Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
81argus

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Το ενθύμιο πολέμου και το ο Θεός να σε φυλάει τα έχει πει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ειδικά το δεύτερο υπήρχε μια περίοδος που το έλεγε συνέχεια και πέρσι στο Φωταέριο το άκουσα 2 φορές και το δυο βοριάδες το λέει συχνά... Του φεγγαριού τον γιο και το συγχώρεσε με τα είχε πει μια φορά μόνο ακαπέλα χωρίς ορχήστρα μόνο τα ρεφρέν. Του φεγγαριού τον γιο δεν θα το πει ποτέ γιατί υπάρχει μια προσωπική ιστορία πίσω από το κομμάτι με την κόρη του και δεν το λέει γι' αυτό τον λόγο, βέβαια για γιο λέει το κομμάτι δεν λέει για κόρη :-P
Είναι να πετύχεις καλή βραδιά με ζεϊμπέκικα, έχει κάνει κάτι βραδιές με ζεϊμπέκικα που σκότωναν... Να ξαναρθείς, δεν πόνεσα, πέρνα κι εσύ, ο Στράτος, μεσόγειος, φωτεινή επιγραφή, μα εσύ με καις, οι σκιές, ενθύμιο πολέμου, δυο βοριάδες τα έχω πετύχει όλα αυτά μαζί μέσα σ' ένα βράδυ κι όχι μια φορά απλά τις κάνει πολύ σπάνια αυτές τις βραδιές επειδή προφανώς γνωρίζει και ο ίδιος πως το κοινό του τον γουστάρει περισσότερο στο ακουστικό πρόγραμμα κόβει ζεϊμπέκικα.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Επειδή μ αρέσει αυτό που κάνουμε και επειδή μέχρι να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τπτ απ τις πρόβες έχουμε μέρες δεν ποσταρει ο καθένας μια λίστα με καμία 50ρια τραγούδια (1ο και 2ο προγραμμα) που θα συμπεριελάμβανε στην εμφάνιση του νοτη;
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Του φεγγαριού τον γιο δεν θα το πει ποτέ γιατί υπάρχει μια προσωπική ιστορία πίσω από το κομμάτι με την κόρη του και δεν το λέει γι' αυτό τον λόγο, βέβαια για γιο λέει το κομμάτι δεν λέει για κόρη
Θα εδινα τα παντα να το ακουσω εστω και μια φορα Live...Kρίμα. :cry2:
Επίσης θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω ζωντανα τον 'Δυσκολο Δρομο'.Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ αυτο το τραγουδι.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

manosb77 έγραψε:Επειδή μ αρέσει αυτό που κάνουμε και επειδή μέχρι να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τπτ απ τις πρόβες έχουμε μέρες δεν ποσταρει ο καθένας μια λίστα με καμία 50ρια τραγούδια (1ο και 2ο προγραμμα) που θα συμπεριελάμβανε στην εμφάνιση του νοτη;
Η μπαλάντα του κυρ μεντιου,ηταν τρελος,τα κλεμμενα,πατριδα μου,μα εγω ειμαι ελληνας,δινει τα φιλια,παραλληλα,ακου βρε φιλε,ενα τσιγγανακι ειπε,γυφτισσα μερα,το φιναλε της καρδιας,καψε,θελω να ζησψ τωρα αλλιως,κι αν με βρεις,ολα τα σ αγαπω,θα με θυμασαι,νταβατζης,δωσε ενα τελος,αγαλματα,συγχωρεσε με,θελω να σε ξαναδω θυμαμαι με αυτο εκλεινε το πρωτο στην ιερα οδο και δευτερο πρωτη φορα,εισαι ενα πιστολι,δεν εχει μαθει να αγαπαει,ο αετος,οι σκιες,μα εσυ μεκαις,να ξαναρθεις,δεν πονεσα,μια ματια σου μονο φτανει,παπαρουνα,βημα μην κανεις βημα,δε θα πας πουθενα,με τα ματια μιλαμε εμεις,βρεχει φωτια στη στρατα μου,ξεφτισανε οι ανθρωποι(για να θυμηθει λιγο στρατο),μηπως ειμαι τρελος,μεσογειος,σιγανες ψιχαλες,στη μεση του δρομου,ενθυμιο πολεμου,χαραματα,σωμα μου,η στελλα η σμυρνια,η διαθηκη,με μια πιρογα,πετα ψηλα,ενα γραμμα,δεν σε χρειαζομαι,για μενα,παρε με,αγαπη τι δυσκολο πραγμα,και δεν μπορω,να μη χαραξει και για κλεισιμο τα γενεθλια εβαλα πολλα και εχω αφησει αλλα ποσα εξω αλλα τι να κανω εχει πει αμετρητα.Η σειρα των τραγουδιων θελει βελτιωσεις βεβαια.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Εσείς που πάτε 30-40 φορές στον Αρχοντα για απαντήστε μου. Το "Πιο ξένη" , "Το σωμα μου αητου Φωλιά", το "Τρεις", "Θέλω να Ζήσω", "Πυρ Γυνή και Θάλασσα", "Υποπτο τσιγάρο", "Το τραγουδακι", "Θα με θυμάσαι", "Δεν έχει μάθει να αγαπαει", "τι του λες και τι σου λεει", τα έχετε ακούσει τα τελευταία δύο χρόνια γιατί εγώ οπότε έχω πάει ποτέ.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
nikosp

Scorpion86 έγραψε:Εσείς που πάτε 30-40 φορές στον Αρχοντα για απαντήστε μου. Το "Πιο ξένη" , "Το σωμα μου αητου Φωλιά", το "Τρεις", "Θέλω να Ζήσω", "Πυρ Γυνή και Θάλασσα", "Υποπτο τσιγάρο", "Το τραγουδακι", "Θα με θυμάσαι", "Δεν έχει μάθει να αγαπαει", "τι του λες και τι σου λεει", τα έχετε ακούσει τα τελευταία δύο χρόνια γιατί εγώ οπότε έχω πάει ποτέ.
Από αυτά έχω πετύχει μόνο το δεν έχει μάθει να αγαπάει δυο φορές.
nikosp

Επίσης θα ήταν ωραίο να έλεγε και κάποια τραγούδια παλιών μεγάλων λαικών που και που εκτός από τα συνηθισμένα όπως αυτά που έλεγε παλιά.
https://www.youtube.com/watch?v=U-cbJlMkx-Y
https://www.youtube.com/watch?v=x5hSHrLeSRo
81argus

Scorpion86 έγραψε:Εσείς που πάτε 30-40 φορές στον Αρχοντα για απαντήστε μου. Το "Πιο ξένη" , "Το σωμα μου αητου Φωλιά", το "Τρεις", "Θέλω να Ζήσω", "Πυρ Γυνή και Θάλασσα", "Υποπτο τσιγάρο", "Το τραγουδακι", "Θα με θυμάσαι", "Δεν έχει μάθει να αγαπαει", "τι του λες και τι σου λεει", τα έχετε ακούσει τα τελευταία δύο χρόνια γιατί εγώ οπότε έχω πάει ποτέ.
Το δεν έχει μάθει να αγαπάει το λέει συχνά ρε συ το έλεγε και Φωταέριο ντάξει δεν με τρελαίνει πια αυτό το κομμάτι είναι κάποια που έχεις βαρεθεί να τα ακούς live ενώ έχει τόσα πολλά... Το τι του λες και τι σου λέει το είπε κι αυτό στο Φωταέριο όπως κάθε χρονιά σε όλα τα μαγαζιά... Το θέλω να ζήσω νομίζω το είχε πει Ιερά Οδό πριν 4 χρόνια... Το αν είχε πει Ιερά Οδό το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί έγινε πανικός την ώρα που το είπε όλοι κάναμε οοοοο...
81argus

Τα καλύτερα προγράμματα από το 2010 και μετά τα έχει κάνει:
1. Ωδείον 2010
2. Ιερά Οδός 2011-12
3. Αστέρια 2013
4. Φωταέριο 2014-15
Με αυτή την σειρά!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

81argus έγραψε:Τα καλύτερα προγράμματα από το 2010 και μετά τα έχει κάνει:
1. Ωδείον 2010
2. Ιερά Οδός 2011-12
3. Αστέρια 2013
4. Φωταέριο 2014-15
Με αυτή την σειρά!
Αστέρια 2013 με διαφορά από αυτά, αν και για να είμαστε δίκαιοι φοβερά προγραμματα κανει καθε φορα στην Θεσσαλονικη.
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

1000% Ιερά Οδό (11-12, 12-13) το "Αν" δεν το είπε εκτός αν λες για το πάλαι ποτέ.
Μήπως μπερδεύεσαι με το Έρωτας είναι έρωτας;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε:
81argus έγραψε:Τα καλύτερα προγράμματα από το 2010 και μετά τα έχει κάνει:
1. Ωδείον 2010
2. Ιερά Οδός 2011-12
3. Αστέρια 2013
4. Φωταέριο 2014-15
Με αυτή την σειρά!
Αστέρια 2013 με διαφορά από αυτά, αν και για να είμαστε δίκαιοι φοβερά προγραμματα κανει καθε φορα στην Θεσσαλονικη.
Διαφωνώ! Γκάζι εν πλω και Έναστρον ειδικά τις πρώτες χρονιές κάτι Τετάρτες κλάσεις ανώτερα ήταν με μονό ακουστικά και ζεϊμπέκικα.
Έλεγε και κάποια medley που τα έβγαλε μετά. Πέντε του Στράτου, πέντε του Τόλη (έχουν ανέβει και κάποια από αυτά).

Ένα άλλο που θυμήθηκα Έναστρον 2ο χρόνο ήταν χάλια η Μαριάντα έκανε μία εμφάνιση αυτή και έκατσε ο Νότης λίγο παραπάνω από 4 ώρες με ένα 10λεπτο διάλειμμα από τους μικρούς για να αλλάξει.
Βέβαια μας είπε 3 φορές "Κι αν με βρεις", "Χάνομαι καρδιά μου", "Πάρ´ τον δρόμο" ήταν πάνω που
βγήκε ο δίσκος.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Εσύ πήγες πολύ παλιά. Εκείνος έγραψε για τα προγράμματα των τελευταίων ετών.
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Τα τελευταία χρόνια είναι ιερά οδός και αστέρια τα καλύτερα του..Επίσης πέρυσι λόγω επιτυχίας, ντάξει το πρόγραμμα του ήταν τα ίδια που λέει τα τελευταία χρόνια συν 5-6 από το μαζί..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Τα τελευταία χρόνια είναι ιερά οδός και αστέρια τα καλύτερα του..Επίσης πέρυσι λόγω επιτυχίας, ντάξει το πρόγραμμα του ήταν τα ίδια που λέει τα τελευταία χρόνια συν 5-6 από το μαζί..
Ιερά Οδός η πρώτη χρονιά (2011-12), όχι η δεύτερη για εμένα.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Κάποιοι πηγαίνετε πολύ πίσω, εντάξει πριν 10 χρόνια είχε και 5 λιγότερους δίσκους. Εγώ δεν έχω απαίτηση να πει κάποια ''διαμάντια'' που δεν είναι όμως τόσο γνωστά προς τα έξω, όπως το Αν για παράδειγμα ή το Τραγουδάκι. Αλλά είναι κάποιοι ύμνοι που δεν μπορεί να είναι απ' έξω, όπως το Σώμα μου, το Πάρε με, το Κάψε, το Πέρνα κι εσύ, Το Φεγγαράκι, το Σήκω και φύγε, Σιγανές Ψιχάλες, Μεσόγειος, Δυο βοριάδες, Μα εσύ με καις, Να ξαναρθείς, Δεν πόνεσα κ.α. Μπορεί να λέτε ότι τα λέει που και που, αλλά εγώ όποτε πηγαίνω Δεν υπάρχεις λέει, Χάρε, Αριστερά, Πάρτα, εντάξει δεν μπορείς να πεις ότι αυτά είναι και το σήμα κατατεθέν του. Και μιλάμε για τραγούδια πενταετίας και, έχουν μείνει δηλαδή στο πρόγραμμα για ανεξήγητους λόγους.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
81argus

johnytzitzi έγραψε:1000% Ιερά Οδό (11-12, 12-13) το "Αν" δεν το είπε εκτός αν λες για το πάλαι ποτέ.
Ιερά Οδός 11-12 την χρονιά που ήταν με Ηλιάδη είπε το "Αν" σε ένα αφιέρωμα Μουκίδη που ήταν κι εκείνος παρών.
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Για να το ρίξουμε και λίγο στη πλάκα ( αν και λιγο μαυρο χιουμορ) και επειδή όσο πάει φαίνεται να ξεχνάει και στίχους από τραγούδια του ο Νότης ή μόνη μας ελπίδα να ακουσουμε καποια απο τα παλια είναι ή άνοια!!! Δε λένε πως ο άνθρωπος θυμάται τα παλιότερα και ξεχνάει τα πρόσφατα;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

81argus έγραψε:
johnytzitzi έγραψε:1000% Ιερά Οδό (11-12, 12-13) το "Αν" δεν το είπε εκτός αν λες για το πάλαι ποτέ.
Ιερά Οδός 11-12 την χρονιά που ήταν με Ηλιάδη είπε το "Αν" σε ένα αφιέρωμα Μουκίδη που ήταν κι εκείνος παρών.
Πλάκα κάνεις ε; Και δεν υπάρχει ένα βίντεο από αυτή τη μυθική στιγμή;
Άβαταρ μέλους
jdarmody

manosb77 έγραψε:Για να το ρίξουμε και λίγο στη πλάκα ( αν και λιγο μαυρο χιουμορ) και επειδή όσο πάει φαίνεται να ξεχνάει και στίχους από τραγούδια του ο Νότης ή μόνη μας ελπίδα να ακουσουμε καποια απο τα παλια είναι ή άνοια!!! Δε λένε πως ο άνθρωπος θυμάται τα παλιότερα και ξεχνάει τα πρόσφατα;
Βρε μην αρχίσει να θυμάται τα αγαπημένα του μόνο που είναι τα κοινωνικά και μας πεθάνει. Πέρυσι στην Πύλη Αξιού αφού βγαίνει το πρώτο μισάωρο με κοινωνικά, το γυρνάει στα κλασικά του Γύφτισσα Μέρα, Δίνει τα φιλιά κλπ, καλωσορίζει τον κόσμο κι εκεί που λες πάμε δυνατά τώρα, του έρχεται μια αναλαμπή και λέει ''Ποιος έχει διάθεση για επανάσταση;;'' και λέει την Μπαλάντα του κυρ-Μέντιου!Άντε πάλι λέμε..Πάλι καλά που ήταν ο Μουκίδης από κάτω, παρήγγειλε την κλασική εφτάδα του συν bonus track το Θέλω να σε ξαναδώ και σωθήκαμε! Δεν είναι να παίζεις με αυτά! :lol:
Απάντηση