Έλλη Κοκκίνου: Είσαι ότι θέλω
Έλλη Κοκκίνου: Είσαι ότι θέλω
Έλλη Κοκκίνου: Είσαι ό,τι θέλω
Αυτό είναι το δεύτερο video για την Έλλη και μάλιστα γυρίζεται σήμερα, τώρα...
Σήμερα η Έλλη μαζί με τους White Room γυρίζει το video για το "Eίσαι Ό,τι Θέλω" μέσα από το album "Ειλικρινά" που είναι ήδη χρυσό. Στο video αυτό βλέπουμε την Έλλη να ζει καταστάσεις και να "υπάρχει" μέσα σε χώρους χωρίς να...υπάρχει.
Τι σημαίνει αυτό όμως; Σημαίνει πως η Έλλη είναι σε ένα party αλλά ενώ γύρω της γίνεται χαμός η ίδια πηγαίνει με τη σκέψη της αλλού. Το ίδιο συμβαίνει όταν ένα ζευγάρι τσακώνεται άσχημα μπροστά της. Επίσης, στο video, υπάρχει και ένας άνδρας που παίζει σημαντικό ρόλο (θα δείτε γιατί) στα όσα συμβαίνουν στην Έλλη αλλά ο οποίος ποτέ δεν μιλάει απευθείας μαζί της.
mad.tv
Αυτό είναι το δεύτερο video για την Έλλη και μάλιστα γυρίζεται σήμερα, τώρα...
Σήμερα η Έλλη μαζί με τους White Room γυρίζει το video για το "Eίσαι Ό,τι Θέλω" μέσα από το album "Ειλικρινά" που είναι ήδη χρυσό. Στο video αυτό βλέπουμε την Έλλη να ζει καταστάσεις και να "υπάρχει" μέσα σε χώρους χωρίς να...υπάρχει.
Τι σημαίνει αυτό όμως; Σημαίνει πως η Έλλη είναι σε ένα party αλλά ενώ γύρω της γίνεται χαμός η ίδια πηγαίνει με τη σκέψη της αλλού. Το ίδιο συμβαίνει όταν ένα ζευγάρι τσακώνεται άσχημα μπροστά της. Επίσης, στο video, υπάρχει και ένας άνδρας που παίζει σημαντικό ρόλο (θα δείτε γιατί) στα όσα συμβαίνουν στην Έλλη αλλά ο οποίος ποτέ δεν μιλάει απευθείας μαζί της.
mad.tv
in this mad mad world
Επίσης το Να μ' αγαπάς του Ρουβάantidoto έγραψε:1. ta elege o Anti 8)
2.White Room poli kaloi ekanan kai to Yparxei logos tis Helenas!
το Θέλω Ν' Αλλάξεις Το Εισιτήριο της Τσαλιγοπούλου
το Φτάσε στον Πάτο του Ζακ Στεφάνου... κτλ κτλ
γενικά όλα τα video τους είναι άψογα...

...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
-
-