ΝΑΝΣΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
FOS

ΝΑΝΣΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από FOS »

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Ο Κώστας Μηλιωτάκης και ο Ηλίας Φιλίππου, γνωστοί δημιουργοί και οι δύο στη σύγχρονη εμπορική λαϊκή σκηνή, συνεργάστηκαν και έγραψαν όλα τα τραγούδια του νέου album της Νάνσυ Αλεξιάδη. Πρόκειται για μια αμιγώς λαϊκή δουλειά, με όλα τα ..."συστατικά" που προβλέπονται σ' αυτές τις περιπτώσεις, χασάπικα, ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια και λαϊκές μπαλάντες. Σε σχέση με το πρώτο της album που κυκλοφόρησε πριν 1,5 περίπου χρόνο, το cd αυτό είναι πιο ξεκάθαρο ως προς το λαϊκό ύφος του.

Η Νάνσυ Αλεξιάδη προσωπικά μου πάει σαν φωνή για το στυλ τραγουδιών που ερμηνεύει. Δείχνει ικανότητες στα λαϊκά κομμάτια και αν καταφέρει στο μέλλον να ξεφύγει από τις "καψούρικες" τάσεις και να ερμηνεύσει κάτι πιο ουσιαστικό και ποιοτικό, νομίζω πως θα μπει στον ...σωστό δρόμο. Αν καταφέρει να αποποιηθεί και το ρόλο του "sex symbol" που κάποιοι προσπαθούν να της επιβάλλουν και αφοσιωθεί ξεκάθαρα στη καριέρα της και όχι στην εμφάνισή της και τα "κους κους", η πρώην "φεημστορίτισσα" θα έχει κάνει ουσιαστικό βήμα για να σταθεί στο χώρο.

Το "αυτά που είχα ονειρευτεί" διαθέτει 10 κομμάτια των Μηλιωτάκη - Φιλίππου. Οι δυο τους θυμάμαι πως είχαν συνεργαστεί ξανά (σε ολοκληρωμένο album) στο cd της Αγγελικής Ηλιάδη, "απόφαση καρδιάς" κάνοντας σχετική επιτυχία με κάποια τραγούδια. Περίπου το ίδιο περιμένω να συμβεί και στη περίπτωση της Νάνσυ. Κάποια κομμάτια δείχνουν να έχουν τη δυναμική να γίνουν hit, με πιο σίγουρο να δείχνει το χασάπικο "θέλω να δω" με το οποίο ξεκινάει το cd. Ξεχώρισα ακόμα τις μπαλάντες "πες μου τι κατάλαβες" και "κομμάτια" και από τα τσιφτετέλια το "και τι βγαίνει που τα λέω". Η διάρκεια του cd είναι μικρή, για λίγο ξεπερνά τη μισή ώρα, θυμίζοντας διάρκειες δίσκων βινυλίου, κάτι που πάντως προτιμώ από το να υπήρχαν ακόμα 3-4 τραγούδια με μοναδικό κριτήριο να αυξηθεί ο χρόνος.

Ένα ακόμα cd που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά έτσι κι αλλιώς ο στόχος του είναι προς άλλη κατεύθυνση. Το θετικό είναι ότι το ακούς ευχάριστα, αλλά και ότι η Νάνσυ Αλεξιάδη κατά τη γνώμη μου - το ξαναγράφω κι ας κρυφογελούν οι πιο "έντεχνοι" και "δήθεν" - διαθέτει αξιόλογη λαϊκή φωνή.

diladi!!!eleooooooooooooooooooooooooooooooooosss
ntimhs
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ntimhs »

To mono pou mporo me kleista matia na tis anagnoriso einai pos dn analothike stis akires emporikes kiniseis tis heaven, perimene kai epelekse na kanei enan disko kathara laika moderno me ena poli kalo didimo!
Pyrranthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pyrranthos »

Περί ορέξεως... αλλά είναι τρελό να γράφεις ότι η Αλεξιάδη έχει φωνή και μάλιστα αξιόλογη. :roll:
ntimhs
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ntimhs »

dn egrapsa egw kati tetoio
Pyrranthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pyrranthos »

ntimhs έγραψε:dn egrapsa egw kati tetoio
Το σχόλιο μου ήταν για την κριτική του Music corner όχι για σένα.
antidoto

Re: ΝΑΝΣΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

FOS έγραψε:η Νάνσυ Αλεξιάδη κατά τη γνώμη μου - το ξαναγράφω κι ας κρυφογελούν οι πιο "έντεχνοι" και "δήθεν" - διαθέτει αξιόλογη λαϊκή φωνή.

simfwnw apolita!!!! o anthropos dexete tosous axtarmades cd kai ton peiraxe i kokkinou pou evgale ena poly glyko kai laiko cd kai tou arese i fwni kai to cd tis Alexiadh!!!!!!! re pedia mipos kati de paei kala? :?
Παρε ανασα και παμε...
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Entaksei re paidia oyte egw symfwnw alla ok!
Einai kritikh enos atomou!
Ayto den simainei pws isxyei kai gia olous
tous allous!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
sweetbear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sweetbear »

ΕΓΩ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ ΚΙ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ... :roll:
TASTE MY DUST!!!
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Re: ΝΑΝΣΥ ΑΛΕΞΙΑΔΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

antidoto έγραψε:
FOS έγραψε:η Νάνσυ Αλεξιάδη κατά τη γνώμη μου - το ξαναγράφω κι ας κρυφογελούν οι πιο "έντεχνοι" και "δήθεν" - διαθέτει αξιόλογη λαϊκή φωνή.

simfwnw apolita!!!! o anthropos dexete tosous axtarmades cd kai ton peiraxe i kokkinou pou evgale ena poly glyko kai laiko cd kai tou arese i fwni kai to cd tis Alexiadh!!!!!!! re pedia mipos kati de paei kala? :?
Γιατι το αποκλειετε να έχει καλυτερα τραγουδια απο την Κοκκίνου... Οι Μηλιωτάκης/Φιλίππου κατε εμε ειναι καλυτερο δίδυμο απο τους συνθετες που έχει η Κοκκίνου στο cd της πλην του Κοντόπουλου...
in this mad mad world
FOS

kapoioi pairnoun fragakia apo kapoious.........
k milao genika tora...
a re elladaaaaaaaa
eimai poli perifanos san ellinas pou exoumemia toso kali laiki foni san tis nansis alexiadou!!!!

ferte mou enan toixo na xtipiso to kefali mouuu
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

FOS έγραψε:kapoioi pairnoun fragakia apo kapoious.........
k milao genika tora...
a re elladaaaaaaaa
eimai poli perifanos san ellinas pou exoumemia toso kali laiki foni san tis nansis alexiadou!!!!

ela pare enan :wall:
:lol: :lol: :lol:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Τέτοιο κόλημα με τις φωνες μόνο στην Ελλάδα επισής... Εκτος και αν στο εξωτερικό οσες πουλανε εκατομμύρια δίσκους ειναι όλες για την σκάλα του Μιλάνου... Ακούστε το cd ακι μπορεί να έχει καλα κομματάκια και να σας αρέσει
in this mad mad world
johngreek_mad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johngreek_mad »

Παιδια, δεν γινεται να του αρεσε αυτο το cd!!!

Εμενα μονο το "Κομματια" μου αρεσε :o :o :o
FOS

immortal έγραψε:Τέτοιο κόλημα με τις φωνες μόνο στην Ελλάδα επισής... Εκτος και αν στο εξωτερικό οσες πουλανε εκατομμύρια δίσκους ειναι όλες για την σκάλα του Μιλάνου... Ακούστε το cd ακι μπορεί να έχει καλα κομματάκια και να σας αρέσει
simfono episis!!alla oses poulane ekatomiria k den exoun toso talento...exoun mialo toulaxiston!!auti ti exei???alli mia xanthia gomenitsa einai re paidia!!eleos...gia gomena tou pantazi kali itan....mi ti kanoume k star k auti!pixame stis "apolites" s autin tin xora
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

johngreek_mad έγραψε:Παιδια, δεν γινεται να του αρεσε αυτο το cd!!!

Αρέσει επίσης σε ενα φίλο (Σκυλά) ο οποιος το κατέβασε πρόσφατα... :P
in this mad mad world
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

FOS έγραψε:
immortal έγραψε:Τέτοιο κόλημα με τις φωνες μόνο στην Ελλάδα επισής... Εκτος και αν στο εξωτερικό οσες πουλανε εκατομμύρια δίσκους ειναι όλες για την σκάλα του Μιλάνου... Ακούστε το cd ακι μπορεί να έχει καλα κομματάκια και να σας αρέσει
simfono episis!!alla oses poulane ekatomiria k den exoun toso talento...exoun mialo toulaxiston!!auti ti exei???alli mia xanthia gomenitsa einai re paidia!!eleos...gia gomena tou pantazi kali itan....mi ti kanoume k star k auti!pixame stis "apolites" s autin tin xora
Έχει την Heaven για την ώρα... :P
in this mad mad world
johngreek_mad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johngreek_mad »

immortal έγραψε:
johngreek_mad έγραψε:Παιδια, δεν γινεται να του αρεσε αυτο το cd!!!

Αρέσει επίσης σε ενα φίλο (Σκυλά) ο οποιος το κατέβασε πρόσφατα... :P
Σε ποιον? 8)
antidoto

FOS έγραψε:kapoioi pairnoun fragakia apo kapoious.........
k milao genika tora...
a re elladaaaaaaaa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kala afto den ine neo kai afti i diskokritiki to ourliazei
Παρε ανασα και παμε...
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

ax thee mou :lol: :lol: :lol:
Krouela agapes mou, Krouela
antidoto

το ξαναγράφω κι ας κρυφογελούν οι πιο "έντεχνοι" και "δήθεν" - διαθέτει αξιόλογη λαϊκή φωνή.

emena m aresei pou o kathe pikramenos gia na dikaiologisei ta adikaiologita panta grafei afto to oi dithen kai entexnoi!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: se kanei na nioseis asxima giati nomizei kai kala oti den tha peis tpt!!!!
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση