Bebest Παρασκευή, κοντή γιορτή..Με υποθέσεις δεν μπορούμε να μιλάμε γιατί τελικώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα. Μπορεί να λέει και μια ώρα κοινωνικά, μπορεί να μην λέει και κανένα. Ας μείνουμε λοιπόν κι εμείς σε αυτήν την μυστικοπάθεια εδώ μέσα περιμένοντας την πρεμιέρα. Κομματάρες του Νότη πάντα θα μένουν έξω δεν χωράνε όλα. Επίσης, μη ξεχνάς ότι έρχονται και γιορτές οπότε δε νομίζω να θέλει να το πάει σε τόσο βαρύ πρόγραμμα πια. Έχουμε γίνει όλοι γνώστες πια, τον κράζουμε ακόμα και για το πότε θα κάνει πρόβες λες κι εμείς ξερουμε καλύτερα από εκείνον.bebest έγραψε:Ε προφανώς θα έβαζε τις πινελιές δε θα άφηνε όλο ίδιο το πρόγραμμα..Το θέμα είναι να έχει το κρητικό και το αγγλόφωνο κομμάτι σαν ξεχωριστές στιγμές σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα κλασσικά κομμάτια Νότη..Ετσι δε θα πειράξει κανένα..Αν το κάνει όμως όπως στην ιερά θέα που μετά την είσοδο με κρητικό μας τσακιζε στα κρητικά και στα κοινωνικά και στο τέλος εφεγες και έλεγες πόσες κομματαρες δε ειπε για.να χωρέσει όλα αυτά τα κομμάτια τότε κλαφτα.Για είσοδο βλέπω κάτι κοινωνικό η το κρητικό και θα τα παντρέψει με Γεννεθελια μπαλάντα κυρ μενιου κλπ..
Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Το άκουσες ε; Μια χαρά τραγούδι είναι. Να δεις που μπορεί να το πάρει κανάς Οικονομόπουλος στο τέλος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει και δεν το παίρνει ο Νότης.bebest έγραψε:Υγ 2: Οντως αυτό με τα ακυκλοφόρητα κομμάτια δε ξέρω γιατί γίνεται..Πάντως το πόσο σας αγαπώ και σόλο μια χαρά βγενει όπως έκανε ο Μουκίδης το γύρισμα εκεί που έμπαινε η Ζηνα κανονικά..
Υ.Γ. Ο Γκόγκος έχει τρελαθεί με το κομμάτι του Μουκίδη τζούνιορ. Να δω στο μέλλον κομμάτια Απόλλωνα Σφακιανάκη και Μουκίδη τζούνιορ και τίποτα άλλο

Ναι το άκουσα και ενώ δυσκολεύομουν να το φανταστώ να το τραγουδάει ένας τελικά βγενει μια χαρά..Έχει ωραία κουπλε και με το γύρισμα που κάνει στη μεση τους είναι ακόμα καλύτερα..Με χαλάει λίγο το ρεφρεν πολύ απλοϊκό σε σχέση με το κουπλε..Σίγουρα όμως καλύτερο από αυτά που του δώσε στο μαζί..Λες να πάει σε κάναν Οικονομο? Θα φανεί λογικά αυτός θα βγάλει δίσκο σύντομα, και το Αντίο πιστεύω μπορεί να πάει προς τα εκεί..
Υγ: 5 μέρες έμειναν παιδιά ότι έχετε πείτε το τώρα πια δε.εχει νόημα να σχολιάζουμε και με καποια βάση..
Υγ: 5 μέρες έμειναν παιδιά ότι έχετε πείτε το τώρα πια δε.εχει νόημα να σχολιάζουμε και με καποια βάση..
- Scorpion86
Με ποιο τραγούδι?jdarmody έγραψε:Υ.Γ. Ο Γκόγκος έχει τρελαθεί με το κομμάτι του Μουκίδη τζούνιορ. Να δω στο μέλλον κομμάτια Απόλλωνα Σφακιανάκη και Μουκίδη τζούνιορ και τίποτα άλλο![]()
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Προφανώς με το αγγλόφωνο έχει στείλει σχόλιο στο Μουκίδη και του προτείνει να το κυκλοφορησουν..Λετε; ;Μακαρι να μεσολαβήσει ο Γκόγκος και να τον πείσει..Μια χαρά θα ταν και ένα σινγκλ με 4 5 κομμάτια όπως έκανε κάποτε.. Έχει ήδη 2 δε μπορεί να μην έχει ξεχωρίσει 2 3 ακόμα από όσα μαζεύει..
Ο Οικονομόπουλος βγάζει δίσκο σε λίγες μέρες οπότε μάλλον σε αυτόν θα πάει.bebest έγραψε:Ναι το άκουσα και ενώ δυσκολεύομουν να το φανταστώ να το τραγουδάει ένας τελικά βγενει μια χαρά..Έχει ωραία κουπλε και με το γύρισμα που κάνει στη μεση τους είναι ακόμα καλύτερα..Με χαλάει λίγο το ρεφρεν πολύ απλοϊκό σε σχέση με το κουπλε..Σίγουρα όμως καλύτερο από αυτά που του δώσε στο μαζί..Λες να πάει σε κάναν Οικονομο? Θα φανεί λογικά αυτός θα βγάλει δίσκο σύντομα, και το Αντίο πιστεύω μπορεί να πάει προς τα εκεί..
Εγώ έχω μπερδευτεί λίγο ξέρουμε με ποιο τραγούδι θα κάνει έναρξη ο Νότης πόσα αγγλόφωνα θα πει και αν θα τα πει μόνος του ή με τις 48 ώρες;Και τι ακριβώς θα μπλεχτεί η γύφτισσα μέρα με το μετανιώνω;Και το μα εγώ είμαι έλληνας που είπε κάποιος που κολλάει;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
- Scorpion86
Δεν υπάρχει πουθενά? Για ψαχτείτε λίγο στο youtube, γιατί συνήθως τα ανεβάζει εκεί ο Μουκίδης. Θα ρίξω κι εγώ μια ματιά. Πάντως, πρέπει να είναι ακυκλοφόρητο.bebest έγραψε:Προφανώς με το αγγλόφωνο έχει στείλει σχόλιο στο Μουκίδη και του προτείνει να το κυκλοφορησουν..Λετε; ;Μακαρι να μεσολαβήσει ο Γκόγκος και να τον πείσει..Μια χαρά θα ταν και ένα σινγκλ με 4 5 κομμάτια όπως έκανε κάποτε.. Έχει ήδη 2 δε μπορεί να μην έχει ξεχωρίσει 2 3 ακόμα από όσα μαζεύει..
To βρήκα αυτό που λέτε...το μήνυμα.

Δύσκολα να πάει άμεσα σε άλλον το ''Πόσο σ' αγαπώ''. Εξάλλου ο Μουκίδης έγραψε χαρακτηριστικά ότι το ακούμε ''δυστυχώς'' από τον ίδιο. Ίσως να βγάζει και παράπονο. Δεν υπάρχουν cd-single με λίγα τραγούδια νομίζω πια. Θα μπορούσε να το κρατήσει για τον επόμενο δίσκο ή μια συλλεκτική έκδοση με επανεκτελέσεις, π.χ εγώ θα ήθελα να ακούσω και το ''Να μη χαράξει'', το ''Καρδιά μου αλήτισσα'' και άλλα που λέει. Johnytzitzi εσύ που είσαι ψαγμένος ξέρεις τι παίζει με αυτό το κομμάτι;
- Scorpion86
Πες τα ρε γαμώτο! Η ερμηνεία του στο "Να μην Χαράξει" είναι ανατριχίλα. Αλλά δύσκολα θεωρώ εάν δεν κάνει μία δουλειά στυλ "Εμπειριών Συλλέκτης" να κυκλοφορήσει τα τραγούδια. Το "Πόσο σ'αγαπώ" το "έκαψε" ουσιαστικά τραγουδώντας το 4-5 μήνες στο Φωταέριο. Εκτός κι αν το βάλει κι αυτό και το "Να μην Χαράξει" σε ένα ζωντανής ηχογράφησης συμπεπιεσμένο δίσκο (μη τυχόν και παρακολουθεί ο Νότης και μας κράξειjdarmody έγραψε:Δύσκολα να πάει άμεσα σε άλλον το ''Πόσο σ' αγαπώ''. Εξάλλου ο Μουκίδης έγραψε χαρακτηριστικά ότι το ακούμε ''δυστυχώς'' από τον ίδιο. Ίσως να βγάζει και παράπονο. Δεν υπάρχουν cd-single με λίγα τραγούδια νομίζω πια. Θα μπορούσε να το κρατήσει για τον επόμενο δίσκο ή μια συλλεκτική έκδοση με επανεκτελέσεις, π.χ εγώ θα ήθελα να ακούσω και το ''Να μη χαράξει'', το ''Καρδιά μου αλήτισσα'' και άλλα που λέει. Johnytzitzi εσύ που είσαι ψαγμένος ξέρεις τι παίζει με αυτό το κομμάτι;

Υ.Γ.: Tρομερή διαφήμιση της συνέντευξης στην Ζήνα Κουτσελίνη. Δεν υπάρχει σαιτ που να μην το έχει αναρτήσει.

-
Ποιο κομμάτι;;;jdarmody έγραψε:Δύσκολα να πάει άμεσα σε άλλον το ''Πόσο σ' αγαπώ''. Εξάλλου ο Μουκίδης έγραψε χαρακτηριστικά ότι το ακούμε ''δυστυχώς'' από τον ίδιο. Ίσως να βγάζει και παράπονο. Δεν υπάρχουν cd-single με λίγα τραγούδια νομίζω πια. Θα μπορούσε να το κρατήσει για τον επόμενο δίσκο ή μια συλλεκτική έκδοση με επανεκτελέσεις, π.χ εγώ θα ήθελα να ακούσω και το ''Να μη χαράξει'', το ''Καρδιά μου αλήτισσα'' και άλλα που λέει. Johnytzitzi εσύ που είσαι ψαγμένος ξέρεις τι παίζει με αυτό το κομμάτι;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
To ''Πόσο σε αγαπώ''. Πάντως, είναι σημαντικό που θα γίνει και μια συνέντευξη που θα περάσει και μια διαφορετική οπτική για το τι εστί Νότης. Αυτό περιμέναμε τόσο καιρό. Κι ευτυχώς την άφησε για το τέλος πριν τη πρεμιέρα.
- Scorpion86
Tα λόγια περιττά, ας μιλήσει η ζειμπεκιά!

- Scorpion86
Eίσαι θεούλης panosif. Στο ξαναείπα και πριν από μέρες.
Σ' ευχαριστώ φίλε μου.Scorpion86 έγραψε:Eίσαι θεούλης panosif. Στο ξαναείπα και πριν από μέρες.
- Scorpion86
Αν και δεν πιστεύω ότι θα διαβάσουμε στην εν λόγω συνέντευξη κάτι ενδιαφέρον, κάτι πρωτότυπο ως δήλωση...ή μήπως όχι?
Θυμάμαι μία ξενέρα που είχα φάει πριν 2-3 χρόνια που πήρα το Πρώτο Θέμα μόνο και μόνο για μία συνέντευξη του Νότη, και τι είχαν κάνει οι θεούληδες. Είχαν βάλει τα όσα είχε πει στον Θέμο, βάζοντας τα σε πλάγιο λόγο. Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο το αυριανό.
Θυμάμαι μία ξενέρα που είχα φάει πριν 2-3 χρόνια που πήρα το Πρώτο Θέμα μόνο και μόνο για μία συνέντευξη του Νότη, και τι είχαν κάνει οι θεούληδες. Είχαν βάλει τα όσα είχε πει στον Θέμο, βάζοντας τα σε πλάγιο λόγο. Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο το αυριανό.
- Scorpion86
Το ξένο τραγούδι που θα χορογραφηθεί και το έχει γράψει ο Γιάννης Μουκίδης έχει τίτλο "Why". Γι αυτό προφανώς μπερδεύτηκε ο keepnoting με το why did you do it των stretch. Εχουν πάθει άπαντες πλάκα με το κομμάτι.
Καλά ας είμαστε συγκρατημένοι, δεν είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμηθεί όσο καλό και αν είναι το συγκεκριμένο κομμάτι.
- SFAKattack10
Ειναι μια πολυ ομορφη μπαλαντα.
- KeepNoting
Scorpion86 έγραψε:Το ξένο τραγούδι που θα χορογραφηθεί και το έχει γράψει ο Γιάννης Μουκίδης έχει τίτλο "Why". Γι αυτό προφανώς μπερδεύτηκε ο keepnoting με το why did you do it των stretch. Εχουν πάθει άπαντες πλάκα με το κομμάτι.
Μαλλον ναι φιλε μου...γιατι οι στιχοι μετα λενε "Why did.....μπλα μπλα μπλα..." Συγγνωμη και παλι για το λαθος μου!

Ένα γράμμα να μου στείλεις...