Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Effie7

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Effie7 »

bebest έγραψε:Mου κάνει εντύπωση που κανένας σταθμός από τους μεγάλους δε διαφημίζει ότι θα το έχει σε πρώτη μετάδοση...Άσχετο το καλέ μου άγγελε το έχει ακούσει κανέις σε κανένα σταθμό;; Πάει για 0/4 το ΜΑΖΙ :thumbdown:
Οχι και 0/4.Το τερμα το ραδιο και το πως γινετ'αυτο τα χω πετυχει αρκετες φορες
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Παντως ξαναλεω...στο σποτακι στο youtube απο τον starfm929 γραφειαπο κατω οτι θα ακουσουμε το κομματι ολοκληρο στις 14...δλδ αυριο!διορθωστε με αν καταλαβα λαθος
bebest

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bebest »

Effie7 έγραψε:
bebest έγραψε:Mου κάνει εντύπωση που κανένας σταθμός από τους μεγάλους δε διαφημίζει ότι θα το έχει σε πρώτη μετάδοση...Άσχετο το καλέ μου άγγελε το έχει ακούσει κανέις σε κανένα σταθμό;; Πάει για 0/4 το ΜΑΖΙ :thumbdown:
Οχι και 0/4.Το τερμα το ραδιο και το πως γινετ'αυτο τα χω πετυχει αρκετες φορες
Το τέρμα το ράδιο ναι λόγω ότι ήταν το πρόμο του δίσκου αλλά και πάλι πολύ λίγο για πρόμο δίσκου..Το πως γίνεται εγώ πάλι πουθενά..
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Καλό είναι να μην αναπαράγονται σκουπίδια και οι βλακώδεις δηλώσεις τους όπως για παράδειγμα ο Βαλάντης. Που δεν τον θυμάται ούτε η μάνα του.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Ρε συ bebest γιατί μπαίνεις σ΄αυτή τη λογική συνέχεια; Δεν πρόκειται να παίξει ο Νότης στα ραδιόφωνα, δεν απευθύνεται στο κοινό που προσπαθούν να πιάσουν. Και σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτό κριτήριο για την επιτυχία ή όχι κομματιών.
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

παντως παιδια το τραγουδι εχει μοιραστει στους σταθμους κανονικα. τωρα το ποτε θα παιξει...
κουπλε ο bo,γεφυρα με τον αρχοντα και ρεφρεν αρχοντα....

και μονο που ακουω καινουριο κομματι εγω χαιρομαι...
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Ο Βαλαντης τώρα που καραφλιασε σταμάτησε να αντιγράφει τον Νοτη; :056:
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

81argus έγραψε:
J&B έγραψε:Υ.Γ. Άσχετο έχει κανείς το πρόμο δισκάκι "1989-1999 10 χρόνια Notis" που μοίραζε ο Νότης στο Teatro το 1999 να μου... λύσει μια απορία... :wink:
Φίλε άστο μην ξύνεις πληγές μεγάλο απωθημένο πολλών νοτικών αυτό το δισκάκι. Θεωρώ πως αυτοί που κατάφεραν να έχουν αυτό το δισκάκι στα χέρια τους δεν είναι καν φανατικοί νοτικοί. Τζάμπα πήγε. Ξέρω πολλούς φανατισμένους νοτικούς από τους παλιούς και τον εαυτό μου μέσα που κλαίμε ακόμα για το δισκάκι. Τζάμπα όπως στο λέω στο μπαλκόνι για τα περιστέρια θα χαραμίστηκε.
Τελικά η απορία δεν μου λύθηκε... :lol: :lol: :lol: ελπίζω τουλάχιστον να γίνεται καλή δουλειά με τα περιστέρια :hysterical: :hysterical: :hysterical:
notisfan έγραψε:Παντως ξαναλεω...στο σποτακι στο youtube απο τον starfm929 γραφειαπο κατω οτι θα ακουσουμε το κομματι ολοκληρο στις 14...δλδ αυριο!διορθωστε με αν καταλαβα λαθος
Ως τώρα δεν έχει παίξει Νότης...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

antonisinfo έγραψε:παντως παιδια το τραγουδι εχει μοιραστει στους σταθμους κανονικα.
Πάντως ο Βο στις σχετικές φωτογραφίες του ταγγάρει διάφορους των ραδιοφώνων στυλ Πουνέντη, Ράνια Κωστάκη. Λογικά έχει δοθεί το κομμάτι παντού. Εξάλλου πέρα από το Starfm δεν το έβγαλε ακόμη άλλος σταθμός.
bebest

jdarmody έγραψε:
Ρε συ bebest γιατί μπαίνεις σ΄αυτή τη λογική συνέχεια; Δεν πρόκειται να παίξει ο Νότης στα ραδιόφωνα, δεν απευθύνεται στο κοινό που προσπαθούν να πιάσουν. Και σε κάθε περίπτωση δεν είναι αυτό κριτήριο για την επιτυχία ή όχι κομματιών.
Μα ο ίδιος ο Νοτης μπαίνει..Τώρα θες να μου πεις το τέρμα το ράδιο ή το πως γίνεται τα ακούσε και ξετραλάθηκε ή είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μπορεί να κάνουν και επιτυχία??Η τώρα με το bo δε το έχουμε ακούσει όλο από ότι φαίνεται είναι καλό κομμάτι αλλά για αυτό το στυλ το ραδιοφωνικό...'
YΓ:To star 92.9 όντως γράφει ότι θα το έχει αύριο λέτε??
Άβαταρ μέλους
jdarmody

bebest έγραψε:
jdarmody έγραψε:
Μα ο ίδιος ο Νοτης μπαίνει..Τώρα θες να μου πεις το τέρμα το ράδιο ή το πως γίνεται τα ακούσε και ξετραλάθηκε ή είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι μπορεί να κάνουν και επιτυχία??Η τώρα με το bo δε το έχουμε ακούσει όλο από ότι φαίνεται είναι καλό κομμάτι αλλά για αυτό το στυλ το ραδιοφωνικό...'
YΓ:To star 92.9 όντως γράφει ότι θα το έχει αύριο λέτε??
Καλά για τα κυβικά τους έπαιξαν τα κομμάτια αυτά. Δεν ξετρελάθηκε και τελείως κανείς, αλλά όσο να ναι ακούστηκαν. Αυτά ήταν και τα πιο ''εύπεπτα'' άλλωστε για ραδιόφωνο και αυτά βγήκαν από το δίσκο. Το πιστεύω πάντως ότι τα πίστεψε για ραδιόφωνο. Εγώ θεωρώ ότι από το λίγο που έχουμε ακούσει θα είναι πολύ παράξενο να μην παίξει το καινούριο κομμάτι. Δεν ακούω και τίποτα καλύτερο να παίζει για να είμαι ειλικρινής..Βασικά ο Starfm έχει την αποκλειστικότητα και θα το παίξει πρώτος λογικά αύριο. Εξάλλου από 15 είναι διαθέσιμο και στο itunes.
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Κατι ακυρο παιδια...

Υπαρχει κανενα "σπανιο" βιντεακι στο youtube η καποια εκτελεσαρα σε καποιο ερωτικο τραγουδι;
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Πάρτε αρρώστιααααααααααα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος J&B την Πέμ Απρ 14, 2016 1:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

SFAKattack10 έγραψε:Ο Βαλαντης τώρα που καραφλιασε σταμάτησε να αντιγράφει τον Νοτη; :056:
Έχει χρόνια που 'χει καραφλιάσει πάνω από 10ετία. Στην αρχή τον μιμήθηκε μόνο τα 2 πρώτα χρόνια.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
bebest

Έχει πολύ ωραίο στίχο θα το προτιμούσα σε πιο γνωστό Νότικο στυλ νομίζω χαραμίστηκε κάπως με τις ριμες του bo ένα εξαιρετικό κομμάτι..
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Τραγουδάρα... Όντως πολύ Bo.
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
notisfan

Λοιπον...το τραγουδι ειναι πολυ καλο (παντα κατα τη γνωμη μου βεβεια).Οσο αφορα το κομματι περι φωνης του Νοτη,ειδικα στα κουπλε ειναι καμπανα!!!Το μονο σχετικα αρνητικο ισως στην ολη υποθεση...ο χρονος...νιωθω οτι ειναι μεγαλο το τραγουδι.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Επιτέλους η φωνή του Νότη καθαρή και πιο ώριμη από ποτέ. Επρεπε να αλλάξει εταιρεία για να ακούσουμε μετά από χρόνια μία επαγγελματική ηχογράφηση.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
notisfan

Scorpion86 έγραψε:Επιτέλους η φωνή του Νότη καθαρή και πιο ώριμη από ποτέ. Επρεπε να αλλάξει εταιρεία για να ακούσουμε μετά από χρόνια μία επαγγελματική ηχογράφηση.
Συμφωνω απολυτα!!!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Και γω μια χαρα την ακουω την ηχογραφηση.
Το τραγουδι σουπερ! Επιβαλλεται στον νεο δισκο να εχει τραγουδι ΒΟ - γριτση .
Απάντηση