους θαμώνες (UFO με UFO δηλαδή).
[Το δεύτερο ΑΤΙΑ το είδα στης Βανδή, αλλά για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να γράψω και για εκείνο το πρόγραμμα.]
Αν δεν έχω τρελαθεί εντελώς μέχρι τότε.

Το μόνο προβληματάκι που έχει η υψίφωνος Άννα (πολλή φωνή, σου λέω) είναι με τα ταφ tα οποία προφέρει ως "t" αγγλικό, με tα ρω tα οποία προφέρει πέντε-πέντε μαζί και με tα σίγμα σtα οποία επίσης δίνει και καταλαβαίνουν.
Έτσι κάθε τόσο ακούς ένα "Έρωttα μου άπιsssstttε" και καταλαβαίνεις ότι η γυναίκα έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό και της έχουν μείνει διάφορα κουσούρια εκφοράς του λόγου. :lol: :lol:
Έρχεται κι εκείνο το ευλογημένο τραγούδι κάποια στιγμή που τα συνδυάζει όλα:
"Λόγια και ssssιωπέssss
ttωρρρρα καtttηφόρρρα"
και σε απογειώνει.


Η Άννα πάντως είναι κομψή και αδύνατη, φροντίζει όλη την ώρα το μαλλί να είναι στην ακριβή θέση του, και λέει όλα τα σουξέ της σπηνταριστά και γκαζιάρικα μέχρι να σου 'ρθει ο στομαχικός ίλιγγος και να χρειαστείς να βγεις λίγο έξω για να συνέλθεις.
Δεν ξέρω ποιος σατανάς τους καβαλάει όλους τους τραγουδιστές που διαθέτουν φωνές και θεωρούν ότι πρέπει να το ξανα-αποδείξουν αυτό στο κοινό ξεφωνίζοντας του σκοτωμού και κάνοντας φινάλε με κορώνες που σου παίρνουν το κεφάλι, αλλά το κοινό φαίνεται να χαίρεται με όλο αυτό οπότε εμένα μου περισσεύει.
(Το κοινό σε κάθε δυναμική κορώνα της Αννας αλληλοκοιτάζονταν κουνώντας με θαυμασμό το κεφάλι διότι τι να την κάνεις την τίγρη στην Αρένα άμα δεν φάει και κανέναν μονομάχο;).
Tελοsss πάντων, μας τα είπε όλα τα σουξέ της και το "Dodeka" και το "Δε θέλω να ξέρεις" (ότι έχει μαύρους κύκλους κάτω απ' τα μάτια της) και το "Hung up" της Madonna (χάλια μας το είπε) (σημ. δικια μου: και γω ανατριχιαζω στην ιδεα να λεει η Βισση το 'Hung Up'...δεν της παει καθολου το τραγουδι :? ) και το "'Έρρρωωtttά μου άπιsssttte", κι εκείνο που μου άρεσε περισσότερο εμένα διότι περιέχει την αγαπημένη μου ρίμα:
"Δυο μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια
και μια καρδούλα χίλια κομμάτια".
(Σύνολο μαύρων κύκλων: τέσσερις)

Όλα αυτά τα έκανε μέσα σε ένα ντεκόρ πολύ "κόλαση" και μετα-μοντέρνο, με τους χορευτές να κρέμονται από διάφορα σκοινιά και να σέρνονται και να χτυπιούνται σαν κανονικοί κολασμένοι και κάποια στιγμή βγάλανε έναν θρόνο στη μέση της σκηνής και κάθισε η Άννα και μας είπε το "Μη γυρίσεις/ τίποτα μη ζητήσεις/ για ένα βράδυ μη με χαραμίσεις" (κι αυτό τσιριχτό και με όλα τα ..εκφραστικά της μέσα στο κόκκινο, όπως τα άλλα).
Στο καπάκι μας είπε λίγη "Αγάπη από nylon" και τέλειωσε το πρώτο πρόγραμμά της στις τρεις παρά πέντε.
Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι μας είπε και το The Wall ("We don't need no education") και το:
"α πό α γά πη υ περ βο λι κή
θα πε θά νω"
το οποίο να μην στο εξηγήσω, το ξέρεις.
ΥΓ>
Θα όφειλα επίσης να αναφέρω ότι σε επίπεδο φώτων, σκηνικών, εφφέ και γενικής εικόνας show η Βανδή φέτος κλέβει την παράσταση, ( :lol: ) αλλά δεν το λέω διότι κινδυνεύω να πάρω πάλι τα 500 e-mail από τους φαν της Αννας να με απειλούν ότι θα με δείρουν και να με στολίζουν με δυο σελίδες χυδαιολογίες υψηλοτάτου αισθητικού επιπέδου.
Οπότε κλείνω με το ρεζουμέ του προγράμματος που θα μπορούσε να περιγραφεί απλά ως:
Ρούχα, ρούχα, ρούχα, μαλλιά, γυμναστική, μπαλέτα.
Τέλειο δηλαδή.


Το σέρβις σ' έχει γραμμένο
Κι επειδή σε έχει αυτό γραμμένο είπα να το γράψω κι εγώ εδώ, και να του απονείμω το χρυσό μετάλλιο του χειρότερου μπάχαλου που έχω δει σε κατάστημα που πουλάει πολλά ντεσιμπέλ και πολλά ποτά (και γρήγορο και αποτελεσματικό σέρβις θεωρητικώς).
Μηδέν λοιπόν, κι είναι η πρώτη φορά που βάζω τέτοιο βαθμό σε πίστα.
Να σημειώσω επίσης ότι με εξαίρεση τον αρχιμέτρ του Fever που άφησε τα πρώτα τραπέζια άδεια για μία ολόκληρη βραδιά ο αρχιμέτρ του Βοτανικού, είναι ό,τι χειρότερο από άποψη συμπεριφοράς και αγένειας έχω δει ποτέ μου.
Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλα που κάνουν ό,τι μπορούν για να περιποιηθούν τόσο καλά τους φαν της "Ελληνίδας Σούπερ Σταρ" (παλι σε εισαγωγικα... :roll: ), η οποία καταθέτει την ψυχή της (και πάρα πολλές θερμίδες) κάθε βράδυ στην πίστα.

Τελικά αξίζει να πάω;
Στης Άννας δεν θα πας; Τρελάθηκες; Εδώ έρχονται από το εξωτερικό να την δουν ( :lol: :lol: :lol: ) κι εσύ δεν έχεις ούτε 70 ευρώ το άτομο να πας να δεις τόσα μπαλέτα και τόσα σκηνικά κατ' ευθείαν από το "Maison et decoration" του Εωσφόρου; Πολύ τσιγκούνης είσαι αδερφέ μου. Για καλό και για κακό πάντως πάρε και μια πλεξούδα σκόρδα μαζί σου γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις όλο αυτό το σατανοειδές τι μπορεί να κάνει. Μη σε δω βγαίνοντας από το μαγαζί με σπασμένα τα πλευρά δε θα φταίω εγώ.

Γεωργία Λαιμού.
Ησουν κι εσύ εκεί; Πες μου τι είδες μ' ένα mail...: gplemos@e-go.gr


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Περιμενουμε τωρα και την κριτικη για Ρεξ... :wink: και δεν τελειωνει εκει... μετα θα'χει Σφακιανακη... :wink:
ouffou
Δημοσιεύσεις: 12333
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 29, 2004 3:43 pm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouffou »

Me ekneurise i laimou!!:? mas elege gia tin kritiki tis vissi kai perimena na kanei to pleon entiposiako 8apsimo!!!diabasame kai xeirotera!!! :D :wink:
Ouffou has just signed in....
Alex The Great

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex The Great »

ouffou έγραψε:Me ekneurise i laimou!!:? mas elege gia tin kritiki tis vissi kai perimena na kanei to pleon entiposiako 8apsimo!!!diabasame kai xeirotera!!! :D :wink:
:lol: :lol: :lol:
geo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από geo »

genika den xwnei pleon to xontro 8apsimo..an kai pali ta leei!!

emena mou arese sto shmeio pou anaferei to despinaki...mpravo despina mexri kai th laimou entypwsiase to show sou!!! :wink:
Alex The Great

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex The Great »

geo έγραψε:genika den xwnei pleon to xontro 8apsimo..an kai pali ta leei!!

emena mou arese sto shmeio pou anaferei to despinaki...mpravo despina mexri kai th laimou entypwsiase to show sou!!! :wink:

Ναι, σου δινει την αισθηση οτι η Δεσποινα εδωσε πολλη βαρυτητα σε ολες τις λεπτομερειες και γενικα οτι δουλεψε περισσοτερο γι'αυτο που παρουσιαζει απ' οτι η Βισση.

Tσαμπα πηγανε τα διθυραμβικα της Πολιτη παλι... γι'αυτο το 'τοσο διαφορετικο θεαμα που δεν εχουμε ξαναδει'... εχουν αρχισει τα μεγαλα λογια να κουραζουν πλεον.
geo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από geo »

GENIKA H VISSH EXEI PESEI PARA POLY STA MATIA TOY KOSMOY, KANEI LA8OS KINHSEIS POU TIS KOSTIZOYN.

ANTI NA PROVALETAI WS MIA STAR POY PLEON STHN HLIKIA THS ME OLO TO PAREL8ON POY EXEI 8A PREPEI NA KANEI EMFANISEIS EPILEKTIKES KAI SWSTES ME MIA POIOTHTA, H VISSH FILIETAI ME XOREYTRIES, XYRIZEI TO KEFALI THS, VGAZEI TRAGOYDIA OPWS TO ΝΥΛΟΝ ΚAI KAI TO KANE MOU ERWTA STO DASOS TOY SEIX SOU....MEGALA LA8H. AKOMH KAI H EKDHLWSH THS COSMOTE GIA THN "APOLYTH ELLHNIDA STAR" (to exw valei se eisagwgika) HTAN FTWXH, ME MIA VISSH NTYMENH APLA NA TRAGOYDA PLAYBACK SE MIA SKHNH POY 8YMIZE PARASTASH DROMOY.

APOPSI MOY OLA AYTA. PISTEYW OTI KAPOIOI OYDETEROI -MH FANS ENNOW- 8A SYMFWNHSOYN SE KAPOIA PRAGMATA MAZI MOY.
DE GINETAI NA EXEIS TH VISSH KAI NA KANEIS ENA FTHNIARIKO SHOW RE SY COSMOTE. PREPEI NA VGAZEI MAGEIA KA8E EMFANISH ENOS MEGALOU STAR.
Alex The Great

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alex The Great »

Ναι, και εγω το εχω προσεξει αυτο... Φετος οτι εμφανιση κανει η Βισση σε εκδηλωσεις η εκπομπες ειναι playback. Τοσο playback δεν εχει κανει καμμια αλλη χρονια. Και να πεις πως χορευει κιολας... Απλα πηγαινει απ' την μια πλευρα της σκηνης στην αλλη και ανοιγοκλεινει το στομα... Στο Envy μαλιστα της κοπηκε το playback (κατι μου θυμιζει αυτο... μηπως ν'αρχισω να λεω τα "Η Βισση αντεγραψε τη Βανδη" τωρα? Εικόνα)κατι το οποιο κοροιδευαν οι φανς της Βισση οταν συνεβει στη Βανδη περσυ..... Τελικα υπαρχει καρμα και αμα κοροιδεψεις κατι θα το λουστεις αργοτερα σ'αυτη τη ζωη...κατι τετοιο εχω καταλαβει... :!:
ouffou
Δημοσιεύσεις: 12333
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 29, 2004 3:43 pm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouffou »

pantos i cosmote den rixnei to xrima gia ti vissi!!to vc nylon mporouse na einai skales anotero alla....
Ouffou has just signed in....
creativeuser
Δημοσιεύσεις: 14181
Εγγραφή: Δευ Ιαν 03, 2005 8:19 pm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ).
Δως μου ένα παγάκι
ouffou
Δημοσιεύσεις: 12333
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 29, 2004 3:43 pm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouffou »

creativeuser έγραψε:(ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ).
ara den einai iperboliki opos panta!!den paei kala i giorgoula mas!! :cry:
Ouffou has just signed in....
creativeuser
Δημοσιεύσεις: 14181
Εγγραφή: Δευ Ιαν 03, 2005 8:19 pm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

ouffou έγραψε:
creativeuser έγραψε:(ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ).
ara den einai iperboliki opos panta!!den paei kala i giorgoula mas!! :cry:

:lol: ΑΛΛΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΠΑΣΤΙΚΗ OUFFOU MOY. :wink:
Δως μου ένα παγάκι
ouffou
Δημοσιεύσεις: 12333
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 29, 2004 3:43 pm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouffou »

to 3ero bre!!kai gi'auto leo oti den einai iperboliki oso alles fores giati den einai toso spastikia!! :D :wink:
Ouffou has just signed in....
toma5_
Δημοσιεύσεις: 141
Εγγραφή: Τετ Φεβ 11, 2004 6:10 pm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από toma5_ »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Κι ύστερα ξύπνησε στο βλέμμα σου η νύχτα...
yakinthos
Δημοσιεύσεις: 15533
Εγγραφή: Τρί Αύγ 08, 2006 12:12 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Είχε θέμα με τα ''τ'' και τα ''ρ'' της Βίσση από παλιά τελικά αυτή...!
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

kalos se vrikame
Παρε ανασα και παμε...
ouffou
Δημοσιεύσεις: 12333
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 29, 2004 3:43 pm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouffou »

ti sto diaolo. den eixa ais8isi tou humor tote? tora pe8ana sto gelio!! :lol: :lol:
Ouffou has just signed in....
ADAM2
Δημοσιεύσεις: 92789
Εγγραφή: Δευ Οκτ 04, 2004 9:29 pm
Τοποθεσία: Internet
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

ouffou έγραψε:ti sto diaolo. den eixa ais8isi tou humor tote? tora pe8ana sto gelio!! :lol: :lol:
"όσο ζω, μαθαίνω"
Nothing lasts forever but the earth and sky
SD54
Δημοσιεύσεις: 2932
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 08, 2004 12:34 pm
Τοποθεσία: Αθήνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

ouffou έγραψε:ti sto diaolo. den eixa ais8isi tou humor tote? tora pe8ana sto gelio!! :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
ouffou
Δημοσιεύσεις: 12333
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 29, 2004 3:43 pm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouffou »

8ymamai kai ti diskokritiki gia to show vandi-mazo pou elege oti oi xoreutes itane ntymenoi spermatozoaria. :lol:
Ouffou has just signed in....
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

ouffou έγραψε:8ymamai kai ti diskokritiki gia to show vandi-mazo pou elege oti oi xoreutes itane ntymenoi spermatozoaria. :lol:
theikoooooooooooo
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση