Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Από τη μία έχουμε την ανανεωμένη Μαντώ με τα νέα ροκ κομμάτια της. Από την άλλη έχουμε τους Nomisma με το ροκ και ethnic ήχο τους και η εξίσωση συμπληρώνεται με το ροκ νεανικό συγκρότημα των Γέννεσις. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το απολάυσετε στις συναυλίες τους. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ, ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟ... ΟΛΟ ΓΙΑ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ... ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΔΩΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΩΘΩ...", ΤΗ "ΣΤΑΧΤΗ" ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ -ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ- ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ...
Το Δως μου λόγο να σωθώ είναι συμπαθητικό (αν και πολύ Evanescence), για το album συνολικά δεν ξέρω. Αλλά το look αυτό μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει:
CelineManiac έγραψε:Το Δως μου λόγο να σωθώ είναι συμπαθητικό (αν και πολύ Evanescence), για το album συνολικά δεν ξέρω. Αλλά το look αυτό μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει:
ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΚΕ ΚΙ ΕΣΥ...
ΤΟ ARTWORK ΣΤΟ CD, ΠΑΝΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ... ΠΟΛΥ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΜΕΝ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ...
CelineManiac έγραψε:Το Δως μου λόγο να σωθώ είναι συμπαθητικό (αν και πολύ Evanescence), για το album συνολικά δεν ξέρω. Αλλά το look αυτό μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει:
kala nai to artwork ine korifi!
to cd ine arketa kalo gia ta ellinika dedomena. (pou ftasame!)