Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σημαντικές παραγωγές αλλά και μια έκπληξη, την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου, σχεδιάζει για το διάστημα Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε χθες και ο προϋπολογισμός της συνολικής περιόδου 2008-2009 ανέρχεται στο 1,2 εκατομμύριο ευρώ.
Ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής της συμπρωτεύουσας στις 10 και 11 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του κύκλου «Ελληνική Μουσική» όπου θα παρουσιαστεί αφιέρωμα με τίτλο «Πλέσσας… αυτός ο άγνωστος».. «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά. Θα δοκιμάσω να ξεπεράσω τα όσα σε αυτήν την αγαπημένη πόλη είχα την ευκαιρία μέχρι σήμερα να παρουσιάσω», αναφέρει ο Μίμης Πλέσσας, προσωπική επιλογή του οποίου ήταν ο Αντώνης Ρέμος.
Η νέα σεζόν ανοίγει με το Gala Οπερας στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας και κλείνει με το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γκαλά. Στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη 14η παραγωγή όπερας «Η απαγωγή από το σαράι» του Mozart (11, 15, 17 και 19 Οκτωβρίου) και παραστάσεις στους σταθερούς κύκλους του προγράμματος, όπως την Ορχήστρα Δωματίου Mahler με μαέστρο τον Daniel Harding και σολίστα το βιολονίστα Christian Tetzlaff στον κύκλο Διάσημες Ορχήστρες - Διάσημοι Ερμηνευτές (29 Οκτωβρίου) και τα αυριανά αστέρια του Θεάτρου Mariinsky (5, 6 και 7 Δεκεμβρίου). Ακόμα, στον κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Θεματικός Κύκλος Τα Κουαρτέτα του L. van Beethoven» με το Νέο Ελληνικό Κουαρτέτο, συναυλίες τις «Δευτέρες στο Φουαγιέ», αλλά και συναυλίες με «Μουσική Δωματίου».
Δεν τον έχω ακούσει live οπότε για τη φωνή του δεν έχω τεκμηριωμένη άποψη. Ρεπερτοριακά έχει πει και ωραία κομμάτια, έχει κρατήσει ένα επίπεδο πιστεύω.
happy_end έγραψε:Δεν τον έχω ακούσει live οπότε για τη φωνή του δεν έχω τεκμηριωμένη άποψη. Ρεπερτοριακά έχει πει και ωραία κομμάτια, έχει κρατήσει ένα επίπεδο πιστεύω.
creativeuser έγραψε:ΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2000 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΤΑ DANCE ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ.
Βασικά το καλοκαίρι του 2000 μόνο η Αννα δεν είχε βγάλει καθαροαίμο dance; Αν θυμάμαι καλά οι υπόλοιποι ακολούθησαν από φθινόπωρο, μετά τη σαρωτική επιτυχία της Αννας.