Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
manosb77

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Ο γκαραγκανης έγραψε στο fb για Πάολα. Τώρα αν ισχύει αγνωστο
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Τα έγραφα από πριν αρχίσουν οι εμφανίσεις στην Fantasia. Βέβαια, τότε υπήρχε ως σενάριο γιατί είχε προηγηθεί η προσπάθεια για συνεργασία με τον Χατζηγιάννη. Anyway, τίποτα δεν έχει κλείσει (όλα στο προφορικό) και κακώς βιαστήκαν να το βγάλουν προς τα έξω.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Scorpion86 έγραψε:Πρώτη φορά υπάρχει σοβαρός προγραμματισμός. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Νότης έκλεισε χειμερινές εμφανίσεις από το Πάσχα...

Να τον νευριασουν κ αλλο τον κοντο με τις μαλακιες που λενε για το ονομα του , να βγαζει τους δισκους 2-2 :lol: :lol: :lol:
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Καλα δεν νομιζω να ξεκινησει απο Οκτωβριο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Καλα δεν νομιζω να ξεκινησει απο Οκτωβριο.
Mέσα με τέλη Νοέμβρη πιστεύω...
Καταρχήν με το πρόγραμμα που έχει μετά το Πάσχα, με Πύλη Αξιού, με συναυλίες, με προετοιμασία νέου δίσκου, θα πάει πίσω τις διακοπές του στην Κω. Γι' αυτό κλείνει από τώρα εμφανίσεις γιατί προβλέπεται βαρύ πρόγραμμα. Το πιο πιθανό τον Οκτώβριο να είναι στην Κω ακόμα :lol:
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Mπράβο επιτέλους και τραγούδια και συναυλίες και δυνατή συνεργασία κλεισμένη από τώρα...Μας εκπλήσει ευχάριστα ο άρχοντας..Με το δίσκο έχουμε κανένα νέο??Πιστεύω το πρόμο θα σκάσει σιγά σιγά και αρχές καλοκαιριού θα βγει όλος ο δίσκος για να φύγει για διακόπές..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Που χάθηκες ρε Bebest; Θα βγει πρόμο το καλοκαίρι πιστεύω και ο δίσκος θα κυκλοφορήσει πριν τις χειμερινές εμφανίσεις.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Είχα χάσει κωδικό και σε συνδυασμό με δουλείες δε πολύ έμπαινα αλλά μετά τα τελευταία γεγονόντα επέστρεψα..Λες να δουλευεί 2 μήνες και ένα πρόμο να μη βγει???Ελπίζω νωρίτερα...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Για συνθέτες,στιχουργούς ξέρουμε τίποτα;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

KeepNoting έγραψε:Παολα; :shock: :shock: :shock: :shock:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Υ.Γ. Μου το είπε ο "χοντρός" ότι παίζει πολύ ψηστήρι από Μπερτάκη, Γκόγκο και Λεμπιδάκη προς τον Νότη για να γίνει η συνεργασία!!!
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Σε άλλα...η Ελληνοφρένεια για μία ακόμα φορά ξέσκισε τον Νότη. Με χαρακτηρισμούς "ναζιστή", "ημιμαθή" κλπ. Γνωστό το κόμπλεξ τους με Νότη, εδώ και χρόνια...

Υ.Γ.: Δεν αποκλείεται λόγω του πένθους που έχει επειδή έχασε τον πατέρα της, οι επόμενες εμφανίσεις της Πάολα να είναι πλέον του χρόνου με Νότη.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε:
KeepNoting έγραψε:Παολα; :shock: :shock: :shock: :shock:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Υ.Γ. Μου το είπε ο "χοντρός" ότι παίζει πολύ ψηστήρι από Μπερτάκη, Γκόγκο και Λεμπιδάκη προς τον Νότη για να γίνει η συνεργασία!!!
Αλλος το έκανε το ψηστήρι. Αυτός που είχε επιδιώξει την συνεργασία και πριν δύο χρόνια πριν καταλήξει ο Νότης με Πέγκυ στο Φωταέριο. Δηλαδή ο σύζυγος της Πάολα με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις ο Νότης.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Και γω αυτο θα εγραφα, υπαρχει και ο ανδρας της Παολα. Γενικα τον εχουν περικυκλωσει. :biggrin:
Scorpion86 έγραψε:Με χαρακτηρισμούς "ναζιστή"
Λογικα θα εδειξε και βιντεο που λεει οτι ειναιι ναζιστης. Ε? :fryingpan:
Οπως ο Μπογιοπουλος που εγραφε πως ειναι δυνατον λιγους μηνες απο την δολοφονια του Φυσσα ο Σφακιανακης να μιλαει υπερ της ΧΑ.
Για 2 αλλες δολοφονιες ουτε λογος ομως. :whatever:
Γνωστες καραμελες...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Και γω αυτο θα εγραφα, υπαρχει και ο ανδρας της Παολα. Γενικα τον εχουν περικυκλωσει. :biggrin:
Scorpion86 έγραψε:Με χαρακτηρισμούς "ναζιστή"
Λογικα θα εδειξε και βιντεο που λεει οτι ειναιι ναζιστης. Ε? :fryingpan:
Οπως ο Μπογιοπουλος που εγραφε πως ειναι δυνατον λιγους μηνες απο την δολοφονια του Φυσσα ο Σφακιανακης να μιλαει υπερ της ΧΑ.
Για 2 αλλες δολοφονιες ουτε λογος ομως. :whatever:
Γνωστες καραμελες...
Βάλανε τον Τσολιά να κάθεται στη θεση του Τρύφωνος και κάνανε την γνωστή μαλακία, έκανε άλλες ερωτησεις, μοντάζ οι απαντήσεις κλπ. τακτικές προπαγάνδας. Είναι οι πιο δήθεν ανθρώποι που υπάρχουν. Αγκαλιάζουμε τηλεοπτικά όσους εισέρχονται στην χώρα, όμως ουσιαστικά δεν δίνουμε βοήθεια. Απλά για το θεαθήναι.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ε καλά αναμενόμενο να ασχοληθούν αφού είναι στην επικαιρότητα το συγκεκριμένο ζήτημα. Για τον δίσκο έχουμε μάθει τίποτα; Ο ''χοντρός'' που λέτε ο Μουκίδης είναι; Σας λέει για την Παόλα, αλλά για το αν έγραψε κανένα σοβαρό τραγούδι για τον κοντό τίποτα;; Πάντως θα μου κάνει αίσθηση αν αποδεχθεί ο Νότης να συνεργαστεί με την Πάολα. Καταλαβαίνω ότι θέλει να τον καπαρώσει ο Μπερτάκης μιας και ανατράπηκαν πολλά επαγγελματικά σχέδια του και αυτό σε κάθε περίπτωση μόνο καλό μπορεί να είναι για το Νότη τη δεδομένη στιγμή. Ο Λεμπιδάκης λέει ότι υπάρχει ένα ετήσιο πλάνο που θα κάνει πάταγο, για να δούμε. Για να δούμε πως θα τα πάει κι ο Αργυρός στο Φαντασία..Μ' αρέσει που λέμε για το Νότη, λες και οι άλλοι κάνουν σεζόν 6 μήνες. Το Fever δεν πήγαινε τρένο; Πότε κιόλας πήγαν Θεσσαλονίκη αυτοί;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Άργησαν, το είχαν κάνει πρώτοι στην Κύπρο https://youtu.be/dKCx-51bris
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

jdarmody έγραψε:Ε καλά αναμενόμενο να ασχοληθούν αφού είναι στην επικαιρότητα το συγκεκριμένο ζήτημα. Για τον δίσκο έχουμε μάθει τίποτα; Ο ''χοντρός'' που λέτε ο Μουκίδης είναι; Σας λέει για την Παόλα, αλλά για το αν έγραψε κανένα σοβαρό τραγούδι για τον κοντό τίποτα;; Πάντως θα μου κάνει αίσθηση αν αποδεχθεί ο Νότης να συνεργαστεί με την Πάολα. Καταλαβαίνω ότι θέλει να τον καπαρώσει ο Μπερτάκης μιας και ανατράπηκαν πολλά επαγγελματικά σχέδια του και αυτό σε κάθε περίπτωση μόνο καλό μπορεί να είναι για το Νότη τη δεδομένη στιγμή. Ο Λεμπιδάκης λέει ότι υπάρχει ένα ετήσιο πλάνο που θα κάνει πάταγο, για να δούμε. Για να δούμε πως θα τα πάει κι ο Αργυρός στο Φαντασία..Μ' αρέσει που λέμε για το Νότη, λες και οι άλλοι κάνουν σεζόν 6 μήνες. Το Fever δεν πήγαινε τρένο; Πότε κιόλας πήγαν Θεσσαλονίκη αυτοί;
"Χοντρό" νομίζω εννοεί τον Κασσαμπαλη... :lol: Δύσκολα ο Μουκίδης να είναι τόσο κοντά στα τεκταινόμενα, απ' ότι ο Κασσαμπαλης. Εδώ στο Teatro που υποτίθεται ήταν το πιο επιτυχημενο σχήμα της σεζόν, είχαν φοιτητικά από την πρώτη εβδομάδα. Εγώ βλέπεω τον Μπερτάκη να πορεύεται τα επόμενα χρόνια με την τριάδα Νότης-Πάολα-Αργυρό. Βάζοντας μαζί τους δυνατές συνεργασίες. Για παράδειγμα τον Αργυρό τον βλέπω και του χρόνου τον χειμώνα στο Fantasia με δυνατό γυναικείο όνομα δίπλα του, έτσι ώστε και τα δύο μαγαζιά του να πάνε τρένο.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε:Άργησαν, το είχαν κάνει πρώτοι στην Κύπρο https://youtu.be/dKCx-51bris
Ο άλλος μοιάζει περισσότερο στον Νότη (με φαβορίτα, μουσι), απ' ότι ο ίδιος ο Νότης. :lol:
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Ο άλλος μοιάζει περισσότερο στον Νότη (με φαβορίτα, μουσι), απ' ότι ο ίδιος ο Νότης. :lol:
Η σατιρικη εκπομπη 'φακατε τους΄παντα ασχολειται με τον Νοτη και ο Μιχαλης Σοφοκλεους που τον μιμηται,μεσα μεσα ριχνει και κανενα τραγουδακι του!!!
auster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από auster »

Εκτός από την κάθε είδους σαχλαμάρα που είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε, υπάρχει κι αυτό:
http://koukfamily.blogspot.gr/2016/03/b ... t_142.html
Απάντηση