Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
παιδια μολις ηρθα απο το Ζαχαρατο....Ενα εχω να πω ο ανθρωπος ειναι φαινομενο...εχει εξελιχθει απιστευτα μεσα στα χρονια...και οι μιμησεις οι καινουριες δεν εχουν τελειωμο...θελω να πω οτι οποιος δεν εχει δει το Ζαχαρατο πρεπει να παει οπωσδηποτε.
Τρελο γελιο
+η ολγα η βενετσιανου και η δικια μας νατασα παντελιδη(νεες φριεσκιες φωνες με πολλες δυνατοτητες)
προτεινω ανεπιφυλακτα!!!
αντωνιου έγραψε:παιδια μολις ηρθα απο το Ζαχαρατο....Ενα εχω να πω ο ανθρωπος ειναι φαινομενο...εχει εξελιχθει απιστευτα μεσα στα χρονια...και οι μιμησεις οι καινουριες δεν εχουν τελειωμο...θελω να πω οτι οποιος δεν εχει δει το Ζαχαρατο πρεπει να παει οπωσδηποτε.
Τρελο γελιο
+η ολγα η βενετσιανου και η δικια μας νατασα παντελιδη(νεες φριεσκιες φωνες με πολλες δυνατοτητες)
προτεινω ανεπιφυλακτα!!!
αντωνιου έγραψε:παιδια μολις ηρθα απο το Ζαχαρατο....Ενα εχω να πω ο ανθρωπος ειναι φαινομενο...εχει εξελιχθει απιστευτα μεσα στα χρονια...και οι μιμησεις οι καινουριες δεν εχουν τελειωμο...θελω να πω οτι οποιος δεν εχει δει το Ζαχαρατο πρεπει να παει οπωσδηποτε.
Τρελο γελιο
προτεινω ανεπιφυλακτα!!!
ADAM2 έγραψε:σήμερα είναι η τελευταία παράσταση και θα παω! :D
μόνο θετικά λόγια ακούω γι αυτόν και το επιβεβαίωσες κι εσύ, ανυπομονώ!! 8)
Kαλά στην Άλκηστη δεν πήγες;
ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΥ?
Πάντως η Βενετσιάνου στο δίσκο τηγς διαφοροποιείται πολύ από την Άλκηστη και βρίσκει την δική της ταυτότητα. Μου άρεσε πολύ και ξαναγάπησα τον Αντύπα..
Τρελο γελιο
προτεινω ανεπιφυλακτα!!!
Συμφωνώ! Δεν έχω πάει ποτέ σε μαγαζί που δουλεύει αλλά τον είχα πετύχει πρίν 2 χρόνια στην Βανδή και εντυπωσιάστηκα ενώ δεν τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση...Δεν είναι απλά καλός στις μιμίσεις.. Έχει απίστευτη φωνή! Θα ήθελα πολύ να τον δω σε δικό του πρόγραμμα!!!!
κατεβηκε ο κολλητος μου αθηνα και πηγε ζαχαρατο γιατι τον ειχα πριξει...μου ειπε οτι απο εδω και περα δε θα χανει παρασταση του...περιττο να πω οτι θα κατεβω αθηνα για να τον ξαναδω και να πεταχτω απο το δεσποινακι...δωρο χριστουγεννων πηραμε να μην το φαμε....!!!!