Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
dionisis24

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dionisis24 »

καλησπερα μηπως υπαρχει κανεις που να εχει τα τραγουδια σε mp3 να μου τα στειλει γιατι δεν αντεχω αλλο,διοτι δε μπορω να τον αγορασωω :cry2: :cry2:
noti_kos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από noti_kos »

Καλησπέρα κι από μένα παλιόπαιδα!Λοιπόν, ξεκινώντας το πρωί με λαχτάρα κτλ να αγοράσω το δισκάκι, έφαγα τέτοια ξενέρα, που και ο Νότης θα τρόμαζε από τα καντήλια μου..έφαγα όλα τα νότια προάστια και δεν μπορούσα να το βρω πουθενά!Με έπιασε και το παράπονο , γιατί τον Νοτη εγώ και εσείς τον ''κρατάμε'' οικονομικά και τον στηρίζουμε, ιδίως σε παρέες που ακούμε να τον κράζουν..Δεν είναι δυνατόν να λέει το περιοδικό, ότι την Πέμπτη ο δίσκος θα βρίσκεται στα περίπτερα όλης της Ελλάδας και να μην τον βρίσκω πουθενά..δεν γίνεται!!! Κανονικά θα πρεπε να ασχοληθεί με αυτό ο ίδιος ο Νότης και να δώσει γκάζια (να το πω ευγενικά) στο περιοδικό, ώστε να προλάβει τέτοιες καταστάσεις.
Στα του δίσκου, ΕΥΤΥΧΩΣ το πρωινό καψόνι είχε γλυκιά γεύση στο τέλος..Από όπου και αν το πιάσει κανείς, νομίζω αξίζει μπράβο στον Νοτάκο και τους συντελεστές..και η πρώτη ύλη (κομμάτια) είναι εξαιρετικά, και οι ενορχηστρωσεις είναι μια χαρά, και η θήκη είναι μια χαρά, και οι φωτογραφίες εξαιρετικές, και το εξώφυλλο. Πάντως, κι εγώ είχα τρομάξει για το ''στην αγκαλιά σου'' και όντως είναι τελείως διαφορετικό από την ζωντανή εκτέλεση (τι κόλπο ήταν αυτό?? ), αλλά ρε παιδιά είναι πιο ''σύγχρονος'' ο ήχος του και τελικά ΣΠΕΡΝΕΙ!!Προσωπικά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα κομμάτι..είναι όλα ένα κι ένα..
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

Δυο είναι οι αρρώστιες που έχω σήμερα στα 37 μου... Τον Νότη και το football manager..δεν μπορώ να τα κόψω με τίποτα.. Και κάτι τέτοιες μέρες χάνομαι από όλους και όλα... Ανυπομονώ για το βράδυ να φύγω από το μαγαζί και να πάω να το ακούσω σπίτι μου με την ηρεμία μου.. Ουίσκι Νότης....
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Και σε δύο ώρες βάζουμε Κοσμοράδιο 95.1 να τον απολαύσουμε ζωντανά.
http://www.e-radio.gr/Cosmoradio-951-Th ... i-i90/live
Μόνο μην φάμε άκυρο από τον σταθμό.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notikos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notikos »

Ετσι οι ενοχλητικοι και ειρωνες μπαν! Στα του δισκου. Ο δισκος ειναι αρκετα καλος. Καλυτερος απο τον Μαζι. Ξεχωριζω το με τη πλατη στο τοιχο και μεγαλα σ αγαπω. Τα υπολοιπα καλα αλλα οχι για να γινουν μεγαλα χιτ. Το στην αγκαλια σου θα ηταν προτιμοτερο να το αφησουν ζειμπεκικο...Οι β φωνες ειναι ενοχλητικες καπως αλλα ολα καλα. Το καληνυχτα εκπληξη για μενα...Αρκετα καλο.

ΥΓ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ.
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Λοιπόν μόλις άκουσα το δισκάκι. Σε γενικές γραμμές αφήνει θετικές εντυπώσεις. Πλην των 2 σίνγκλς που είχαμε ακούσει ηχογραφημένα θα πω 2 λόγια για τα υπόλοιπα 5. Το καλύτερο κομμάτι του δίσκου και από τα 7 είναι το "Καληνύχτα" και το μόνο που έχει λαϊκά στοιχεία μαζί με το "Με την πλάτη στον τοίχο". Είναι 10 επίπεδα πιο πάνω από τα υπόλοιπα 6. Βέβαια το έπαιρνε να ήταν ακόμα πιο λαϊκό με περισσότερο μπουζούκι μέσα και κάλλιστα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως το επόμενο σίνγκλ. Θυμίζει και κάτι από καλά λαϊκά 80's. Το "Καμία" ενώ μου είχε φανεί αδιάφορο στο live το αγάπησα ηχογραφημένο. Ίσως είναι το μόνο που προτιμώ να το ακούω από τον δίσκο παρά live. Το "Εσύ" από την άλλη το προτιμώ live που ήταν επίπεδα πάνω αλλά και πάλι εξακολουθεί να παραμένει ένα δυνατό τραγούδι ακόμα και ηχογραφημένο. Το "Από το φως του φεγγαριού" θυμίζει έντονα το "Δώσε ένα τέλος" που είναι ακριβώς στο ίδιο στυλ και είναι σαν να είναι η συνέχεια του κομμάτιου. Τέλος άφησα το "Στην αγκαλιά σου" που η ηχογράφηση με απογοήτευσε λόγω του ότι το είχαμε στο μυαλό μας ως την ζεϊμπεκιά του δίσκου και ακούσαμε ένα άλλο κομμάτι. Βέβαια μετά το πρώτο ρεφρέν αν δεν κάνω λάθος ακούγεται τζουράς ή κάτι τέτοιο που έχει στοιχείο ζεϊμπέκικου για κάποια δευτερόλεπτα. Είναι κάτι σαν το "Χίλιες φορές" του "Ερωτικόν".
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Καλά αυτό το μαγαζί στον Άγιο Δημήτριο ούτε με τάμα δεν βρίσκεται εκεί που είναι...το πήρα και γω μόλις!
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Notikos έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 4:54 pm Ετσι οι ενοχλητικοι και ειρωνες μπαν!
Ηρέμησε και μην δίνεις συνέχεια γιατί χωρίς να το καταλάβεις κάνεις ότι σε ενόχλησε στον άλλον. Εχει βγει δίσκος και κάθεστε και τσακώνεστε.
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

ilias16 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 5:02 pm Καλά αυτό το μαγαζί στον Άγιο Δημήτριο ούτε με τάμα δεν βρίσκεται εκεί που είναι...το πήρα και γω μόλις!
Εσύ ήσουν τώρα μέσα που ήμουν και εγώ και το πήρα; όντως μια αποθήκη είναι εγώ ούτε κατάλαβα ότι είναι μαγαζί με δισκους
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

manosb77 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 5:08 pm
ilias16 έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 5:02 pm Καλά αυτό το μαγαζί στον Άγιο Δημήτριο ούτε με τάμα δεν βρίσκεται εκεί που είναι...το πήρα και γω μόλις!
Εσύ ήσουν τώρα μέσα που ήμουν και εγώ και το πήρα; όντως μια αποθήκη είναι εγώ ούτε κατάλαβα ότι είναι μαγαζί με δισκους

Με μια μπλε φόρμα ήμουν...αν είδες εμένα...
notikos21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notikos21 »

Πάντως πέρα από τις μουσικές προτιμήσεις του καθενός και την προσωπική μου απογοήτευση για την αλλαγή στο "Στην Αγκαλιά σου'' (αν και με οδηγό τη φωνάρα του Νότη έχω αρχίσει λίγο να μαλακών επ' αυτού) πρέπει να πούμε πόσο αρχοντική φωνή έχει ο άτιμος. 'Όχι βέβαια ότι περιμέναμε τον δίσκο για να το διαπιστώσουμε... Ακούς Άρχοντα και μετά είναι πολύ δύσκολο να περάσεις στο ραδιόφωνο με τις χρυσές -στην καλύτερη περίπτωση- μετριότητες. Μακάρι το κλείσιμο της τριλογίας να μας φέρει και τα συγκλονιστικά λαικά ακούσματα που πολλοί από εμάς γυρεύουν από τον Νότη!
Άβαταρ μέλους
KeepNoting

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KeepNoting »

Εγω βρηκα Online τον δισκο (ολα τα κομματια...) αλλα για ευνοητους λογους, οποιος θελει μπορει και ινμποξ να μου το ζητησει
Ένα γράμμα να μου στείλεις...
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Λοιπόν μετά την βολτούλα μου στην Αθήνα παρέα με την νέα δουλειά του Νότη μας έχουμε και λέμε.

Τα πιο μεγάλα σ αγαπω: όπως ειπώθηκε πολύ καλύτερο απ το ανεβασμένο πολύ πιο καθαρή και σωστά τοποθετημένη η φωνή του Νότη σε σχέση με τα όργανα.
Καμια: θα συμφωνήσω με τον φίλο που ανέφερε ότι είναι καλύτερο από το λαιβ. Ίσως επειδή είναι πιο εύπεπτο στιχουργικα απ τα άλλα είναι αυτό που μου χει κολλήσει και βρίσκω τον εαυτό μου να το τραγουδάει σε άσχετες ώρες πριν ακόμα κυκλοφορισει 😂
Εσυ: ωραίο κομμάτι μελωδικό με πολύ καλή ερμηνεία απ τον Νότη. Εδώ έχω δυο ενστάσεις η μία είναι ότι έπρεπε να ακούγονται λίγο πιο πάνω τα πλήκτρα πριν τα ρεφρέν που είναι χαρακτηριστικά του κομματιού και δίναν το κάτι παραπάνω στο live και το δεύτερο ειναι ότι στη γέφυρα μεταξύ πρώτου ρεφρέν δεύτερου κουπλε είναι πολύ φορτωμένο με κιθάρες. Πολύ ωραίο το ότι τα ρεφρέν είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους...
Καληνυχτα: κομμάτι που στηρίζεται κυρίως στη μουσική και στην ερμηνεία του Νότη. Οκ δεν ξετρελάθηκα αλλα ακούγεται ευχάριστα. Εδώ δεν μ αρέσει το τέλος καθόλου με το fade out. Χρόνια είχα να ακούσω τέτοιο τέλος σε κομμάτι...
Στην αγκαλιά σου: πολύ περίεργη η μουσική αλλά μ αρέσει που πειραματιστηκε και έκανε ίσως το πρώτο μπαλαντοζειμπεκικο στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού!! Πολύ ενδιαφέρουσα μουσική προσέγγιση.
Με την πλάτη στον τοιχο: οκ τα έχουμε πει καιρο τώρα. ωραίο ατμοσφαιρικό κομματι
Από το φως του φεγγαριου: πολύ καλό ρυθμικό τραγούδι σεζόν όπως πάντα βάζει ο Νότης χρόνια τώρα από γύφτισσα μέρα, μην πλησιάζεις, ταξιδιάρικα πουλιά μέχρι τα προσφατα δώσε ένα τέλος και πως γίνεται αυτό. Ευχάριστο κλείσιμο του δίσκου και ωραίο για να χορογραφιθει στο μαγαζί.
Συμπέρασματικα οποίος έχει παράπονο από την παραγωγή είναι εμπαθής αυτή τη φορά έχει γίνει πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά σχεδον σε όλα. Τα κομμάτια είναι σε πολύ καλό επίπεδο όπως και οι ερμηνείες του Νότη που σε πολλά σημεία βγάζει τη γλυκα το πάθος και το συναίσθημα που βλέπουμε στο λαιβ αλλά και στις ερμηνείες του στα κοινωνικά κομμάτια των δίσκων του.
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Αντε να συντονιστουμε σιγα σιγα........Καλη μας ακροαση Νοτοπαιδα!!!!
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Ε-ΠΙ-ΚΟΣ!!!Προσωπικά πιστεύω είναι ο καλύτερος δίσκος της τελευταίας δεκαετίας του.Η ηχογράφηση σε πολύ υψηλά επίπεδα.Κρύσταλλο φωνή και όργανα.Λίγο πιο χαμηλές δεύτερες σε κάποια ρεφρέν γενικά και θα ήταν το απόλυτο.Το Καμία και το Απο το φως του φεγγαριού τα ξεχωρίζω με διαφορά...το προτελευταίο ακαπέλα(σχεδόν) ρεφρενάκι στο Καμία είναι αυτό που λέει και η Θάλεια....Τελεία και παύλα Νότη είσαι κ@υλ@...
notisfan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από notisfan »

Σα να αργησε.........ιδεα μου ειναι;
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

notisfan έγραψε: Πέμ Απρ 19, 2018 7:13 pm Σα να αργησε.........ιδεα μου ειναι;
Σαν τον Μαζί, τότε στο Φωταέριο δίπλα δεν έχει. Μιάμιση ώρα είχε καθυστερήσει τότε.
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Εντωμεταξύ έβαλαν το με την πλάτη στον τοιχο 2 φορές σε 10 λεπτα
noti_kos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από noti_kos »

Πέφτω από τα σύννεφα που τους έστησε :hysterical:
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

Κωστας Δοξας....ηχορρυπανση... αλλα θα παιχτει στα κλαμπακια...
Απάντηση