manosb77 έγραψε:Επειδή μ αρέσει αυτό που κάνουμε και επειδή μέχρι να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τπτ απ τις πρόβες έχουμε μέρες δεν ποσταρει ο καθένας μια λίστα με καμία 50ρια τραγούδια (1ο και 2ο προγραμμα) που θα συμπεριελάμβανε στην εμφάνιση του νοτη;
Η μπαλάντα του κυρ μεντιου,ηταν τρελος,τα κλεμμενα,πατριδα μου,μα εγω ειμαι ελληνας,δινει τα φιλια,παραλληλα,ακου βρε φιλε,ενα τσιγγανακι ειπε,γυφτισσα μερα,το φιναλε της καρδιας,καψε,θελω να ζησψ τωρα αλλιως,κι αν με βρεις,ολα τα σ αγαπω,θα με θυμασαι,νταβατζης,δωσε ενα τελος,αγαλματα,συγχωρεσε με,θελω να σε ξαναδω θυμαμαι με αυτο εκλεινε το πρωτο στην ιερα οδο και δευτερο πρωτη φορα,εισαι ενα πιστολι,δεν εχει μαθει να αγαπαει,ο αετος,οι σκιες,μα εσυ μεκαις,να ξαναρθεις,δεν πονεσα,μια ματια σου μονο φτανει,παπαρουνα,βημα μην κανεις βημα,δε θα πας πουθενα,με τα ματια μιλαμε εμεις,βρεχει φωτια στη στρατα μου,ξεφτισανε οι ανθρωποι(για να θυμηθει λιγο στρατο),μηπως ειμαι τρελος,μεσογειος,σιγανες ψιχαλες,στη μεση του δρομου,ενθυμιο πολεμου,χαραματα,σωμα μου,η στελλα η σμυρνια,η διαθηκη,με μια πιρογα,πετα ψηλα,ενα γραμμα,δεν σε χρειαζομαι,για μενα,παρε με,αγαπη τι δυσκολο πραγμα,και δεν μπορω,να μη χαραξει και για κλεισιμο τα γενεθλια εβαλα πολλα και εχω αφησει αλλα ποσα εξω αλλα τι να κανω εχει πει αμετρητα.Η σειρα των τραγουδιων θελει βελτιωσεις βεβαια.