Γεμάτο το μαγαζί, εντάξει 1000 και κάτι ψιλά καθήμενοι είναι μην κολλάτε εκεί

Σε κάποια φάση κάτι λέει στον Παναγιωτάκη και μετά από μικροφώνου “στο καμαρίνι του ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τον διπλανό του.” Η μοναδική ίσως αν μπορεί να θεωρηθεί αναφορά στην Πάολα.
Στον Αετό σταματάει το κομμάτι και λέει “στα χορευτικά τραγούδια έχετε κάθε δικαίωμα να χορέψετε, όχι μετά τις 3, όποτε θέλετε” σε 2 λεπτά μετά είχε τιγκαρει η πιστα

Ένα άλλο ήταν όταν ένας φώναξε το “Θέλω να σε ξαναδώ” και ένας άλλος λέει “Απαγορεύεται είναι του Μουκίδη”. Αμέσως ο Νότης αναφέρθηκε στο γεγονός και είπε “Τι «απαγορεύεται» εδώ έχω πει ήδη καμία 10αρια δικά του. Πέρσι ο χοντρός (δεν τον προσβάλω έτσι τον λέγαμε πάντα) αποφάσισε να μου απαγορεύσει να λέω τα τραγούδια του για άλλους λόγους από αυτούς που παρουσίασε. Στο Ακρωτήρι δεν τα έλεγα όχι από φόβο απλά επειδή διέδιδε και δημόσια ότι χωρίς τα δικά του δεν μπορώ να κάνω πρόγραμμα. Του απέδειξα ότι μπορώ. Τα τραγούδια είναι δικά του ναι μεν, αλλά ο κόσμος με όχημα εμένα τα έχει μάθει και αγαπήσει.” και το είπε στο καπάκι.
Υ.Γ. Έμαθα ότι για του χρόνου δεν έχει συμφωνήσει με ποιον θα συνεργαστεί και σε ποιο κέντρο. Είναι νωρίς. Όσον αφορά αυτό με το Ρέμο δεν ισχύει. Είναι κάτι που το ξεκίνησαν οι eu σαν συμφωνημένο γεγονός και διαδώθηκε.