Νότης Σφακιανάκης
- SFAKattack10
Re: Νότης Σφακιανάκης
Μονο απο την φωνη αν κρινεις, οχι δεν ειναι η Καιτη.
- MIA ZΩΗ ΝΟΤΗΣ
Οχι φιλε ειναι η Κορίνα ενα Νοτοκοριτσο που οταν βρεθει στο μαγαζι και παιζει το Παραλληλα το λεει με το ΝοτηΠαιδια εδω ειναι με την Καιτη στη πιστα ??
https://www.instagram.com/korina_n_parallila/
- makis celica
Ευχαριστω παιδια..Λεω μηπως ανεβηκε στην πιστα η Καιτη και ειπαν το Παραλληλα μαζι αλλα δεν μου εμοιαζε η φωνη..
-
Ωραίος ο πιτσιρικάς και στα 3 παντως αυτο που άκουσα και με εκανε εντύπωση ειναι τα πιο μεγάλα σαγαπω με την απλή ενορχήστρωση που εχει το τραγούδι σε αυτήν την εκτέλεση ποσό πιο μελωδικό ρομαντικό και ωραίο το κάνει ..
Κρίμα ...
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Θα μπορούσαν τουλάχιστον τα κουπλέ να τα έχουν σε αυτό το στυλ, να είχε τη μελωδικότητα του Με την πλάτη στον τοίχο για παράδειγμα, κι ας γκάζωνε στο ρεφρέν..Αλλά που..10 χρόνια την ίδια ενορχήστρωση κάνουν.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Ακριβώς αυτο και μετα απο πολλές ακροάσεις πιστεύω με διαφορά απο το δεύτερο πτι το με την πλάτη στον τοίχο ειναι το ωραιότερο του δίσκου ...
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Παιδιά κι εγώ ήθελα να το πω απο καιρό. Σε αυτό τον δίσκο κατάλαβα πόσο σημασία έχει η ενορχήστρωση και το ύφος ενός τραγουδιού. Ενώ π.χ το καμιά ή το Εσύ έχουν πιο καλο και πιο πλούσιο στίχο για μένα , το Με την πλάτη στον τοίχο με μαγεύει περισσότερο και το ακούω πολύ πιο ερωτικά.
-
Το συγκεκριμένο παιδί ανεβάζει πολύ συχνά cover του άρχοντα πρέπει να είναι νοτικος και αν θυμάμαι καλά είχε πάει και στο x facror αλλά τον κόψανε πριν τα lives
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Billbill έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 02, 2018 10:27 am Το αναδημοσιεύω εκ νέου ...
Μετά από πάρα πολλές ακροάσεις του δίσκου μπορώ να πω με σιγουριά ότι το καλύτερο τραγούδι του δίσκου είναι το με την πλάτη στον τοίχο.
Η ηχογράφηση του τραγουδιού είναι άρτια. Το σημαντικότερο στοιχείο που διακρίνω είναι η φωνή του νοτη η οποία αποδίδεται τέλεια. Ο Νότης ερμηνεύει σαν τον παλιό καλό καιρό με γλυκύτητα στην φωνή του μακριά από βαριές, μονότονες, αχρωμες ερμηνείες των τελευταίων ετών οι οποίες κάναν την φωνή του να ακουγεται γερασμένη και αλλαγμένη, πράγμα το οποίο μας χαλούσε και μας χαλαει .
Θεωρώ πως εάν και τα υπόλοιπα τραγούδια ήταν ηχογραφημένα κατά τον ίδιο τρόπο θα μιλουσαμε σίγουρα για ένα σκαλί πιο πάνω.
Το καμία ωραίο τραγούδι.
Το εσύ ήθελε άλλη ηχογράφηση.
Από το φως του φεγγαριού υστερεί σε γυρίσματα καθώς η ερμηνεία είναι φλατ , παρολαυτα καλοκαιρινό όμορφο τραγούδι.
Υ.γ. με οδηγό το με την πλάτη στον τοίχο θα πρέπει ο Νότης να ερμηνεύει δίσκους από δω και πέρα καθώς και στις ζωντανές του εμφανίσεις να ακολουθεί αυτόν τον δρόμο ερμηνείας. Έτσι η φωνή του είναι πιο ελκυστική και έχει χρώμα.
Σε σχέση με προηγούμενους δίσκους η φωνή του ακούγεται ολοκληρωμένη χωρίς να υστερεί σε μπάσα κτλ.
Τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου αρχίζουν και περνούν στο ευρύ κοινό μέσω YouTube, ο κόσμος διψάει για ερωτικό νοτη....
Όσων αφορά συνεντεύξεις κτλ θεωρώ πως ο Νότης είναι αλλά αντί άλλων και εκει το χει χάσει. Εύχομαι να τις σταματήσει τελείως. Πιο πολύ ξενερώνει τον κόσμο , όσο τον έφτιαξε με τα τραγούδια του τόσο τον ξενέρωσε με τα λόγια του.
Άκουσα ότι ο ντράμερ θα την κάνει και αυτός την νέα σεζόν.
Καλή συνέχεια και επιτέλους καλό καλοκαίρι.
Θα συμφωνήσω με αρκετούς από εσάς το ότι "Με την πλάτη στον τοίχο" έχει την πιο ατμοσφαιρική ηχογράφηση του δίσκου. Και αυτό παρότι έπεται στιχουργικά σε σχέση με άλλα κομμάτια. Σίγουρα, η μουσική προσέγγιση είναι πολύ υποκειμενική για τον καθένα από εμάς. Εμένα, π.χ., μου έχει λείψει μία μελωδία του ακατανόμαστου και ''απαγορευμένου'', αλλά όχι από τα πιο προβεβλημένα. Το "Συγχώρεσε με'' από το Πολύχρωμα και έντονα''. Με συγκινεί αυτό το τραγούδι, δεν το έχω ακούσει ποτέ live και θεωρώ ότι σε θέμα ηχογράφησης έδενε απόλυτα στην τότε χροιά του Άρχοντα...
Καλημέρα !
Το «με την πλάτη στον τοίχο « περιλαμβάνει τον ηχο του κλαρίνου και ξεφεύγει από το λιτό τρίπτυχο , ηλεκτρική κιθάρα - μπάσο - τύμπανα , των υπολοίπων κομματιών, που θυμίζουν ροκ μπάντα να συνοδεύει τον Νότη ..
Είναι και τα εφτα πολύ ολοκληρωμένα τραγούδια και μακραν καλύτερα των πρόσφατων ερωτικών του Άρχοντα.
Θα συνεχίσω να το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου .. το ´Καμία’ ( αν και εφόσον ) βγει σινγκλ θα κάνει αίσθηση .. δεδομένων και των μετρίων κομματιών που κυκλοφορούν από αντίστοιχου ύφους ( όχι βεληνεκούς) καλλιτέχνες ( βλ.Οικονομοπουλος ) .
Σε ότι αφορά τον Μουκίδη .. οκ δεν χάνουμε και κάτι .. ο μόνος που χάνει ειναι ο ίδιος και σύντομα θα κάνει και την αντίστοιχη κωλοτουμπα .. όταν οι δημιουργοί αρχίσουν να να ξανά λαμβάνουν έσοδα από τις δημόσιες εκτελέσεις των κομματιών ..
Το «με την πλάτη στον τοίχο « περιλαμβάνει τον ηχο του κλαρίνου και ξεφεύγει από το λιτό τρίπτυχο , ηλεκτρική κιθάρα - μπάσο - τύμπανα , των υπολοίπων κομματιών, που θυμίζουν ροκ μπάντα να συνοδεύει τον Νότη ..
Είναι και τα εφτα πολύ ολοκληρωμένα τραγούδια και μακραν καλύτερα των πρόσφατων ερωτικών του Άρχοντα.
Θα συνεχίσω να το λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου .. το ´Καμία’ ( αν και εφόσον ) βγει σινγκλ θα κάνει αίσθηση .. δεδομένων και των μετρίων κομματιών που κυκλοφορούν από αντίστοιχου ύφους ( όχι βεληνεκούς) καλλιτέχνες ( βλ.Οικονομοπουλος ) .
Σε ότι αφορά τον Μουκίδη .. οκ δεν χάνουμε και κάτι .. ο μόνος που χάνει ειναι ο ίδιος και σύντομα θα κάνει και την αντίστοιχη κωλοτουμπα .. όταν οι δημιουργοί αρχίσουν να να ξανά λαμβάνουν έσοδα από τις δημόσιες εκτελέσεις των κομματιών ..
Βόλτα στα στενά ...
Σιγα μωρε... απλα το 1/3 των υμνων του αρχοντα. ποιος νοιαζεται αν θα ξανα ακουσει το δεν σε χρειαζομαι, ενα γραμμα, θελω να σε ξανα δω, και δεν μπορω, στελλα σμυρνια κ.α. τιποτα δεν χανουμε. τετοια τραγουδια βγαινουν καθε μερα. ποιος νοιαστηκε...
Δεν μου απαγορεύει κανεις να τα ακούω στο repeat!
Το δεν χάσαμε κάτι , εστιάστηκε μόνον στην λειψή καλλιτεχνική του παραγωγή τα τελευταία χρόνια .. δεν χάσαμε κάτι σε ότι αφορά το τι έχει ( ή είχε ), να προσφέρει στον Νοτη από εδώ και πέρα ..
Βόλτα στα στενά ...
-
καλημέρα παιδιά...εγώ ξέρετε τι δεν κτλβαίνω επειδή δεν το γνωρίζω σε όλο αυτό με τον μουκίδη ο νότης ως ερμηνευτής του τραγουδιού δεν μπορεί να κάνει κάτι?δλδ αν και ο χρυσοβέργης και ο γιατράς τρελαθούν κάποια στιγμή για τον οποιοδήποτε λόγο και ζητήσουν κάτι ανάλογο ο νότης θα χάσει
και αυτά τα τραγούδια από το Live??ή σκεφτείτε τόσα χρόνια ο νότης να είχε αποκλειστικότητα στους δίσκους 1 συνθέτη π.χ μουκίδη τώρα δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει Live??αν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις!
και αυτά τα τραγούδια από το Live??ή σκεφτείτε τόσα χρόνια ο νότης να είχε αποκλειστικότητα στους δίσκους 1 συνθέτη π.χ μουκίδη τώρα δεν θα μπορούσε να τραγουδήσει Live??αν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις!
ENA ME TH NYXTA ENA ΓΙΝΕΣΑΙ
Μπορεί να κάνει διάφορα ο Νότης. Στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω ότι είτε τον έχει πιάσει ο εγωισμός του και δεν θέλει να κάνει τίποτα για να δείξει και καλά ότι ''μπορώ και χωρίς εσένα'', είτε έχει άχρηστο δικηγόρο. Ένα εξώδικο του έστειλε ο Μουκίδης σιγά τα ωά. Μπορεί να ζητήσει αποζημίωση για τη ζημία που του προκαλεί η απαγόρευση, μέχρι και για προσβολή της προσωπικότητάς του εξαιτίας των όσων αναφέρει για παραληρήματα ο Μουκίδης. Αντί να του απαντήσει με εξώδικο, θα μπορούσε ήδη να του έχει κάνει μια αγωγή να τελειώνει το θέμα. Πολύ αμυντικά παίζει ο Νότης ίσως ποντάρει στο ότι είναι κυκλοθυμικός ο Μουκίδης.dimitris13 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 18, 2018 3:25 pm καλημέρα παιδιά...εγώ ξέρετε τι δεν κτλβαίνω επειδή δεν το γνωρίζω σε όλο αυτό με τον μουκίδη ο νότης ως ερμηνευτής του τραγουδιού δεν μπορεί να κάνει κάτι?δλδ αν και ο χρυσοβέργης και ο γιατράς τρελαθούν κάποια στιγμή για τον οποιοδήποτε λόγο και ζητήσουν κάτι ανάλογο ο νότης θα χάσει
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Εγώ από την αρχή πίστευα ότι ο Νότης θα σταματούσε τα τραγούδια του στα λάιβ λόγω εγωισμού,από την πρώτη στιγμή.Σου λέει έχω τραγούδια όσα θέλω δεν έχω ανάγκη τα δικά σου.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
-
Καλημέρα παιδιά έχω μια ερώτηση ώσεις έχετε πάει στο ακρωτήρι. Μπορείτε να μου πείτε pies είναι η τιμές για το μπουκάλι
Σας ευχαριστώ
Σας ευχαριστώ
- Scorpion86
04:00-06:00 η Γαρμπή απόψε μετά το πρόγραμμα της στο Ακρωτήρι θα είναι καλεσμένη του Σωτήρη Γεωργιου στον Sport 24 (103.3). Εκανε πρόταση στον Νότη για το Σαββάτο αλλά αρνήθηκε αφού την ώρα που κάνει εκπομπή εκείνος έχει πρόγραμμα στο Ακρωτήρι εκείνη την ημέρα. Θα του ξανακάνει πρόταση σε ημερομηνία που να μπορεί αλλά "βάρβαρη ώρα" διότι η εκπομπή του είναι 02:00-06:00. Ε θα συνδυάσει ο δικός μας την αυπνία με μία συνέντευξη. 
Υ.Γ.: Κλείδωσε και η δεύτερη εμφάνιση στο Colosseo, στις 29 Σεπτεμβρίου, όπως έγραψα προ ημερών.

Υ.Γ.: Κλείδωσε και η δεύτερη εμφάνιση στο Colosseo, στις 29 Σεπτεμβρίου, όπως έγραψα προ ημερών.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
- SFAKattack10
Εχει ξανακανει συνεντευξη μετα τις 12 το βραδυ πριν 10χρονια στο john greek, αρα γιατι οχι και τωρα.Scorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 21, 2018 12:25 am Θα του ξανακάνει πρόταση σε ημερομηνία που να μπορεί αλλά "βάρβαρη ώρα" διότι η εκπομπή του είναι 02:00-06:00. Ε θα συνδυάσει ο δικός μας την αυπνία με μία συνέντευξη.![]()