Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Scorpion86 έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2019 10:53 pm Με το νέο έτος τα χορευτικά. Λίγο πριν το Πάσχα.
Άρα δεν θα βγει με νέο τραγούδι και ίσως ακούσουμε κάποιο τραγούδι κοντά στις γιορτές όπως έκανε με το "Με την πλάτη στον τοίχο ".
Καλά και εγώ αυτό έβλεπα ότι ο δίσκος πάει για το 2020.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Tsachno21 έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2019 10:57 pm
Scorpion86 έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2019 10:53 pm
SFAKattack10 έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2019 9:16 pm Υποτίθεται ότι φέτος θα έχουμε και τα χορευτικά τραγούδια του δίσκου. Αλλά βλέπω να μην υπάρχει κάποιο νέο για αυτό το θέμα.
Με το νέο έτος τα χορευτικά. Λίγο πριν το Πάσχα.
Ωραία είδηση αυτή.. Άρα θα ακούσουμε και κάποια στον Βοτανικό
Πολύ δύσκολα να ακούσουμε κάτι στον Βοτανικό. Μπορεί να ακούσουμε τίποτα προς το τέλος του σχήματος, όταν (και αν) ο δίσκος θα έχει προχωρήσει στο στούντιο.
GiannisGr έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2019 7:09 pmΜαρεσει που τονίζει ο Νότης ότι δεν έχει προγραμμα και λέει ότι του βγει
Τα τελευταία χρόνια δεν το βλέπω καθόλου αυτό πάντως
Λογικό είναι πλέον να μην το βλέπουμε αυτό και να διαλέγει από συγκεκριμένα κομμάτια γιατί αυτό με το διαφορετικό πρόγραμμα το έκανε κάποτε που είχε μία ορχήστρα για χρονια και όταν δούλευε 6 μέρες την εβδομάδα. Ηταν επιτακτική ανάγκη να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμα όταν δουλεύεις τόσα βράδια. Επιπλέον, αν εξαιρέσεις δύο άτομα της ορχήστρας που είναι παλιοί, όλοι οι άλλοι είναι των τελευταίων σεζόν προσθήκες. Και δεν ξέρουν τόσο πολλά παλιά κομμάτια.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Nikos mav95

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nikos mav95 »

Καλησπέρα παλιόπαιδα. Ισωσ Είναι λίγο νωρίς, αλλα μηπωσ υπάρχει κάποια ενημέρωση για Θεσσαλονίκη μετά τις εμφανίσεις στ Βοτανικό?
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μία ακόμα τραγουδίστρια που θα βρίσκεται στο σχήμα του Βοτανικού, η Μαρία Τζινιέρη. Κόρη της Τζούλη Τζινιέρη, συζύγου του Γιώργου Μάγκα.

johnytzitzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnytzitzi »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Οκτ 24, 2019 12:21 am
SFAKattack10 έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2019 9:16 pm Υποτίθεται ότι φέτος θα έχουμε και τα χορευτικά τραγούδια του δίσκου. Αλλά βλέπω να μην υπάρχει κάποιο νέο για αυτό το θέμα.
Πολύ δύσκολα να ακούσουμε κάτι στον Βοτανικό. Μπορεί να ακούσουμε τίποτα προς το τέλος του σχήματος, όταν (και αν) ο δίσκος θα έχει προχωρήσει στο στούντιο.
GiannisGr έγραψε: Τετ Οκτ 23, 2019 7:09 pmΜαρεσει που τονίζει ο Νότης ότι δεν έχει προγραμμα και λέει ότι του βγει
Λογικό είναι πλέον να μην το βλέπουμε αυτό και να διαλέγει από συγκεκριμένα κομμάτια γιατί αυτό με το διαφορετικό πρόγραμμα το έκανε κάποτε που είχε μία ορχήστρα για χρονια και όταν δούλευε 6 μέρες την εβδομάδα. Ηταν επιτακτική ανάγκη να κάνεις αλλαγές στο πρόγραμμα όταν δουλεύεις τόσα βράδια. Επιπλέον, αν εξαιρέσεις δύο άτομα της ορχήστρας που είναι παλιοί, όλοι οι άλλοι είναι των τελευταίων σεζόν προσθήκες. Και δεν ξέρουν τόσο πολλά παλιά κομμάτια.
Η ορχήστρα ξέρει υποθετικά (γιατί τόσα προβάρει) 200 τραγούδια που έχει επιλέξει ο Νότης (δικά του και μη).
Μετά εναπόκειται σε εκείνον ποια θα του έρθουν την ώρα που τραγουδάει (συνήθως του έρχονται τα πιο συνηθισμένα που λέει και δεν είναι πάνω από 50) και πριν το τελευταίο ρεφρέν κάνει το νόημα. Π.χ. όμως υπάρχουν και εκπλήξεις όπως στο Ακρωτήρι το Τι να μου πεις κι εσύ που του το ζήτησε ένα παιδί που ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο (φαίνεται και στο βιντεάκι το παιδί στο youtube).
Κρύβομαι απ’ τα παιχνίδια τα στημένα
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

johnytzitzi έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2019 12:37 pm
Η ορχήστρα ξέρει υποθετικά (γιατί τόσα προβάρει) 200 τραγούδια που έχει επιλέξει ο Νότης (δικά του και μη).
Μετά εναπόκειται σε εκείνον ποια θα του έρθουν την ώρα που τραγουδάει (συνήθως του έρχονται τα πιο συνηθισμένα που λέει και δεν είναι πάνω από 50) και πριν το τελευταίο ρεφρέν κάνει το νόημα. Π.χ. όμως υπάρχουν και εκπλήξεις όπως στο Ακρωτήρι το Τι να μου πεις κι εσύ που του το ζήτησε ένα παιδί που ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο (φαίνεται και στο βιντεάκι το παιδί στο youtube).
Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά, ότι προβάρει 200 τραγούδια. Ολη του η δισκογραφία είναι περίπου 300 τραγούδια, δεν είναι δυνατόν να προβάρουν τοσα κομμάτια συν αυτά που λέει από άλλους καλλιτέχνες, παλαιότερα. Οπως επίσης δεν πιστεύω αυτά που διαρρέονται ότι επιλέγει από 700-800 κομμάτια αυτά που μπαίνουν στους δίσκους. Αυτοί οι αριθμοί υπήρχαν προ 10ετιας και βάλε. 70-80 κομμάτια προβάρουν, από αυτά σε σταθερή βάση παίζουν 50-60 και όταν παίξουν κάποιον από τα υπόλοιπα μας φαίνεται κάτι άξιο αναφοράς.
sotirakos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sotirakos »

Ο Σφακιανακης βαριεται να προβαρει ενα απο τα παλια του τραγουδια, θα κατσει να ακρωαστει 600 τραγουδια για τον δισκο;;; :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Απ' οτι βλέπω από τα stories του instagram, αρκετός κόσμος είναι απόψε στον Βοτανικό για πρόβες. Είναι σχεδόν όλοι οι τραγουδιστές που θα ανοίγουν το πρόγραμμα. Προχωράει το πράγμα και νομίζω σύντομα θα μάθουμε και ημερομηνία πρεμιέρας.
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

johnytzitzi έγραψε: Παρ Οκτ 25, 2019 12:37 pm
Εγώ μια απορία έχω και θα ήθελα αν γνωρίζεις να μου τη λύσεις. Πως γίνεται ο Νότης με δισκογραφία 10 ετών να έχει ποτ-πουρί στο ζωντανό του πρόγραμμα στα τέλη του 90 όταν είχε 6-7 δίσκους και πλέον μετά από 30 χρόνια και τόσα τραγούδια να έχει αυτήν την αργόσυρτη ροή προγράμματος χωρίς σχεδόν καμία εναλλαγή; Θα μπορούσε να λέει πολλά περισσότερα κομμάτια αν δεν τα έλεγε όλα ολόκληρα για παράδειγμα. Έχει συζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο; Δεν σκοπεύει ποτέ να αλλάξει δομή προγράμματος;
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

jdarmody έγραψε: Εγώ μια απορία έχω και θα ήθελα αν γνωρίζεις να μου τη λύσεις. Πως γίνεται ο Νότης με δισκογραφία 10 ετών να έχει ποτ-πουρί στο ζωντανό του πρόγραμμα στα τέλη του 90 όταν είχε 6-7 δίσκους και πλέον μετά από 30 χρόνια και τόσα τραγούδια να έχει αυτήν την αργόσυρτη ροή προγράμματος χωρίς σχεδόν καμία εναλλαγή; Θα μπορούσε να λέει πολλά περισσότερα κομμάτια αν δεν τα έλεγε όλα ολόκληρα για παράδειγμα. Έχει συζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο; Δεν σκοπεύει ποτέ να αλλάξει δομή προγράμματος;
Αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν είχε αναφέρει πως τα τραγούδια έχουν αρχή μέση και τέλος όποτε δεν υπάρχει λόγος να κάνει ένα πρόγραμμα όλο ποτ-πουρι(π.χ. Κιάμος) πέρα από 1-2 σημεία. Προσωπικά ούτε και μένα θα μου άρεσε ένα ατέλειωτο ποτ-πουρί. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξει ένα πρόγραμμα ή εστώ μια δομή όπως τις πρώτες χρονιές στο έναστρον και να προσθέσει τραγούδια όχι απαραίτητα από 90s αλλά και από τα πιο πρόσφατα και γενικώς κάποια τραγούδια δεν πρέπει να λείπουν, δεν μπορεί να πηγαίνεις και να μην ακούς για παράδειγμα το "και δε μπορώ" είναι αδιανόητο...
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
nikosp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikosp »

Ξερουμε τη δομη του προγραμματος για φετος; ποση ωρα θα εχει ο νοτης ποση ο γονιδης,κλπ;
Τώρα η δικιά σου η φωνή κατάντησε κραυγή!!!
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

J&B έγραψε: Κυρ Οκτ 27, 2019 9:14 am
jdarmody έγραψε: Εγώ μια απορία έχω και θα ήθελα αν γνωρίζεις να μου τη λύσεις. Πως γίνεται ο Νότης με δισκογραφία 10 ετών να έχει ποτ-πουρί στο ζωντανό του πρόγραμμα στα τέλη του 90 όταν είχε 6-7 δίσκους και πλέον μετά από 30 χρόνια και τόσα τραγούδια να έχει αυτήν την αργόσυρτη ροή προγράμματος χωρίς σχεδόν καμία εναλλαγή; Θα μπορούσε να λέει πολλά περισσότερα κομμάτια αν δεν τα έλεγε όλα ολόκληρα για παράδειγμα. Έχει συζητηθεί ποτέ κάτι τέτοιο; Δεν σκοπεύει ποτέ να αλλάξει δομή προγράμματος;
Αν θυμάμαι καλά στο παρελθόν είχε αναφέρει πως τα τραγούδια έχουν αρχή μέση και τέλος όποτε δεν υπάρχει λόγος να κάνει ένα πρόγραμμα όλο ποτ-πουρι(π.χ. Κιάμος) πέρα από 1-2 σημεία. Προσωπικά ούτε και μένα θα μου άρεσε ένα ατέλειωτο ποτ-πουρί. Θεωρώ ότι πρέπει να φτιάξει ένα πρόγραμμα ή εστώ μια δομή όπως τις πρώτες χρονιές στο έναστρον και να προσθέσει τραγούδια όχι απαραίτητα από 90s αλλά και από τα πιο πρόσφατα και γενικώς κάποια τραγούδια δεν πρέπει να λείπουν, δεν μπορεί να πηγαίνεις και να μην ακούς για παράδειγμα το "και δε μπορώ" είναι αδιανόητο...
Δεν εννοώ να κάνει ολόκληρο το πρόγραμμα ποτ-πουρί. Σε ένα-δυο σημεία λέω κι εγώ όπως το είχε παλαιότερα στο πρώτο μέρος για παράδειγμα εποχές Έναστρον. Επίσης πιστεύω ότι θα ταίριαζε και στο χορευτικό του πρόγραμμα που θεωρώ ότι είναι και το πιο αδύναμο μέρος του προγράμματος.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Έκλεισαν και τυπικά οι REC στο σχήμα του Βοτανικού, δίπλα σε Νότη και Γονίδη.
Αυτή τη φορά τελεσφόρησε η συνεργασία με Νότη, άλλη μία φορά είχε επιχειρηθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Sfakianakisfan
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sfakianakisfan »

Χθες έπαιξε το ένα γράμμα στο Δρόμο 89.8 το απόγευμα
Θα σε περνάνε για τρελή...
Kostas99ns

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas99ns »

Για το τραγούδι της έναρξης που συζητήθηκε λίγο πιο πάνω, γιατί αποκλείετε να βγει με κάποιο καινούργιο τραγούδι ( όπως εκανε στο fever με τα πιο μεγάλα σαγαπω); Αλλιώς αν δεν βγει με καινούργιο τραγούδι, ίσως βγει με το "εσύ";
... Καλύτερα να ανοίξει η Γη και μέσα της να μπω ...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Kostas99ns έγραψε: Κυρ Οκτ 27, 2019 6:20 pm Για το τραγούδι της έναρξης που συζητήθηκε λίγο πιο πάνω, γιατί αποκλείετε να βγει με κάποιο καινούργιο τραγούδι ( όπως εκανε στο fever με τα πιο μεγάλα σαγαπω); Αλλιώς αν δεν βγει με καινούργιο τραγούδι, ίσως βγει με το "εσύ";
Ποντάρω στο "Εσύ" ή το "Καμία", χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση σχετικά με αυτό.
Tsachno21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

Scorpion86 έγραψε: Κυρ Οκτ 27, 2019 6:31 pm
Kostas99ns έγραψε: Κυρ Οκτ 27, 2019 6:20 pm Για το τραγούδι της έναρξης που συζητήθηκε λίγο πιο πάνω, γιατί αποκλείετε να βγει με κάποιο καινούργιο τραγούδι ( όπως εκανε στο fever με τα πιο μεγάλα σαγαπω); Αλλιώς αν δεν βγει με καινούργιο τραγούδι, ίσως βγει με το "εσύ";
Ποντάρω στο "Εσύ" ή το "Καμία", χωρίς να έχω κάποια ενημέρωση σχετικά με αυτό.
Όχι πάλι μπαλαντα ρε παιδιά.. Ας βγει με κάτι πιο δυναμικό..
Notisking

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notisking »

Κι εγώ θα προτιμούσα φέτος ένα δυναμικό τραγούδι για να μπαίνει πιο ζωντανά θυμηθείτε χρονιές που έμπαινε με του Ρόκυ το οποίο μετατρεπόταν στο Μια μάτια σου μόνο φτάνει η το Πάρτα όσο κι αν ήταν μέτριο τραγούδι με αυτά γινόταν φασαρία στο μαγαζί άναβαν τα αίματα. Καλή ιδέα θα ήταν να μπαίνει κ με ένα σύντομο ποτ πουρί ρεφρεν-ρεφρεν όπως αν θυμάμαι καλά στο Έναστρον το 2004
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Την Παρασκευη ειχε παει στο The Voice ο Νικος Σαπουντζακης , ειπε σε βιντεο το βιογραφικο του και οτι εχει γραψει 2 τραγουδια στον Νοτη. Τραγουδησε ενα καινουργιο τραγουδι που εγραψε στον Μαργαριτη αλλα στο τελος δεν γυρισε κανενας.
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

SFAKattack10 έγραψε: Δευ Οκτ 28, 2019 2:06 am Την Παρασκευη ειχε παει στο The Voice ο Νικος Σαπουντζακης , ειπε σε βιντεο το βιογραφικο του και οτι εχει γραψει 2 τραγουδια στον Νοτη. Τραγουδησε ενα καινουργιο τραγουδι που εγραψε στον Μαργαριτη αλλα στο τελος δεν γυρισε κανενας.
Το συγκεκριμένο σόου αλλά και γενικά τα ταλεντ σόου τα τελευταία 6-7 χρόνια υπάρχουν για την... τόνωση της πεσμενης καριέρας των τραγουδιστών που επιλέγονται ως κριτές. Στα συμβόλαια που υπογράφουν υπάρχει η υποχρέωση από τον εκάστοτε τηλεοπτικό σταθμό να διαφημίσει τα επαγγελματικά των συγκεκριμένων που έχουν επιλέξει ως κριτές. Καποιοι μέχρι και χώρο που πουλούσαν τους δίσκους τους είχαν φτιάξει εκτος των εγκαταστάσεων όπου γίνονται αυτά τα σόου. Δεν ενδιαφέρονται για να βγάλουν τραγουδιστές πολύ απλά διότι η νύχτα και η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τραγουδιστές. Πραγματικά αυτά τα παιδιά που πάνε εκεί να κυνηγήσουν το όνειρο τους έχουν την εντύπωση ότι η νύχτα δίψα για νέο αίμα τραγουδιστικο; Εδώ δεν μπορούν να απορροφηθούν οι ήδη υπάρχοντες. Δουλεύουν σχήματα 2 μηνες και αν και μετά φτου κι από την αρχή. Κακώς δίνουμε σημασία σε αυτά τα σόου. Πενηνταριζει σε λίγο ο Σάκης και κυλιέται στα πατώματα σα να είναι παιδαρελι. Η άλλη ανεβαίνει στα καθίσματα και κοπανιέται σαν μην πω. Αηδίες χιλιοπαιγμενες. Εδώ έγινε κριτής η «40 βαθμοί λιώνει το κορμί» τι να λέμε τώρα...
Απάντηση