ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MEDIA
Επικοινωνία:

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι της ταινίας Ο Ηλίας του 16ου

Εικόνα

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που ερμήνευσα το τραγούδι της ταινίας Ο Ηλίας του 16ου, με τίτλο Μην τα παρατάς ποτέ. Όταν μου έγινε η πρόταση τηλεφωνικά από τον Δημήτρη Κοντόπουλο που έχει συνθέσει τη μουσική, δέχτηκα αμέσως χωρίς να έχω ακούσει το κομμάτι γιατί ήμουν σίγουρη ότι ήταν πολύ καλό, όπως και αποδείχτηκε. Μου άρεσε πολύ γιατί διέφερε απ’ ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα. Είναι σε ροκ ρυθμό και το ηχογραφήσαμε τον Οκτώβριο» λέει η Έλλη Κοκκίνου, που τη συνατήσαμε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ, στην Πλάκα.

Εικόνα

Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επέλεξε για την Έλλη φορέματα του οίκου Dolce & Gabbana και ο hairstylist Βασίλης Μπουλούμπασης με την make-up artist Βανέσα Κουτσοποδιώτου αποφάσισαν να κινηθούν σε natural look. Ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης, που είχε φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες, συζητούσε με την Έλλη για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά της. «Έχω διάθεση για αλλαγή, αλλά όχι ριζική. Θέλω να βγάλω διαφορετικό ήχο, κάτι καινούργιο. Αυτές τις ημέρες βρίσκομαι στο στούντιο ώστε να επιλέξω τα νέα τραγούδια της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς μου, που θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2009 από τη Sony-BMG» αποκαλύπτει η τραγουδίστρια.
Αυτή την περίοδο η Έλλη κάνει περιοδείες σε Ελλάδα και Κύπρο και περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με τον 6 μηνών γιο της Αλέξανδρο, αφού ήταν επιλογή της να απέχει από τις πίστες. Το κομμάτι θα ακούγεται κατά τη διάρκεια της ταινίας, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου. Μάλιστα, ήδη κυκλοφορεί στο Ίντερνετ –και θα υπάρχει μόνο εκεί σε μορφή digital– αφού οι ιθύνοντες επέλεξαν να μη γίνει κανονική δισκογραφική κυκλοφορία του σε CD. Βέβαια, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί ως bonus track στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της Έλλης.

yupi
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Theofanous giok??? Oso gia ton rock rythmo tou Mhn ta paratas tha pw:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eipame Ellh mou,wraio tragoudi alla oxi k rock rythmos!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

MusicLover έγραψε:Theofanous giok??? Oso gia ton rock rythmo tou Mhn ta paratas tha pw:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eipame Ellh mou,wraio tragoudi alla oxi k rock rythmos!
eisai kakos...ama to akouseis prosektika tha deis oti moiazei me to you give love a bad name..:vent
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

wraia ante na ginei kai to ellaki rock meta ti vandi tin elena kai ti vissi :lol: :lol: :lol: :lol:
NARKOTIKO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NARKOTIKO »

skulorock 8ea :vent
Ψυχή για τα σίδερα...
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

nai nai exei vgei rock stin ellada ap ti vandi kai ti paparizou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Αμα θελει διαφορετικό ηχο να μην κανει Θεοφάνους... αυτος θα γράψει της Θεοδωρίδου... εχουν κολησει ολες σε 5 συνθετες... βαρεμάρα σκετη
in this mad mad world
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

antidoto έγραψε:nai nai exei vgei rock stin ellada ap ti vandi kai ti paparizou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
giati amfiballeis oti kanan authentikh rock mousikh??

twra eutuxws tha bgalei kai h annoula ton rock disko k tha goustaroume
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ! :roll: :lol:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

immortal έγραψε:Αμα θελει διαφορετικό ηχο να μην κανει Θεοφάνους... αυτος θα γράψει της Θεοδωρίδου... εχουν κολησει ολες σε 5 συνθετες... βαρεμάρα σκετη
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 'Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ?
Δως μου ένα παγάκι
NARKOTIKO

apo pou xeroume oti tha grapsei sth kokkinu o theofanous?
Ψυχή για τα σίδερα...
GUNNER_10

NARKOTIKO έγραψε:apo pou xeroume oti tha grapsei sth kokkinu o theofanous?
troktiko,yupi :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

APO OTI EXEI PEI H KOKKINOU THELEI O EPOMENOS DISKOS THS NA EINAI PIO POP. AUTO ENNOEI MALLON SAN ALLAGH GIATI O TELEUTAIOS THS DISKOS HTAN KATA BASH LAIKOS. OSO GIA TO "MHN TA PARATAS" ROCK TRAGOUDI EINAI.
GUNNER_10

paidaki έγραψε:APO OTI EXEI PEI H KOKKINOU THELEI O EPOMENOS DISKOS THS NA EINAI PIO POP. AUTO ENNOEI MALLON SAN ALLAGH GIATI O TELEUTAIOS THS DISKOS HTAN KATA BASH LAIKOS. OSO GIA TO "MHN TA PARATAS" ROCK TRAGOUDI EINAI.
ax ti diavazw........ :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

gia onoma tou theou... :roll: :roll: :roll:
NARKOTIKO

GUNNER_10 έγραψε:
NARKOTIKO έγραψε:apo pou xeroume oti tha grapsei sth kokkinu o theofanous?
troktiko,yupi :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
Ψυχή για τα σίδερα...
creativeuser

paidaki έγραψε:APO OTI EXEI PEI H KOKKINOU THELEI O EPOMENOS DISKOS THS NA EINAI PIO POP. AUTO ENNOEI MALLON SAN ALLAGH GIATI O TELEUTAIOS THS DISKOS HTAN KATA BASH LAIKOS. OSO GIA TO "MHN TA PARATAS" ROCK TRAGOUDI EINAI.
ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ROCK ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ROCK ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΡΟΚ" ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΩΝ.
Δως μου ένα παγάκι
GUNNER_10

creativeuser έγραψε:

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ROCK ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΡΟΚ" ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΩΝ.
to oti mpainei mia kitharitsa kai ligo pseutohlektrikos hxos...den exei opopsia rock...pop kommati einai(ths pop mousikis ennow giati pop den einai mono dance)
creativeuser

GUNNER_10 έγραψε:
creativeuser έγραψε:

to oti mpainei mia kitharitsa kai ligo pseutohlektrikos hxos...den exei opopsia rock...pop kommati einai(ths pop mousikis ennow giati pop den einai mono dance)
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΡΟΚ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ.ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ.
Δως μου ένα παγάκι
Άβαταρ μέλους
immortal
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από immortal »

Βρε ο Θεοφάνους εκτος απο την Θεοδωρίδου εχει να γράψει και για τον νικητη του X Factor :lol:
in this mad mad world
creativeuser

immortal έγραψε:Βρε ο Θεοφάνους εκτος απο την Θεοδωρίδου εχει να γράψει και για τον νικητη του X Factor :lol:
Α ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ! :lol:
Δως μου ένα παγάκι
Απάντηση