τέλεια και στα νησιώτικα

Το ίδιο πίστευα κι εγώ.gtm13 έγραψε:Καλά είπα εγώ να πατήσω το rec αλλά πίστευα ότι θα την ανέβαζε το Έλεως
panosif έγραψε:Έλεος οι Έλεως.
Δεν χρειάζεται να σφαχτούμε.Φυσικά και η Ελεωνόρα το λέει καλύτερα.killbill έγραψε:Τι όμορφο να ακούς αυτή τη φωνάρα να τραγουδάειτώρα για τα παραπάνω σχόλια για το "εν λευκώ" και ποια το λέει καλύτερα μην σφαχτούμε χρονιάρες μέρες
![]()
panosif έγραψε:Το ίδιο πίστευα κι εγώ.gtm13 έγραψε:Καλά είπα εγώ να πατήσω το rec αλλά πίστευα ότι θα την ανέβαζε το Έλεως![]()
Έλεος οι Έλεως.
δεν μπορώ να το δεχτώ ότι σε πιάνει ο ύπνος με την ερμηνεία της Νατάσσας να μην σου αρέσει ναι αλλά όχι και να μην παραδέχεσαι τη φωνάρα της και την ερμηνεία της στο εν λόγω τραγούδι που στην ουσία είναι η ταυτότητά της και δεν υπάρχει προηγούμενη εκδοχή..μία είναι η επίσημη εκτέλεσηbillakos24 έγραψε:Killbill ΝAI υπάρχουμε άνθρωποι που μας παίρνει ο ύπνος με την προηγούμενη εκδοχή του ''Εν λευκώ'' και τώρα το απολαύσαμε περισσότερο.
killbill έγραψε:δεν μπορώ να το δεχτώ ότι σε πιάνει ο ύπνος με την ερμηνεία της Νατάσσας να μην σου αρέσει ναι αλλά όχι και να μην παραδέχεσαι τη φωνάρα της και την ερμηνεία της στο εν λόγω τραγούδι που στην ουσία είναι η ταυτότητά της και δεν υπάρχει προηγούμενη εκδοχή..μία είναι η επίσημη εκτέλεσηbillakos24 έγραψε:Killbill ΝAI υπάρχουμε άνθρωποι που μας παίρνει ο ύπνος με την προηγούμενη εκδοχή του ''Εν λευκώ'' και τώρα το απολαύσαμε περισσότερο.