Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
djibril

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Scorpion86 έγραψε:
makis celica έγραψε:
Scorpion86 έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Το 2005 ειχε ερθει σε 2 αλλες πολεις αλλα οχι στην δικια μου που ηταν αναμεσα. :biggrin: Στο Αγρινιο μενω.
Παναιτωλικάρα δηλαδή. Εγώ Πειραιά. Γράψτε και οι υπόλοιποι περιοχές, αν θέλετε.
Μυτιληνη εγω
Αγρίνιο, Μυτιλήνη, πείτε και οι υπόλοιποι κι ας φτιάξουμε μία ελληνική περιοδεια του Νότη με αυτές τις περιοχές, κι ας του τη δώσουμε. :lol:
Σαλόνικα...Ντάξει εδώ έρχεται, μην μας βάλεις στην λίστα :lol:
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

ilias16 έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:Το 2005 ειχε ερθει σε 2 αλλες πολεις αλλα οχι στην δικια μου που ηταν αναμεσα. :biggrin: Στο Αγρινιο μενω.
Έλα ρε πατρίδαααααα!!!98' ήρθε σε μας,είχαν πάει οι δικοί μου και δεν με πήραν λόγω ηλικίας :022:
Και γω τότε ήμουν μικρός και δεν πηγα.
Γενικά δεν είναι τόσο εύκολο να κανονιζεις για να πας σε κάποιο σχήμα και να μένεις επαρχία. Θυμάμαι την τελευταία χρόνια στο Εναστρον που θα πήγαινα δεύτερη φορά εκείνη την χρόνια και είχα περάσει την γέφυρα, τα επόμενα διόδια και ευτυχώς με πήρε τηλ μια φίλη μου για να μου πει ότι ο κοντός ήταν άρρωστος και δεν θα τραγουδήσει. Και αντε μετά πάλι πίσω και ξανά να πληρώσω τα διόδια.
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Αθήνα εγώ Καλλιθέα... Μεγάλη πικρά χθες. Από τη Γιούβε και τον κωλοαερα έχω να δω ολο το γήπεδο τόσο παγωμένο όπως ήταν από το τρίτο κ μετα
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Κορυδαλλαρα μια ζωη μαγκες :lol: :lol: :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

SFAKattack10 έγραψε:
ilias16 έγραψε:
Έλα ρε πατρίδαααααα!!!98' ήρθε σε μας,είχαν πάει οι δικοί μου και δεν με πήραν λόγω ηλικίας :022:
Γενικά δεν είναι τόσο εύκολο να κανονιζεις για να πας σε κάποιο σχήμα και να μένεις επαρχία. Θυμάμαι την τελευταία χρόνια στο Εναστρον που θα πήγαινα δεύτερη φορά εκείνη την χρόνια και είχα περάσει την γέφυρα, τα επόμενα διόδια και ευτυχώς με πήρε τηλ μια φίλη μου για να μου πει ότι ο κοντός ήταν άρρωστος και δεν θα τραγουδήσει. Και αντε μετά πάλι πίσω και ξανά να πληρώσω τα διόδια.
Πρέπει να ήταν μεγάλη ήττα να γυρίσεις έτσι πίσω.Εδώ Αθήνα που μένω πια και με το ζόρι θα κατεβαίνω στο Fantasia.....Ιερά οδό,Ιερά θέα,Έναστρον,Φωταέριο σε λιγότερο απο 10 λεπτά ήμουν εκεί και με βόλευαν απίστευτα πολύ.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

KeepNoting έγραψε:Κορυδαλλαρα μια ζωη μαγκες :lol: :lol: :lol: :lol:
To όνομα σου είναι Μάριος?
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

ilias16 έγραψε:
SFAKattack10 έγραψε:
ilias16 έγραψε:
Πρέπει να ήταν μεγάλη ήττα να γυρίσεις έτσι πίσω.Εδώ Αθήνα που μένω πια και με το ζόρι θα κατεβαίνω στο Fantasia.....Ιερά οδό,Ιερά θέα,Έναστρον,Φωταέριο σε λιγότερο απο 10 λεπτά ήμουν εκεί και με βόλευαν απίστευτα πολύ.
Εγω ερχομαι καθε χρονο Αθηνα μονο για τον Νοτη.Το σαββατο θα ειμαι εκει :biggrin: Εχω κλεισει αεροπορικα εισιτηρια ενα μηνα πριν και φοβομουν μην αναβαλουν την πρεμιερα.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Εγω ειμαι απο Κατερινη αλλα τους 3 τελευταιους μηνες ζω Χαϊδαρι...!Λογω ελειψης 4αδας δεν καταφερα να κλεισω τραπεζι για πρεμιερα!σκεφτομαι ομως να παω με την κοπελα μου για ενα ποτο στο μπαρ!λετε να φαω ηττα λογω του πολυ κοσμου;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

notisfan έγραψε:Εγω ειμαι απο Κατερινη αλλα τους 3 τελευταιους μηνες ζω Χαϊδαρι...!Λογω ελειψης 4αδας δεν καταφερα να κλεισω τραπεζι για πρεμιερα!σκεφτομαι ομως να παω με την κοπελα μου για ενα ποτο στο μπαρ!λετε να φαω ηττα λογω του πολυ κοσμου;
Nαι, προετοιμάσου ψυχολογικά για στριμωξίδι...
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Φίλε,notisfan, να πας με το καλό στον Νότη και δεν θα βρεις κλειστές πόρτες!
Αυτό που διαβάζω απο κάποιους φίλους εδω μέσα οτι δέχεται τραγούδια από τόσο κόσμο (απο Bo, Αναστασιάδη, Δάντη, Σαπουντζάκη, Ζερβάκη κ.α) δείχνει τη δυναμική που αποκτά ένα τραγούδι αν ακουστεί με τη φωνή του Νότη.
Αυτό απο μόνο του δείχνει το εκτόπισμα του τραγουδιστή και είναι αξιοθαύμαστο της αποδοχής που απολαμβάνει απο μουσικό κόσμο,έστω και ''σιωπηρά''.
Φοβάμαι μόνο,, λόγω της υπερπληθώρας των τραγουδιών που συγκεντρώνονται, μήπως κάποιο άξιο τραγούδι χαθεί ανάμεσα στα τόσα που ακούει καθημερινά..
Η τάση να αποθεωθεί ο τραγουδιστής Οικονομόπουλος λόγω της ''συγγένειας'' φωνής και γενικότερων επιλογών και επιρροών είναι υπερβολική,θαρρώ.
Το ''Πόσο Σ'αγαπώ'' πρέπει να κυκλοφορήσει απο Νότη-Π.Ζήνα σύντομα. Αυτή η αποστροφή του Νότη στο studio για ηχογραφήσεις είναι παροιμιώδης. Δεν την καταλαβαίνω..
Κοντεύουμε 13 μήνες απο την κυκλοφορία του ΜΑΖΙ και καιρός είναι, νομίζω, να ασχοληθεί σοβαρά με νέα τραγούδια.
Θέλουμε ΝΕΟ ΝΟΤΗ ΑΜΕΣΑ!!!!!
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Eγω απο την Λεμεσό της Κυπρου ...αφου ο αρχοντας εχει να ερθει απο το 2011εδω , πηγα στην πυλη αξιου περσι και φετος ...
Εγω ερχομαι καθε χρονο Αθηνα μονο για τον Νοτη.Το σαββατο θα ειμαι εκει :biggrin: Εχω κλεισει αεροπορικα εισιτηρια ενα μηνα πριν και φοβομουν μην αναβαλουν την πρεμιερα
Maki,περιμενω να τραβηξεις βιντεο :lol:
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Eγω απο την Λεμεσό της Κυπρου ...αφου ο αρχοντας εχει να ερθει απο το 2011εδω , πηγα στην πυλη αξιου περσι και φετος ...
Εγω ερχομαι καθε χρονο Αθηνα μονο για τον Νοτη.Το σαββατο θα ειμαι εκει :biggrin: Εχω κλεισει αεροπορικα εισιτηρια ενα μηνα πριν και φοβομουν μην αναβαλουν την πρεμιερα
Maki,περιμενω να τραβηξεις βιντεο :lol:
Αν μπορεσω :thumbup:
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Αν μπορεσω :thumbup:
Περσι στο φωταεριο εκανες σπουδαια δουλεια!!
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Scorpion86 έγραψε:
To όνομα σου είναι Μάριος?

Γιώργος.
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Πατήσια αλλά μεγάλωσα Λάρισα δεν μας έχει κάνει τη χάρη ο Νότης να έρθει στην πατρίδα από όσο θυμάμαι.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Είσαι Κορυδαλλό και πήγαινες και πρόβες; Κι εγώ Κορυδαλλό είμαι και φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα παρακολουθήσω το σχήμα του λόγω της απόστασης.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Φιλαράκι μου είναι στις πρόβες
Με το "Καλε μου Άγγελε" τελικά θα βγαίνει
Μου έστειλε ηχογράφηση Μόλις, ο άνθρωπος δεν παίζεται με την φωνάρα του !
Notis Sfakianakis
djibril

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από djibril »

Dimitris96 έγραψε:Φιλαράκι μου είναι στις πρόβες
Με το "Καλε μου Άγγελε" τελικά θα βγαίνει
Μου έστειλε ηχογράφηση Μόλις, ο άνθρωπος δεν παίζεται με την φωνάρα του !
Σωστή απόφαση αν τελικά ισχύσει. Το κομμάτι είναι φοβερό, ο Νότης θα το απογειώσει στο Live , και ελπίζω να μαθευτεί γενικώς και να αρχίσει να παίζεται και στα ραδιόφωνα. Αντε μια μέρα έμεινε μάγκες, η περίοδος ξηρασίας πέρασε.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Τελικα αφου θα βγαινει με αυτο ειναι καλη επιλογη, το θελαμε οι περισσοτεροι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Αύριο (11/12), στις 10:00, στην εκπομπή "Happy Day" του Alpha, θα προβληθεί συνέντευξη του Νότη από τα...παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου Fantasia , καθώς και πλάνα από την αποψινή πρόβα τζενεράλε!

https://m.facebook.com/NotisSfakianakis ... =bookmarks
Απάντηση