Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
notisfan

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

griniaris έγραψε:πριν 5 μηνες εδωσα για το προ διαφημην 20 ευρω.υπαρχει ενα μαγαζακι στο Πειραια που εχει τα παντα απο Νοτη.Δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος αλλα ειναι κεντρο σχεδον πισω απο την Αγια Τριαδα οποιος ξερει
Παιζει να ειναι το off the record?
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

griniaris έγραψε:πριν 5 μηνες εδωσα για το προ διαφημην 20 ευρω.υπαρχει ενα μαγαζακι στο Πειραια που εχει τα παντα απο Νοτη.Δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος αλλα ειναι κεντρο σχεδον πισω απο την Αγια Τριαδα οποιος ξερει
Πριν 1 χρόνο το είχα πάρει το Προ δια φήμην από Μοναστηράκι 5 ευρώ. Τεράστια διαφορά φίλε :surprised:
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
notisfan

81argus έγραψε:
Πριν 1 χρόνο το είχα πάρει το Προ δια φήμην από Μοναστηράκι 5 ευρώ. Τεράστια διαφορά φίλε :surprised:
Αν μου πει ο φιλος που το βρηκε...θα παω αυριο το πρωι....απλα θελω να με κατατοπισει καπως...μην ψαχνω σαν το χαζο στον Πειρεια!:P
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Μάκη είσαι αρχηγός!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

jdarmody έγραψε:Μάκη είσαι αρχηγός!
Ανεβαινουν και αλλα σιγα σιγα
Άβαταρ μέλους
makis celica

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από makis celica »

sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

makis celica έγραψε:
στο 3:48 ο παναγιωτακης εκανε πατατα... ευτχως την γλυτωσε μονο με ενα βλέμμα :shock:
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Σκορπιε...λιγο τα οικονομικα,λιγο το μαγαζι που με χαλαει...λιγο η παρεα....εχω χαθει λιγο...φαντασου 1 πρεμιερα κ 1 πριν μια βδομαδα πηγα...2 φορες συνολο...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Dokimaste kai sto www.discogs.com. Tha vreite arketa pragmata.
Krouela agapes mou, Krouela
Άβαταρ μέλους
MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ »

Με μια συνομιλια μεσω facebook που ειχα ψες με τον στιχουργο του τραγουδιου To Νησι και γραβατα μου αναφερε πως το βιβλιαρακι του δισκου ειναι γεματο λαθη.
Τους στιχους των συγκεκριμένων τραγουδιων εγραψε ο Κωνσταντινος Παναγιωτου και μουσικη ο Μαριος Ορφανιδης και στο βιβλιαρακι αναγραφεται αντιστροφα.
Οπως και στα Παθη δεν αναγραφεται ο Γιαννης Ταμπακάκης που εγραψε την μουσικη μαζι με τον Κουμπα! Ο Νοτης του ειπε θα το διορθωσει αμεσα και η εταιρεια θα το βγαλει ξανα
σε 10 μερες
notakis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notakis »

MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Με μια συνομιλια μεσω facebook που ειχα ψες με τον στιχουργο του τραγουδιου To Νησι και γραβατα μου αναφερε πως το βιβλιαρακι του δισκου ειναι γεματο λαθη.
Τους στιχους των συγκεκριμένων τραγουδιων εγραψε ο Κωνσταντινος Παναγιωτου και μουσικη ο Μαριος Ορφανιδης και στο βιβλιαρακι αναγραφεται αντιστροφα.
Οπως και στα Παθη δεν αναγραφεται ο Γιαννης Ταμπακάκης που εγραψε την μουσικη μαζι με τον Κουμπα! Ο Νοτης του ειπε θα το διορθωσει αμεσα και η εταιρεια θα το βγαλει ξανα
σε 10 μερες
Παιρνοντας αφορμη απο αυτο, να πω κι εγω για το ποσο προχειρα γραφονται οι στιχοι...περα του κατι "της" σε φρασεις που ειναι στον πληθυντικο, κατι κυριακη με μικρο κ και Φαρμακι νομιζω με κεφαλαια, περα απο τα λαθη στους δημιουργους κ τη στοιχιση κ τα σημεια στιξης που ειναι ο,τι να ναι....αυτο το "ΕΝΥΠΝΩΝ" ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ???

ΥΓ: Θα προτεινω στην Panik να γραψω ολους τους στιχους στα επομενα δυο βιβλιαρακια :)
notisfan

Κανενα νεο απο το video clip υπαρχει;
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

notisfan έγραψε:
81argus έγραψε:
Αν μου πει ο φιλος που το βρηκε...θα παω αυριο το πρωι....απλα θελω να με κατατοπισει καπως...μην ψαχνω σαν το χαζο στον Πειρεια!:P
πανω στη τσαμαδου ειναι.οπως την κατεβαινεις στο δεξι σου χερι μια τρυπα κοντα στο ταχυδρομειο
notisfan

griniaris έγραψε:
notisfan έγραψε:
81argus έγραψε:
πανω στη τσαμαδου ειναι.οπως την κατεβαινεις στο δεξι σου χερι μια τρυπα κοντα στο ταχυδρομειο
Σ'ευχαριστω φιλε...την Τεταρτη το πρωι θα κανω μια αποπειρα....εχει κι αλλα δισκακια παλαιαβτου Νοτη;
griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

τοτε ναι κ σφραγισμενα κ πχ τα πολυχρωμα κ εντονα τα ειχε ολα τα χρωματα κ ηθελε να μου τα πουλησει.Νοτικος και να μη τα εχεις ολα μου λεει..χαχα
notisfan

griniaris έγραψε:τοτε ναι κ σφραγισμενα κ πχ τα πολυχρωμα κ εντονα τα ειχε ολα τα χρωματα κ ηθελε να μου τα πουλησει.Νοτικος και να μη τα εχεις ολα μου λεει..χαχα
Ελπιδοφορα τα λεγομενα σου!!!Μακαρι να εχει ακομα τα δισκακια γιατι ψαχνω αρκετα να τα εχω σφραγιστα!εψαξα στο ιντερνετ για την οδο και βρηκα ενα με το ονομα negro.
giorgosvas06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

γεια σας παιδιά μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω αυτή την έκδοση ??

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

giorgosvas06 έγραψε:γεια σας παιδιά μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω αυτή την έκδοση ??

Εικόνα
Που την βρήκες αυτήν την έκδοση;. Μηπως ειναι η έκδοση του περιπτέρου;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Στα charts λόγω του ότι ο δίσκος κυκλοφόρησε Τετάρτη σε ορισμενα καταστήματα και Πέμπτη Παρασκευή σε όλα δεν μπήκε στην καταμέτρηση. Την επόμενη Δευτέρα θα είναι στο Νο1.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
giorgosvas06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giorgosvas06 »

δεν ξέρω δεν την πήρα εγώ την βρήκα στο facebook

νομίζω ότι έχεις δίκιο πρέπει να είναι από το περίπτερο
Απάντηση