Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johnytzitzi

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε: Τετ Δεκ 26, 2018 7:04 pm Μικρός που είναι ο κόσμος. Να πηγαίνεις να φας στα Τρίκαλα Κορινθίας και να πέφτεις πάνω στην οικογένεια Σφακιανακη. :fan: :114:
Ήταν και ο Νότης ή μόνο η Keeley με τα παιδιά ;
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Κάτι άσχετο.Το σακάκι που φόραγε χθες ο Νότης το φόραγε προ 10ετίας (+) :fryingpan: . Είναι και στις φωτογραφίες απ' τις Νύχτες Μαγικές.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

johnytzitzi έγραψε: Τετ Δεκ 26, 2018 11:46 pm
Scorpion86 έγραψε: Τετ Δεκ 26, 2018 7:04 pm Μικρός που είναι ο κόσμος. Να πηγαίνεις να φας στα Τρίκαλα Κορινθίας και να πέφτεις πάνω στην οικογένεια Σφακιανακη. :fan: :114:
Ήταν και ο Νότης ή μόνο η Keeley με τα παιδιά ;
Οχι, όσο ήμουν εγώ ο Νότης δεν είχε εμφανιστεί. Το πιθανότερο είναι να μην πήγε καθόλου γιατί μέχρι το πρωί ήταν στο Γκάζι. Η Κίλι ήταν με τον Απόλλωνα και άλλες δύο γυναίκες, που δεν είδα ποιες ήταν επειδή κάθονταν πλάτη. :lol: Κρίμα και περίμενα να έρθει για να τον ρωτήσω για το ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΛΙΠ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??? :-x
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
81argus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 81argus »

Tsachno21 έγραψε: Τετ Δεκ 26, 2018 6:33 pm
81argus έγραψε: Τετ Δεκ 26, 2018 7:23 am Καλημέρα παλιόπαιδα κάθε ηλικίας και χρόνια πολλά. Μόλις γύρισα από κλαμπάκι και έχω ευχάριστα νέα. Τελευταία φορά που είχα πάει σε κλάμπ ήταν πριν καμιά 10ετία οπότε δεν γνώριζα τι παίζουν τώρα τα κλάμπ. Εντυπωσιάστικα ευχάριστα γιατί έπαιξε τα θέλω να σε ξαναδώ, σώμα μου, είσαι ένα πιστόλι, καλοσύνη σου, μεσόγειος, του φεγγαριού ο γιός και την μπαλάντα των Χριστουγέννων. Κάθησα μόλις μια ώρα στο κλάμπ και έπαιξε όλα αυτά. Φανταστείτε άλλα πόσα θα είχε παίξει νωρίτερα και μετά αφού έφυγα. Οι πιτσιρικάδες που βρισκόντουσαν στο κλάμπ (αγόρια και κορίτσια) κάθε φορά που έμπαινε Νότης πορωνόντουσαν και τα ήξεραν όλα τα τραγούδια απ' έξω κι ανακατωτά. Δεν το περίμενα πραγματικά όλο αυτό αφού σε μια φάση νόμιζα πως βρίσκομαι σε μια περασμένη 10ετία. Και δεν είχα σε κάποιο παρακμιακό κλάμπ της γειτονιάς, είχα πάει σε ένα από τα πιο in κλάμπ της Αθήνας που συχνάζει όλη η σημερινή νεολαία.
Σε ποιο κλαμπ είχες πάει φίλε;
Στο DC (Dream City)
Άκου τα χρόνια που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε: Πέμ Δεκ 27, 2018 12:05 am Κάτι άσχετο.Το σακάκι που φόραγε χθες ο Νότης το φόραγε προ 10ετίας (+) :fryingpan: . Είναι και στις φωτογραφίες απ' τις Νύχτες Μαγικές.
Κι έλεγα κάτι μου θυμίζει. :surprised:

Εικόνα

Y.Γ.: Λέτε το κλιπ να αργεί επειδή θέλουν εκτός από τα γυρισμένα πλάνα να προστεθούν και κάποια από την Live ερμηνεία στο μαγαζί με κοινό, όπου και πάλι η Αλεξάνδρα τον αγκαλιάζει όταν ερμηνεύει όπως στο απόσπασμα που διέρρευσε?
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Μακάρι να αξίζει η αναμονή για το κλιπ και να βγει κάτι καλό.Παντως έχουν εκτοξευθεί τα views στο youtube για το ΚΑΜΙΑ από την πρεμιέρα και έπειτα.Εχουμε φτάσει τα 412.000
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Δεκ 27, 2018 12:15 am Οχι, όσο ήμουν εγώ ο Νότης δεν είχε εμφανιστεί.
Αν ειχε εμφανιστει θα ελεγα οτιι κατι ηξερες και ησουν εκει. :biggrin:
Scorpion86 έγραψε: Πέμ Δεκ 27, 2018 1:17 am Y.Γ.: Λέτε το κλιπ να αργεί επειδή θέλουν εκτός από τα γυρισμένα πλάνα να προστεθούν και κάποια από την Live ερμηνεία στο μαγαζί με κοινό,
Μακαρι αλλα εγω πιστευω οτι θα βγαλουν το κλιπ το 2019 γιατι λογικα του χρονου τον χειμωνα θα βγαλει τα χορευτικα και για αλλο κλιπ δεν το βλεπω .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SFAKattack10 την Πέμ Δεκ 27, 2018 5:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Πάντως φέτος τον βλέπω πιο κεφατο

griniaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από griniaris »

Καλησπερα παιδια.Aνημερα Χριστουγεννων ημουν μεσα.Γεματο το μαγαζι ,Νοτικοι οι περισσοτεροι αλλα το προγραμμα οχι του γουστου μου.Πρωτο προγραμμα με '' Μα εγω ειμαι Ελληνας᾽᾽ ᾽᾽Εγω και η μοναξια᾽᾽ κτλ αλλα με κοσμο στη πιστα αλλα δε θα σταθω εκει.Ηταν η πρωτη φορα που ημουν ετοιμος να φυγω πριν βγει για το 2ο.Δυστυχως αυτη η Παολα δεν ακουγεται.Μια ηχορυπανση η τυπισσα με το και καλα σοου που παρουσιαζει.Κουρασε τοσο εμενα οσο και τη παρεα μου που μονο Νοτικους δε τους λες.Περιμεναμε να τελειωσει να φυγει και σε καθε προγραμμα 5 λεπτα να χαιρεταει οταν ηταν να αποχωρησει.Μη μιλησω για το χρονο στη πιστα.Δε γινεται να βγαινει ο Νοτης 4 μιση το πρωι.Το τραβηξε μεχρι τις 6 αλλα τι να το κανω οταν πια ειμαστε εξαντλημενοι .Δε ταιριαζει στον δικο μας καθολου η φετινη συνεργασια και το λεω με απολυτη σιγουρια και ας πηγαινουν καλα μεχρι στιγμης.
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

griniaris έγραψε: Πέμ Δεκ 27, 2018 11:45 pm Καλησπερα παιδια.Aνημερα Χριστουγεννων ημουν μεσα.Γεματο το μαγαζι ,Νοτικοι οι περισσοτεροι αλλα το προγραμμα οχι του γουστου μου.Πρωτο προγραμμα με '' Μα εγω ειμαι Ελληνας᾽᾽ ᾽᾽Εγω και η μοναξια᾽᾽ κτλ αλλα με κοσμο στη πιστα αλλα δε θα σταθω εκει.Ηταν η πρωτη φορα που ημουν ετοιμος να φυγω πριν βγει για το 2ο.Δυστυχως αυτη η Παολα δεν ακουγεται.Μια ηχορυπανση η τυπισσα με το και καλα σοου που παρουσιαζει.Κουρασε τοσο εμενα οσο και τη παρεα μου που μονο Νοτικους δε τους λες.Περιμεναμε να τελειωσει να φυγει και σε καθε προγραμμα 5 λεπτα να χαιρεταει οταν ηταν να αποχωρησει.Μη μιλησω για το χρονο στη πιστα.Δε γινεται να βγαινει ο Νοτης 4 μιση το πρωι.Το τραβηξε μεχρι τις 6 αλλα τι να το κανω οταν πια ειμαστε εξαντλημενοι .Δε ταιριαζει στον δικο μας καθολου η φετινη συνεργασια και το λεω με απολυτη σιγουρια και ας πηγαινουν καλα μεχρι στιγμης.
Αν και δεν έχω παει στο μαγαζί ,από τα βίντεο που έχω δει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο ότι η Πάολα προκαλεί πολύ μεγάλη ηχορύπανση.Και στα δικά μου αυτιά δεν ακούγεται και αυτό που παρουσιάζει είναι εντελώς ανάρμοστο.Με λίγα λόγια δεν είναι δυνατόν να πας να ακούσεις τον Νότη και να μπαίνει στην μέση η Παολα καθώς δεν αρέσει καθόλου στους πιο πολλούς νοτικους.Ενω πέρσυ για παράδειγμα σίγουρα άκουγες με ευχαρίστηση την Πεγκυ και ο κόσμος δεν χαλιοταν.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τα ίδια μου έλεγε τις προάλλες ο πατέρας μου. "Τι δουλειά έχει ο Νότης με την Πάολα; Είναι σαν να βάζεις τον Παβαρότι να εμφανιστεί με την Σαρρή". Είναι και ο λόγος που δεν έχει πάει ακόμα στο Γκάζι.
Γενικά είδα και κάτι σχόλια στην σελίδα του μαγαζιού που έλεγαν πόσο ωραίο είναι το πρόγραμμα και έκραζαν το σόου της Πάολας. Κάτι παρόμοιο γινόταν και στις κριτικές του μαγαζιού που εμφανιζόταν με τον Ρουβά. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια φωνή έχει, το θέμα είναι αν μπορεί να προβληθεί αυτή η φωνή μέσα από το σόου που κάνει πάνω στην πίστα. Οταν ρίχνεις βάρος στο χορευτικό κομμάτι και περνάς σε δεύτερη μοίρα την ερμηνεία. Γι' αυτό πλην των φανς της δεν αρέσει σε άλλο κόσμο, σε αντίθεση με τον δικό μας που και φανς να μην είναι κάποιοι δεν μπορούν να μην αναγνωρίσουν την καλλιτεχνική του αξία. Την είχα δει πριν γίνει πρώτο όνομα και ήταν μία άλλη τραγουδίστρια. Ανέβαινε στην πίστα και την γέμιζε με την παρουσία της και την ερμηνεία της, κάνοντας παράλληλα και πολύ κέφι με άλλο ρεπερτόριο, λαικοδημοτικονησιώτικο ( :lol: ). Μπήκε στο τρυπάκι της εμπορικότητας και αναγκαία σε άλλο στυλ ερμηνείας και τραγουδιών γενικότερα. Είναι όμως μία συνεργασία που έπρεπε να γίνει για να αντέξει για 4 μήνες σε ένα χώρο που θέλει τουλάχιστον 4.000 άτομα κάθε διήμερο. Διότι είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, η Πάολα έχει δημιουργήσει μεγάλο κοινό την τελευταία δεκαετία που την ακολουθεί φανατικά. Κάποιες βραδιές θα είναι συντριπτικά περισσότεροι οι Νοτικοί, άλλες θα είναι 50-50.
Άβαταρ μέλους
S_Mesogeios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από S_Mesogeios »

300 ευρώ η φιάλη γιορτινος μποναμάς για 24-25/12 και πιθανολογώ 31/1 οι καναπέδες μπροστά από 250 ανά 4 άτομα... Χρόνια νομίζω είχε να βάλει νταμπλ ντοτ
Νυκτώνει στην Μεσόγειο
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Βιντεάρα
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Scorpion86 έγραψε: Παρ Δεκ 28, 2018 1:25 am Τα ίδια μου έλεγε τις προάλλες ο πατέρας μου. "Τι δουλειά έχει ο Νότης με την Πάολα; Είναι σαν να βάζεις τον Παβαρότι να εμφανιστεί με την Σαρρή". Είναι και ο λόγος που δεν έχει πάει ακόμα στο Γκάζι.
Γενικά είδα και κάτι σχόλια στην σελίδα του μαγαζιού που έλεγαν πόσο ωραίο είναι το πρόγραμμα και έκραζαν το σόου της Πάολας. Κάτι παρόμοιο γινόταν και στις κριτικές του μαγαζιού που εμφανιζόταν με τον Ρουβά. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη τραγουδίστρια φωνή έχει, το θέμα είναι αν μπορεί να προβληθεί αυτή η φωνή μέσα από το σόου που κάνει πάνω στην πίστα. Οταν ρίχνεις βάρος στο χορευτικό κομμάτι και περνάς σε δεύτερη μοίρα την ερμηνεία. Γι' αυτό πλην των φανς της δεν αρέσει σε άλλο κόσμο, σε αντίθεση με τον δικό μας που και φανς να μην είναι κάποιοι δεν μπορούν να μην αναγνωρίσουν την καλλιτεχνική του αξία. Την είχα δει πριν γίνει πρώτο όνομα και ήταν μία άλλη τραγουδίστρια. Ανέβαινε στην πίστα και την γέμιζε με την παρουσία της και την ερμηνεία της, κάνοντας παράλληλα και πολύ κέφι με άλλο ρεπερτόριο, λαικοδημοτικονησιώτικο ( :lol: ). Μπήκε στο τρυπάκι της εμπορικότητας και αναγκαία σε άλλο στυλ ερμηνείας και τραγουδιών γενικότερα. Είναι όμως μία συνεργασία που έπρεπε να γίνει για να αντέξει για 4 μήνες σε ένα χώρο που θέλει τουλάχιστον 4.000 άτομα κάθε διήμερο. Διότι είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, η Πάολα έχει δημιουργήσει μεγάλο κοινό την τελευταία δεκαετία που την ακολουθεί φανατικά. Κάποιες βραδιές θα είναι συντριπτικά περισσότεροι οι Νοτικοί, άλλες θα είναι 50-50.
Ακριβώς αυτό που λες φίλε! Η Παολα έχει φωνή.. Και δεν ξέρω αν είδατε και αυτό που κάνει η Κωστάκη στον Ρυθμό όπου είχε καλεσμένη την παολα και απέδειξε ότι έχει φωνή.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο κέντρο πάντα μετατρέπετε σε "σκυλί".. Επίσης στο πρώτο πρόγραμμα το ντυσιμο της για εμένα είναι υπερβολικά προκλητικό και δεν νομίζω ότι ταιριάζει με τον χώρο που εμφανίζεται...Παρολαυτα το μαγαζί πάει πολύ καλά και νομίζω μέχρι το τελος θα πάει πολύ καλά όπως και στην Θεσσαλονίκη που λογικά θα ανέβει... Αν όντως ισχύει και το σχήμα με τον Ρέμο του χρόνου που θα γίνει πάταγος και σε συνδυασμό με το χορευτικό μέρος του δίσκου που λογικά μέχρι τότε θα έχει βγει είμαστε μια χαρά!
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Τελικα επαιξε το διαφημιστικο αποψε και στο nova sports.
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Πρώτη φορά κάνει τέτοια γυρίσματα στο Μετανιώνω σε στυλ σοβαρού κι αστείου βέβαια... Το καλό είναι ότι δείχνει κεφατος φέτος
Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

Καλησπέρα σε ολους, το χω απ την πρεμιέρα ακόμα απορία που πήγα γιατι δεν ανεβαίνει κανείς να χορέψει ή να φωτογραφηθεί με την Πάολα παρα μόνο ελαχίστων εξαιρέσεων.
Θα σε περνάνε για τρελή...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Sfakianakisfan έγραψε: Κυρ Δεκ 30, 2018 8:36 pm Καλησπέρα σε ολους, το χω απ την πρεμιέρα ακόμα απορία που πήγα γιατι δεν ανεβαίνει κανείς να χορέψει ή να φωτογραφηθεί με την Πάολα παρα μόνο ελαχίστων εξαιρέσεων.
Για τον ίδιο λόγο που δεν αφήνει άλλος καλλιτέχνης πλην του Νότη...α και της Πέγκυς.Όσο για τα γυρίσματα που λέει ο φίλος πιο πάνω, το χαρακτηριστικό γύρισμα στο τελευταίο ρεφρέν δεν το κάνει πια....το είχε αναφέρει κι άλλο παλικάρι παλιότερα εδώ.
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

ilias16 έγραψε: Κυρ Δεκ 30, 2018 9:23 pm
Sfakianakisfan έγραψε: Κυρ Δεκ 30, 2018 8:36 pm Καλησπέρα σε ολους, το χω απ την πρεμιέρα ακόμα απορία που πήγα γιατι δεν ανεβαίνει κανείς να χορέψει ή να φωτογραφηθεί με την Πάολα παρα μόνο ελαχίστων εξαιρέσεων.
Για τον ίδιο λόγο που δεν αφήνει άλλος καλλιτέχνης πλην του Νότη...α και της Πέγκυς.Όσο για τα γυρίσματα που λέει ο φίλος πιο πάνω, το χαρακτηριστικό γύρισμα στο τελευταίο ρεφρέν δεν το κάνει πια....το είχε αναφέρει κι άλλο παλικάρι παλιότερα εδώ.
Ναι εγω το ειχα αναφερει.Μολις διαβασα το σχολιο λεω λες να το εκανε παλι αλλα που τετοια τυχη.Δεν νομιζω να μπορει να το βγαλει πλεον.
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

Ευχαριστώ Ηλία, γιατι είχα την πληροφορία ότι παλιότερα με τον Παντελίδη άφηνε.
Θα σε περνάνε για τρελή...
Απάντηση