Νότης Σφακιανάκης
-
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Ειναι γεγονος οτι υπαρχει δυστοκια στην ευρεση επαρκους τραγουδιστη για συνεργασια. Οι λογοι προφανεις. Δεν κατανοω την ατακα του Χ"γιαννη περι μη νοηματος στην συμπραξη του με τον Νοτη..δεν ειναι και τοσο παραταιρη μια τετοια συνεργασια επι σκηνης και θα προεκυπταν ενδιαφεροντα ντουετα αν το ηθελε..με τον Ζουγανελη π.χ τι νοημα ειχε; Η Πεγκυ σαν να τραγουδαει αδιακοπα 'η ετσι νομιζω; Με την Θεοδωριδου θα ηθελα και απ'ο,τι φαινεται και η ιδια δεν εχει καταληξει ακομα(εκεινη η σκεψη για Θεοφανους, επιασε τελμα).. Χαθηκε ο Νοτης και μας λειπει!
- Scorpion86
Δεν είναι στα πάνω της; Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια και πότε ήταν η τελευταία της επιτυχία πριν το "κανω comeback". Είναι ο ορισμός της ανενεργής καριέρας και δισκογραφικα και σε επίπεδο εμφανίσεων εδώ και 15 χρόνια. Ας συνεργαστεί και με τον Δάκη τότε, πιο ενεργός μουσικά είναι από την Λαίδη.killbill έγραψε:Σουπερ σχήμα θα ήτανΤα τραγούδια που χει πει η Άντζελα κάνε μια βόλτα στο youtube και ψάξε
![]()
Μην σκέφτεστε στενόμυαλα επειδή δεν είναι στα πάνω της! Άντε έχει πει και 2 βλακείες παραπάνωκαι ο Νότης
τελευταία δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχει πει τα δικά του.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Ο Σάκης έχει κλείσει κάπου; Θα τραγουδήσει ή θα συνεχίσει με την υποκριτική;
- fylakas_aggelos
Στο interni που θα μετονομαστεί σε S Club,μαζί με Onirama!Scorpion86 έγραψε:Ο Σάκης έχει κλείσει κάπου; Θα τραγουδήσει ή θα συνεχίσει με την υποκριτική;
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Σε πιάνει μια μελαγχολία όταν βλέπεις κάτι τέτοια αποσπάσματα. Ωραίες εποχές, πιο ρομαντικές και κυρίως ωραία τραγούδια από ορεξάτο Νότη. Το εντελώς αντίθετο απ' ότι συμβαίνει σήμερα δηλαδή. Κάπου το έχασε στην πορεία ο Νότης, πέρασαν και τα χρόνια βέβαια. Θα μπορούσε να ονομάσει πάντως έναν δίσκο έτσι κι ας μην έχει δικά του τραγούδια, ίσως το κρατάει για τον τελευταίο του δίσκο.johnytzitzi έγραψε:Στο 4ο μέρος της συνέντευξης λέει και για τον δίσκο "Οδός Αλικαρνασσού" με τραγούδια δικά του, που δεν βγήκε ποτέ κι ούτε πρόκειται.SFAKattack10 έγραψε:
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Δεν αναφερόμαστε ως κορυφαίο (εγώ τουλάχιστον) από άποψη επιτυχίας, αλλά υπό την έννοια της σύμπραξης σημαντικών καλλιτεχνών. Αν εσύ θεωρείς ότι σχήμα που περιλαμβάνει Παντελίδη και Πάολα έχει καλλιτεχνική αξία είναι άλλο ζήτημα.Gshore έγραψε:Δεν εχω καμια διαθεση για να προκαλεσω αλλα δυστυχως καθαρα αντικειμενικα αν το παρεις νομιζω οτι το Μαζωνακης-Παολα-Παντελιδης ηταν το πιο πετυχημενο σχημα.Scorpion86 έγραψε:Aν και φέτος έχουμε Νότης-Πέγκυ, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το κορυφαίο (με μεγάλη διαφορά) σχήμα του χειμώνα.
Φετος δε βλεπω να υπερισχυει με διαφορα καποιο σχημα αλλα ναι ισως αν εκλεινε ο Σφακιανακης με τη Θεοδωριδου να υπερισχυε.
Υ.Γ Συνεργασια με Δημητριου δε μπορω να φανταστω να χαρακτηριστει επιτυχης...Πριν καμια 20ετια ναι
Ποιο Inerni μωρέ;Εκεί θα είναι η Άννα.fylakas_aggelos έγραψε:Στο interni που θα μετονομαστεί σε S Club,μαζί με Onirama!Scorpion86 έγραψε:Ο Σάκης έχει κλείσει κάπου; Θα τραγουδήσει ή θα συνεχίσει με την υποκριτική;
Στο Villa Mercedes θα είναι ο Σάκης με τους Onirama.
Νταλάρας-Βιτάλη-Γλυκερία αγαπητέ τότε.jdarmody έγραψε:Δεν αναφερόμαστε ως κορυφαίο (εγώ τουλάχιστον) από άποψη επιτυχίας, αλλά υπό την έννοια της σύμπραξης σημαντικών καλλιτεχνών. Αν εσύ θεωρείς ότι σχήμα που περιλαμβάνει Παντελίδη και Πάολα έχει καλλιτεχνική αξία είναι άλλο ζήτημα.Gshore έγραψε:Δεν εχω καμια διαθεση για να προκαλεσω αλλα δυστυχως καθαρα αντικειμενικα αν το παρεις νομιζω οτι το Μαζωνακης-Παολα-Παντελιδης ηταν το πιο πετυχημενο σχημα.Scorpion86 έγραψε:Aν και φέτος έχουμε Νότης-Πέγκυ, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το κορυφαίο (με μεγάλη διαφορά) σχήμα του χειμώνα.
Φετος δε βλεπω να υπερισχυει με διαφορα καποιο σχημα αλλα ναι ισως αν εκλεινε ο Σφακιανακης με τη Θεοδωριδου να υπερισχυε.
Υ.Γ Συνεργασια με Δημητριου δε μπορω να φανταστω να χαρακτηριστει επιτυχης...Πριν καμια 20ετια ναι

Εδώ βγάλαν άχρηστη ολόκληρη Γλυκερία
τι περιμένεις στην Άντζελα θα κολλούσαν 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος killbill την Τετ Σεπ 30, 2015 9:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιοι είναι όλοι αυτοί;panosif έγραψε: Νταλάρας-Βιτάλη-Γλυκερία αγαπητέ τότε.

- Scorpion86
Πω ρε κόλλημα με την Άντζελα. Εντάξει θα του πούμε του Νότη να συνεργαστεί με την Άντζελα. Ικανοποιημένος;killbill έγραψε:Εδώ βγάλαν άχρηστη ολόκληρη Γλυκερίατι περιμένεις στην Άντζελα θα κολλούσαν

Δεν έχω κόλλημα με την Άντζελα αλλά όπως εσείς σνομπάρετε την Δημητρίου και υπερασπίζεστε την Νατάσα και τον Χατζηγιάννη, αυτοί από μεριά τους και με τις δηλώσεις τους "σνομπάρουν" τον Νότη! Αλλά εκεί εσείς επιμένετε να συνεργαστούν τόσο δύσκολο να το κατανοήσετε 

Είδες να γράφω πουθενά ότι θεωρώ Νότη-Πέγκυ καλύτερο σχήμα από αυτό που αναφέρεις ή να αναφέρομαι γενικότερα εγώ σε κορυφαίο σχήμα; Ίσα ίσα αντιλαμβάνομαι την εμπορική επιτυχία των πιο φρέσκων τραγουδιστών και δεν σνομπάρω τα υπόλοιπα σχήματα. Αλλά όχι κορυφαίο και το Teatro που πίνει τζάμπα όλη η showbiz. Όσο για τον φίλο killbill το γεγονός ότι κάποιος διαφωνεί με την άποψη σου δε σου επιτρέπει να χαρακτηρίζεις γενικά και αόριστα.panosif έγραψε:Νταλάρας-Βιτάλη-Γλυκερία αγαπητέ τότε.jdarmody έγραψε:Δεν αναφερόμαστε ως κορυφαίο (εγώ τουλάχιστον) από άποψη επιτυχίας, αλλά υπό την έννοια της σύμπραξης σημαντικών καλλιτεχνών. Αν εσύ θεωρείς ότι σχήμα που περιλαμβάνει Παντελίδη και Πάολα έχει καλλιτεχνική αξία είναι άλλο ζήτημα.Gshore έγραψε:Δεν εχω καμια διαθεση για να προκαλεσω αλλα δυστυχως καθαρα αντικειμενικα αν το παρεις νομιζω οτι το Μαζωνακης-Παολα-Παντελιδης ηταν το πιο πετυχημενο σχημα.Scorpion86 έγραψε:Aν και φέτος έχουμε Νότης-Πέγκυ, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το κορυφαίο (με μεγάλη διαφορά) σχήμα του χειμώνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jdarmody την Τετ Σεπ 30, 2015 9:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Scorpion86
Αλλη φαγούρα δεν είχα από το τι πιστεύει η Νατάσα και ο Χατζηγιάννης για τον Νότη. Δες τι έχω γράψει για τον Μακρυπούλια που πλέον τραγουδά μόνο στα διαλείμματα του από την υποκριτική και τι έχω γράψει για την ποιοτικια του "δεν θέλω λουλούδια" (εγχείρημα που απέτυχε παταγωδώς) που γλεντάει σε μαγαζιά που τραγουδάει η Μπεζαντάκου. Προσωπικά μόνο μία συνεργασία θα ήθελα να δω μελλοντικα, το Νότης-Οικονομόπουλος. Επειδή, όμως φέτος δεν ειναι εφικτο κάτι τετοιο τότε δεν υπάρχει καλύτερη/ρος παρτενέρ για τον κορυφαίο εν ζωή λαικό τραγουδιστή και αυτή είναι η Πέγκυ. Τώρα τα υπόλοιπα περί Αντζελας, Δάκη και Χαριτοδιπλώμένου προκαλούν γέλιο. Αλήθεια ο Αγγελος Διονυσίου και η Χριστίνα Μαραγκόζη που τραγουδούν; Ο Ρακιντζής; Η Σοφία Αρβανίτη; Η Πωλίνα;killbill έγραψε:Δεν έχω κόλλημα με την Άντζελα αλλά όπως εσείς σνομπάρετε την Δημητρίου και υπερασπίζεστε την Νατάσα και τον Χατζηγιάννη, αυτοί από μεριά τους και με τις δηλώσεις τους "σνομπάρουν" τον Νότη! Αλλά εκεί εσείς επιμένετε να συνεργαστούν τόσο δύσκολο να το κατανοήσετε

Υπάρχει μια βασική διαφορά σε αυτό που λες. Οι συγκεκριμένοι δεν αντέχουν τον συμπληρωματικό ρόλο που a priori θα έχουν δίπλα στο Νότη, διότι είναι σημαντικότερος καλλιτέχνης από αυτούς. Εμείς δεν θεωρούμε κάτι αξιόλογο πλέον την Δημητρίου γιατί ουσιαστικά δεν υφίσταται στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Μπερδεύεσαι βασικά και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Ο Νότης είναι 23 χρόνια σερί πρώτο όνομα στη νύχτα, δεν είναι κάποιος ξεχασμένος που επανεμφανίζεται ή που τραγουδάει σε επαρχιακά μαγαζιά. Σε αντίθεση με την αγαπημένη σου.killbill έγραψε:Δεν έχω κόλλημα με την Άντζελα αλλά όπως εσείς σνομπάρετε την Δημητρίου και υπερασπίζεστε την Νατάσα και τον Χατζηγιάννη, αυτοί από μεριά τους και με τις δηλώσεις τους "σνομπάρουν" τον Νότη! Αλλά εκεί εσείς επιμένετε να συνεργαστούν τόσο δύσκολο να το κατανοήσετε
Άποψη σου υποκειμενική καθαρά
έτσι απλά τα βλέπεις εσύ τα πράγματα γιατί είσαι φανατικός χωρίς αντικειμενικότητα και μέσα από το πρίσμα το "Νοτικό" δεν έχει νόημα να συνεχίσω αυτό τον διάλογο εδώ μέσα γιατί ξέρω που θα καταλήξει 

- Scorpion86
Δεν μπορείς να συνεχίσεις γιατί δεν έχεις να παραθέσεις επιχειρήματα στα επιχειρήματα στα οποία στηρίζουμε την "φανατική" άποψη μας. 

Δεν θες να συνεχίσω πίστεψε με! 

Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα να πεις και την αντικειμενική άποψη. Θεωρείς ότι η Άντζελα μπορεί να υποστηρίξει μεγάλο σχήμα; Θεωρείς ότι η Θεοδωρίδου ή ο Χατζηγιάννης είναι μεγαλύτεροι τραγουδιστές από το Νότη οπότε δικαιολογημένα τον ''σνομπάρουν'' ας πούμε; Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις βασικά. Κάπου ανέφερες και τη Γλυκερία, μίλησε κανείς γι' αυτήν; Πετάς ονόματα άσχετα μεταξύ τους και δε μπορώ να σε παρακολουθήσω.killbill έγραψε:Άποψη σου υποκειμενική καθαράέτσι απλά τα βλέπεις εσύ τα πράγματα γιατί είσαι φανατικός χωρίς αντικειμενικότητα και μέσα από το πρίσμα το "Νοτικό" δεν έχει νόημα να συνεχίσω αυτό τον διάλογο εδώ μέσα γιατί ξέρω που θα καταλήξει
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
τα ελεγε απο το 1996