foivos -parios
foivos -parios
ston sfera tin paraskeui, to neo dueto tou pariou diaxeiros Foivou.
Sto spot akougetai mono i mousiki k den anaferei me pio kanei dueto o parios.
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
Re: foivos -parios
ante pali....XSLOVE έγραψε:ston sfera tin paraskeui, to neo dueto tou pariou diaxeiros Foivou.

Παρε ανασα και παμε...
mallon me tin Elisavet Spanou
-
DEN EINAI ANAKALUPSH TOU FOIBOU, YPHRXE K PALIOTERA ME 1,2 SOUKSE..
LEGETAI PWS EINAI H STELLA KALLH
LEGETAI PWS EINAI H STELLA KALLH
φανταζεστε να είναι η Καίτη? 

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Αν και είναι καρα-χλωμό με την Καίτη, εννοείται πως θα μας άρεσε τρελά (σιγά και σε ποιόν δεν θ'αρεσε).
Όμως Δέσποινα μου μυρίζει....
Ωστόσο θα έλεγα σωστή - έξυπνη κίνηση Φοίβου για να "τονώσει" λίγο την αίγλη του! Πρέπει να γίνει κάτι...διότι δύσκολα τα πράγματα με αυτούς που έχει ...μαζέψει! Ας ελπίσουμε σε ένα όμορφο τραγούδι τουλάχιστον
Όμως Δέσποινα μου μυρίζει....
Ωστόσο θα έλεγα σωστή - έξυπνη κίνηση Φοίβου για να "τονώσει" λίγο την αίγλη του! Πρέπει να γίνει κάτι...διότι δύσκολα τα πράγματα με αυτούς που έχει ...μαζέψει! Ας ελπίσουμε σε ένα όμορφο τραγούδι τουλάχιστον
Μα λογικά είναι πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια...
- billakos24
ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ BILLARA.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ BILLARA.

All of our endings can be found in our beginnings...
Ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά ο Πάριος ξανά με τον Φοίβο ή απλά είναι φιλική συμμετοχή του Πάριου? 

me mia stella kalh tha einai to duetto..
Φτάνει να μην είναι κανα "Δεν Την Παλεύω", "Ευλεκτα Υλικά" ή "Μαρτύριο"...

Τελικά κάτι δεν καταλαβαίνω με τον Φοίβο. Αφού τοσο καιρό ΜΟΝΟ ΕΝΑ ολοκληρωμένο δίσκο αξιώθηκε να βγάλει από τη νέα του εταιρεία, και έχει τοσους καλλιτέχνες ήδη under his belt, τι στο καλό πάει και βάζει κι άλλους καλλιτέχνες;
Ας έκανε το ντουέττο με τη ΣΠΑΝΟΥ, κι ας έδινε το ΤΕΛΕΙΑ και το ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ στον ΠΕΤΡΕΛΛΗ ώστε να βγάλει ολοκληρωμένο δίσκο... Τί πάει και κάνει ρε παιδί μου???

Τελικά κάτι δεν καταλαβαίνω με τον Φοίβο. Αφού τοσο καιρό ΜΟΝΟ ΕΝΑ ολοκληρωμένο δίσκο αξιώθηκε να βγάλει από τη νέα του εταιρεία, και έχει τοσους καλλιτέχνες ήδη under his belt, τι στο καλό πάει και βάζει κι άλλους καλλιτέχνες;
Ας έκανε το ντουέττο με τη ΣΠΑΝΟΥ, κι ας έδινε το ΤΕΛΕΙΑ και το ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ στον ΠΕΤΡΕΛΛΗ ώστε να βγάλει ολοκληρωμένο δίσκο... Τί πάει και κάνει ρε παιδί μου???
Poly wraioooo kai auth h Kalli wraia foni exei, elpizw na kanei kati stin diskografia.
Stixos, tipota kainourgio sinithismena pragmata, alla wraia mousiki
Stixos, tipota kainourgio sinithismena pragmata, alla wraia mousiki
καλό φαίνεται! Αν και περισσότερο το ομορφαίνουν οι φωνές τους!
Επιτέλους κάτι διαφορετικό από Φοίβο, εγώ πιστεύω πως μπορεί να γράψει και ...άλλα! Βαρεθήκαμε λίγο τα τετριμμένα με το ίδιο στυλ Βανδο-πετρελο-κοκκινα! Νομίζω πως ο Φοίβος "ταρακουνήθηκε" και θα αλλάξει
Επιτέλους κάτι διαφορετικό από Φοίβο, εγώ πιστεύω πως μπορεί να γράψει και ...άλλα! Βαρεθήκαμε λίγο τα τετριμμένα με το ίδιο στυλ Βανδο-πετρελο-κοκκινα! Νομίζω πως ο Φοίβος "ταρακουνήθηκε" και θα αλλάξει
symfono apolyta mazi sou..........posous neous kallitexnes tha vgalei k en telei posous tha afhsei xekremastous mono me tragoudakia k xoris disko... :/Entek έγραψε: Τελικά κάτι δεν καταλαβαίνω με τον Φοίβο. Αφού τοσο καιρό ΜΟΝΟ ΕΝΑ ολοκληρωμένο δίσκο αξιώθηκε να βγάλει από τη νέα του εταιρεία, και έχει τοσους καλλιτέχνες ήδη under his belt, τι στο καλό πάει και βάζει κι άλλους καλλιτέχνες;
epishs mporouse na dosei to doueto se pario-vandi gia na kanei megalyterh epityxia alla pou.....
apla tora xeroume k th kallh....:P
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
poly omorfi mousiki - xaritomenoi stixoi.
afti Kypria ine?!!
afti Kypria ine?!!
Παρε ανασα και παμε...
-
mporei apla na akolou8hsei thn taktikh timbaland na bgazei mia syllogh ka8e 1-2 xronia me pollous tragoudistes... k an 8elei na dinei k 2-3 sta cd twn kallitexnwn toumanos έγραψε:symfono apolyta mazi sou..........posous neous kallitexnes tha vgalei k en telei posous tha afhsei xekremastous mono me tragoudakia k xoris disko... :/Entek έγραψε: Τελικά κάτι δεν καταλαβαίνω με τον Φοίβο. Αφού τοσο καιρό ΜΟΝΟ ΕΝΑ ολοκληρωμένο δίσκο αξιώθηκε να βγάλει από τη νέα του εταιρεία, και έχει τοσους καλλιτέχνες ήδη under his belt, τι στο καλό πάει και βάζει κι άλλους καλλιτέχνες;
epishs mporouse na dosei to doueto se pario-vandi gia na kanei megalyterh epityxia alla pou.....
apla tora xeroume k th kallh....:P
Κερδίζει πολλά χρήματα η εταιρεία από τα digital singles,γιατί προωθούνται μεμονωμένα κομμάτια (τα οποία πωλούνται σε διαδικτυακά καταστήματα),και επίσης δίνονται ευκαιρίες σε νέους καλλιτέχνες,έστω και με 1-2 τραγούδια.Αν έκανε ένα album,σε έναν καλλιτέχνη,δεν θα προωθούνταν όλα τα κομμάτια.Γι'αυτό βγάζει πχ 4 κομμάτια στην Κοκκίνου (μπορεί να βγάλει και 5ο),ώστε όταν θα της βγάλει το album,να έχουν προωθηθεί αυτά τα 4 και να προσθέσει και άλλα 6-7,κάποια από τα οποία θα προωθηθούν.
Ενώ αν έκανε ένα album πχ στην Κοκκίνου,και είχαν προηγηθεί 1-2 digital singles,τα υπόλοιπα κομμάτια μπορεί να μην είχαν προώθηση!Είναι αυτή η πολιτική των εταιρειών,να βγαίνουν 3-4 singles από κάθε album και μετά να βγαίνουν νέα κομμάτια (παλιότερα με μορφή επανέκδοσης,πλέον με digital singles)
Ενώ αν έκανε ένα album πχ στην Κοκκίνου,και είχαν προηγηθεί 1-2 digital singles,τα υπόλοιπα κομμάτια μπορεί να μην είχαν προώθηση!Είναι αυτή η πολιτική των εταιρειών,να βγαίνουν 3-4 singles από κάθε album και μετά να βγαίνουν νέα κομμάτια (παλιότερα με μορφή επανέκδοσης,πλέον με digital singles)