Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι της ταινίας Ο Ηλίας του 16ου
Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που ερμήνευσα το τραγούδι της ταινίας Ο Ηλίας του 16ου, με τίτλο Μην τα παρατάς ποτέ. Όταν μου έγινε η πρόταση τηλεφωνικά από τον Δημήτρη Κοντόπουλο που έχει συνθέσει τη μουσική, δέχτηκα αμέσως χωρίς να έχω ακούσει το κομμάτι γιατί ήμουν σίγουρη ότι ήταν πολύ καλό, όπως και αποδείχτηκε. Μου άρεσε πολύ γιατί διέφερε απ’ ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα. Είναι σε ροκ ρυθμό και το ηχογραφήσαμε τον Οκτώβριο» λέει η Έλλη Κοκκίνου, που τη συνατήσαμε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ, στην Πλάκα.
Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επέλεξε για την Έλλη φορέματα του οίκου Dolce & Gabbana και ο hairstylist Βασίλης Μπουλούμπασης με την make-up artist Βανέσα Κουτσοποδιώτου αποφάσισαν να κινηθούν σε natural look. Ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης, που είχε φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες, συζητούσε με την Έλλη για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά της. «Έχω διάθεση για αλλαγή, αλλά όχι ριζική. Θέλω να βγάλω διαφορετικό ήχο, κάτι καινούργιο. Αυτές τις ημέρες βρίσκομαι στο στούντιο ώστε να επιλέξω τα νέα τραγούδια της επόμενης δισκογραφικής δουλειάς μου, που θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2009 από τη Sony-BMG» αποκαλύπτει η τραγουδίστρια.
Αυτή την περίοδο η Έλλη κάνει περιοδείες σε Ελλάδα και Κύπρο και περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με τον 6 μηνών γιο της Αλέξανδρο, αφού ήταν επιλογή της να απέχει από τις πίστες. Το κομμάτι θα ακούγεται κατά τη διάρκεια της ταινίας, που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου. Μάλιστα, ήδη κυκλοφορεί στο Ίντερνετ –και θα υπάρχει μόνο εκεί σε μορφή digital– αφού οι ιθύνοντες επέλεξαν να μη γίνει κανονική δισκογραφική κυκλοφορία του σε CD. Βέβαια, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί ως bonus track στην επόμενη δισκογραφική δουλειά της Έλλης.
immortal έγραψε:Αμα θελει διαφορετικό ηχο να μην κανει Θεοφάνους... αυτος θα γράψει της Θεοδωρίδου... εχουν κολησει ολες σε 5 συνθετες... βαρεμάρα σκετη
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 'Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ?
APO OTI EXEI PEI H KOKKINOU THELEI O EPOMENOS DISKOS THS NA EINAI PIO POP. AUTO ENNOEI MALLON SAN ALLAGH GIATI O TELEUTAIOS THS DISKOS HTAN KATA BASH LAIKOS. OSO GIA TO "MHN TA PARATAS" ROCK TRAGOUDI EINAI.
paidaki έγραψε:APO OTI EXEI PEI H KOKKINOU THELEI O EPOMENOS DISKOS THS NA EINAI PIO POP. AUTO ENNOEI MALLON SAN ALLAGH GIATI O TELEUTAIOS THS DISKOS HTAN KATA BASH LAIKOS. OSO GIA TO "MHN TA PARATAS" ROCK TRAGOUDI EINAI.
ax ti diavazw........ :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
paidaki έγραψε:APO OTI EXEI PEI H KOKKINOU THELEI O EPOMENOS DISKOS THS NA EINAI PIO POP. AUTO ENNOEI MALLON SAN ALLAGH GIATI O TELEUTAIOS THS DISKOS HTAN KATA BASH LAIKOS. OSO GIA TO "MHN TA PARATAS" ROCK TRAGOUDI EINAI.
ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ROCK ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ROCK ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΡΟΚ" ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΩΝ.
ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ROCK ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ "ΡΟΚ" ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΩΝ.
to oti mpainei mia kitharitsa kai ligo pseutohlektrikos hxos...den exei opopsia rock...pop kommati einai(ths pop mousikis ennow giati pop den einai mono dance)
to oti mpainei mia kitharitsa kai ligo pseutohlektrikos hxos...den exei opopsia rock...pop kommati einai(ths pop mousikis ennow giati pop den einai mono dance)
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΑ ΡΟΚ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗΣ.ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ.