ποια social media μωρε.panosif έγραψε: Ενώ τώρα δεν σχολιάστηκε καθόλου που το video έχει κάνει τον γύρο των social media με πολύ αρνητικά σχόλια.
Προτίμησε να τραγουδήσει μπροστά σε 20 άτομα λες και ήταν η Στέλλα Γεωργιάδου μόνο και μόνο
για να μην πέσει μούρη με μούρη με τον Ρέμο.Τρομερός επαγγελματισμός.
Αν εσύ ως fan είσαι ευχαριστημένος με αυτή την εικόνα εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει.
Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
Νομίζω οι stars έχουν ξεφύγει, εμείς μια χαρά είμαστε!
Κι όποιου δεν του αρέσει το "εδώ μέσα", ανοίγει την πορτούλα και φεύγει δια παντός! Άντε γιατί πολλοί βλαμμένοι μαζεύτηκαν...

Κι όποιου δεν του αρέσει το "εδώ μέσα", ανοίγει την πορτούλα και φεύγει δια παντός! Άντε γιατί πολλοί βλαμμένοι μαζεύτηκαν...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
η αντίδραση του Ρέμου ήταν φυσική, μπορεί να ήταν λίγο άκομψο αυτό που είπε, αλλά είχε πλάκα
ο Χατζηγιάννης αλήθεια βγήκε πρώτος για ν' αποφύγει συναντήσεις; δεν το πιστεύω...
ο Χατζηγιάννης αλήθεια βγήκε πρώτος για ν' αποφύγει συναντήσεις; δεν το πιστεύω...
Nothing lasts forever but the earth and sky
εγω παλι τωρα το ακουω οτι υπαρχει κοντρα με αυτους τους 2....αλλα δεν καταλαβα γιατι 
There’s Colonel
Dirtyfishydishcloth
Dirtyfishydishcloth
Κόντρες του κ@λου τώρα... Λόγω Ζέτας και καλά... 
Δεν είναι θέμα Ζέτας.
Στο Αρένα κάτι είχε παιχτεί όταν συνεργάστηκαν και από τότε δεν μιλάνε.
Το θυμόμουν... Απλά από εκεί πιάνονται στο σήμερα...panosif έγραψε:Δεν είναι θέμα Ζέτας.![]()
A, mad4music, Χατζηγιαννίτσα είσαι; Τώρα καταλαβαίνω γιατί παθαίνεις τέτοιο αμόκ με τον Ρέμο. Συγχαρητήρια βρε! Πώς αισθάνεσαι ως φαν ενός καλλιτέχνη που πουλούσε 120.000 cds και τώρα πουλάει 5.000; (Για να προλάβω κακεντρέχειες, ο Ρέμος πούλησε πάνω από 60.000 μέσα στην κρίση με το ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ). Και η φωνή, ε; ΦΩΝΑΡΑ! Δεν πατάει ούτε νότα πια.
Τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Ρέμο τον έχουν οι φανς των "τελειωμένων"
.
Τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Ρέμο τον έχουν οι φανς των "τελειωμένων"
το ποιος ειναι τελειωμενος δε θα το κρινεις εσυ...την τακτικη του ιδιου του ρεμου σου ακολουθεις και εσυ. που αποθεωνεις τον καλλιτεχνη σου υποβαθμιζοντας τους υπολοιπους. καφρικη δηλαδηMagic22 έγραψε:A, mad4music, Χατζηγιαννίτσα είσαι; Τώρα καταλαβαίνω γιατί παθαίνεις τέτοιο αμόκ με τον Ρέμο. Συγχαρητήρια βρε! Πώς αισθάνεσαι ως φαν ενός καλλιτέχνη που πουλούσε 120.000 cds και τώρα πουλάει 5.000; (Για να προλάβω κακεντρέχειες, ο Ρέμος πούλησε πάνω από 60.000 μέσα στην κρίση με το ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ). Και η φωνή, ε; ΦΩΝΑΡΑ! Δεν πατάει ούτε νότα πια.
Τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Ρέμο τον έχουν οι φανς των "τελειωμένων".
θα φωναξω την ζετα να σας στρωσει
παντως κομματαρες εβγαλε...
ειμαι εγω, αναπαντητα, η καρδια με πηγαινει εμενα τα εχω λιωσει!!!
παντως κομματαρες εβγαλε...
ειμαι εγω, αναπαντητα, η καρδια με πηγαινει εμενα τα εχω λιωσει!!!
Πως θα πρέπει να αισθάνονται όσοι μπαίνουν μόνο για να γράψουν κακίες? Μα πόσα προβλήματα στη ζωή τους... 
Κυκλοφορεί την Παρασκευή 31/5.

Ο διασημότερος Έλληνας... Αυτά είναι... 
ναι ναι...ο ενας ο απολυτος σταρ, ο αλλος ο διασημοτερος ελληνας, η αλλη βασιλισσα...afn έγραψε:Ο διασημότερος Έλληνας... Αυτά είναι...
p.s. πολυ αστεια φωτο...τι φατσα ειναι αυτη...
Ελλάδα χώρα του φωτός!
Eυτυχώς που σταμάτησες να ασχολείσαι.mad4music έγραψε:ναι ναι...ο ενας ο απολυτος σταρ, ο αλλος ο διασημοτερος ελληνας, η αλλη βασιλισσα...afn έγραψε:Ο διασημότερος Έλληνας... Αυτά είναι...ποσες δημοσιες σχεσεις και ποση σαχλαμαρα πια.
p.s. πολυ αστεια φωτο...τι φατσα ειναι αυτη...
αυτο ηταν σχολιο πανω σε μια δημοσιευση. με ατομα που με ειρωνευονται η με προσβαλλουν φυσικα και δε θα ασχολουμαι. καλο σας βραδυ.panosif έγραψε: Eυτυχώς που σταμάτησες να ασχολείσαι.
Μόνος σου προσβάλλεις τον εαυτό σου με αυτά που γράφεις.Αν δεν το καταλαβαίνεις τότε υπάρχει πρόβλημα.mad4music έγραψε:αυτο ηταν σχολιο πανω σε μια δημοσιευση. με ατομα που με ειρωνευονται η με προσβαλλουν φυσικα και δε θα ασχολουμαι. καλο σας βραδυ.panosif έγραψε: Eυτυχώς που σταμάτησες να ασχολείσαι.
Καλό βράδυ και σε σένα.
Πάντως ο τίτλος είναι αστείος!