Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SD54 έγραψε:Άλλο ένα τραγούδι της Μαντούς που θα ήθελα να το πει η Παπαρίζου για να απογειωθεί...
Να απογειωθεί απο εμπορική άποψη?
Γιατί από καλλιτεχνική άποψη,αρτιότερα δεν θα το έλεγε,διότι μάς αρεσει ή όχι,είναι άλλη κλάση φωνητικά η Μαντώ,από την Έλενα.
SD54 έγραψε:Άλλο ένα τραγούδι της Μαντούς που θα ήθελα να το πει η Παπαρίζου για να απογειωθεί...
Να απογειωθεί απο εμπορική άποψη?
Γιατί από καλλιτεχνική άποψη,αρτιότερα δεν θα το έλεγε,διότι μάς αρεσει ή όχι,είναι άλλη κλάση φωνητικά η Μαντώ,από την Έλενα.
i Elena exei mia glykia sosti fwni. i mantw ine entelos alli klasi.
Eπίσης να πω ότι για τα σημερινά δεδομένα (δεν υπάρχουν λεφτά για ακριβές παραγωγες στα βιντεοκλιπ),
τα δύο βιντεοκλιπ που της Μαντους,είναι αξιοπρεπή!
Ευγε ξανά!
Εγώ δεν θα ήθελα να απογειώσει το κομμάτι η Παπαρίζου,
θα ήθελα απλά ο ίδιος δίσκος,με την ίδια τραγουδίστρια,να έβγαινε από μια δυνατή εταιρεία.
masilnto έγραψε:Eπίσης να πω ότι για τα σημερινά δεδομένα (δεν υπάρχουν λεφτά για ακριβές παραγωγες στα βιντεοκλιπ),
τα δύο βιντεοκλιπ που της Μαντους,είναι αξιοπρεπή!
Ευγε ξανά!
Εγώ δεν θα ήθελα να απογειώσει το κομμάτι η Παπαρίζου,
θα ήθελα απλά ο ίδιος δίσκος,με την ίδια τραγουδίστρια,να έβγαινε από μια δυνατή εταιρεία.
Αν και γενικότερα δεν μου αρεσει η Μαντώ το καλό να λέγεται