20 χρόνια ιδιαωτική ραδιοφωνία στο Αθηνών Αρένα
20 χρόνια ιδιαωτική ραδιοφωνία στο Αθηνών Αρένα
Μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Ελλάδα ετοιμάζει η ένωση των ραδιοφωνικών σταθμών (ΕΙΙΡΑ) στο κέντρο "Αθηνών Αρένα" απόψε το βράδυ.
Αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερα λαμπερό event με πάνω από 1000 καλεσμένους από διαφορετικούς χώρους.
Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα αποτελείται από μέρος του προγράμματος του Αντώνη Ρέμου και της Μαρινέλλας η οποία θα τιμηθεί και για τα 50 χρόνια της στο τραγούδι ενώ εμφάνιση στη σκηνή θα κάνει καί η Δέσποινα Βανδή όπου θα παρουσιάσει καινούργια της τραγούδια αλλά καί ο Σάκης Ρουβάς.
Αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερα λαμπερό event με πάνω από 1000 καλεσμένους από διαφορετικούς χώρους.
Το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα αποτελείται από μέρος του προγράμματος του Αντώνη Ρέμου και της Μαρινέλλας η οποία θα τιμηθεί και για τα 50 χρόνια της στο τραγούδι ενώ εμφάνιση στη σκηνή θα κάνει καί η Δέσποινα Βανδή όπου θα παρουσιάσει καινούργια της τραγούδια αλλά καί ο Σάκης Ρουβάς.
Παρε ανασα και παμε...
Όχι, δεν είναι καλό. Ακόμα και φανατικοί σαν εσένα (πλάκα κάνωFlayer έγραψε:kalo einai to cd?

Και στεναχωρήθηκα γιατί το είχα δει το πρόγραμμα πέρισυ και κάποιες στιγμές που ήταν κυριολεκτικά μαγικές (όπως το ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ του Χατζή με χορωδία) ακούγονται κουραστικές...

Τα έχω αγοράσει :PADAM2 έγραψε:pianist, αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να μου δώσεις link για να κατεβάσω τα live στο μέγαρο και το Ηρώδειο?(![]()
![]()
)
πάντως συμφωνώ στο ότι δεν έχει και την καλύτερη φωνή, αλλά είναι εντάξει δεν το λες και απογοήτευση!!
Οι τίτλοι τους είναι
Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ (άκου το δεύτερο cd)
MΕ ΒΑΡΚΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - ΝΤΑΛΑΡΑΣ: ΜΑΖΙ
-
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ "ΜΑ ΕΣΥ ΠΟΤΕ".ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ CD,Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ CD Ή ΟΧΙ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΤΟ CD ΟΠΩΣ ΤΟ "ΑΠΟΨΕ ΣΕ ΘΕΛΩ", 'Η ΤΟ "ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ".ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ LIVE ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ LIVE.BEBAIA NA ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ.pianist έγραψε:Όχι, δεν είναι καλό. Ακόμα και φανατικοί σαν εσένα (πλάκα κάνωFlayer έγραψε:kalo einai to cd?) φαν της Μαρινέλλας απογοητεύτηκαν. Η Μαρινέλλα ως γνωστόν πέρισυ είχε πάθει πνευμονία και τραγουδάει τα τραγούδια χαμηλότερα από ότι πρέπει και φαίνεται η ηλικία της. Η μαλακία είναι ότι φαίνεται πως είναι studio και αναρωτιέται κανείς γιατί να το κάνουν αυτό και είναι άδικο γιατί η Μαρινέλλα ΔΕΝ τραγουδάει έτσι... Ήταν η πρώτη φορά που την άκουσα να στονάρει!!! Δεν λέω ότι είναι απλά αξιοπρεπές, είναι κάτι παραπάνω, όμως στα τρία προηγούμενα Live του Μεγάρου, του Ηρωδείου και του Μεγάρου με το Νταλάρα ο πήχυς είναι έτη φωτός πιο ψηλά..
Και στεναχωρήθηκα γιατί το είχα δει το πρόγραμμα πέρισυ και κάποιες στιγμές που ήταν κυριολεκτικά μαγικές (όπως το ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ του Χατζή με χορωδία) ακούγονται κουραστικές...

Δως μου ένα παγάκι