Η Μαριάντα Πιερίδη στην Virus Music
Η Μαριάντα Πιερίδη στην Virus Music
Η Virus Music έχει τη χαρά να καλωσορίζει τη Μαριάντα Πιερίδη!
Η δημοφιλής τραγουδίστρια που μόλις εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας, μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια, μια πρόγευση από τα οποία αποτελεί το single "Θα δώσω ρέστα"!
Η Μαριάντα μας ...προειδοποιεί:
θα δώσω ρέστα, φωτιές θ' ανάψω
πάνω στην πίστα κάθε ψέμα σου θα κάψω
καρδιές θα κλέψω και θα γιορτάσω
το μαγαζί εγώ απόψε θα το σπάσω
Το νέο τραγούδι της Μαριάντας Πιερίδη, που υπογράφουν ο Πάνος Καπίρης (μουσική) και ο Αντώνης Παππάς (στίχοι), είναι ένα τσιφτετέλι που σίγουρα θα ξεσηκώσει!
http://www.musiccorner.gr/news/2007/0093.html
Η δημοφιλής τραγουδίστρια που μόλις εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας, μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια, μια πρόγευση από τα οποία αποτελεί το single "Θα δώσω ρέστα"!
Η Μαριάντα μας ...προειδοποιεί:
θα δώσω ρέστα, φωτιές θ' ανάψω
πάνω στην πίστα κάθε ψέμα σου θα κάψω
καρδιές θα κλέψω και θα γιορτάσω
το μαγαζί εγώ απόψε θα το σπάσω
Το νέο τραγούδι της Μαριάντας Πιερίδη, που υπογράφουν ο Πάνος Καπίρης (μουσική) και ο Αντώνης Παππάς (στίχοι), είναι ένα τσιφτετέλι που σίγουρα θα ξεσηκώσει!
http://www.musiccorner.gr/news/2007/0093.html
in this mad mad world
-
-
-
ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΒΟΥΡΑΖΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΥΖΑΡΕΛΗΣ.sweetbear έγραψε:ΠΩ ΠΩ, ΝΑΙ... ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΟΝ; ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ... ΚΑΙ ΣΤΟ "ΑΚΟΥ" ΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ 2-3 ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...creativeuser έγραψε:ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΟΥΖΑΡΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΠ?ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ.Η ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΜΕ ΤΗ ΗEAVEN ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗ VIRUS.
Δως μου ένα παγάκι
-