Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

bebest έγραψε:Ε προφανώς θα έβαζε τις πινελιές δε θα άφηνε όλο ίδιο το πρόγραμμα..Το θέμα είναι να έχει το κρητικό και το αγγλόφωνο κομμάτι σαν ξεχωριστές στιγμές σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα κλασσικά κομμάτια Νότη..Ετσι δε θα πειράξει κανένα..Αν το κάνει όμως όπως στην ιερά θέα που μετά την είσοδο με κρητικό μας τσακιζε στα κρητικά και στα κοινωνικά και στο τέλος εφεγες και έλεγες πόσες κομματαρες δε ειπε για.να χωρέσει όλα αυτά τα κομμάτια τότε κλαφτα.Για είσοδο βλέπω κάτι κοινωνικό η το κρητικό και θα τα παντρέψει με Γεννεθελια μπαλάντα κυρ μενιου κλπ..
Bebest Παρασκευή, κοντή γιορτή..Με υποθέσεις δεν μπορούμε να μιλάμε γιατί τελικώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα. Μπορεί να λέει και μια ώρα κοινωνικά, μπορεί να μην λέει και κανένα. Ας μείνουμε λοιπόν κι εμείς σε αυτήν την μυστικοπάθεια εδώ μέσα περιμένοντας την πρεμιέρα. Κομματάρες του Νότη πάντα θα μένουν έξω δεν χωράνε όλα. Επίσης, μη ξεχνάς ότι έρχονται και γιορτές οπότε δε νομίζω να θέλει να το πάει σε τόσο βαρύ πρόγραμμα πια. Έχουμε γίνει όλοι γνώστες πια, τον κράζουμε ακόμα και για το πότε θα κάνει πρόβες λες κι εμείς ξερουμε καλύτερα από εκείνον.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:Υγ 2: Οντως αυτό με τα ακυκλοφόρητα κομμάτια δε ξέρω γιατί γίνεται..Πάντως το πόσο σας αγαπώ και σόλο μια χαρά βγενει όπως έκανε ο Μουκίδης το γύρισμα εκεί που έμπαινε η Ζηνα κανονικά..
Το άκουσες ε; Μια χαρά τραγούδι είναι. Να δεις που μπορεί να το πάρει κανάς Οικονομόπουλος στο τέλος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει και δεν το παίρνει ο Νότης.
Υ.Γ. Ο Γκόγκος έχει τρελαθεί με το κομμάτι του Μουκίδη τζούνιορ. Να δω στο μέλλον κομμάτια Απόλλωνα Σφακιανάκη και Μουκίδη τζούνιορ και τίποτα άλλο :lol: :lol:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Ναι το άκουσα και ενώ δυσκολεύομουν να το φανταστώ να το τραγουδάει ένας τελικά βγενει μια χαρά..Έχει ωραία κουπλε και με το γύρισμα που κάνει στη μεση τους είναι ακόμα καλύτερα..Με χαλάει λίγο το ρεφρεν πολύ απλοϊκό σε σχέση με το κουπλε..Σίγουρα όμως καλύτερο από αυτά που του δώσε στο μαζί..Λες να πάει σε κάναν Οικονομο? Θα φανεί λογικά αυτός θα βγάλει δίσκο σύντομα, και το Αντίο πιστεύω μπορεί να πάει προς τα εκεί..
Υγ: 5 μέρες έμειναν παιδιά ότι έχετε πείτε το τώρα πια δε.εχει νόημα να σχολιάζουμε και με καποια βάση..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

jdarmody έγραψε:Υ.Γ. Ο Γκόγκος έχει τρελαθεί με το κομμάτι του Μουκίδη τζούνιορ. Να δω στο μέλλον κομμάτια Απόλλωνα Σφακιανάκη και Μουκίδη τζούνιορ και τίποτα άλλο :lol: :lol:
Με ποιο τραγούδι?
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Προφανώς με το αγγλόφωνο έχει στείλει σχόλιο στο Μουκίδη και του προτείνει να το κυκλοφορησουν..Λετε; ;Μακαρι να μεσολαβήσει ο Γκόγκος και να τον πείσει..Μια χαρά θα ταν και ένα σινγκλ με 4 5 κομμάτια όπως έκανε κάποτε.. Έχει ήδη 2 δε μπορεί να μην έχει ξεχωρίσει 2 3 ακόμα από όσα μαζεύει..
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

bebest έγραψε:Ναι το άκουσα και ενώ δυσκολεύομουν να το φανταστώ να το τραγουδάει ένας τελικά βγενει μια χαρά..Έχει ωραία κουπλε και με το γύρισμα που κάνει στη μεση τους είναι ακόμα καλύτερα..Με χαλάει λίγο το ρεφρεν πολύ απλοϊκό σε σχέση με το κουπλε..Σίγουρα όμως καλύτερο από αυτά που του δώσε στο μαζί..Λες να πάει σε κάναν Οικονομο? Θα φανεί λογικά αυτός θα βγάλει δίσκο σύντομα, και το Αντίο πιστεύω μπορεί να πάει προς τα εκεί..
Υγ: 5 μέρες έμειναν παιδιά ότι έχετε πείτε το τώρα πια δε.εχει νόημα να σχολιάζουμε και με καποια βάση..
Ο Οικονομόπουλος βγάζει δίσκο σε λίγες μέρες οπότε μάλλον σε αυτόν θα πάει.
Εγώ έχω μπερδευτεί λίγο ξέρουμε με ποιο τραγούδι θα κάνει έναρξη ο Νότης πόσα αγγλόφωνα θα πει και αν θα τα πει μόνος του ή με τις 48 ώρες;Και τι ακριβώς θα μπλεχτεί η γύφτισσα μέρα με το μετανιώνω;Και το μα εγώ είμαι έλληνας που είπε κάποιος που κολλάει;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

bebest έγραψε:Προφανώς με το αγγλόφωνο έχει στείλει σχόλιο στο Μουκίδη και του προτείνει να το κυκλοφορησουν..Λετε; ;Μακαρι να μεσολαβήσει ο Γκόγκος και να τον πείσει..Μια χαρά θα ταν και ένα σινγκλ με 4 5 κομμάτια όπως έκανε κάποτε.. Έχει ήδη 2 δε μπορεί να μην έχει ξεχωρίσει 2 3 ακόμα από όσα μαζεύει..
Δεν υπάρχει πουθενά? Για ψαχτείτε λίγο στο youtube, γιατί συνήθως τα ανεβάζει εκεί ο Μουκίδης. Θα ρίξω κι εγώ μια ματιά. Πάντως, πρέπει να είναι ακυκλοφόρητο.
To βρήκα αυτό που λέτε...το μήνυμα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Δύσκολα να πάει άμεσα σε άλλον το ''Πόσο σ' αγαπώ''. Εξάλλου ο Μουκίδης έγραψε χαρακτηριστικά ότι το ακούμε ''δυστυχώς'' από τον ίδιο. Ίσως να βγάζει και παράπονο. Δεν υπάρχουν cd-single με λίγα τραγούδια νομίζω πια. Θα μπορούσε να το κρατήσει για τον επόμενο δίσκο ή μια συλλεκτική έκδοση με επανεκτελέσεις, π.χ εγώ θα ήθελα να ακούσω και το ''Να μη χαράξει'', το ''Καρδιά μου αλήτισσα'' και άλλα που λέει. Johnytzitzi εσύ που είσαι ψαγμένος ξέρεις τι παίζει με αυτό το κομμάτι;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Δύσκολα να πάει άμεσα σε άλλον το ''Πόσο σ' αγαπώ''. Εξάλλου ο Μουκίδης έγραψε χαρακτηριστικά ότι το ακούμε ''δυστυχώς'' από τον ίδιο. Ίσως να βγάζει και παράπονο. Δεν υπάρχουν cd-single με λίγα τραγούδια νομίζω πια. Θα μπορούσε να το κρατήσει για τον επόμενο δίσκο ή μια συλλεκτική έκδοση με επανεκτελέσεις, π.χ εγώ θα ήθελα να ακούσω και το ''Να μη χαράξει'', το ''Καρδιά μου αλήτισσα'' και άλλα που λέει. Johnytzitzi εσύ που είσαι ψαγμένος ξέρεις τι παίζει με αυτό το κομμάτι;
Πες τα ρε γαμώτο! Η ερμηνεία του στο "Να μην Χαράξει" είναι ανατριχίλα. Αλλά δύσκολα θεωρώ εάν δεν κάνει μία δουλειά στυλ "Εμπειριών Συλλέκτης" να κυκλοφορήσει τα τραγούδια. Το "Πόσο σ'αγαπώ" το "έκαψε" ουσιαστικά τραγουδώντας το 4-5 μήνες στο Φωταέριο. Εκτός κι αν το βάλει κι αυτό και το "Να μην Χαράξει" σε ένα ζωντανής ηχογράφησης συμπεπιεσμένο δίσκο (μη τυχόν και παρακολουθεί ο Νότης και μας κράξει :lol: ), το οποίο είχε πέσει σαν ιδέα από συνεργάτες του, λίγο καιρό μετά την παρουσίαση του δίσκου "Μαζί". Ο ίδιος δεν ήταν αρνητικός, αλλά δεν ξέρω όσο περνάει ο καιρός εάν το έχει ξανασκεφτεί. Γενικότερα, βλέπω καλύτερη διάθεση από Νότη και σε ζωντανές εμφανίσεις και σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις και ίσως τελικά να δούμε και πραγματάκια που θα μας φτιάξουν στο εγγύς μέλλον.

Υ.Γ.: Tρομερή διαφήμιση της συνέντευξης στην Ζήνα Κουτσελίνη. Δεν υπάρχει σαιτ που να μην το έχει αναρτήσει. :thumbup: Αν είναι καλό το αποτέλεσμα, θα τον βοηθήσει να βελτιώσει την εικόνα που χάλασε σε αρκετούς, λόγω των κατά καιρούς πολιτικών τοποθετήσεων του. Διαβάζω ότι συγκινήθηκε με Παζούζου και τον αδερφό του, οπότε θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό. Μέχρι και ο Γιώργος Κασσαμπαλης μίλησε στην κάμερα για τον Νότη!
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

jdarmody έγραψε:Δύσκολα να πάει άμεσα σε άλλον το ''Πόσο σ' αγαπώ''. Εξάλλου ο Μουκίδης έγραψε χαρακτηριστικά ότι το ακούμε ''δυστυχώς'' από τον ίδιο. Ίσως να βγάζει και παράπονο. Δεν υπάρχουν cd-single με λίγα τραγούδια νομίζω πια. Θα μπορούσε να το κρατήσει για τον επόμενο δίσκο ή μια συλλεκτική έκδοση με επανεκτελέσεις, π.χ εγώ θα ήθελα να ακούσω και το ''Να μη χαράξει'', το ''Καρδιά μου αλήτισσα'' και άλλα που λέει. Johnytzitzi εσύ που είσαι ψαγμένος ξέρεις τι παίζει με αυτό το κομμάτι;
Ποιο κομμάτι;;;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
jdarmody

To ''Πόσο σε αγαπώ''. Πάντως, είναι σημαντικό που θα γίνει και μια συνέντευξη που θα περάσει και μια διαφορετική οπτική για το τι εστί Νότης. Αυτό περιμέναμε τόσο καιρό. Κι ευτυχώς την άφησε για το τέλος πριν τη πρεμιέρα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tα λόγια περιττά, ας μιλήσει η ζειμπεκιά! :clap:
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Eίσαι θεούλης panosif. Στο ξαναείπα και πριν από μέρες.
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Scorpion86 έγραψε:Eίσαι θεούλης panosif. Στο ξαναείπα και πριν από μέρες.
Σ' ευχαριστώ φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Αν και δεν πιστεύω ότι θα διαβάσουμε στην εν λόγω συνέντευξη κάτι ενδιαφέρον, κάτι πρωτότυπο ως δήλωση...ή μήπως όχι?
Θυμάμαι μία ξενέρα που είχα φάει πριν 2-3 χρόνια που πήρα το Πρώτο Θέμα μόνο και μόνο για μία συνέντευξη του Νότη, και τι είχαν κάνει οι θεούληδες. Είχαν βάλει τα όσα είχε πει στον Θέμο, βάζοντας τα σε πλάγιο λόγο. Ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο το αυριανό.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Το ξένο τραγούδι που θα χορογραφηθεί και το έχει γράψει ο Γιάννης Μουκίδης έχει τίτλο "Why". Γι αυτό προφανώς μπερδεύτηκε ο keepnoting με το why did you do it των stretch. Εχουν πάθει άπαντες πλάκα με το κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Καλά ας είμαστε συγκρατημένοι, δεν είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμηθεί όσο καλό και αν είναι το συγκεκριμένο κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ειναι μια πολυ ομορφη μπαλαντα.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Scorpion86 έγραψε:Το ξένο τραγούδι που θα χορογραφηθεί και το έχει γράψει ο Γιάννης Μουκίδης έχει τίτλο "Why". Γι αυτό προφανώς μπερδεύτηκε ο keepnoting με το why did you do it των stretch. Εχουν πάθει άπαντες πλάκα με το κομμάτι.

Μαλλον ναι φιλε μου...γιατι οι στιχοι μετα λενε "Why did.....μπλα μπλα μπλα..." Συγγνωμη και παλι για το λαθος μου! :sad:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Απάντηση