Νότης Σφακιανάκης
-
Re: Νότης Σφακιανάκης
Την Τετάρτη νομιζω έκανε ο κ. Σουβατζής, λίγο κεκλεισμένων των θυρών, για γυναίκα. Η Μαρία Σχοινά θα είναι και φέτος.
Είχε πάει και όλο το μπαλέτο την Τετάρτη, κάνανε πάρτυ έκπληξη στο Γιώργο το δεξί χέρι του Garry Mardon.
Υ.Γ. Σε ερώτηση ενός για πρεμιέρα στο προφίλ του Κασσάμπαλη, απάντησε αρχές Νοεμβρίου.
Βέβαια εγώ θα πω ότι το βλέπω για μέσα προς τέλη επειδή πρέπει να γίνουν πάρα πολλές δουλειές ακόμα μέσα.
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Καλησπέρα παίδες !
Για Μουκίδη τι να πει κάνεις ... δεν έχει πάτο το «βαρέλι»..
Μετά από την Σχοινά, παίζεται να έχει ο άρχοντας μαζί του τους REC ..

Για Μουκίδη τι να πει κάνεις ... δεν έχει πάτο το «βαρέλι»..
Μετά από την Σχοινά, παίζεται να έχει ο άρχοντας μαζί του τους REC ..

Βόλτα στα στενά ...
- Scorpion86
Αλλη μία φορά είχαν βρεθεί οι REC κοντά στο να στελεχώσουν πρόγραμμα του Νότη, αλλά δεν είχε κάτσει τότε. Να δούμε αν τελεσφορήσει τώρα το πράγμα.
Υ.Γ. Σε ανύποπτη στιγμή η Μάγδα νομίζω είχε αναφέρει για ένα άλμπουμ που θα ετοιμαζε η Γαρμπή με ντουέτα και είχε και ένα ντούετο να προτείνει στον Νότη. Τι απέγινε αυτό το εγχείρημα? Προχώρησε?
Y.Γ.2 Συνεχίστηκαν και σήμερα οι πρόβες των μουσικών. Τελευταία μέρα πριν την αναχώρηση για Κύπρο.

Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Εγώ έχω απορία να ακούσω πως θα είναι φωνητικά εν αρχή στην Κύπρο και γενικότερα αυτόν τον χειμώνα...πέρυσι λίγο το σερί με τις αδιάκοπες εμφανίσεις,λίγο τα χρόνια,λίγο τα παρατεταμένα κρυολογήματα έριξαν αισθητά την απόδοση του φωνητικά...μακάρι να έχει επανέλθει...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......
Φίλε το μονο που ελπίζω είναι να μην τον ταλαιπώρησε αρκετά ο Έρπης ζωστηρας.. Είναι πολύ επίπονη ασθένεια..ilias16 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 09, 2019 4:46 pm Εγώ έχω απορία να ακούσω πως θα είναι φωνητικά εν αρχή στην Κύπρο και γενικότερα αυτόν τον χειμώνα...πέρυσι λίγο το σερί με τις αδιάκοπες εμφανίσεις,λίγο τα χρόνια,λίγο τα παρατεταμένα κρυολογήματα έριξαν αισθητά την απόδοση του φωνητικά...μακάρι να έχει επανέλθει...
- Scorpion86
"Στην Βεράντα" με τον Μουρατίδη μακράν η καλύτερη για εμένα συνέντευξη που έχει δώσει ο Νότης.
Για μένα πολύ καλή ήταν και αυτή με την Ζηνα Κουτσελινη πριν λίγα χρόνια... Από τις λίγες που δεν έφερε τον Νοτη για να τον εκμεταλλευτει με τα πολιτικά, τους Ρέμους και τα λοιπά..Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 10, 2019 11:44 am "Στην Βεράντα" με τον Μουρατίδη μακράν η καλύτερη για εμένα συνέντευξη που έχει δώσει ο Νότης.
- Scorpion86
Εντάξει δεν ήταν και κάτι τόσο ωραίο, απλά είχαμε συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο και αυτή ηρθε για να μας θυμίσει πως πρέπει να γίνονται οι συνεντεύξεις. Επί της ουσίας ίδιου στυλ συνέντευξη είχε γίνει δύο δεκαετίες πίσω από τη Νανά Παλαιτσάκη, όπου και τότε ειχαν σταλεί δημοσιογράφοι στην Κω για να ρωτήσουν συγγενεις και φίλους του καλλιτέχνη.Tsachno21 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 10, 2019 12:58 pmΓια μένα πολύ καλή ήταν και αυτή με την Ζηνα Κουτσελινη πριν λίγα χρόνια... Από τις λίγες που δεν έφερε τον Νοτη για να τον εκμεταλλευτει με τα πολιτικά, τους Ρέμους και τα λοιπά..Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 10, 2019 11:44 am "Στην Βεράντα" με τον Μουρατίδη μακράν η καλύτερη για εμένα συνέντευξη που έχει δώσει ο Νότης.
-
Συμφωνώ απόλυτα θέλεις να την βλέπεις ξανά και ξανά και φαίνεται τον σεβασμό που του έχει από τον τρόπο που του μιλάειScorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 10, 2019 11:44 am "Στην Βεράντα" με τον Μουρατίδη μακράν η καλύτερη για εμένα συνέντευξη που έχει δώσει ο Νότης.
Κρύβομαι από τους άλλους και απο μένα
Και ο Σεφερλης εδειξε μεγαλο σεβασμο στη συνεντευξη με τον Νοτη. Ισως το μεγαλυτερο σεβασμο που εχει δωσει ποτε "δημοσιογραφος" σε συνεντευξη. Το ανεφερε και ο ιδιος οτι ενιωσε σεβασμο και δεος για τον Νοτη κι εχεις τωρα το καθε τσουτσεκι στα πανελ να υποτιμα και να χλευαζει τον Αρχοντα σαν να ειναι κανενας τυχαιος.
- SFAKattack10
Καλά ο Σεφερλης είχε δείξει τον σεβασμό του και στην παράσταση εκείνης της χρονιάς που σε ένα σημείο έκανε ένα σκετς όπου μιλούσε με τον Θεό και του έλεγε: "Για μένα θεός είναι ο Νότης" και κάτι τέτοια. 

- Scorpion86
Μια χαρά είναι. Εδώ έπαιζε με μία μπάλα μέσα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, λίγα λεπτά αφότου έφτασε.ilias16 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 09, 2019 4:46 pm Εγώ έχω απορία να ακούσω πως θα είναι φωνητικά εν αρχή στην Κύπρο και γενικότερα αυτόν τον χειμώνα...πέρυσι λίγο το σερί με τις αδιάκοπες εμφανίσεις,λίγο τα χρόνια,λίγο τα παρατεταμένα κρυολογήματα έριξαν αισθητά την απόδοση του φωνητικά...μακάρι να έχει επανέλθει...

- Scorpion86
Απ΄ότι είδα βγήκε 01:30 με το "Καμία" και "Γύφτισσα μέρα"...
Στο Μετανιωνω εχει ριξει τα κλασικά καντήλια στην ορχήστρα.
- Scorpion86
- Mixalisvolos
Απ' ότι κατάλαβα δεν έβλεπε να διαβάσει τους στίχους.Scorpion86 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 12, 2019 1:37 am Απ΄ότι είδα βγήκε 01:30 με το "Καμία" και "Γύφτισσα μέρα"...
Αν και θεωρώ απαράδεκτη την αντίδρασή του και γενικά τον τρόπο του στη συγκεκριμένη περίπτωση, απορώ πραγματικά πόσο δύσκολο είναι πια να του έχουν έτοιμα τα δυο-τρία πράγματα που θέλει.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
-
Είναι ιδέα μου, επιθυμία μου ή πραγματικότητα ότι άκουσα την φωνή του σε πολύ καλό επίπεδο.. Ξεκούραστη?
Περπατάμε παράλληλα...άραγε θα σμίξουμε πάλι?
Καθόλου απαράδεκτη... επειδή είδα και άλλα βίντεο στην έναρξη με το Καμία ξέχασαν να τον κατεβάσουν στο τέλος της χορογραφίας και απλά το ανέφερε σαν γεγονός στο μικρόφωνο χωρίς νεύρα...καπάκι συμβαίνει αυτό με το φως....Απλά πραγματάκια είναι αυτά κι όμως δεν εκτελούνται...
Να'ρθεις ξανά ΧΑΡΑΜΑΤΑ.......