Παλιά νυχτερινά κέντρα: τι απέγιναν;

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Vandomaniac

Παλιά νυχτερινά κέντρα: τι απέγιναν;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vandomaniac »

Χαζεύοντας στο youtube το βίντεο με την εμφάνιση της Δέσποινας στο "Μπράβο", θυμήθηκα τα τέλη της δεκαετίας του '90 και συγκεκριμένα το '99, όταν η Δέσποινα κυκλοφόρησε τις προφητείες και εμφανίστηκε ως πρώτο γυναικείο όνομα στο "Γκάζι" στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη, του Λάμπη Λιβιεράτου και του Γιώργου Λεμπέση (με την υπέροχη εκείνη αφίσα). Μάλιστα τότε ήταν και η πρώτη φορά που την είδα ζωντανά στην πίστα. Η απορία μου είναι αν υπάρχει ακόμη αυτό το μαγαζί. Η τελευταία φορά που το άκουσα ήταν πριν από μερικά χρόνια, όταν εμφανίστηκαν εκεί ο Νίκος Κουρκούλης με τον Χρήστο Δάντη.
Αντίστοιχα, δεν ξανάκουσα ποτέ το παλιό Γκάζι που νομίζω μετονομάστηκε σε Χάος, και αν δεν κάνω λάθος εκεί είχαν τραγουδήσει πρώτη φορά και η Βίσση με τον Ρουβά,ε; Δε θυμάμαι όμως αν το λέγανε από τότε χάος, ή αν μετονομάστηκε έτσι όταν πήγε εκεί η Άντζυ Σαμίου (νομίζω με τον Αλκαίο τότε) που είχε βγάλει και τον ομότιτλο δίσκο.
Τι πάω και θυμάμαι ο πρώην μπουζουκόβιος στα γεράματα, ε;!! :belly-dance:
supernatural22

Re: Παλιά νυχτερινά κέντρα: τι απέγιναν;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Aυτό που θυμάμαι,είναι ότι το μαγαζί Χάος είχε καεί τότε που εμφανιζόταν η Άντζυ Σαμίου,και για αρκετό καιρό δεν λειτούργησε μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές!Το Γκάζι δεν το έχω ξανακούσει ούτε εγώ μετά το σχήμα Κουρκούλης-Δάντης-Κελεκίδου-Νάνσυ Αλεξιάδη-Περικλής-Shaya
XSLOVE

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από XSLOVE »

Paides to XAOS egkeniastike me Vissi-Rouva k dipla itan to Gkazi, opou emfanizotan i Alkistis protopsalti.
Meta tin Vissi, emeine o Sakis me tin Pegki Zina k sto Gkazi itan i Vissi.
To XAOS allaxe onoma k egine FWS k to Gkazi leitourgise teleutaia fora to 2005 me Danti-Kourkoulli.
Meta to XAOS me to Gkazi eno8ikan k egine to Frangeliko
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
Vandomaniac

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Να 'στε καλά για τις πληροφορίες! Το "γκάζι" ήταν η πρώτη φορά που είχα δει τη Δέσποινα live και πολύ μου είχε αρέσει τότε! Ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά νομίζω. Την προηγούμενη ήταν με τον Καρρά (όταν είχε βγάλει το σπάνια).
XSLOVE

AN DEN KANO LA8OS ME KARRA TO SKINIKO 8UMIZE NEKROTAFEIO AUTOKINITON?
Vandomaniac

XSLOVE έγραψε:AN DEN KANO LA8OS ME KARRA TO SKINIKO 8UMIZE NEKROTAFEIO AUTOKINITON?
Ναι, ναι. Δεν είχα πάει αλλά είχα δει το πρόγραμμα στον ΑΝΤ1 τότε, όταν είχε τελειώσει. Θυμάμαι και το διαφημιστικό το σποτάκι που είχαν φτιάξει τότε που ήταν κι εκείνοι σε κάτι αμάξια.
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

Το Χαός έχει γκρεμιστεί και λειτουργεί parking αυτοκινήτων.Το Γκάζι έχει πάψει να λειτουργεί νομίζω.
Δως μου ένα παγάκι
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

creativeuser έγραψε:Το Χαός έχει γκρεμιστεί και λειτουργεί parking αυτοκινήτων.Το Γκάζι έχει πάψει να λειτουργεί νομίζω.

:surprised: :surprised: :surprised:
Παρε ανασα και παμε...
Vandomaniac

antidoto έγραψε:
creativeuser έγραψε:Το Χαός έχει γκρεμιστεί και λειτουργεί parking αυτοκινήτων.Το Γκάζι έχει πάψει να λειτουργεί νομίζω.

Κρίμα ρε γαμώτο! Ήταν μαγαζιά και τα δύο που είχαν δει δόξες και δόξες! Και τα δύο του Μαροσούλη δεν ήταν; Αλλά τι να τις κάνει τις τρύπες όταν έχει Rex και... "Ιερά Θέα";
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Vandomaniac έγραψε:
antidoto έγραψε:

Κρίμα ρε γαμώτο! Ήταν μαγαζιά και τα δύο που είχαν δει δόξες και δόξες! Και τα δύο του Μαροσούλη δεν ήταν; Αλλά τι να τις κάνει τις τρύπες όταν έχει Rex και... "Ιερά Θέα";

:fan: akrivos
Παρε ανασα και παμε...
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Vandomaniac έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Να 'στε καλά για τις πληροφορίες! Το "γκάζι" ήταν η πρώτη φορά που είχα δει τη Δέσποινα live και πολύ μου είχε αρέσει τότε! Ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά νομίζω. Την προηγούμενη ήταν με τον Καρρά (όταν είχε βγάλει το σπάνια).
Τότε στο "ΓΚΑΖΙ" είχα και εγώ πρωτοδει Δέσποινα, αν και ήταν λίγο μικρό ήταν πανέμορφο και είχε υψηλή αισθητική! Δεν θα το ξεχάσω όπως και την τότε εμφάνιση της Δεσποινάρας που είχαμε μείνει άφωνοι όλοι!

Όσο για το ΧΑΟΣ την χρονιά πριν μετονομαστεί σε ΦΩΣ (που πρωτοτραγούδησαν Κότσιρας - Τσαλιγοπούλου) ήταν Πανταζής - Σαμίου - Τριαντάφυλλος.
chris3m

Άραγε θυμάστε τον ΒΟΤΑΝΙΚΟ όταν ονομαζόταν ΠΥΛΗ???
Περίοδο 99-00-01 με τον Αλκαίο να κυριαρχεί, πότε μόνος πότε με Λίτσα Γιαγκούση...
Ακόμη θυμάμαι που απ' έξω δίπλα στην μαρκίζα είχα δυο τρία αυτοκίνητα (καπό - παρμπριζ για την ακρίβεια) όπου έμοιαζαν σαν να είχαν βγει μέσα απο το μαγαζί!!!
creativeuser

Το Bio Bio που ακριβώς ήταν και υπάρχει σαν κτίριο;Στην παραλιακή κάπου ήταν νομίζω.Εκεί ξέρω ότι έγινε το πρώτο Μπαμ της Βανδή το 1996 που τραγουδούσε με το Μαζωνάκη και ο Μουρατίδης που τη μανατζάριζε τότε την είχε βάλει σαν όνομα δίπλα του(ενώ ουσιαστικά εκείνος ήταν η φίρμα και η Βανδή η ανερχόμενη).Επίσης η Σαμίου τραγουδούσε εκεί και κάτι νεανικά σχήματα με Ίμβριο.
Δως μου ένα παγάκι
chris3m

Το "ΣΤΡΑΤΟΣ" άραγε υπάρχει ακόμη ως ...κτίριο? κάπου στο κέντρο δεν ήταν?
Επίσης αυτό (που φέτος έκλεισε) στο μοναστηράκι αρχή της ερμού που ήταν ο Ρουβάς με τις Μαγγίρες ήταν όντως το παλιό "ΧΑΝΤΡΕΣ" που τραγουδούσαν Ρέμος - Λιβιεράτος - Θεοδωρίδου ???
supernatural22

To STARS ήταν αυτό!Και τελευταία,μετά το Σάκη τραγούδησαν ο Πετρέλης και ο Τσαλίκης.
creativeuser

chris3m έγραψε:Το "ΣΤΡΑΤΟΣ" άραγε υπάρχει ακόμη ως ...κτίριο? κάπου στο κέντρο δεν ήταν?
Επίσης αυτό (που φέτος έκλεισε) στο μοναστηράκι αρχή της ερμού που ήταν ο Ρουβάς με τις Μαγγίρες ήταν όντως το παλιό "ΧΑΝΤΡΕΣ" που τραγουδούσαν Ρέμος - Λιβιεράτος - Θεοδωρίδου ???
Οι χάντρες νομίζω ήταν στην παραλιακή.Δεν είμαι σίγουρος.
Δως μου ένα παγάκι
creativeuser

supernatural22 έγραψε:To STARS ήταν αυτό!Και τελευταία,μετά το Σάκη τραγούδησαν ο Πετρέλης και ο Τσαλίκης.
Ναι.Και πρώη Luv club.
Δως μου ένα παγάκι
supernatural22

creativeuser έγραψε:
supernatural22 έγραψε:To STARS ήταν αυτό!Και τελευταία,μετά το Σάκη τραγούδησαν ο Πετρέλης και ο Τσαλίκης.
Ναι.Και πρώη Luv club.
Έχουν δίκιο που μερικοί λένε γκαντέμη τον Τσαλίκη.
XSLOVE

ONTOS TO STARZ HTAN OI PROIN XANTRES, K TORA LEITOURGEI SAN ATTIKH ODO, OPOU EMFANIZETAI I GLUKERIA ME TON MAKEDONA K TON 8EOFANOUS...
Vandomaniac

XSLOVE έγραψε:ONTOS TO STARZ HTAN OI PROIN XANTRES, K TORA LEITOURGEI SAN ATTIKH ODO, OPOU EMFANIZETAI I GLUKERIA ME TON MAKEDONA K TON 8EOFANOUS...
Το μαγαζί με την Γλυκερία, τον Μακεδόνα και τον Θεοφάνους δεν είναι στην Βουλιαγμένης στην αρχή;
Απάντηση