Άρα δεν θα βγει με νέο τραγούδι και ίσως ακούσουμε κάποιο τραγούδι κοντά στις γιορτές όπως έκανε με το "Με την πλάτη στον τοίχο ".
Καλά και εγώ αυτό έβλεπα ότι ο δίσκος πάει για το 2020.
Άρα δεν θα βγει με νέο τραγούδι και ίσως ακούσουμε κάποιο τραγούδι κοντά στις γιορτές όπως έκανε με το "Με την πλάτη στον τοίχο ".
Πολύ δύσκολα να ακούσουμε κάτι στον Βοτανικό. Μπορεί να ακούσουμε τίποτα προς το τέλος του σχήματος, όταν (και αν) ο δίσκος θα έχει προχωρήσει στο στούντιο.Tsachno21 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 10:57 pmΩραία είδηση αυτή.. Άρα θα ακούσουμε και κάποια στον ΒοτανικόScorpion86 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 10:53 pmΜε το νέο έτος τα χορευτικά. Λίγο πριν το Πάσχα.SFAKattack10 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 9:16 pm Υποτίθεται ότι φέτος θα έχουμε και τα χορευτικά τραγούδια του δίσκου. Αλλά βλέπω να μην υπάρχει κάποιο νέο για αυτό το θέμα.
Λογικό είναι πλέον να μην το βλέπουμε αυτό και να διαλέγει από συγκεκριμένα κομμάτια γιατί αυτό με το διαφορετικό πρόγραμμα το έκανε κάποτε που είχε μία ορχήστρα για χρονια και όταν δούλευε 6 μέρες την εβδομάδα. Ηταν επιτακτική ανάγκη να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμα όταν δουλεύεις τόσα βράδια. Επιπλέον, αν εξαιρέσεις δύο άτομα της ορχήστρας που είναι παλιοί, όλοι οι άλλοι είναι των τελευταίων σεζόν προσθήκες. Και δεν ξέρουν τόσο πολλά παλιά κομμάτια.
Η ορχήστρα ξέρει υποθετικά (γιατί τόσα προβάρει) 200 τραγούδια που έχει επιλέξει ο Νότης (δικά του και μη).Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 24, 2019 12:21 amΠολύ δύσκολα να ακούσουμε κάτι στον Βοτανικό. Μπορεί να ακούσουμε τίποτα προς το τέλος του σχήματος, όταν (και αν) ο δίσκος θα έχει προχωρήσει στο στούντιο.Tsachno21 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 10:57 pmΩραία είδηση αυτή.. Άρα θα ακούσουμε και κάποια στον ΒοτανικόScorpion86 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 10:53 pmΜε το νέο έτος τα χορευτικά. Λίγο πριν το Πάσχα.SFAKattack10 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 9:16 pm Υποτίθεται ότι φέτος θα έχουμε και τα χορευτικά τραγούδια του δίσκου. Αλλά βλέπω να μην υπάρχει κάποιο νέο για αυτό το θέμα.
Λογικό είναι πλέον να μην το βλέπουμε αυτό και να διαλέγει από συγκεκριμένα κομμάτια γιατί αυτό με το διαφορετικό πρόγραμμα το έκανε κάποτε που είχε μία ορχήστρα για χρονια και όταν δούλευε 6 μέρες την εβδομάδα. Ηταν επιτακτική ανάγκη να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμα όταν δουλεύεις τόσα βράδια. Επιπλέον, αν εξαιρέσεις δύο άτομα της ορχήστρας που είναι παλιοί, όλοι οι άλλοι είναι των τελευταίων σεζόν προσθήκες. Και δεν ξέρουν τόσο πολλά παλιά κομμάτια.
Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά, ότι προβάρει 200 τραγούδια. Ολη του η δισκογραφία είναι περίπου 300 τραγούδια, δεν είναι δυνατόν να προβάρουν τοσα κομμάτια συν αυτά που λέει από άλλους καλλιτέχνες, παλαιότερα. Οπως επίσης δεν πιστεύω αυτά που διαρρέονται ότι επιλέγει από 700-800 κομμάτια αυτά που μπαίνουν στους δίσκους. Αυτοί οι αριθμοί υπήρχαν προ 10ετιας και βάλε. 70-80 κομμάτια προβάρουν, από αυτά σε σταθερή βάση παίζουν 50-60 και όταν παίξουν κάποιον από τα υπόλοιπα μας φαίνεται κάτι άξιο αναφοράς.johnytzitzi έγραψε: ↑Παρ Οκτ 25, 2019 12:37 pmΗ ορχήστρα ξέρει υποθετικά (γιατί τόσα προβάρει) 200 τραγούδια που έχει επιλέξει ο Νότης (δικά του και μη).Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 24, 2019 12:21 amΠολύ δύσκολα να ακούσουμε κάτι στον Βοτανικό. Μπορεί να ακούσουμε τίποτα προς το τέλος του σχήματος, όταν (και αν) ο δίσκος θα έχει προχωρήσει στο στούντιο.Tsachno21 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 10:57 pmΩραία είδηση αυτή.. Άρα θα ακούσουμε και κάποια στον ΒοτανικόScorpion86 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 10:53 pmΜε το νέο έτος τα χορευτικά. Λίγο πριν το Πάσχα.SFAKattack10 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 9:16 pm Υποτίθεται ότι φέτος θα έχουμε και τα χορευτικά τραγούδια του δίσκου. Αλλά βλέπω να μην υπάρχει κάποιο νέο για αυτό το θέμα.
Μετά εναπόκειται σε εκείνον ποια θα του έρθουν την ώρα που τραγουδάει (συνήθως του έρχονται τα πιο συνηθισμένα που λέει και δεν είναι πάνω από 50) και πριν το τελευταίο ρεφρέν κάνει το νόημα. Π.χ. όμως υπάρχουν και εκπλήξεις όπως στο Ακρωτήρι το Τι να μου πεις κι εσύ που του το ζήτησε ένα παιδί που ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο (φαίνεται και στο βιντεάκι το παιδί στο youtube).
Εγώ μια απορία έχω και θα ήθελα αν γνωρίζεις να μου τη λύσεις. Πως γίνεται ο Νότης με δισκογραφία 10 ετών να έχει ποτ-πουρί στο ζωντανό του πρόγραμμα στα τέλη του 90 όταν είχε 6-7 δίσκους και πλέον μετά από 30 χρόνια και τόσα τραγούδια να έχει αυτήν την αργόσυρτη ροή προγράμματος χωρίς σχεδόν καμία εναλλαγή; Θα μπορούσε να λέει πολλά περισσότερα κομμάτια αν δεν τα έλεγε όλα ολόκληρα για παράδειγμα. Έχει συζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο; Δεν σκοπεύει ποτέ να αλλάξει δομή προγράμματος;johnytzitzi έγραψε: ↑Παρ Οκτ 25, 2019 12:37 pmΗ ορχήστρα ξέρει υποθετικά (γιατί τόσα προβάρει) 200 τραγούδια που έχει επιλέξει ο Νότης (δικά του και μη).Scorpion86 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 24, 2019 12:21 amΠολύ δύσκολα να ακούσουμε κάτι στον Βοτανικό. Μπορεί να ακούσουμε τίποτα προς το τέλος του σχήματος, όταν (και αν) ο δίσκος θα έχει προχωρήσει στο στούντιο.Tsachno21 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 10:57 pmΩραία είδηση αυτή.. Άρα θα ακούσουμε και κάποια στον ΒοτανικόScorpion86 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 10:53 pmΜε το νέο έτος τα χορευτικά. Λίγο πριν το Πάσχα.SFAKattack10 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2019 9:16 pm Υποτίθεται ότι φέτος θα έχουμε και τα χορευτικά τραγούδια του δίσκου. Αλλά βλέπω να μην υπάρχει κάποιο νέο για αυτό το θέμα.
Μετά εναπόκειται σε εκείνον ποια θα του έρθουν την ώρα που τραγουδάει (συνήθως του έρχονται τα πιο συνηθισμένα που λέει και δεν είναι πάνω από 50) και πριν το τελευταίο ρεφρέν κάνει το νόημα. Π.χ. όμως υπάρχουν και εκπλήξεις όπως στο Ακρωτήρι το Τι να μου πεις κι εσύ που του το ζήτησε ένα παιδί που ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο (φαίνεται και στο βιντεάκι το παιδί στο youtube).
Αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν είχε αναφέρει πως τα τραγούδια έχουν αρχή μέση και τέλος όποτε δεν υπάρχει λόγος να κάνει ένα πρόγραμμα όλο ποτ-πουρι(π.χ. Κιάμος) πέρα από 1-2 σημεία. Προσωπικά ούτε και μένα θα μου άρεσε ένα ατέλειωτο ποτ-πουρί. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξει ένα πρόγραμμα ή εστώ μια δομή όπως τις πρώτες χρονιές στο έναστρον και να προσθέσει τραγούδια όχι απαραίτητα από 90s αλλά και από τα πιο πρόσφατα και γενικώς κάποια τραγούδια δεν πρέπει να λείπουν, δεν μπορεί να πηγαίνεις και να μην ακούς για παράδειγμα το "και δε μπορώ" είναι αδιανόητο...jdarmody έγραψε: Εγώ μια απορία έχω και θα ήθελα αν γνωρίζεις να μου τη λύσεις. Πως γίνεται ο Νότης με δισκογραφία 10 ετών να έχει ποτ-πουρί στο ζωντανό του πρόγραμμα στα τέλη του 90 όταν είχε 6-7 δίσκους και πλέον μετά από 30 χρόνια και τόσα τραγούδια να έχει αυτήν την αργόσυρτη ροή προγράμματος χωρίς σχεδόν καμία εναλλαγή; Θα μπορούσε να λέει πολλά περισσότερα κομμάτια αν δεν τα έλεγε όλα ολόκληρα για παράδειγμα. Έχει συζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο; Δεν σκοπεύει ποτέ να αλλάξει δομή προγράμματος;
Δεν εννοώ να κάνει ολόκληρο το πρόγραμμα ποτ-πουρί. Σε ένα-δυο σημεία λέω κι εγώ όπως το είχε παλαιότερα στο πρώτο μέρος για παράδειγμα εποχές Έναστρον. Επίσης πιστεύω ότι θα ταίριαζε και στο χορευτικό του πρόγραμμα που θεωρώ ότι είναι και το πιο αδύναμο μέρος του προγράμματος.J&B έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 27, 2019 9:14 amΑν θυμάμαι καλά στο παρελθόν είχε αναφέρει πως τα τραγούδια έχουν αρχή μέση και τέλος όποτε δεν υπάρχει λόγος να κάνει ένα πρόγραμμα όλο ποτ-πουρι(π.χ. Κιάμος) πέρα από 1-2 σημεία. Προσωπικά ούτε και μένα θα μου άρεσε ένα ατέλειωτο ποτ-πουρί. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξει ένα πρόγραμμα ή εστώ μια δομή όπως τις πρώτες χρονιές στο έναστρον και να προσθέσει τραγούδια όχι απαραίτητα από 90s αλλά και από τα πιο πρόσφατα και γενικώς κάποια τραγούδια δεν πρέπει να λείπουν, δεν μπορεί να πηγαίνεις και να μην ακούς για παράδειγμα το "και δε μπορώ" είναι αδιανόητο...jdarmody έγραψε: Εγώ μια απορία έχω και θα ήθελα αν γνωρίζεις να μου τη λύσεις. Πως γίνεται ο Νότης με δισκογραφία 10 ετών να έχει ποτ-πουρί στο ζωντανό του πρόγραμμα στα τέλη του 90 όταν είχε 6-7 δίσκους και πλέον μετά από 30 χρόνια και τόσα τραγούδια να έχει αυτήν την αργόσυρτη ροή προγράμματος χωρίς σχεδόν καμία εναλλαγή; Θα μπορούσε να λέει πολλά περισσότερα κομμάτια αν δεν τα έλεγε όλα ολόκληρα για παράδειγμα. Έχει συζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο; Δεν σκοπεύει ποτέ να αλλάξει δομή προγράμματος;
Ποντάρω στο "Εσύ" ή το "Καμία", χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση σχετικά με αυτό.Kostas99ns έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 27, 2019 6:20 pm Για το τραγούδι της έναρξης που συζητήθηκε λίγο πιο πάνω, γιατί αποκλείετε να βγει με κάποιο καινούργιο τραγούδι ( όπως εκανε στο fever με τα πιο μεγάλα σαγαπω); Αλλιώς αν δεν βγει με καινούργιο τραγούδι, ίσως βγει με το "εσύ";
Όχι πάλι μπαλαντα ρε παιδιά.. Ας βγει με κάτι πιο δυναμικό..Scorpion86 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 27, 2019 6:31 pmΠοντάρω στο "Εσύ" ή το "Καμία", χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση σχετικά με αυτό.Kostas99ns έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 27, 2019 6:20 pm Για το τραγούδι της έναρξης που συζητήθηκε λίγο πιο πάνω, γιατί αποκλείετε να βγει με κάποιο καινούργιο τραγούδι ( όπως εκανε στο fever με τα πιο μεγάλα σαγαπω); Αλλιώς αν δεν βγει με καινούργιο τραγούδι, ίσως βγει με το "εσύ";
Το συγκεκριμένο σόου αλλά και γενικά τα ταλεντ σόου τα τελευταία 6-7 χρόνια υπάρχουν για την... τόνωση της πεσμενης καριέρας των τραγουδιστών που επιλέγονται ως κριτές. Στα συμβόλαια που υπογράφουν υπάρχει η υποχρέωση από τον εκάστοτε τηλεοπτικό σταθμό να διαφημίσει τα επαγγελματικά των συγκεκριμένων που έχουν επιλέξει ως κριτές. Καποιοι μέχρι και χώρο που πουλούσαν τους δίσκους τους είχαν φτιάξει εκτος των εγκαταστάσεων όπου γίνονται αυτά τα σόου. Δεν ενδιαφέρονται για να βγάλουν τραγουδιστές πολύ απλά διότι η νύχτα και η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τραγουδιστές. Πραγματικά αυτά τα παιδιά που πάνε εκεί να κυνηγήσουν το όνειρο τους έχουν την εντύπωση ότι η νύχτα δίψα για νέο αίμα τραγουδιστικο; Εδώ δεν μπορούν να απορροφηθούν οι ήδη υπάρχοντες. Δουλεύουν σχήματα 2 μηνες και αν και μετά φτου κι από την αρχή. Κακώς δίνουμε σημασία σε αυτά τα σόου. Πενηνταριζει σε λίγο ο Σάκης και κυλιέται στα πατώματα σα να είναι παιδαρελι. Η άλλη ανεβαίνει στα καθίσματα και κοπανιέται σαν μην πω. Αηδίες χιλιοπαιγμενες. Εδώ έγινε κριτής η «40 βαθμοί λιώνει το κορμί» τι να λέμε τώρα...SFAKattack10 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 28, 2019 2:06 am Την Παρασκευη ειχε παει στο The Voice ο Νικος Σαπουντζακης , ειπε σε βιντεο το βιογραφικο του και οτι εχει γραψει 2 τραγουδια στον Νοτη. Τραγουδησε ενα καινουργιο τραγουδι που εγραψε στον Μαργαριτη αλλα στο τελος δεν γυρισε κανενας.