Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SFAKattack10 έγραψε:Το 2005 ειχε ερθει σε 2 αλλες πολεις αλλα οχι στην δικια μου που ηταν αναμεσα. Στο Αγρινιο μενω.
Έλα ρε πατρίδαααααα!!!98' ήρθε σε μας,είχαν πάει οι δικοί μου και δεν με πήραν λόγω ηλικίας
Και γω τότε ήμουν μικρός και δεν πηγα.
Γενικά δεν είναι τόσο εύκολο να κανονιζεις για να πας σε κάποιο σχήμα και να μένεις επαρχία. Θυμάμαι την τελευταία χρόνια στο Εναστρον που θα πήγαινα δεύτερη φορά εκείνη την χρόνια και είχα περάσει την γέφυρα, τα επόμενα διόδια και ευτυχώς με πήρε τηλ μια φίλη μου για να μου πει ότι ο κοντός ήταν άρρωστος και δεν θα τραγουδήσει. Και αντε μετά πάλι πίσω και ξανά να πληρώσω τα διόδια.
SFAKattack10 έγραψε:Το 2005 ειχε ερθει σε 2 αλλες πολεις αλλα οχι στην δικια μου που ηταν αναμεσα. Στο Αγρινιο μενω.
Έλα ρε πατρίδαααααα!!!98' ήρθε σε μας,είχαν πάει οι δικοί μου και δεν με πήραν λόγω ηλικίας
Γενικά δεν είναι τόσο εύκολο να κανονιζεις για να πας σε κάποιο σχήμα και να μένεις επαρχία. Θυμάμαι την τελευταία χρόνια στο Εναστρον που θα πήγαινα δεύτερη φορά εκείνη την χρόνια και είχα περάσει την γέφυρα, τα επόμενα διόδια και ευτυχώς με πήρε τηλ μια φίλη μου για να μου πει ότι ο κοντός ήταν άρρωστος και δεν θα τραγουδήσει. Και αντε μετά πάλι πίσω και ξανά να πληρώσω τα διόδια.
Πρέπει να ήταν μεγάλη ήττα να γυρίσεις έτσι πίσω.Εδώ Αθήνα που μένω πια και με το ζόρι θα κατεβαίνω στο Fantasia.....Ιερά οδό,Ιερά θέα,Έναστρον,Φωταέριο σε λιγότερο απο 10 λεπτά ήμουν εκεί και με βόλευαν απίστευτα πολύ.
Πρέπει να ήταν μεγάλη ήττα να γυρίσεις έτσι πίσω.Εδώ Αθήνα που μένω πια και με το ζόρι θα κατεβαίνω στο Fantasia.....Ιερά οδό,Ιερά θέα,Έναστρον,Φωταέριο σε λιγότερο απο 10 λεπτά ήμουν εκεί και με βόλευαν απίστευτα πολύ.
Εγω ερχομαι καθε χρονο Αθηνα μονο για τον Νοτη.Το σαββατο θα ειμαι εκει Εχω κλεισει αεροπορικα εισιτηρια ενα μηνα πριν και φοβομουν μην αναβαλουν την πρεμιερα.
Εγω ειμαι απο Κατερινη αλλα τους 3 τελευταιους μηνες ζω Χαϊδαρι...!Λογω ελειψης 4αδας δεν καταφερα να κλεισω τραπεζι για πρεμιερα!σκεφτομαι ομως να παω με την κοπελα μου για ενα ποτο στο μπαρ!λετε να φαω ηττα λογω του πολυ κοσμου;
notisfan έγραψε:Εγω ειμαι απο Κατερινη αλλα τους 3 τελευταιους μηνες ζω Χαϊδαρι...!Λογω ελειψης 4αδας δεν καταφερα να κλεισω τραπεζι για πρεμιερα!σκεφτομαι ομως να παω με την κοπελα μου για ενα ποτο στο μπαρ!λετε να φαω ηττα λογω του πολυ κοσμου;
Φίλε,notisfan, να πας με το καλό στον Νότη και δεν θα βρεις κλειστές πόρτες!
Αυτό που διαβάζω απο κάποιους φίλους εδω μέσα οτι δέχεται τραγούδια από τόσο κόσμο (απο Bo, Αναστασιάδη, Δάντη, Σαπουντζάκη, Ζερβάκη κ.α) δείχνει τη δυναμική που αποκτά ένα τραγούδι αν ακουστεί με τη φωνή του Νότη.
Αυτό απο μόνο του δείχνει το εκτόπισμα του τραγουδιστή και είναι αξιοθαύμαστο της αποδοχής που απολαμβάνει απο μουσικό κόσμο,έστω και ''σιωπηρά''.
Φοβάμαι μόνο,, λόγω της υπερπληθώρας των τραγουδιών που συγκεντρώνονται, μήπως κάποιο άξιο τραγούδι χαθεί ανάμεσα στα τόσα που ακούει καθημερινά..
Η τάση να αποθεωθεί ο τραγουδιστής Οικονομόπουλος λόγω της ''συγγένειας'' φωνής και γενικότερων επιλογών και επιρροών είναι υπερβολική,θαρρώ.
Το ''Πόσο Σ'αγαπώ'' πρέπει να κυκλοφορήσει απο Νότη-Π.Ζήνα σύντομα. Αυτή η αποστροφή του Νότη στο studio για ηχογραφήσεις είναι παροιμιώδης. Δεν την καταλαβαίνω..
Κοντεύουμε 13 μήνες απο την κυκλοφορία του ΜΑΖΙ και καιρός είναι, νομίζω, να ασχοληθεί σοβαρά με νέα τραγούδια.
Θέλουμε ΝΕΟ ΝΟΤΗ ΑΜΕΣΑ!!!!!
Eγω απο την Λεμεσό της Κυπρου ...αφου ο αρχοντας εχει να ερθει απο το 2011εδω , πηγα στην πυλη αξιου περσι και φετος ...
Εγω ερχομαι καθε χρονο Αθηνα μονο για τον Νοτη.Το σαββατο θα ειμαι εκει Εχω κλεισει αεροπορικα εισιτηρια ενα μηνα πριν και φοβομουν μην αναβαλουν την πρεμιερα
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Eγω απο την Λεμεσό της Κυπρου ...αφου ο αρχοντας εχει να ερθει απο το 2011εδω , πηγα στην πυλη αξιου περσι και φετος ...
Εγω ερχομαι καθε χρονο Αθηνα μονο για τον Νοτη.Το σαββατο θα ειμαι εκει Εχω κλεισει αεροπορικα εισιτηρια ενα μηνα πριν και φοβομουν μην αναβαλουν την πρεμιερα
Είσαι Κορυδαλλό και πήγαινες και πρόβες; Κι εγώ Κορυδαλλό είμαι και φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα παρακολουθήσω το σχήμα του λόγω της απόστασης.
Dimitris96 έγραψε:Φιλαράκι μου είναι στις πρόβες
Με το "Καλε μου Άγγελε" τελικά θα βγαίνει
Μου έστειλε ηχογράφηση Μόλις, ο άνθρωπος δεν παίζεται με την φωνάρα του !
Σωστή απόφαση αν τελικά ισχύσει. Το κομμάτι είναι φοβερό, ο Νότης θα το απογειώσει στο Live , και ελπίζω να μαθευτεί γενικώς και να αρχίσει να παίζεται και στα ραδιόφωνα. Αντε μια μέρα έμεινε μάγκες, η περίοδος ξηρασίας πέρασε.
Αύριο (11/12), στις 10:00, στην εκπομπή "Happy Day" του Alpha, θα προβληθεί συνέντευξη του Νότη από τα...παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου Fantasia , καθώς και πλάνα από την αποψινή πρόβα τζενεράλε!