Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

SFAKattack10 έγραψε: Παρ Οκτ 04, 2019 1:34 am Ακροασεις δεν θα εχουμε για το μαγαζι?
Την Τετάρτη νομιζω έκανε ο κ. Σουβατζής, λίγο κεκλεισμένων των θυρών, για γυναίκα. Η Μαρία Σχοινά θα είναι και φέτος.
Είχε πάει και όλο το μπαλέτο την Τετάρτη, κάνανε πάρτυ έκπληξη στο Γιώργο το δεξί χέρι του Garry Mardon.

Υ.Γ. Σε ερώτηση ενός για πρεμιέρα στο προφίλ του Κασσάμπαλη, απάντησε αρχές Νοεμβρίου.
Βέβαια εγώ θα πω ότι το βλέπω για μέσα προς τέλη επειδή πρέπει να γίνουν πάρα πολλές δουλειές ακόμα μέσα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
7Psuxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 7Psuxos »

Καλησπέρα παίδες !

Για Μουκίδη τι να πει κάνεις ... δεν έχει πάτο το «βαρέλι»..

Μετά από την Σχοινά, παίζεται να έχει ο άρχοντας μαζί του τους REC ..

:read:
Βόλτα στα στενά ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

7Psuxos έγραψε: Κυρ Οκτ 06, 2019 8:45 pm Καλησπέρα παίδες !

Για Μουκίδη τι να πει κάνεις ... δεν έχει πάτο το «βαρέλι»..

Μετά από την Σχοινά, παίζεται να έχει ο άρχοντας μαζί του τους REC ..

:read:
Αλλη μία φορά είχαν βρεθεί οι REC κοντά στο να στελεχώσουν πρόγραμμα του Νότη, αλλά δεν είχε κάτσει τότε. Να δούμε αν τελεσφορήσει τώρα το πράγμα.

Υ.Γ. Σε ανύποπτη στιγμή η Μάγδα νομίζω είχε αναφέρει για ένα άλμπουμ που θα ετοιμαζε η Γαρμπή με ντουέτα και είχε και ένα ντούετο να προτείνει στον Νότη. Τι απέγινε αυτό το εγχείρημα? Προχώρησε?

Y.Γ.2 Συνεχίστηκαν και σήμερα οι πρόβες των μουσικών. Τελευταία μέρα πριν την αναχώρηση για Κύπρο.
Εικόνα
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

Εγώ έχω απορία να ακούσω πως θα είναι φωνητικά εν αρχή στην Κύπρο και γενικότερα αυτόν τον χειμώνα...πέρυσι λίγο το σερί με τις αδιάκοπες εμφανίσεις,λίγο τα χρόνια,λίγο τα παρατεταμένα κρυολογήματα έριξαν αισθητά την απόδοση του φωνητικά...μακάρι να έχει επανέλθει...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

ilias16 έγραψε: Τετ Οκτ 09, 2019 4:46 pm Εγώ έχω απορία να ακούσω πως θα είναι φωνητικά εν αρχή στην Κύπρο και γενικότερα αυτόν τον χειμώνα...πέρυσι λίγο το σερί με τις αδιάκοπες εμφανίσεις,λίγο τα χρόνια,λίγο τα παρατεταμένα κρυολογήματα έριξαν αισθητά την απόδοση του φωνητικά...μακάρι να έχει επανέλθει...
Φίλε το μονο που ελπίζω είναι να μην τον ταλαιπώρησε αρκετά ο Έρπης ζωστηρας.. Είναι πολύ επίπονη ασθένεια..
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Άβαταρ μέλους
Scorpion86

"Στην Βεράντα" με τον Μουρατίδη μακράν η καλύτερη για εμένα συνέντευξη που έχει δώσει ο Νότης.
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Οκτ 10, 2019 11:44 am "Στην Βεράντα" με τον Μουρατίδη μακράν η καλύτερη για εμένα συνέντευξη που έχει δώσει ο Νότης.
Για μένα πολύ καλή ήταν και αυτή με την Ζηνα Κουτσελινη πριν λίγα χρόνια... Από τις λίγες που δεν έφερε τον Νοτη για να τον εκμεταλλευτει με τα πολιτικά, τους Ρέμους και τα λοιπά..
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Tsachno21 έγραψε: Πέμ Οκτ 10, 2019 12:58 pm
Scorpion86 έγραψε: Πέμ Οκτ 10, 2019 11:44 am "Στην Βεράντα" με τον Μουρατίδη μακράν η καλύτερη για εμένα συνέντευξη που έχει δώσει ο Νότης.
Για μένα πολύ καλή ήταν και αυτή με την Ζηνα Κουτσελινη πριν λίγα χρόνια... Από τις λίγες που δεν έφερε τον Νοτη για να τον εκμεταλλευτει με τα πολιτικά, τους Ρέμους και τα λοιπά..
Εντάξει δεν ήταν και κάτι τόσο ωραίο, απλά είχαμε συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο και αυτή ηρθε για να μας θυμίσει πως πρέπει να γίνονται οι συνεντεύξεις. Επί της ουσίας ίδιου στυλ συνέντευξη είχε γίνει δύο δεκαετίες πίσω από τη Νανά Παλαιτσάκη, όπου και τότε ειχαν σταλεί δημοσιογράφοι στην Κω για να ρωτήσουν συγγενεις και φίλους του καλλιτέχνη.
DimitrisGk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DimitrisGk »

Συμφωνώ απόλυτα θέλεις να την βλέπεις ξανά και ξανά και φαίνεται τον σεβασμό που του έχει από τον τρόπο που του μιλάει
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Και ο Σεφερλης εδειξε μεγαλο σεβασμο στη συνεντευξη με τον Νοτη. Ισως το μεγαλυτερο σεβασμο που εχει δωσει ποτε "δημοσιογραφος" σε συνεντευξη. Το ανεφερε και ο ιδιος οτι ενιωσε σεβασμο και δεος για τον Νοτη κι εχεις τωρα το καθε τσουτσεκι στα πανελ να υποτιμα και να χλευαζει τον Αρχοντα σαν να ειναι κανενας τυχαιος.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Καλά ο Σεφερλης είχε δείξει τον σεβασμό του και στην παράσταση εκείνης της χρονιάς που σε ένα σημείο έκανε ένα σκετς όπου μιλούσε με τον Θεό και του έλεγε: "Για μένα θεός είναι ο Νότης" και κάτι τέτοια. :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

ilias16 έγραψε: Τετ Οκτ 09, 2019 4:46 pm Εγώ έχω απορία να ακούσω πως θα είναι φωνητικά εν αρχή στην Κύπρο και γενικότερα αυτόν τον χειμώνα...πέρυσι λίγο το σερί με τις αδιάκοπες εμφανίσεις,λίγο τα χρόνια,λίγο τα παρατεταμένα κρυολογήματα έριξαν αισθητά την απόδοση του φωνητικά...μακάρι να έχει επανέλθει...
Μια χαρά είναι. Εδώ έπαιζε με μία μπάλα μέσα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, λίγα λεπτά αφότου έφτασε. :lol:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Απ΄ότι είδα βγήκε 01:30 με το "Καμία" και "Γύφτισσα μέρα"...
Στο Μετανιωνω εχει ριξει τα κλασικά καντήλια στην ορχήστρα.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Scorpion86 έγραψε: Σάβ Οκτ 12, 2019 1:37 am Απ΄ότι είδα βγήκε 01:30 με το "Καμία" και "Γύφτισσα μέρα"...
Στο Μετανιωνω εχει ριξει τα κλασικά καντήλια στην ορχήστρα.
Απ' ότι κατάλαβα δεν έβλεπε να διαβάσει τους στίχους.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Αν και θεωρώ απαράδεκτη την αντίδρασή του και γενικά τον τρόπο του στη συγκεκριμένη περίπτωση, απορώ πραγματικά πόσο δύσκολο είναι πια να του έχουν έτοιμα τα δυο-τρία πράγματα που θέλει.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
antonisinfo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antonisinfo »

Είναι ιδέα μου, επιθυμία μου ή πραγματικότητα ότι άκουσα την φωνή του σε πολύ καλό επίπεδο.. Ξεκούραστη?
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Άβαταρ μέλους
ilias16
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ilias16 »

jdarmody έγραψε: Σάβ Οκτ 12, 2019 5:38 pm Αν και θεωρώ απαράδεκτη την αντίδρασή του και γενικά τον τρόπο του στη συγκεκριμένη περίπτωση, απορώ πραγματικά πόσο δύσκολο είναι πια να του έχουν έτοιμα τα δυο-τρία πράγματα που θέλει.
Καθόλου απαράδεκτη... επειδή είδα και άλλα βίντεο στην έναρξη με το Καμία ξέχασαν να τον κατεβάσουν στο τέλος της χορογραφίας και απλά το ανέφερε σαν γεγονός στο μικρόφωνο χωρίς νεύρα...καπάκι συμβαίνει αυτό με το φως....Απλά πραγματάκια είναι αυτά κι όμως δεν εκτελούνται...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Απάντηση