Θάνος Μικρούτσικος για βανδη και κοκκινου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
sow

Θάνος Μικρούτσικος για βανδη και κοκκινου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

Ένα παράπονο εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Θάνος Μικρούτσικος, το οποίο αφορά στα επικοινωνιακά τρικ της showbiz και «κόλλησε» τα Μέσα στον τοίχο.

«Όταν εμείς δίναμε συναυλίες το καλοκαίρι, με τον κόσμο να μην έχει πού να σταθεί, Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κόκκινου ακύρωναν συναυλία, γιατί είχαν μόνο ογδόντα άτομα.Αυτά όμως δεν τα λέει κανείς» δήλωσε ο δημοφιλής δημιουργός.

Μέσα σε όλα, αποκάλυψε και το μηδαμινό ποσό που παίρνει από τις προσφορές των εφημερίδων. «Για 100.000 CD που προσφέρουν με τραγούδια μου, η αμοιβή μου είναι μόλις 1.600 ευρώ».
afn

Re: Θάνος Μικρούτσικος για βανδη και κοκκινου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Μιλάμε για διαφορετικά κοινά όμως...
Καλά τόσα λίγα παίρνουν από τις εφημερίδες?? :surprised:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

afn έγραψε:Μιλάμε για διαφορετικά κοινά όμως...
Καλά τόσα λίγα παίρνουν από τις εφημερίδες?? :surprised:
Ο Θάνος Μικρούτσικος είχε δώσει γνωστά του τραγούδια σε 4πλή συλλογή + 1 dvd,και όχι νέο ακυκλοφόρητο cd.Έχω ακούσει πως οι τραγουδιστές που βγάζουν νέο cd με εφημερίδα παίρνουν γύρω στις 10.000€ συνολικά.
afn

Και πάλι μικρά είναι τα ποσά...
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Έλεος με τα χτυπήματα των έντεχνων στους ποπ και τους λαικούς, ακόμα κι αν πάνε χειρότερα, ακόμα κι αν δεν έχουν κόσμο... Εντάξει η πολυδιαφισμένη ποπ είναι μια κατάρα που πήγε πίσω το τραγούδι και τις εμπνεύσεις τους, το εμπεδώσαμε. Αυτό τους φταίει, σίγουρα, το πιστέψαμε. Μόνο που όταν ο Καφάσης έκανε σουξέ με σκυλάδικα τύπου "γέλα κυρία μου, γέλα μαζί μου" ο Χατζιδάκις αντί να πάθει πολιτισμικό σοκ η έμπνευσή του, έγραφε τα "παράλογα" κι ο Θεοδωράκης τα "λυρικά"... Αριστουργήματα.

Επίσης αν του δίνουν λίγα λεφτά, ας μη δίνει τα σιντί του, ποιος τον ανάγκασε; Επιλογή του είναι, γιατί πρέπει να με πιάσει η συμπόνοια εμένα τον ακροάτη - αγοραστή;
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
afn

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Καλά τα λες!!! :clap:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

yakinthos έγραψε:Έλεος με τα χτυπήματα των έντεχνων στους ποπ και τους λαικούς, ακόμα κι αν πάνε χειρότερα, ακόμα κι αν δεν έχουν κόσμο... Εντάξει η πολυδιαφισμένη ποπ είναι μια κατάρα που πήγε πίσω το τραγούδι και τις εμπνεύσεις τους, το εμπεδώσαμε. Αυτό τους φταίει, σίγουρα, το πιστέψαμε. Μόνο που όταν ο Καφάσης έκανε σουξέ με σκυλάδικα τύπου "γέλα κυρία μου, γέλα μαζί μου" ο Χατζιδάκις αντί να πάθει πολιτισμικό σοκ η έμπνευσή του, έγραφε τα "παράλογα" κι ο Θεοδωράκης τα "λυρικά"... Αριστουργήματα.

Επίσης αν του δίνουν λίγα λεφτά, ας μη δίνει τα σιντί του, ποιος τον ανάγκασε; Επιλογή του είναι, γιατί πρέπει να με πιάσει η συμπόνοια εμένα τον ακροάτη - αγοραστή;
δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο. :thumbup:
I like people too much or not at all.
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

stelios έγραψε:
yakinthos έγραψε:Έλεος με τα χτυπήματα των έντεχνων στους ποπ και τους λαικούς, ακόμα κι αν πάνε χειρότερα, ακόμα κι αν δεν έχουν κόσμο... Εντάξει η πολυδιαφισμένη ποπ είναι μια κατάρα που πήγε πίσω το τραγούδι και τις εμπνεύσεις τους, το εμπεδώσαμε. Αυτό τους φταίει, σίγουρα, το πιστέψαμε. Μόνο που όταν ο Καφάσης έκανε σουξέ με σκυλάδικα τύπου "γέλα κυρία μου, γέλα μαζί μου" ο Χατζιδάκις αντί να πάθει πολιτισμικό σοκ η έμπνευσή του, έγραφε τα "παράλογα" κι ο Θεοδωράκης τα "λυρικά"... Αριστουργήματα.

δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο. :thumbup:
εννοείται συμφωνώ κι εγώ με υάκινθο... έλεος με τα κραξίματα των "εντέχνων".... :tourta:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Συμφωνώ τα μάλα..... Μάλλον άλλοι "καίγονται" και όχι τόσο οι ποπ-λαικοί τραγουδιστές !!!
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
supernatural22

Τώρα με την κρίση και για λίγα λεφτά δίνουν τα cd τους,τη στιγμή που ξέρουν ότι δεν θα πουλήσουν διαφορετικά.Επίσης προφανώς στην περίπτωση του Μικρούτσικου τα δικαιώματα τα έχει η δισκογραφική,γι'αυτό παίρνει τόσα λίγα χρήματα.
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

Βασικα ο ιδιος φαινεται ανασφαλης μεσω αυτων που λεει αφου χρειαζεται επιβεβαιωση μεσα απο τις αποτυχιες των αλλων για να φανει καλυτερος και πιο επιτυχημενος.
afn

supernatural22 έγραψε:Τώρα με την κρίση και για λίγα λεφτά δίνουν τα cd τους,τη στιγμή που ξέρουν ότι δεν θα πουλήσουν διαφορετικά.Επίσης προφανώς στην περίπτωση του Μικρούτσικου τα δικαιώματα τα έχει η δισκογραφική,γι'αυτό παίρνει τόσα λίγα χρήματα.
Οι μεγάλοι καλλιτέχνες παίρνουν 10 ή 15% από τα έσοδα των cd's, ενώ αν κάνουν και την παραγωγή σχεδόν 50%!

Οπότε μιλάμε πως για μία τιμή των 10E βγάζουν 15000 για 3000 αντίτυπα...
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ »

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΧΗ!!! ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!! ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ???
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

καλα ο μικρουτσικος τα ιδια ελεγε πριν 2 χρονια και για την πεγκυ ζηνα.ημαρτον πια.
I like people too much or not at all.
afn

Γενικά κάπως τους βγαίνει... Ας μιλάει μόνο με τα τραγούδια του ο καθένας...

(γιατί και η Ζήνα πολλά έχει πει... :fan: )
supernatural22

afn έγραψε:
supernatural22 έγραψε:Τώρα με την κρίση και για λίγα λεφτά δίνουν τα cd τους,τη στιγμή που ξέρουν ότι δεν θα πουλήσουν διαφορετικά.Επίσης προφανώς στην περίπτωση του Μικρούτσικου τα δικαιώματα τα έχει η δισκογραφική,γι'αυτό παίρνει τόσα λίγα χρήματα.
Οι μεγάλοι καλλιτέχνες παίρνουν 10 ή 15% από τα έσοδα των cd's, ενώ αν κάνουν και την παραγωγή σχεδόν 50%!

Οπότε μιλάμε πως για μία τιμή των 10E βγάζουν 15000 για 3000 αντίτυπα...
Δεν ισχύουν πάντα αυτά που ακούγονται.Πχ έχω διαβάσει σε επίσημο forum της Έλενας Παπαρίζου,ότι η ίδια παίρνει μόνο 0,10€ από κάθε αντίτυπο.Από την άλλη άκουσα ότι ο Φοίβος,για το cd της Δέσποινας,είχε υπογράψει με τη Realnews,για 300.000€,ανεξάρτητα από τις πωλήσεις που έκανε.
afn

Τα μεγάλα ονόματα παίρνουν το 10%! Και μετά αναλόγως αν έχουν κάνει την παραγωγή... :wink:
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Γιατί είναι τόσο δύσκολο στους "ποιοτικούς" να είναι και σοβαροί και να μη ξεκατινιάζονται έτσι;
Δίκιο έχει γι' αυτό που λέει (δεν ακούστηκε πουθενά η αποτυχία αυτή της Βανδή) αλλά δε του πέφτει κανένας λογαριασμός και δε χρειάζεται να σχολιάζει τα πάντα
afn

Έλα μου ντε... Λες και χαίρεται με την αποτυχία τους... :tourta:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Nick_Man έγραψε:Γιατί είναι τόσο δύσκολο στους "ποιοτικούς" να είναι και σοβαροί και να μη ξεκατινιάζονται έτσι;
Δίκιο έχει γι' αυτό που λέει (δεν ακούστηκε πουθενά η αποτυχία αυτή της Βανδή) αλλά δε του πέφτει κανένας λογαριασμός και δε χρειάζεται να σχολιάζει τα πάντα
+1
Απάντηση