Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
panosif έγραψε:
Ενώ τώρα δεν σχολιάστηκε καθόλου που το video έχει κάνει τον γύρο των social media με πολύ αρνητικά σχόλια.
Προτίμησε να τραγουδήσει μπροστά σε 20 άτομα λες και ήταν η Στέλλα Γεωργιάδου μόνο και μόνο
για να μην πέσει μούρη με μούρη με τον Ρέμο.Τρομερός επαγγελματισμός.
Αν εσύ ως fan είσαι ευχαριστημένος με αυτή την εικόνα εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει.
ποια social media μωρε. το συγκεκριμενο θεμα κανεις δε θα το θυμαται αυριο. καθεστε και δινετε σημασια κιολας.
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
A, mad4music, Χατζηγιαννίτσα είσαι; Τώρα καταλαβαίνω γιατί παθαίνεις τέτοιο αμόκ με τον Ρέμο. Συγχαρητήρια βρε! Πώς αισθάνεσαι ως φαν ενός καλλιτέχνη που πουλούσε 120.000 cds και τώρα πουλάει 5.000; (Για να προλάβω κακεντρέχειες, ο Ρέμος πούλησε πάνω από 60.000 μέσα στην κρίση με το ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ). Και η φωνή, ε; ΦΩΝΑΡΑ! Δεν πατάει ούτε νότα πια.
Τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Ρέμο τον έχουν οι φανς των "τελειωμένων" .
Magic22 έγραψε:A, mad4music, Χατζηγιαννίτσα είσαι; Τώρα καταλαβαίνω γιατί παθαίνεις τέτοιο αμόκ με τον Ρέμο. Συγχαρητήρια βρε! Πώς αισθάνεσαι ως φαν ενός καλλιτέχνη που πουλούσε 120.000 cds και τώρα πουλάει 5.000; (Για να προλάβω κακεντρέχειες, ο Ρέμος πούλησε πάνω από 60.000 μέσα στην κρίση με το ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ). Και η φωνή, ε; ΦΩΝΑΡΑ! Δεν πατάει ούτε νότα πια.
Τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Ρέμο τον έχουν οι φανς των "τελειωμένων" .
το ποιος ειναι τελειωμενος δε θα το κρινεις εσυ...την τακτικη του ιδιου του ρεμου σου ακολουθεις και εσυ. που αποθεωνεις τον καλλιτεχνη σου υποβαθμιζοντας τους υπολοιπους. καφρικη δηλαδη τεσπα σταματαω να ασχολουμαι δεν αξιζει ουτε στο ελαχιστο.
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun