Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
neereaux

Re: EΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

ADAM2 έγραψε:
panosif έγραψε:
ADAM2 έγραψε:Η εκπομπή μουσική παντού είναι καινούρια; Πρώτη φορά ακούω το όνομα.
Ναι καινούρια είναι.Την παρουσιάζει ο Κωστής Μαραβέγιας.
Πολύ καλό ακούγεται, θα την ψάξω στο youtube, ευχαριστώ. :give_rose:

Ήταν και στην παλιά ερτ και ξανάρχισε τώρα.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!

Μπορείτε να δείτε στο link που ακολουθεί τα σημεία προπώλησης:

http://eleonora-zouganeli.blogspot.gr/2 ... kouri.html
(Ωδείο Ηρώδου Αττικού, 10 Ιουλίου)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Από την εκπομπή Μουσική παντού.

Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

panosif έγραψε:Από την εκπομπή Μουσική παντού.

Τι φωνή θεέ μου αυτο το κορίτσι.
Εχει όμορφα νησιώτικα γυρίσματα στην φωνή της :007: :007: :007:

Να μου το θυμηθείτε το "η επιμονή σου" θα κάνει και τον γύρο των πανηγυριών σε όλη την Ελλάδα.. :thumbup:

Το καλοκαιρι αυτο θα ακουστεί ασταμάτητα η"επιμονη"παντού και μ'αρέσει !!!!! :dance3:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Πολύ καλή και στα 2 κομμάτια! :007:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
panosif

Άβαταρ μέλους
panosif

Θέατρο Δάσους - Θεσσαλονίκη 16/6/2014
Εικόνα
Slim_Shady

panosif έγραψε:
Δεν γίνεται να μου αρέσει σε όλα... :007:
Μπράβο ρε Πάνο που τα βρίσκεις και τα βάζεις.Όσο πάω και την γουστάρω περισσότερο αυτη τη κοπέλα!
Ακομπλεξάριστη μουσικά + γενικά!
Slim_Shady

panosif έγραψε:Θέατρο Δάσους - Θεσσαλονίκη 16/6/2014
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
panosif

Έχω ανάγκη από την ανθρώπινη επαφή, αλλά και από στιγμές βαθιάς μοναχικότητας

Εικόνα

Το 2006 είχα μια εκπομπή στον Alter που λεγόταν «Στην Βεράντα». Θυμάμαι στην δεύτερη εκπομπή, Φεβρουάριος ήταν, είχα καλεσμένο τον Στέφανο Κορκολή σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Είχε φέρει μαζί του 4 νέα παιδιά με πολύ ωραίες φωνές. Μία απ’ αυτές ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σαν τραγουδίστρια. Σήμερα μιλάει αποκλειστικά στο NikosOnline.gr

10+1 ερωτήσεις στην

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα μου που σε πετυχαίνω;

Με πετυχαίνεις σε μια από τις έντονες περιόδους στην ζωή μου. Μεταξύ καλοκαιρινής περιοδείας σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον σε μια προετοιμασία για την παράσταση στο Ηρώδειο.

Για πες μου γι αυτήν την παράσταση Τα ήξερες τα τραγούδια της Μελίνας ή τώρα τα πρωτάκουσες;

Φυσικά και τα ήξερα όπως και όλοι μας τα ξέρουμε, αλλά δεν τα γνώριζα. Δεν είχα ασχοληθεί σε βάθος με αυτά. Δεν είχα ανακαλύψει την ομορφιά τους. Μέχρι τώρα ήταν για μένα σαν να υπήρχαν για πάντα στην ψυχή μου, απλά τώρα αρχίζω να τα επεξεργάζομαι, να τους δίνω χώρο και να ψάχνω μέσα μου τρόπο να τα εκφράσω. Είναι πραγματικά μια σπουδαία διεργασία.

Θα πεις και το «Je te dirai les mots» που της είχε γράψει ο Βαγγέλης Παπαθανασίου;

Όχι, δεν είναι μέσα στην λίστα των τραγουδιών που έχουμε επιλέξει. Είναι τόσα πολλά τα τραγούδια που δυστυχώς κάποια έχουν μείνει απ’ έξω.

Και όταν τελειώσεις με το Ηρώδειο, έμαθα θα κάνεις περιοδεία. Πες τα μου όλα.

Ακριβώς! Ήδη έχω ξεκινήσει, έχω κάνει 4 συναυλίες, οπότε πήρα μία γερή γεύση από το τι με περιμένει το καλοκαίρι και είμαι ενθουσιασμένη. Είναι πολύ σημαντικό για μένα όλο αυτό. Μου δίνει πίστη και δύναμη. Με συγκινεί βαθιά και με κάνει να αισθάνομαι ζωντανή.

Πως σου φάνηκε που «Η δύναμη σου», ένα κομμάτι τόσο διαφορετικό, τόσο κόντρα, έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία της εποχής μας;

Δεν πίστεψα, ούτε αντιλήφθηκα ποτέ την «Επιμονή» σαν ένα κόντρα κομμάτι. Είναι ένα τραγούδι Ελληνικό και κυρίως αληθινό. Εκεί πιστεύω ότι οφείλεται και η επιτυχία του. Μίλησε άμεσα στις καρδιές των ανθρώπων και ξύπνησε συναισθήματα συντροφικότητας, χαράς, αγάπης, κεφιού.

Εννοώ ότι δηλαδή, εκεί που όλοι ασχολούνταν με τα σκυλάδικα, ξαφνικά σκάει αυτό και τα ισοπεδώνει όλα. Άρα υπάρχει ελπίδα;

Ελπίδα εννοείται ότι υπάρχει, κι’ αυτό είναι άσχετο από το εάν θα καταφέρει κάθε φορά ένα τραγούδι να περνάει στο πιο ευρύ κοινό. Είναι πολύ ευχάριστο όταν συμβαίνει, είναι τονωτικό και διεγερτικό. Αλλά η ελπίδα υπάρχει και φαίνεται και με άλλους τρόπους. Τόσοι άνθρωποι καταφέρνουν αυτήν την εποχή των προβλημάτων και των δυσκολιών να κάνουν σπουδαία πράγματα. Να δημιουργούν, νε εξελίσσονται και να προχωρούν με επιτυχία.

Καινούργιο cd, καινούργια τραγούδια πότε ετοιμάζεις;

Σιγά σιγά ετοιμάζω την νέα μου δουλειά, η οποία θα κυκλοφορήσει κάπου γύρω στο Φθινόπωρο. Είναι επίσης πολύ χαρούμενη γιατί πρώτη φορά συνεργάζομαι με έναν μόνο συνθέτη – τον Κώστα Λειβαδά- και όπως καταλαβαίνεις και αυτό είναι κάτι νέο για μένα.

Και στις αρχές του 2015 θα βρεθείς πάνω στην σκηνή του Εθνικού θεάτρου, να ερμηνεύεις την Εντίθ Πιάφ. Γιατί το αποφάσισες;

Γιατί όταν μου το πρότειναν, φτερούγισε η καρδιά μου. Δεν σκέφτηκα τίποτα. Ούτε δυσκολίες, ούτε φόβους ούτε τίποτα. Είπα το «ναι» και μετά άρχισαν να ξεπηδούν όλα. [γέλια] Είμαι σίγουρη όμως πως αυτήν την δουλειά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, έχει να μου δώσει πολύ υλικό για να συνεχίσω τη ζωή μου.

Ήταν πολύπλοκη προσωπικότητα αυτή η γυναίκα. Πέρασε πολλά… μέχρι που έκανε ενέσεις ηρωίνης. Θα τα καταφέρεις να μπεις στον ψυχισμό της;

Δεν ξέρω τίποτα απολύτως ακόμα. Ούτε αν θα τα καταφέρω, ούτε αν αποτύχω. Ελπίζω να μην χρειαστεί να κάνω ενέσεις ηρωίνης κι’ εγώ για να αντεπεξέλθω [γέλια]. Είναι ένα στοιχείο όμως που μου δίνει μια πρόσβαση στον ψυχισμό της. Είναι ο βαθύς πόνος. Νομίζω ότι από εκεί θα ξεκινήσει η πρώτη μας επαφή με την Εντίθ…….

Θα κρατήσεις τα ίδια λόγια του Άρη Δαβαράκη, στα τραγούδια; Δεν σε ρωτάω αν είχες δει την Τάνια Τσανακλίδου στον ίδιο ρόλο, γιατί ήσουν αγέννητη. [γέλια]

Για να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίσω ακόμα τι ακριβώς θα συμβεί με την παράσταση. Θέλω να χαρώ ότι σε αυτήν την δουλειά θα έχω τον ρόλο μαθήτριας. Χαίρομαι που θα βρεθώ κάπου, που δεν θα παίρνω αποφάσεις αλλά που θα ακολουθώ. Μου έχει λείψει αυτό.

Και η 11η ερώτηση και απάντηση ανήκει σε σένα

Τι έχεις ανάγκη;

Έχω ανάγκη την ανθρώπινη παρουσία, την επαφή, τις σχέσεις με τους ανθρώπους και παράλληλα τον χώρο μου για στιγμές βαθιάς μοναχικότητας.

http://www.nikosonline.gr/?p=2961
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Μου κάνει εντύπωση που ξέχασαν το alternative στα MAD VMA,έπρεπε να το αναφέρουν,σίγουρα η Ελεωνόρα θα το έπαιρνε.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

fylakas_aggelos έγραψε:Μου κάνει εντύπωση που ξέχασαν το alternative στα MAD VMA,έπρεπε να το αναφέρουν,σίγουρα η Ελεωνόρα θα το έπαιρνε.
Προφανώς ακολουθούν μια τακτική. Ο Ρουβάς έφτιαξε βιντεάκι και έγινε η απονομή. Αν κάποιος
ούτε πάει, ούτε προλάβει/δείξει διάθεση να φτιάξει βιντεάκι απλώς παρακάμπτουν το βραβείο. :fan:
Προφανώς για να αποφύγουν αμήχανες στιγμές παλιότερων βραβείων.

Χωρίς να την κρίνω ως σωστή ή λάθος την προτιμώ αυτή τη τακτική απο το να πάσαραν το βραβείο
στον Μουζουράκη π.χ που ήταν εκεί και έκανε και εμφάνιση. :smile:

Και στην τελική το τελευταίο που ενδιαφέρει την Ζουγανέλη τώρα με πρόβες για το ''Ηρώδειο'',
μια sold out solo περιοδεία, ένα τραγούδι που είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς και το
''Εθνικό'' στα σκαριά είναι αν βραβεύτηκε ή όχι στα Mad. :give_rose:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Έτσι είναι σαν να τη σαμποτάρει όμως το MAD,και σαν να μη θέλει να προωθεί το "Να'σαι καλά" (με το οποίο ήταν και υποψήφια).Και πλέον δεν πετυχαίνω videoclips της στο MAD,την επιμονή πχ την πετυχαίνω συνέχεια μόνο στο MTV.Του χρόνου θα δούμε αν θα βάλουν την Επιμονή στα βραβεία.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif

fylakas_aggelos έγραψε:Έτσι είναι σαν να τη σαμποτάρει όμως το MAD,και σαν να μη θέλει να προωθεί το "Να'σαι καλά" (με το οποίο ήταν και υποψήφια).Και πλέον δεν πετυχαίνω videoclips της στο MAD,την επιμονή πχ την πετυχαίνω συνέχεια μόνο στο MTV.Του χρόνου θα δούμε αν θα βάλουν την Επιμονή στα βραβεία.
Η Επιμονή σου παίζει καθημερινά στο Mad.
Άβαταρ μέλους
panosif

Eleonora Zouganeli
ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΕΣ!!!!!!!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif

Το ανανεωμένο πρόγραμμα της περιοδείας της Ελεωνόρας που θα συνεχιστεί από τις 15/7.Προστέθηκαν και άλλες συναυλίες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
john-546

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από john-546 »

dn kserw an to grapsate alla stin selida tous leei oti to kerdise :thumbup:

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ:

16. VIDEO CLIP ALTERNATIVE: Ελεωνόρα Ζουγανέλη / Να 'σαι Καλά

http://www.videomusicawards.gr/news.php
Άβαταρ μέλους
panosif

Δεν πειράζει.Θα παρηγορηθεί με μια παράσταση στο Ηρώδειο. :fan:
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Αν ήθελε θα πήγαινε και θα το έπαιρνε. Και θα έκανε και ένα ντουέτο με τον Stan
στο τσακίρ κέφι. :fan:

Θα μπορούσε να ήταν εκεί και να τα παίρνει! :525807: :fan: :lol:

Ευχαριστούμε το κοινό του Mad για το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία αυτή μετά
το ''Κόψε και μοίρασε'' στα Mad 2010. :biggrin:

Ευχαριστούμε και τον John για την ενημέρωση. :smile:
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

panosif έγραψε:Δεν πειράζει.Θα παρηγορηθεί με μια παράσταση στο Ηρώδειο. :fan:

:hysterical:
Απάντηση