Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΗ HEAVEN
-
Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΗ HEAVEN
Σήμερα ο Πουνέντης έπαιξε στον Ρυθμό το νέο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του Καρβέλα που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven. Ήταν ένα ροκ κομμάτι, καθόλου άσχημο και μάλιστα είναι ντουέτο. Το περίεργο είναι ότι δεν ανέφεραν με ποιόν είναι το ντουέτο. Η φωνή του δεύτερου τραγουδιστή μοιάζει με τον Πορτοκάλογλου (!), αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν εκείνος.
Re: Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΣΤΗ HEAVEN
Kι έλεγα, πως και παίζουν την Ομπρέλλα εκεί στο Ρυθμό;;; 

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
ενδιαφέρον νέο... θέλω ν' ακούσω τα καινούρια τραγούδια
βέβαια ότι πήγε στη heaven δε με τρελαίνει κιόλας
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
- Site Admin
Vandomaniac έγραψε:Σήμερα ο Πουνέντης έπαιξε στον Ρυθμό το νέο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του Καρβέλα που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven. Ήταν ένα ροκ κομμάτι, καθόλου άσχημο και μάλιστα είναι ντουέτο. Το περίεργο είναι ότι δεν ανέφεραν με ποιόν είναι το ντουέτο. Η φωνή του δεύτερου τραγουδιστή μοιάζει με τον Πορτοκάλογλου (!), αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν εκείνος.

Για να δούμε!!!
Can you answer??
-
- Site Admin
ADAM2 έγραψε:ενδιαφέρον νέο... θέλω ν' ακούσω τα καινούρια τραγούδια
Γιατι????
Can you answer??
επειδή αυτή η εταιρεία έχει "ξοφλήσει" εδώ και καιρό, δεν έχει κάτι να προσφέρειErnesto έγραψε:Γιατι????
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
Μοιάζει λέω, ε; Μη με κηνυγάτε μετά αν δεν είναι!Ernesto έγραψε:Vandomaniac έγραψε:Σήμερα ο Πουνέντης έπαιξε στον Ρυθμό το νέο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του Καρβέλα που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven. Ήταν ένα ροκ κομμάτι, καθόλου άσχημο και μάλιστα είναι ντουέτο. Το περίεργο είναι ότι δεν ανέφεραν με ποιόν είναι το ντουέτο. Η φωνή του δεύτερου τραγουδιστή μοιάζει με τον Πορτοκάλογλου (!), αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν εκείνος.![]()
Για να δούμε!!!
Sorry ADAM-MADA αλλά αυτό είναι ο,τι πιο άκυρο έχω ακούσει εδώ και καιρό!ADAM2 έγραψε:επειδή αυτή η εταιρεία έχει "ξοφλήσει" εδώ και καιρό, δεν έχει κάτι να προσφέρειErnesto έγραψε:Γιατι????
Η Heaven έχει στο δυναμικό της Πρωτοψάλτη, Ρέμο, Πλούταρχο και Μαζωνάκη. Κάθε άλλο παρά ξοφλημένη είναι!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
- Site Admin
Vandomaniac έγραψε:Μοιάζει λέω, ε; Μη με κηνυγάτε μετά αν δεν είναι!Ernesto έγραψε:Vandomaniac έγραψε:Σήμερα ο Πουνέντης έπαιξε στον Ρυθμό το νέο τραγούδι από το νέο άλμπουμ του Καρβέλα που θα κυκλοφορήσει από τη Heaven. Ήταν ένα ροκ κομμάτι, καθόλου άσχημο και μάλιστα είναι ντουέτο. Το περίεργο είναι ότι δεν ανέφεραν με ποιόν είναι το ντουέτο. Η φωνή του δεύτερου τραγουδιστή μοιάζει με τον Πορτοκάλογλου (!), αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν εκείνος.![]()
Για να δούμε!!!
προσωπικα όχι..δεν ξέρω για τους άλλους..

Απλα μου φαίνεται λίγο περίεργο..
Can you answer??
-
- Site Admin
Entek έγραψε:Sorry ADAM-MADA αλλά αυτό είναι ο,τι πιο άκυρο έχω ακούσει εδώ και καιρό!ADAM2 έγραψε:επειδή αυτή η εταιρεία έχει "ξοφλήσει" εδώ και καιρό, δεν έχει κάτι να προσφέρειErnesto έγραψε:Γιατι????
Η Heaven έχει στο δυναμικό της Πρωτοψάλτη, Ρέμο, Πλούταρχο και Μαζωνάκη. Κάθε άλλο παρά ξοφλημένη είναι!
εχει δίκιο ο εντεκ!!!
Can you answer??
-
Κι απ' ότι έχω καταλάβει ο Πουνέντης πλευρίζει τη Βϊσση καιρό τώρα.Entek έγραψε:Sorry ADAM-MADA αλλά αυτό είναι ο,τι πιο άκυρο έχω ακούσει εδώ και καιρό!ADAM2 έγραψε:επειδή αυτή η εταιρεία έχει "ξοφλήσει" εδώ και καιρό, δεν έχει κάτι να προσφέρειErnesto έγραψε:Γιατι????
-
- Site Admin
Συχνά ακούγαμε οτι πάει η βίσση εκει..
Vandomaniac έγραψε: Κι απ' ότι έχω καταλάβει ο Πουνέντης πλευρίζει τη Βϊσση καιρό τώρα.
Can you answer??
-
Πάντως είναι καλό που ο Πουνέντης κατάλαβε ότι με Κελεκίδου, Κουρκούλη και δέκα άγνωστα πιτσιρίκια δεν κάνεις δισκογραφική.
-
- Site Admin
με τα πιτσιρικια έβγαζε τα έξοδα των άλλων των μεγάλων!Vandomaniac έγραψε:Πάντως είναι καλό που ο Πουνέντης κατάλαβε ότι με Κελεκίδου, Κουρκούλη και δέκα άγνωστα πιτσιρίκια δεν κάνεις δισκογραφική.
Can you answer??
-
Meh, σχετικά είναι όλα. Μόνο ο Γκάνος του βγήκε, άντε και λίγο ο Νικηφόρος. Άσε που και Κουρκούλη και Κελεκίδου δεν τους βάζω στους "μεγάλους", ειδικά τη δεύτερη.Ernesto έγραψε:με τα πιτσιρικια έβγαζε τα έξοδα των άλλων των μεγάλων!Vandomaniac έγραψε:Πάντως είναι καλό που ο Πουνέντης κατάλαβε ότι με Κελεκίδου, Κουρκούλη και δέκα άγνωστα πιτσιρίκια δεν κάνεις δισκογραφική.
karvelas sth heaven
pounenths me karvela sth lhksh tou arena prox8es
tou xronou sunergasia ths vissi me to remo
hmm, kati mou leei pws 8a paei kai h anna sth heaven

-
- Site Admin
Μαλιστα...κανονικα επρεπε να γράψεις τυχαιο δεν νομίζω..sow έγραψε:karvelas sth heaven

Can you answer??
εμενα ως τραγουδιστης ο καρβελας δεν μου λεει τιποτα.ξαφνιαστηκα απο την ειδηση παντως.πορτοκαλογλου-καρβελας τελειως ακυρο μου φαινεται.μηπως ειναι κανενα νεο ταλεντο απο την εκπομπη της αννιτας?η heaven μια χαρα εταιρια ειναι και εχει και δυνατα ονοματα πλεον.η αληθεια ειναι οτι λειπει απο την εταιρια ενα μεγαλο γυναικειο ονομα.αν παει η βισση heaven δεν βλεπω να ακουμε συντομα δισκο σαν το "απαγορευμενο". 

I like people too much or not at all.
sow έγραψε:karvelas sth heaven
na pros8esw sth lista kai th mania tou ru8mou lately na paizei thn omprela (opws twra kalh wra)