Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ X-FACTOR
Η πρώτη δήλωση του νικητή.
Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2010 00:23
Νικητής του x-factor 2 αναδείχθηκε μετά από 15 συναρπαστικά live ο συμπατριώτης μας Σταύρος Μιχαλάκος . Δεκάδες κοριτσάκια ανέβηκαν στην σκηνή με το που άκουσαν το αποτέλεσμα για να πέσουν στην αγκαλιά του Σταύρου. «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους δασκάλους μου και τον κο. Μουρατίδη που αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν στα live» ήταν τα πρώτα του λόγια τρισευτυχισμένος με το αποτέλεσμα. Ο Σταύρος εκτός από το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την sony music κέρδισε και ένα αυτοκίνητο.
http://www.showbiz.com.cy/index.php/art ... actor.html
Η πρώτη δήλωση του νικητή.
Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2010 00:23
Νικητής του x-factor 2 αναδείχθηκε μετά από 15 συναρπαστικά live ο συμπατριώτης μας Σταύρος Μιχαλάκος . Δεκάδες κοριτσάκια ανέβηκαν στην σκηνή με το που άκουσαν το αποτέλεσμα για να πέσουν στην αγκαλιά του Σταύρου. «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους δασκάλους μου και τον κο. Μουρατίδη που αν δεν ήταν αυτός δεν θα ήμουν στα live» ήταν τα πρώτα του λόγια τρισευτυχισμένος με το αποτέλεσμα. Ο Σταύρος εκτός από το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο με την sony music κέρδισε και ένα αυτοκίνητο.
http://www.showbiz.com.cy/index.php/art ... actor.html
Ouffou has just signed in....
Re: Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ X-FACTOR
bravo tou pantos. itan ontos o kalyteros.
-
egw nini h8ela! ektos apo hbh,eleu8eria,xarikleia pou efygan prin...
na rothso kati?giati leei sumpatrioths mas....?apo pou einai?
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
apo tin Kipro. To en logo portal pou egrapse tin eidisi einai kipriako (.com.cy)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
- billakos24
ego pali ithela tis 48 ores... apo ti stigmi pou den kerdisan autoi eimai ok pou kerdise o stauros
kerdise apla o kalyteros olwn.epitelous!!!!!!!!! 

Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος,αλλά εντάξει,τον συμπάθησα τελικά,αυτό το βλέμμα,πολύ σαγηνευτικό (όχι σαν του Μιχάλη βέβαια)
supernatural22 έγραψε:Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος,αλλά εντάξει,τον συμπάθησα τελικά,αυτό το βλέμμα,πολύ σαγηνευτικό (όχι σαν του Μιχάλη βέβαια)
plaka mas kaneis?

Iasonas έγραψε:supernatural22 έγραψε:Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερος,αλλά εντάξει,τον συμπάθησα τελικά,αυτό το βλέμμα,πολύ σαγηνευτικό (όχι σαν του Μιχάλη βέβαια)
plaka mas kaneis?

Pano kato pano kato...
Έλα,το παιδάκι,γλυκούλης είναι,φάτσας!Αν και δεν ξέρω αν θα κάνει καριέρα,μακάρι να κάνει!
Αυτόν που αντιπαθώ είναι ο Μουρατίδης,αυτός ήταν ένας λόγος που δεν ήθελα να βγει ο Σταύρος.
Αυτόν που αντιπαθώ είναι ο Μουρατίδης,αυτός ήταν ένας λόγος που δεν ήθελα να βγει ο Σταύρος.
bre mia xara einai to paidi kai sympathitikos kai kallitexnhs ALLA OXI NA LES OTI EXEI SAGHNEYTIKO BLEMMA
san to bodi poy koitaei ta trena einai kai paei na to parei epishs o ypnos

M'αρέσει έτσι να είναι τα αγόρια,όπως και ο Μιχάλης που είναι με κλειστά τα ματάκια του στο εξώφυλλο του live του 2005 και στο 7Iasonas έγραψε:bre mia xara einai to paidi kai sympathitikos kai kallitexnhs ALLA OXI NA LES OTI EXEI SAGHNEYTIKO BLEMMA![]()
o xatzhgiannhs ta eixe kleista sto ekswfyllo bre supernatural den ta exei 24 wres to 24wro
-
Iasonas έγραψε:o xatzhgiannhs ta eixe kleista sto ekswfyllo bre supernatural den ta exei 24 wres to 24wro
εντάξει...και ο Σταύρος καλός είναι!όχι βέβαια σαν το Μιχάλη,όπως ξαναείπα!
mia ap ta idia, o tupos dn exei na deiksei tipota, sugkritika me polina kai eleni