Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Slim_Shady

Re: EΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

Θεάρα το είδα!
τέλεια και στα νησιώτικα :party:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Την γνώμη μου για την συναυλία την έγραψα τον Σεπτέμβριο.Εξαιρετική τηλεοπτική κάλυψη από τον Alpha. :thumbup:
Για την Ελεωνόρα απλά τρεις λέξεις.Φωνάρα,κουκλάρα,καλλιτεχνάρα. :007:
Γιατί σε κάποιους τα δίνει όλα απλόχερα ο Θεός. :party:
Άβαταρ μέλους
billakos24

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Υπομονή και απο ότι είδα η γνωστή uploader Katerina Vlaxou ανέβασε τη συναυλία ολόκληρη αλλά προς το παρόν την έκανε απόρρητη. Οπότε σύντομα θα την έχουμε ολοκληρωμένη. :smile: Μέχρι τότε να σταθώ σε μερικά κομμάτια...

Δεν είχα σχολιάσει καθόλου την εκδοχή της Ελεωνόρας στο ''Εν λευκώ'' μέχρι σήμερα ενώ διάβαζα πολύ καλά σχόλια απο πέρυσι. Έκανε το τραγούδι όπως ήθελα να το ακούσω. Του πήρε όλο το κλάμα και έβαλε στη θέση του τη μαγκιά της. Σαν να λέει ''τίποτα σημαντικό, ζω μονάχα εν λευκώ...ε και? Γουστάρω!'' Τη λάτρεψα αυτή την εκδοχή! :007:

Το κλασσικό πλέον τραγούδι επανάσταση! :shablon_03:

Ωραία και η εκδοχή της στο ''Καλοκαίρια και χειμώνες''. :thumbup:

Φυσικά το τραγούδι - σύνθημα που αγαπάει ο neereaux! :007:

Ο πανικός κάθε φορά στον Ικαριώτικο!!!

Τι σου `κανα και πίνεις, Θα κλείσω τα μάτια, Πέφτεις σε λάθη, Παποράκι του Μπουρνόβα, Ζήλεια μου :007:

Το fan club πάντα εκεί με κόκκινα πανιά όποτε τραγουδάει το ''κατακόκκινο πανί''. :shablon_03: :fan:

Και τα κλασσικά Ζουγανελίστικα φυσικά! :girl_curtsey:

Κι ένα δείγμα απο τα τραγούδια που ετοιμάζει με τον Μάτσα... ''Μείνε''.
All of our endings can be found in our beginnings...
neereaux

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

Πολυλ ωραίες οι διασκευές της :clap:

Κοίτα που έγινα φαν από τη συναυλία :525807:
Άβαταρ μέλους
panosif

Απαράδεκτο 3 μέρες τώρα να μην έχει ανέβει ολόκληρη η συναυλία.
Ούτε η εκπομπή του Παπαδόπουλου με Ρέμο-Ζουγανέλη-Ασλανίδου έχει ανέβει στο youtube. :thumbdown:
gtm13

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

Καλά είπα εγώ να πατήσω το rec αλλά πίστευα ότι θα την ανέβαζε το Έλεως :10-pleko:
Άβαταρ μέλους
panosif

gtm13 έγραψε:Καλά είπα εγώ να πατήσω το rec αλλά πίστευα ότι θα την ανέβαζε το Έλεως :10-pleko:
Το ίδιο πίστευα κι εγώ. :fan:
Έλεος οι Έλεως. :fryingpan:
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

panosif έγραψε:Έλεος οι Έλεως. :fryingpan:
:hysterical: :fan:
Nothing lasts forever but the earth and sky
Άβαταρ μέλους
killbill

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killbill »

Τι όμορφο να ακούς αυτή τη φωνάρα να τραγουδάει :007: τώρα για τα παραπάνω σχόλια για το "εν λευκώ" και ποια το λέει καλύτερα μην σφαχτούμε χρονιάρες μέρες :fan:

Άβαταρ μέλους
panosif

killbill έγραψε:Τι όμορφο να ακούς αυτή τη φωνάρα να τραγουδάει :007: τώρα για τα παραπάνω σχόλια για το "εν λευκώ" και ποια το λέει καλύτερα μην σφαχτούμε χρονιάρες μέρες :fan:
Δεν χρειάζεται να σφαχτούμε.Φυσικά και η Ελεωνόρα το λέει καλύτερα. :525807:
Γιατί ξαναέβαλες video που έχει ήδη μπει;Για να κολλάει η σελίδα; :fryingpan:
Άβαταρ μέλους
killbill

είναι δυνατόν να το λέει καλύτερα από αυτήν που το πρωτοερμήνευσε δεν νομίζω :525807:
ειδικά το εν λευκώ είναι σαν να λες ότι κάποια άλλη λέει καλύτερα το δώδεκα από την Άννα :tease:
αν το πιστεύεις αυτό ok :biggrin:
Άβαταρ μέλους
panosif

Κοίτα αν θες να παινέψεις την Μποφίλιου κάντο στο θέμα της.Εδώ μιλάμε για την Ελεωνόρα.
Και ναι πιστεύω πως η Ελεωνόρα το λέει καλύτερα γιατί την θεωρώ πολύ καλύτερη ερμηνεύτρια. :biggrin:
Άβαταρ μέλους
killbill

Ναι αλλά μην λέμε και ανοησίες το εν λευκώ είναι τραγούδι που το έχει χαρακτηρίσει η Μποφίλιου και καμια άλλη δεν θα το πει ποτέ καλύτερα
και οι 2 είναι φωνάρες καλύτερη ερμηνεύτρια πάντα θα είναι η Νατάσα όμως :biggrin:
Άβαταρ μέλους
panosif

Δεν είπα από ποια έχει χαρακτηριστεί αλλά από ποια μου αρέσει εμένα περισσότερο να το ακούω.
Για σένα και για κάποιους άλλους είναι καλύτερη ερμηνεύτρια η Νατάσσα.Για μένα και για κάποιους άλλους είναι η Ελεωνόρα. :girl_curtsey:
Άβαταρ μέλους
killbill

Αν και αντικειμενικά είναι φωνάρες και οι 2 με μουσική παιδεία και πολύ καλή τεχνική..πιστεύω για μένα σαν φωνή-μέταλλο και τεχνικά η Ελεωνόρα είναι ανώτερη αλλά σε ψυχή και ερμηνεία καλύτερη είναι η Νατάσσα :give_rose: και σταμάτα να δημιουργείς κόντρες :fryingpan: είναι φίλες και υπάρχουν και αυτοί που ακούνε και τους αρέσουν και οι 2 :007:
Spoiler:
Άβαταρ μέλους
billakos24

Killbill ΝAI υπάρχουμε άνθρωποι που μας παίρνει ο ύπνος με την προηγούμενη εκδοχή του ''Εν λευκώ'' και τώρα το απολαύσαμε περισσότερο.

Επίσης δεν θέλω να σε ταράξω αλλά ΔΕΝ ακούμε όλοι Μποφίλιου, ούτε συγκινούμαστε με την πάρτη της. :girl_curtsey:

Πάμε τώρα ξανά σε Ελεωνόρα. Κούκλα όμως ε? Θες να της δώσεις φιλάκια! :007: :fan:
Άβαταρ μέλους
billakos24

panosif έγραψε:
gtm13 έγραψε:Καλά είπα εγώ να πατήσω το rec αλλά πίστευα ότι θα την ανέβαζε το Έλεως :10-pleko:
Το ίδιο πίστευα κι εγώ. :fan:
Έλεος οι Έλεως. :fryingpan:
:hysterical: :hysterical: :hysterical:

Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν γιορτές, να ανταλλάξουν δώρα, να πουν τα κάλαντα, είναι γιορτινές μέρες! Μέχρι τα Φώτα κάτι θα γίνει πιστεύω! :fan:

Η Katerina Vlaxou ακόμη απόρρητη την έχει? Για την πάρτη της την ανέβασε? Katerina Vlaxou αν μας ακούς δημοσίευσε την συναυλία. Οι fans βρίσκονται σε στέρηση!
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Κάτι μου λέει πως θα ανέβει σήμερα! :-P
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Άβαταρ μέλους
killbill

billakos24 έγραψε:Killbill ΝAI υπάρχουμε άνθρωποι που μας παίρνει ο ύπνος με την προηγούμενη εκδοχή του ''Εν λευκώ'' και τώρα το απολαύσαμε περισσότερο.
δεν μπορώ να το δεχτώ ότι σε πιάνει ο ύπνος με την ερμηνεία της Νατάσσας να μην σου αρέσει ναι αλλά όχι και να μην παραδέχεσαι τη φωνάρα της και την ερμηνεία της στο εν λόγω τραγούδι που στην ουσία είναι η ταυτότητά της και δεν υπάρχει προηγούμενη εκδοχή..μία είναι η επίσημη εκτέλεση :whistle:
Άβαταρ μέλους
billakos24

killbill έγραψε:
billakos24 έγραψε:Killbill ΝAI υπάρχουμε άνθρωποι που μας παίρνει ο ύπνος με την προηγούμενη εκδοχή του ''Εν λευκώ'' και τώρα το απολαύσαμε περισσότερο.
δεν μπορώ να το δεχτώ ότι σε πιάνει ο ύπνος με την ερμηνεία της Νατάσσας να μην σου αρέσει ναι αλλά όχι και να μην παραδέχεσαι τη φωνάρα της και την ερμηνεία της στο εν λόγω τραγούδι που στην ουσία είναι η ταυτότητά της και δεν υπάρχει προηγούμενη εκδοχή..μία είναι η επίσημη εκτέλεση :whistle:

Ποιος είπε ότι δεν παραδέχομαι τη φωνή και τη διαδρομή της? Το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν εδώ. Έχω κάθε δικαίωμα όμως να μένω ασυγκίνητος απο την παρουσία της και να με παίρνει ο ύπνος απο τις ερμηνείες της. Απλό είναι νομίζω! :fan:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billakos24 την Κυρ Δεκ 28, 2014 9:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση