Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
johnytzitzi

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Ωραίο το κλίμα χτες.
Γεμάτο το μαγαζί, εντάξει 1000 και κάτι ψιλά καθήμενοι είναι μην κολλάτε εκεί :biggrin: .
Σε κάποια φάση κάτι λέει στον Παναγιωτάκη και μετά από μικροφώνου “στο καμαρίνι του ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τον διπλανό του.” Η μοναδική ίσως αν μπορεί να θεωρηθεί αναφορά στην Πάολα.
Στον Αετό σταματάει το κομμάτι και λέει “στα χορευτικά τραγούδια έχετε κάθε δικαίωμα να χορέψετε, όχι μετά τις 3, όποτε θέλετε” σε 2 λεπτά μετά είχε τιγκαρει η πιστα :lol:
Ένα άλλο ήταν όταν ένας φώναξε το “Θέλω να σε ξαναδώ” και ένας άλλος λέει “Απαγορεύεται είναι του Μουκίδη”. Αμέσως ο Νότης αναφέρθηκε στο γεγονός και είπε “Τι «απαγορεύεται» εδώ έχω πει ήδη καμία 10αρια δικά του. Πέρσι ο χοντρός (δεν τον προσβάλω έτσι τον λέγαμε πάντα) αποφάσισε να μου απαγορεύσει να λέω τα τραγούδια του για άλλους λόγους από αυτούς που παρουσίασε. Στο Ακρωτήρι δεν τα έλεγα όχι από φόβο απλά επειδή διέδιδε και δημόσια ότι χωρίς τα δικά του δεν μπορώ να κάνω πρόγραμμα. Του απέδειξα ότι μπορώ. Τα τραγούδια είναι δικά του ναι μεν, αλλά ο κόσμος με όχημα εμένα τα έχει μάθει και αγαπήσει.” και το είπε στο καπάκι.

Υ.Γ. Έμαθα ότι για του χρόνου δεν έχει συμφωνήσει με ποιον θα συνεργαστεί και σε ποιο κέντρο. Είναι νωρίς. Όσον αφορά αυτό με το Ρέμο δεν ισχύει. Είναι κάτι που το ξεκίνησαν οι eu σαν συμφωνημένο γεγονός και διαδώθηκε.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
atxz_7419

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από atxz_7419 »

Άραγε τα "Αγάπη αλκοολική","Τρεις","Τώρα φεύγω" και "Συνείδησή μου" από τις 7ψυχες τα έχει πει ποτέ ζωντανά; Είναι πολύ αδικημένα τραγούδια.
Άβαταρ μέλους
Johny-rex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Johny-rex »

johnytzitzi έγραψε: Σάβ Μαρ 30, 2019 10:39 pm Ωραίο το κλίμα χτες.
Γεμάτο το μαγαζί, εντάξει 1000 και κάτι ψιλά καθήμενοι είναι μην κολλάτε εκεί :biggrin: .
Σε κάποια φάση κάτι λέει στον Παναγιωτάκη και μετά από μικροφώνου “στο καμαρίνι του ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τον διπλανό του.” Η μοναδική ίσως αν μπορεί να θεωρηθεί αναφορά στην Πάολα.
Στον Αετό σταματάει το κομμάτι και λέει “στα χορευτικά τραγούδια έχετε κάθε δικαίωμα να χορέψετε, όχι μετά τις 3, όποτε θέλετε” σε 2 λεπτά μετά είχε τιγκαρει η πιστα :lol:
Ένα άλλο ήταν όταν ένας φώναξε το “Θέλω να σε ξαναδώ” και ένας άλλος λέει “Απαγορεύεται είναι του Μουκίδη”. Αμέσως ο Νότης αναφέρθηκε στο γεγονός και είπε “Τι «απαγορεύεται» εδώ έχω πει ήδη καμία 10αρια δικά του. Πέρσι ο χοντρός (δεν τον προσβάλω έτσι τον λέγαμε πάντα) αποφάσισε να μου απαγορεύσει να λέω τα τραγούδια του για άλλους λόγους από αυτούς που παρουσίασε. Στο Ακρωτήρι δεν τα έλεγα όχι από φόβο απλά επειδή διέδιδε και δημόσια ότι χωρίς τα δικά του δεν μπορώ να κάνω πρόγραμμα. Του απέδειξα ότι μπορώ. Τα τραγούδια είναι δικά του ναι μεν, αλλά ο κόσμος με όχημα εμένα τα έχει μάθει και αγαπήσει.” και το είπε στο καπάκι.

Υ.Γ. Έμαθα ότι για του χρόνου δεν έχει συμφωνήσει με ποιον θα συνεργαστεί και σε ποιο κέντρο. Είναι νωρίς. Όσον αφορά αυτό με το Ρέμο δεν ισχύει. Είναι κάτι που το ξεκίνησαν οι eu σαν συμφωνημένο γεγονός και διαδώθηκε.
Σ ευχαριστούμε για την δημοσιευση!! Μακάρι να υπάρχουν περισσότερες για το τι συμβαίνει στις εμφανίσεις. Παλιότερα στο notis.gr στις περισσότερες δημοσιεύσεις είχαμε αναφορές για το πρόγραμμα, συμβάντα κτλ. Τώρα λίγο έχει περιοριστεί και είναι κρίμα!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Νομίζω ότι ήταν αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν Νότης-Ρέμος, τουλάχιστον την επόμενη σεζόν, φάνηκε και από τη συνέντευξη του Ρέμου στο Γεωργαντά.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

Ευχαριστούμε ρε Johny για τις πληροφορίες
Θα σε περνάνε για τρελή...
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Το μαγαζί οκ γεμάτο στην πρεμιέρα αν και χωρούσε κι άλλο σε όλα τα μαγαζιά αν περιμένουν παραπάνω κόσμο σε κάνουν σαρδέλα... Παλμό δεν είχε δυστυχώς κι αυτό το συζητούσα με συνεργάτη του Νότη μου το έλεγε ο ίδιος που πήγαν οι εποχές που έβγαινε ο Νότης και γινόταν πανικός ακούγονταν συνθήματα η φώναζε όλο το μαγαζί το όνομα του ρυθμικά ... Αυτό γινόταν κάθε βράδυ πόσο μάλλον σε έναρξη η λήξη.... Η αλήθεια είναι ότι μεγαλώσαμε κι όσο μεγαλώνεις όλα ξεθωριάζουν λίγο... Ούτε έχουμε την δυνατότητα να πηγαίνουμε δύο φορές την εβδομάδα όπως πιο παλιά ούτε έχουμε ακριβώς τον ίδιο ενθουσιασμό μάλλον λόγω ηλικίας βασικά μιλάω για εμένα... Πιστεύω όμως πως αν δείξει λίγο περισσότερη όρεξη αν και τον δικαιολογώ λόγω ηλικίας και λόγω του ότι αν έχεις ζήσει τις χρυσές εποχές στο Ρεξ και στα υπόλοιπα τι να σου πει το vogue, και αν ανανεώσει λίγο το πρόγραμμα με ύμνους που έχει ξεχάσει ο ενθουσιασμός κι ο παλμός θα επανέλθει εύκολα...
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μεγάλη κουβέντα αυτή. Μπορεί να φταίνε πολλά, μπορεί και τίποτα. Αυτή είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Μαζί με το Νότη έχει μεγαλώσει ηλικιακά και ο σκληρός πυρήνας του κοινού του που εκτός της έλλειψης του τόσου ενθουσιασμού πλέον, σημαίνει ακόμα ότι ο καθένας έχει βρεθεί στο μαγαζί πάρα πολλές φορές κι έχει παρακολουθήσει το ίδιο θέμα πολλές φορές με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης εγώ έχω την αίσθηση ότι τα όσα έχουν συμβεί μετά το 2013 με τις διάφορες δηλώσεις του είχαν ως αποτέλεμα να «μαγκώσει» πολύς κόσμος, αν δεν άλλαξε κιόλας προτιμήσεις. Επήλθε μια κάποια «απομυθοποίηση» του Νότη τόσο λόγω τοποθετήσεων όσο και λόγω αλλαγής στυλ, απέκτησε δηλαδή αυτό το εριστικό, νευρικό ύφος στις συνεντεύξεις του. Γενικά θα ήταν θαύμα να περάσει αλώβητος ο Νότης απ’ όλη αυτή τη διαδικασία «περιορισμένης αντίληψης» δηλώσεων, συνεχούς πολέμου, κόντρας με πολλούς συναδέλφους, καθώς και απουσίας συχνής κυκλοφορίας θελκτικών τραγουδιών είτε από άποψη ποιότητας παραγωγής είτε λόγω περιορισμένου αριθμού τραγουδιών. Όλα αυτά επέφεραν έναν εκούσιο ή ακούσιο κορεσμό. Είναι και αμοιβαία τα vibes στο live άλλωστε, ίσως το γεγονός ότι και ο Νότης έχει κατέβει ενεργειακά επίπεδο περνάει με αυτόν τον τρόπο και στον κόσμο.
Βέβαια όταν έχεις φαν κλαμπ, θα μπορούσε πάντα να σχεδιάζεται κάτι στις πρεμιέρες ή να ακουστεί το Νότης-Νότης κι οποιος ακολουθήσει. Δηλαδή οι eu τι κάνουν;
Μπορεί να μην ισχύει και τίποτα απ όλα τα παραπάνω. Όλοι πλέον περιμένουν με το κινητό στο χέρι να τραβήξουν βίντεο, ούτε να χειροκροτήσουν μπορούν επι της ουσίας όταν βγαίνει ο Νοτης. Υπάρχουν και πρακτικές δυσκολίες δηλαδή!
Πάντως να σημειώσω ότι σε ορισμένα βίντεο υπάρχει δυνατή συμμετοχή του κόσμου. Πχ δίνει μικρόφωνο στο «Μα εγώ είμαι Ελληνας» στο τέλος του προγράμματος. Κι έκανε κι ωραίο πρόγραμμα, είπε μαζεμένα στο τέλος «Ένα γράμμα», «Θέλω να σε ξαναδώ», «Για μένα», «Αγάπη τι δύσκολο πράγμα», «Στράτο» και «Ξεφτίσανε οι άνθρωποι», το «Είσαι ένα πιστολι» μετά από αρκετό καιρό νομίζω. Και χθες είπε στα πρώτα κομμάτια το «Ταξίδεψε με» μαζί με «Αγάπη τι δύσκολο πράγμα».
nikos09

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos09 »

Τελικα, καποιοι μασησατε το παραμυθακι που αναπαραγει επι σειρα ετων το γνωστο παρεακι και αποδομειτε σιγα σιγα το θηριο που λεγεται Νοτης Σφακιανακης. Δεν πειραζει ομως. Εμεις, οι αλλοι, ξερουμε ποιος ειναι. Και το μεγαλειο του ανθρωπου αυτου, δεν ειναι μονο στα σπουδαια του τραγουδια και στην υπεροχη φωνη και σκηνικη του παρουσια, αλλα κυριως στο οτι ΔΕΝ ασχολειται με ευτελη ζητηματα. Δεν υπαρχουν καν. Ειναι γελοια. Και αν καμια φορα τοποθετειται για αυτα, ειναι γιατι τον ζαλιζουν με συνεχεις ερωτησεις.
Ο Νοτης μας ειναι αφθαστος, γι'αυτο και ο φθονος. Δεν μπορουν να του το συγχωρησουν, βρε παιδι μου. Ετσι ειμαστε οι "ανθρωποι". Ζηλευουμε και μειωνουμε ο,τι δεν μπορουμε να πετυχουμε εμεις.
Και κατι τελευταιο...Μην συγχεετε τους φιλους του Νοτη με αυτους που ειναι οπου φυσαει ο ανεμος. Δεν τον μαθαμε τωρα τον Νοτη εμεις. Τον ξερουμε. Και εσεις οι δηθεν αντικειμενικοι της κακιας ωρας, καντε ενα διαλειμμα απο τη δηθεν αντικειμενικοτητα σας. Ο Νοτης ειναι 30 χρονια (σχεδον) στη δισκογραφια με ενεργη παρουσια. (Γιατι το να εχεις βγαλει δισκο το 1997 και εναν ακομα το 2017, δεν σημαινει οτι εισαι 20 χρονια με δισκογραφια, ετσι, Παολα;;). Οι φιλοι υπερασπιζονται, δεν πετανε βελακια.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Βασικά συζητάμε ένα αντικειμενικά διαπιστώσιμο γεγονός, αυτό της «υποτονικότητας» που παρατηρείται σε ορισμένες πρεμιέρες πλέον σε σύγκριση με το παρελθόν, επιχειρώντας να εντοπίσουμε κάποια αίτια. Ο Νότης είναι σπουδαίος ούτως ή άλλως, δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν κι ούτε και συγκρίνεται με κανέναν. Δυστυχώς όμως δεν έχει και το αλάθητο. Όπως και ο κόσμος δεν έχει το απαιτούμενο φίλτρο πάντα ώστε να εξετάσει σε βάθος κάποια ζητήματα. Και καλώς ή κακώς σε αυτόν τον κόσμο εξακολουθεί να απευθύνεται ο Νότης και όχι μόνο στους «εμείς τον ξέρουμε ποιος είναι». Ας το έχουμε αυτό υπόψιν μας.
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

nikos09 έγραψε: Κυρ Μαρ 31, 2019 10:50 am Τελικα, καποιοι μασησατε το παραμυθακι που αναπαραγει επι σειρα ετων το γνωστο παρεακι και αποδομειτε σιγα σιγα το θηριο που λεγεται Νοτης Σφακιανακης. Δεν πειραζει ομως. Εμεις, οι αλλοι, ξερουμε ποιος ειναι. Και το μεγαλειο του ανθρωπου αυτου, δεν ειναι μονο στα σπουδαια του τραγουδια και στην υπεροχη φωνη και σκηνικη του παρουσια, αλλα κυριως στο οτι ΔΕΝ ασχολειται με ευτελη ζητηματα. Δεν υπαρχουν καν. Ειναι γελοια. Και αν καμια φορα τοποθετειται για αυτα, ειναι γιατι τον ζαλιζουν με συνεχεις ερωτησεις.
Ο Νοτης μας ειναι αφθαστος, γι'αυτο και ο φθονος. Δεν μπορουν να του το συγχωρησουν, βρε παιδι μου. Ετσι ειμαστε οι "ανθρωποι". Ζηλευουμε και μειωνουμε ο,τι δεν μπορουμε να πετυχουμε εμεις.
Και κατι τελευταιο...Μην συγχεετε τους φιλους του Νοτη με αυτους που ειναι οπου φυσαει ο ανεμος. Δεν τον μαθαμε τωρα τον Νοτη εμεις. Τον ξερουμε. Και εσεις οι δηθεν αντικειμενικοι της κακιας ωρας, καντε ενα διαλειμμα απο τη δηθεν αντικειμενικοτητα σας. Ο Νοτης ειναι 30 χρονια (σχεδον) στη δισκογραφια με ενεργη παρουσια. (Γιατι το να εχεις βγαλει δισκο το 1997 και εναν ακομα το 2017, δεν σημαινει οτι εισαι 20 χρονια με δισκογραφια, ετσι, Παολα;;). Οι φιλοι υπερασπιζονται, δεν πετανε βελακια.
Μας ειχες λειψει λιγο ειναι η αληθεια!
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Δεν χρειάζεται να αναλωνόμαστε στο αν μεγάλωσε ή όχι ο Νότης.Το γιατί δεν υπάρχει ο ίδιος παλμός με το παρελθόν, είναι αποτέλεσμα δύο πολύ απλών γεγονότων.Πρώτον όταν ολόκληρο το μαγαζί είναι με ένα κινητό στο χέρι,δεν θα χειροκροτήσουν ή θα φωνάξουν αρκετά.Και το δεύτερο αλλά επίσης πολύ σημαντικό είναι το youtube.Πριν 15-20 χρόνια η επαφή του κόσμου με το Νότη γινόταν στο μαγαζί.Υπήρχε ανυπομονησία να πας να ακούσεις το ζωντανό,γιατί η άλλη σου επιλογή ήταν οι δίσκοι.Όταν πλέον έχουμε 10αδες βίντεο από κάθε βραδιά,υπάρχει κορεσμός στον συγκεκριμένο τομέα.
giannis21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giannis21 »

giannis21

giannis21

nikos09

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos09 »

Δεν βλεπω χαμηλους τονους ως προς την ανταποκριση του κοσμου. Βλεπω τον κοσμο να τραγουδα μαζι του, να τον αγκαλιαζει επι σκηνης, να χορευει, να χειροκροτα με παθος και να συμμετεχει οπως παλια. Δεχομαι οτι ο Νοτης ειναι στην πρωτη γραμμη πολλα χρονια και καπως τον "συνηθισαμε". Δεν τον απομυθοποιησαμε ομως. Για μενα παραμενει κατι πολυ ισχυρο. Ως προσωπικοτητα και ως καλλιτεχνης βρισκεται σε υψηλοτατο επιπεδο. Οι δηλωσεις του, οπως λετε καποιοι, απλα ενισχυσαν αυτην την αποψη. Ειναι δυνατη προσωπικοτητα, ποιος αμβιβαλλει γι'αυτο; Παιρνει θεσεις που ενοχλουν. Δεν λεει μ@λ@κιες ομως. Τις σκεψεις του διατυπωνει. Τωρα, αν δεν μπορουν να διαχωρισουν τον τραγουδιστη απο τον ανθρωπο, αυτο δεν θα τους το λυσω εγω. Εξαλλου, ποσοι απο αυτους που θαυμαζετε, εχουν εκτεθει τοσο οσο ο Νοτης; Ελαχιστοι. Και η φωνη του (επειδη το ακουμε κι αυτο, εσχατως, οτι δηθεν "ζοριζεται" (ασεβη, εσυ!), ας ακουσουν τι παιζει με τους αλλους τραγουδιστες; Ο ανθρωπος τραγουδα και δινει την ψυχη του ΚΑΘΕ βραδυ. Σεβεται τον κοσμο που πληρωνει. Τραγουδα με ολο του το ειναι και ειναι καταπληκτικος. Μικροσκοπικη αναλυση κανουν οι βιολογοι... Και επειδη εχουν ειπωθει πολλα για την ποιοτητα του, να ξερετε οτι ο κοσμος ειναι το κριτηριο. Μονον αυτος. Ακουστε, λοιπον, τον Νοτη γιατι ειναι καλλιτεχναρα!
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Οι εποχες αλλαζουν και μαζι με τις εποχες αλλαζουν και οι ανθρωποι. Τίποτα δεν είναι όπως παλια. Οι νεοι πλεον διασκεδαζουν με ένα κινητο στο χερι. Όταν προηγείται το ινσταγκραμ, που καιρος για παλαμακια και φωνες. Τα κοριτσοπουλα πλεον είναι κορδομενα μεχρι το ταβανι. Σιγα μην αρχισουν τις φωνες και χαλασουν το μακιγιαζ. Επισης ο κοσμος με όλα του τα προβληματα δεν εχει πλεον διαθεση οπως παλια. Ο κοσμος πλεον είναι νωχελικός. Ακομα και στα γηπεδα εχει χαθει ο παλμος. Ρόλο παιζει και η επιρροη. Εγω εχω βρεθει σε πρεμιερα με ολη την διαθεση να φωναξω αλλα στα πρωτα νοτης-νοτης σταματησα αφου εγω και αλλοι 3-4 το καναμε. Αν αρχισει μια ομαδα δυνατα και παλμο τοτε θα παρασυρθουν και αλλοι. Ακομα και οι δηλωσεις παιξανε τον ρολο τους και πολλοι ξενερωσανε. Επισης ρολο παιζει και το τραγουδι της εισοδου. Άλλο να βγαινεις με τα ΓΕΝΕΘΛΙΑ της τοτε περιοδου και άλλο να βγαινεις με το καμια,το προξενιο και του γερου κοσμου η καρδια. Ακομα και πιο προσφατα με το ‘δωσε ένα τελος’ γινοτανε χαμος.ολο το κεντρο ορθιο να χειροκροταει τον Νοτη. Αυτό το ειδαμε και με τον καρρα στη προσφατη συνεργασια που ειχανε που εβγαινε με την σουξεδαρα του και γινοτανε πανικος. Ποσο πανικο να κανεις με το προξενιο;;;;;; Ισως θα επρεπε να βγαινει με το τελευταιο του σουξε αλλα ο νοτης προτιμαει να προωθει και αλλα του τραγουδια. Με λιγα λογια είναι παρα πολλοι οι παραγοντες που μπορεις να προκαλεσεις την αντιδραση του κοσμου.
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

Εγώ νομίζω ότι απλά έχει χαθεί ο φανατισμός, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό... Δεν φταίνε ούτε τα κινητά, ούτε τα τραγούδια, επίσης το "Καμιά" το θεωρώ από τις καλύτερες ενάρξεις, απλά και αυτή θυμίζει το Rex99, άρα κάπου χάνεται και η πρωτοτυπία, με λίγα λόγια τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα. Επίσης καλώς ή κακώς τα μπουζούκια δεν ζούνε και εποχές 1985-2005 όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Φωνητικά πάντως από τα βιντεάκια είναι σούπερ...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
giannis21

J&B έγραψε: Κυρ Μαρ 31, 2019 2:09 pm Εγώ νομίζω ότι απλά έχει χαθεί ο φανατισμός, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό... Δεν φταίνε ούτε τα κινητά, ούτε τα τραγούδια, επίσης το "Καμιά" το θεωρώ από τις καλύτερες ενάρξεις, απλά και αυτή θυμίζει το Rex99, άρα κάπου χάνεται και η πρωτοτυπία, με λίγα λόγια τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα. Επίσης καλώς ή κακώς τα μπουζούκια δεν ζούνε και εποχές 1985-2005 όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

ΣΥΜΦΩΝΩ...ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΤΟΝΙΚΕΣ.ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2013 ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΒΑΝΔΗ....ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΑΣΤΡΟΝ..ΑΥΤΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ..ΤΙΓΚΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΠΟΡΩΣΗ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΗΣ ΝΟΤΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΠΤΑ...ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013 ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
eptapsuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Παιδια λογικο να εχει χαθει ο φανατισμος. Δεν εχει πλεον φανατικο κοινο κατω απο τα 30. Εχει μεγαλωσει. Ορισμενοι νομιζουν οτι ο Νοτης ειναι ακομα 35 χρονων κι οτι τραγουδαει και το ιδιο με το Ενθυμιον. Λαθος. Η φωνη του εχει ωριμασει. Σε καποιους δεν αρεσει η νεα του φωνη. Σε καποιος αρεσει πιο πολυ. Γουστα ειναι αυτα. Οσο για το αν ζοριζεται ή οχι, ναι σε καποια σημεια ζοριζεται σε σχεση βεβαια με την δικη του αποδοση μεχριν πριν μερικα χρονια, οχι με αλλους τραγουδιστες. Η συγκριση ειναι Νοτης μεχρι 2010 και Νοτης σημερα. Η διαφορα ειναι εμφανης, χωρις ομως να μπορει καποιος να πει οτι δεν στεκεται αξιοπρεπως στη πιστα.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

giannis21 έγραψε: Κυρ Μαρ 31, 2019 2:29 pm
J&B έγραψε: Κυρ Μαρ 31, 2019 2:09 pm Εγώ νομίζω ότι απλά έχει χαθεί ο φανατισμός, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό... Δεν φταίνε ούτε τα κινητά, ούτε τα τραγούδια, επίσης το "Καμιά" το θεωρώ από τις καλύτερες ενάρξεις, απλά και αυτή θυμίζει το Rex99, άρα κάπου χάνεται και η πρωτοτυπία, με λίγα λόγια τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα. Επίσης καλώς ή κακώς τα μπουζούκια δεν ζούνε και εποχές 1985-2005 όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013 ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
Σε αυτο θα συμφωνησω. καλο ειναι να κανουμε μια δυνατη πρεμιερα καποια στιγμη. να ανεβασουμε στροφες για παρτυ μας αλλα και για τον Νοτη που πιθανον να το εχει αναγκη μετα απο τοσα..., να μπει κανενα πανο και οι eu να ξυπνησουν λιγο σε τετοια θεματα. οχι μονο Νοτικες βραδιες.... τα φαν κλαμπ εκει φαινονται.
Απάντηση