Παιζει να ειναι το off the record?griniaris έγραψε:πριν 5 μηνες εδωσα για το προ διαφημην 20 ευρω.υπαρχει ενα μαγαζακι στο Πειραια που εχει τα παντα απο Νοτη.Δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος αλλα ειναι κεντρο σχεδον πισω απο την Αγια Τριαδα οποιος ξερει
Νότης Σφακιανάκης
Re: Νότης Σφακιανάκης
Πριν 1 χρόνο το είχα πάρει το Προ δια φήμην από Μοναστηράκι 5 ευρώ. Τεράστια διαφορά φίλεgriniaris έγραψε:πριν 5 μηνες εδωσα για το προ διαφημην 20 ευρω.υπαρχει ενα μαγαζακι στο Πειραια που εχει τα παντα απο Νοτη.Δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος αλλα ειναι κεντρο σχεδον πισω απο την Αγια Τριαδα οποιος ξερει

Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Αν μου πει ο φιλος που το βρηκε...θα παω αυριο το πρωι....απλα θελω να με κατατοπισει καπως...μην ψαχνω σαν το χαζο στον Πειρεια!:P81argus έγραψε:Πριν 1 χρόνο το είχα πάρει το Προ δια φήμην από Μοναστηράκι 5 ευρώ. Τεράστια διαφορά φίλεgriniaris έγραψε:πριν 5 μηνες εδωσα για το προ διαφημην 20 ευρω.υπαρχει ενα μαγαζακι στο Πειραια που εχει τα παντα απο Νοτη.Δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος αλλα ειναι κεντρο σχεδον πισω απο την Αγια Τριαδα οποιος ξερει
- makis celica
Ανεβαινουν και αλλα σιγα σιγαjdarmody έγραψε:Μάκη είσαι αρχηγός!
στο 3:48 ο παναγιωτακης εκανε πατατα... ευτχως την γλυτωσε μονο με ενα βλέμμαmakis celica έγραψε:

- KeepNoting
Σκορπιε...λιγο τα οικονομικα,λιγο το μαγαζι που με χαλαει...λιγο η παρεα....εχω χαθει λιγο...φαντασου 1 πρεμιερα κ 1 πριν μια βδομαδα πηγα...2 φορες συνολο...
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
Dokimaste kai sto www.discogs.com. Tha vreite arketa pragmata.
Krouela agapes mou, Krouela
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Με μια συνομιλια μεσω facebook που ειχα ψες με τον στιχουργο του τραγουδιου To Νησι και γραβατα μου αναφερε πως το βιβλιαρακι του δισκου ειναι γεματο λαθη.
Τους στιχους των συγκεκριμένων τραγουδιων εγραψε ο Κωνσταντινος Παναγιωτου και μουσικη ο Μαριος Ορφανιδης και στο βιβλιαρακι αναγραφεται αντιστροφα.
Οπως και στα Παθη δεν αναγραφεται ο Γιαννης Ταμπακάκης που εγραψε την μουσικη μαζι με τον Κουμπα! Ο Νοτης του ειπε θα το διορθωσει αμεσα και η εταιρεια θα το βγαλει ξανα
σε 10 μερες
Τους στιχους των συγκεκριμένων τραγουδιων εγραψε ο Κωνσταντινος Παναγιωτου και μουσικη ο Μαριος Ορφανιδης και στο βιβλιαρακι αναγραφεται αντιστροφα.
Οπως και στα Παθη δεν αναγραφεται ο Γιαννης Ταμπακάκης που εγραψε την μουσικη μαζι με τον Κουμπα! Ο Νοτης του ειπε θα το διορθωσει αμεσα και η εταιρεια θα το βγαλει ξανα
σε 10 μερες
Παιρνοντας αφορμη απο αυτο, να πω κι εγω για το ποσο προχειρα γραφονται οι στιχοι...περα του κατι "της" σε φρασεις που ειναι στον πληθυντικο, κατι κυριακη με μικρο κ και Φαρμακι νομιζω με κεφαλαια, περα απο τα λαθη στους δημιουργους κ τη στοιχιση κ τα σημεια στιξης που ειναι ο,τι να ναι....αυτο το "ΕΝΥΠΝΩΝ" ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ???MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ έγραψε:Με μια συνομιλια μεσω facebook που ειχα ψες με τον στιχουργο του τραγουδιου To Νησι και γραβατα μου αναφερε πως το βιβλιαρακι του δισκου ειναι γεματο λαθη.
σε 10 μερες
ΥΓ: Θα προτεινω στην Panik να γραψω ολους τους στιχους στα επομενα δυο βιβλιαρακια :)
Κανενα νεο απο το video clip υπαρχει;
πανω στη τσαμαδου ειναι.οπως την κατεβαινεις στο δεξι σου χερι μια τρυπα κοντα στο ταχυδρομειοnotisfan έγραψε:Αν μου πει ο φιλος που το βρηκε...θα παω αυριο το πρωι....απλα θελω να με κατατοπισει καπως...μην ψαχνω σαν το χαζο στον Πειρεια!:P81argus έγραψε:Πριν 1 χρόνο το είχα πάρει το Προ δια φήμην από Μοναστηράκι 5 ευρώ. Τεράστια διαφορά φίλεgriniaris έγραψε:πριν 5 μηνες εδωσα για το προ διαφημην 20 ευρω.υπαρχει ενα μαγαζακι στο Πειραια που εχει τα παντα απο Νοτη.Δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος αλλα ειναι κεντρο σχεδον πισω απο την Αγια Τριαδα οποιος ξερει
Σ'ευχαριστω φιλε...την Τεταρτη το πρωι θα κανω μια αποπειρα....εχει κι αλλα δισκακια παλαιαβτου Νοτη;griniaris έγραψε:πανω στη τσαμαδου ειναι.οπως την κατεβαινεις στο δεξι σου χερι μια τρυπα κοντα στο ταχυδρομειοnotisfan έγραψε:Αν μου πει ο φιλος που το βρηκε...θα παω αυριο το πρωι....απλα θελω να με κατατοπισει καπως...μην ψαχνω σαν το χαζο στον Πειρεια!:P81argus έγραψε:Πριν 1 χρόνο το είχα πάρει το Προ δια φήμην από Μοναστηράκι 5 ευρώ. Τεράστια διαφορά φίλεgriniaris έγραψε:πριν 5 μηνες εδωσα για το προ διαφημην 20 ευρω.υπαρχει ενα μαγαζακι στο Πειραια που εχει τα παντα απο Νοτη.Δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος αλλα ειναι κεντρο σχεδον πισω απο την Αγια Τριαδα οποιος ξερει
τοτε ναι κ σφραγισμενα κ πχ τα πολυχρωμα κ εντονα τα ειχε ολα τα χρωματα κ ηθελε να μου τα πουλησει.Νοτικος και να μη τα εχεις ολα μου λεει..χαχα
Ελπιδοφορα τα λεγομενα σου!!!Μακαρι να εχει ακομα τα δισκακια γιατι ψαχνω αρκετα να τα εχω σφραγιστα!εψαξα στο ιντερνετ για την οδο και βρηκα ενα με το ονομα negro.griniaris έγραψε:τοτε ναι κ σφραγισμενα κ πχ τα πολυχρωμα κ εντονα τα ειχε ολα τα χρωματα κ ηθελε να μου τα πουλησει.Νοτικος και να μη τα εχεις ολα μου λεει..χαχα
-
- Scorpion86
Που την βρήκες αυτήν την έκδοση;. Μηπως ειναι η έκδοση του περιπτέρου;
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- Scorpion86
Στα charts λόγω του ότι ο δίσκος κυκλοφόρησε Τετάρτη σε ορισμενα καταστήματα και Πέμπτη Παρασκευή σε όλα δεν μπήκε στην καταμέτρηση. Την επόμενη Δευτέρα θα είναι στο Νο1.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
-
δεν ξέρω δεν την πήρα εγώ την βρήκα στο facebook
νομίζω ότι έχεις δίκιο πρέπει να είναι από το περίπτερο
νομίζω ότι έχεις δίκιο πρέπει να είναι από το περίπτερο