Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Notis21

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis21 »

Johny-rex έγραψε: Τετ Δεκ 02, 2020 2:26 pm δεν ξέρω μήπως οι στήριξη Λεμπιδάκη και η επίσκεψη Μπερτάκη, υποδηλώνει επικείμενη συνεργασία στα γνωστά μαγαζιά?
Καθόλου απίθανο..Βεβαια ο Λεμπιδακης ανεφερε τον Μπερτακη επειδή είναι το αφεντικό του..Μπορεί να πήγαν και άλλοι επιχειρηματίες..
ΥΓ Ο "απιθανος" στο Instagram έχει πάρει 400 follow μέσα σε λίγες ώρες και απ ότι φαίνεται όλο και περισσότεροι νομίζουν ότι είναι ο πραγματικός λογαριασμός του Νοτη.Πρεπει κάτι να γίνει
Notis7Arxontas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Notis7Arxontas »

Notis21 έγραψε: Τετ Δεκ 02, 2020 3:05 pm
Johny-rex έγραψε: Τετ Δεκ 02, 2020 2:26 pm δεν ξέρω μήπως οι στήριξη Λεμπιδάκη και η επίσκεψη Μπερτάκη, υποδηλώνει επικείμενη συνεργασία στα γνωστά μαγαζιά?
Καθόλου απίθανο..Βεβαια ο Λεμπιδακης ανεφερε τον Μπερτακη επειδή είναι το αφεντικό του..Μπορεί να πήγαν και άλλοι επιχειρηματίες..
ΥΓ Ο "απιθανος" στο Instagram έχει πάρει 400 follow μέσα σε λίγες ώρες και απ ότι φαίνεται όλο και περισσότεροι νομίζουν ότι είναι ο πραγματικός λογαριασμός του Νοτη.Πρεπει κάτι να γίνει
Δεν απαντάει στα μηνυματα...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Notis21 έγραψε: Δευ Νοέμ 30, 2020 2:27 pmΣκορπιε δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδηγούν στην απόσυρση σου από το φόρουμ αλλά νομίζω ότι το φόρουμ έχει ανάγκη εσένα και τις πληροφορίες σου ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο..
Δεν το διατύπωσα σωστά, ίσως και πάνω στην ένταση μου από τις τελευταίες εξελίξεις. Θα συνεχίσω να κάνω ότι έκανα εδώ και 6-7 μήνες. Δηλαδή να μην σχολιάζω καθημερινά τι γίνεται, όπως πριν. Λίγο λόγω μη διάθεσης, λίγο επειδή έχουν χιλιοσχολιαστεί όλα εδώ μέσα και δεν υπάρχει κάτι νέο. Δεν αποχωρώ. Διαβάζω συχνά τι γράφεται και γράφετε στο φόρουμ, απλά πλέον θα παρεμβαίνω μόνο όταν θεωρώ ότι είναι ανάγκη ή όταν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί σας. Είχα πει εκεί γύρω στο Πάσχα ότι δεν βλέπω να δουλεύει νύχτα ο Νότης γιατί δύσκολα θα δουλέψουν τα μαγαζιά με τις υπάρχουσες συνθήκες. Απ' ότι φαίνεται θα αργήσουμε να ασχοληθούμε ξανά με τα επαγγελματικά του καλλιτέχνη μας. Καλό Πάσχα και βλέπουμε...Αυτά, ήθελα να διευκρινίσω τι εννοώ, γιατί υπάρχουν και κάποιοι καλοθελητές που έγραψαν κάπου ότι μου έριξαν μπαν από το φόρουμ ή ότι με διέγραψαν. Όχι, δεν ισχύει. Εγώ απομακρύνθηκα και εξήγησα τους λόγους πιο πάνω. Καλή συνέχεια και στηρίξτε τον καλλιτέχνη τώρα που το χρειάζεται. Στα εύκολα και στις επιτυχίες όλοι κοντά του θέλουν να είναι. Τώρα θα φανεί ποιοι είναι πραγματικά κοντά και ποιοι είναι φίλοι του και τον αγαπούν αγνά δίχως συμφέρον.
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
Notis21

Scorpion86 έγραψε: Τετ Δεκ 02, 2020 5:37 pm
Notis21 έγραψε: Δευ Νοέμ 30, 2020 2:27 pmΣκορπιε δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδηγούν στην απόσυρση σου από το φόρουμ αλλά νομίζω ότι το φόρουμ έχει ανάγκη εσένα και τις πληροφορίες σου ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο..
Δεν το διατύπωσα σωστά, ίσως και πάνω στην ένταση μου από τις τελευταίες εξελίξεις. Θα συνεχίσω να κάνω ότι έκανα εδώ και 6-7 μήνες. Δηλαδή να μην σχολιάζω καθημερινά τι γίνεται, όπως πριν. Λίγο λόγω μη διάθεσης, λίγο επειδή έχουν χιλιοσχολιαστεί όλα εδώ μέσα και δεν υπάρχει κάτι νέο. Δεν αποχωρώ. Διαβάζω συχνά τι γράφεται και γράφετε στο φόρουμ, απλά πλέον θα παρεμβαίνω μόνο όταν θεωρώ ότι είναι ανάγκη ή όταν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί σας. Είχα πει εκεί γύρω στο Πάσχα ότι δεν βλέπω να δουλεύει νύχτα ο Νότης γιατί δύσκολα θα δουλέψουν τα μαγαζιά με τις υπάρχουσες συνθήκες. Απ' ότι φαίνεται θα αργήσουμε να ασχοληθούμε ξανά με τα επαγγελματικά του καλλιτέχνη μας. Καλό Πάσχα και βλέπουμε...Αυτά, ήθελα να διευκρινίσω τι εννοώ, γιατί υπάρχουν και κάποιοι καλοθελητές που έγραψαν κάπου ότι μου έριξαν μπαν από το φόρουμ ή ότι με διέγραψαν. Όχι, δεν ισχύει. Εγώ απομακρύνθηκα και εξήγησα τους λόγους πιο πάνω. Καλή συνέχεια και στηρίξτε τον καλλιτέχνη τώρα που το χρειάζεται. Στα εύκολα και στις επιτυχίες όλοι κοντά του θέλουν να είναι. Τώρα θα φανεί ποιοι είναι πραγματικά κοντά και ποιοι είναι φίλοι του και τον αγαπούν αγνά δίχως συμφέρον.
Οκ τότε κατάλαβα λάθος.. Είμαι παλιος στο φόρουμ αλλά έχασα τον λογαριασμό και θυμόμουν ότι πάντα είχες αρκετές πληροφορίες υπό αυτήν την έννοια έγραψα ότι σε χρειάζεται το φόρουμ
noti_kos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από noti_kos »

GiannisGr έγραψε: Τετ Δεκ 02, 2020 12:07 pm
Notis7Arxontas έγραψε: Τετ Δεκ 02, 2020 12:04 pm
Notis7Arxontas έγραψε: Τετ Δεκ 02, 2020 12:02 pm Φίλε μου ξέρω ότι αγαπάς τον Νότη όπως και μεις. Αλλά δεν είναι σωστό να παίζεις τον ρόλο του Νοτη στο insta και να ξεγιελιουνται τόσοι άνθρωποι και να νομίζουν ότι είναι αυτός. Ήδη σήμερα ένα σαιτ ανέβασε μια δημοσίευση σου και κάνει λόγο για τις βρισιές και θα κωλοδαχτυλα του Σφακιανάκης μέσω του λογαριασμού σου στο insta. Ο Νότης έχει σοβαρά θέματα αυτές τις μέρες και δεν πρέπει να το κάνουμε χειρότερα. Πρέπει να διευκρινίσεις στον κόσμο με μια δημοσίευση ότι είσαι απλά ένα fan page για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Ξέρεις ποιο είναι το σωστό φίλε μου. Βλάπτει τον Νότη έτσι. Εδώ κάνεις και αναδημοσιευσεις στα στορυ με περιεχομενο χλευαστικα προς εκείνον. Πρεπει να πεις στον κόσμο ότι εισαι fan page για μην ακολουθήσουν και τυχόν προβλήματα με τον Νότη μας... Ευχαριστώ
Του έστειλα αυτό...
Δεν νομίζω να βγάλει πουθενά του στείλαμε αρκετοί μηνύματα αναφορά δεν γίνεται να κάνεις γιατί δεν έχει ο ίδιος ο Νότης κάποιον λογαριασμό καθώς σου ζητάει να υποδείξεις ποιον παριστάνει με τον πραγματικό λογαριασμό
από την στιγμή που ο Νότης δεν έχει δεν γίνεται αυτό
Μόνο αν επικοινωνήσει κάποιος με τον ίδιο μπορεί να συμμαζευτεί ο συγκεκριμένος
Aναφορά γίνεται. Απλά, αντί να επιλέξεις, ότι παριστάνει ένα δημοφιλές πρόσωπο, επιλέγεις ότι παριστάνει έναν γνωστό σου.
Επομένως, κάντε όλη αναφορά στον τύπο.
Οι Ερινύες θα΄ρθουνε, όπου κι αν πας..
Άβαταρ μέλους
J&B

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από J&B »

https://www.newsbreak.gr/apopseis/14994 ... fakianakis

Επίσης πολύ σοβαρά το έχετε πάρει μερικοί. Τι κάθεστε και ασχολείστε με το Τουίτερ δεν μπορώ να καταλάβω;
Κοιμόμουνα και ξύπνησα μονάχα που τα αντίκρυσα...
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

Ο παπασχοινας έκανε ποστ στο fb και ανέβασε στίχους από τραγούδι που ετοιμάζει για το Νότη.
Επίσης όπως γράφει ετοιμάζει ή έχει ήδη έτοιμα και κάποια άλλα για τον ίδιο.
Άντε να δούμε
Ελπίζω να μιλήσει με τραγουδια ο Νότης....
Αν έχει κάποιος κάποια πληροφορία για το πώς θα κινηθεί ας κάνει μια ενημέρωση εδώ...
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Notis7Arxontas

Trelos Notikos 2019 έγραψε: Τετ Δεκ 02, 2020 9:37 pm Ο παπασχοινας έκανε ποστ στο fb και ανέβασε στίχους από τραγούδι που ετοιμάζει για το Νότη.
Επίσης όπως γράφει ετοιμάζει ή έχει ήδη έτοιμα και κάποια άλλα για τον ίδιο.
Άντε να δούμε
Ελπίζω να μιλήσει με τραγουδια ο Νότης....
Αν έχει κάποιος κάποια πληροφορία για το πώς θα κινηθεί ας κάνει μια ενημέρωση εδώ...
Φίλε μου μπορείς να μας πεις τους στιχους ή να ανεβασεις το ποστ εδω;
Trelos Notikos 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Trelos Notikos 2019 »

Τα λόγια που έγραψε ακριβώς:

Θέλω να μοιραστώ το ρεφρέν,ενός από τα πολλά τραγούδια που ετοιμάζω εδώ και καιρο για τον καλλιτέχνη αυτον,που αγγίζει την ψυχή μου
με την δική του ιδιαίτερη ψυχή..
Ευελπιστώ αρκετά από αυτά τα τραγούδια να τα ακούσετε

"Ψυχή μου άγια
μην φοβάσαι τα σκοτάδια
Λιποψυχίσαν
στην αρχή του σύμπαντος
Ποτέ δεν σβήσαν
τα αυτόφωτα φεγγάρια
Ποτέ σκοτάδια
δεν αντέξανε στο φώς

Ψυχή μου άγια
μην φοβάσαι τα σκοτάδια
Κι αυτά λυγίσαν
στις αρχές του σύμπαντος
Δεν τελειώνουν
της αγάπης τα φεγγάρια
Ποτέ σκοτάδια δεν νικήσανε τό φώς"

Δ.Π
Εξόριστος στην 8η λεωφόρο...
Notis7Arxontas

Trelos Notikos 2019 έγραψε: Τετ Δεκ 02, 2020 9:56 pm Τα λόγια που έγραψε ακριβώς:

Θέλω να μοιραστώ το ρεφρέν,ενός από τα πολλά τραγούδια που ετοιμάζω εδώ και καιρο για τον καλλιτέχνη αυτον,που αγγίζει την ψυχή μου
με την δική του ιδιαίτερη ψυχή..
Ευελπιστώ αρκετά από αυτά τα τραγούδια να τα ακούσετε

"Ψυχή μου άγια
μην φοβάσαι τα σκοτάδια
Λιποψυχίσαν
στην αρχή του σύμπαντος
Ποτέ δεν σβήσαν
τα αυτόφωτα φεγγάρια
Ποτέ σκοτάδια
δεν αντέξανε στο φώς

Ψυχή μου άγια
μην φοβάσαι τα σκοτάδια
Κι αυτά λυγίσαν
στις αρχές του σύμπαντος
Δεν τελειώνουν
της αγάπης τα φεγγάρια
Ποτέ σκοτάδια δεν νικήσανε τό φώς"

Δ.Π
Μου φαίνονται πολύ καλοι οι στιχοι.Μακάρι ο καλλιτεχνης μας να επιστρεψει με πολύ δυνατά κομμάτια
Άβαταρ μέλους
jdarmody

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Κανονικά θα έπρεπε να μαζευτούν όσοι τον αγαπούν πραγματικά και να βγάλουν το δίσκο της ζωής τους. Θα ήταν η καλύτερη απάντηση.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Notis21

Πάντως από την στιγμή που η δική θα αργήσει αρκετά πιστεύω ότι ο Νότης Πρέπει να κάνει μια συνέντευξη (στην Γερμανού για παράδειγμα) και να μιλησει για το θέμα Έτσι ώστε να μην σερνετε το θέμα καιρό..Με την προϋπόθεση βέβαια να είναι αθώος και να έχει επιχειρήματα όπως ισχυρίζεται ο κουγιας
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Τους τελευταίους μήνες είχε προτάσεις για συνεντεύξεις, όπως έχει όλο το χρόνο. Προσωπικά πιστεύω ότι αν σήμερα (02/12) είχαμε δίκη και αποτέλεσμα, θα έδινε σίγουρα τηλεοπτική συνέντευξη και θα μιλούσε για το θέμα. Θα ήταν και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση τρία χρόνια μετά την τελευταία του, αν δεν κάνω λάθος. Μετά το σημερινό, θεωρώ -βάσει λογικής- ότι "κλείδωσε" το ότι δεν θα τον δούμε ή δεν θα τον ακούσουμε πουθενά πριν γίνει η Δίκη, δηλαδή πριν τον Μάρτιο. Αν γίνει τότε όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, μιλώντας σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό.

Πολύ απλά διότι αν πάει τώρα για συνέντευξη, θα τον ρωτήσουν για το θέμα αυτό και δεν θα μπορέσει να απαντήσει με στοιχεία, γιατί αυτά θα τα πει μόνο στο δικαστήριο, όπως αναφέρει ξεκάθαρα στην κατάθεση που έδωσε και η οποία διέρρευσε. Αυτό επανέλαβε και ο δικηγόρος του. "Εχουμε απαντήσεις για όλα και θα τις παρουσιάσουμε στο δικαστήριο. Θα τα πούμε μετά το δικαστήριο", είπε στην Σκορδά το πρωί. Δεν είναι λοιπόν αφελής, να πάει να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποκαλύψει την υπερασπιστική του γραμμή, μήνες πριν γίνει το δικαστήριο.

Όσο για τα τραγούδια. Από τραγούδια άλλο τίποτα. Όλοι γράφουν. Το θέμα είναι προγραμματισμός αν έχει μπει. Δηλαδή, αν έχουν συνεννοηθεί με την εταιρεία ότι θέλουν να βγάλουν δίσκο πριν το Πάσχα, μετά το καλοκαίρι του 2021, το φθινόπωρο, την τάδε ημερομηνία. Αυτό ποιος το ξέρει όμως? Μόνο οι ίδιοι.

Υ.Γ. Ευκαιρία είναι τώρα με τον Αλέξη να ρίξει μηνυσούλες και αγωγές. Να τον νιώσουν λίγο γιατί τα τελευταία χρόνια είχε μείνει απαθής στις επιθέσεις που του γίνονταν. Τις δεχόταν και δεν μίλαγε. Ιδού η ευκαιρία να κάνει ορισμένες επιθέσεις και ο ίδιος μπας και καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν με κάνα παιδάκι ούτε με κάνα καλλιτέχνη της σειράς. Μακάρι, αν και δεν το βλέπω γιατί η ψυχούλα του είναι γεμάτη αγάπη και καθόλου κακία, μίσος και εκδικητικότητα όπως του 99% των ΜΜΕ.

Υ.Γ.2 Θετικό σαν γεγονός το ότι κάποιοι που μέχρι χθες του απαγόρευαν να πει τραγούδια του και άλλοι που τον έβριζαν (βλέπε Βαλάντη), ξαφνικά ρίχνονται στην μάχη να τον υπερασπιστούν και λένε καλά λόγια. Ελπίζω να το νιώθουν αυτό που κάνουν και να μην εκμεταλλεύονται την ευκαιρία ότι είναι hot θέμα για να το σχολιάσουν, να πιάσουν τον σφυγμό της επικαιρότητας και έτσι να ακουστούν-προβληθούν και οι ίδιοι. Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει το πρώτο. Οτι τα νιώθουν αυτά που λένε.

Υ.Γ.3 Τέτοια μέρα 02/12/2011, στην Ιερά Οδό, ο Νότης ερμήνευε για πρώτη φορά ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, την "Πλατεία". Είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι τι έχει μεσολαβήσει αυτά τα 9 χρόνια και πόσο διαφορετική είναι η αντιμετώπιση του καλλιτέχνη από τον μιντιακό κόσμο και πόσο έχουν αλλοιώσει την εικόνα του σε μεγάλο μέρος της κοινής γνωμης. Παρουσιάζοντας τον ως "φασίστα", "ομοφοβικό", τώρα "χρήστη" και "κακοποιό". Τρομακτικό.
9 χρόνια πριν και μοιάζουν σαν να είναι 29.
Notis21

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Δεκ 03, 2020 1:39 am Τους τελευταίους μήνες είχε προτάσεις για συνεντεύξεις, όπως έχει όλο το χρόνο. Προσωπικά πιστεύω ότι αν σήμερα (02/12) είχαμε δίκη και αποτέλεσμα, θα έδινε σίγουρα τηλεοπτική συνέντευξη και θα μιλούσε για το θέμα. Θα ήταν και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση τρία χρόνια μετά την τελευταία του, αν δεν κάνω λάθος. Μετά το σημερινό, θεωρώ -βάσει λογικής- ότι "κλείδωσε" το ότι δεν θα τον δούμε ή δεν θα τον ακούσουμε πουθενά πριν γίνει η Δίκη, δηλαδή πριν τον Μάρτιο. Αν γίνει τότε όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, μιλώντας σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό.

Πολύ απλά διότι αν πάει τώρα για συνέντευξη, θα τον ρωτήσουν για το θέμα αυτό και δεν θα μπορέσει να απαντήσει με στοιχεία, γιατί αυτά θα τα πει μόνο στο δικαστήριο, όπως αναφέρει ξεκάθαρα στην κατάθεση που έδωσε και η οποία διέρρευσε. Αυτό επανέλαβε και ο δικηγόρος του. "Εχουμε απαντήσεις για όλα και θα τις παρουσιάσουμε στο δικαστήριο. Θα τα πούμε μετά το δικαστήριο", είπε στην Σκορδά το πρωί. Δεν είναι λοιπόν αφελής, να πάει να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποκαλύψει την υπερασπιστική του γραμμή, μήνες πριν γίνει το δικαστήριο.

Όσο για τα τραγούδια. Από τραγούδια άλλο τίποτα. Όλοι γράφουν. Το θέμα είναι προγραμματισμός αν έχει μπει. Δηλαδή, αν έχουν συνεννοηθεί με την εταιρεία ότι θέλουν να βγάλουν δίσκο πριν το Πάσχα, μετά το καλοκαίρι του 2021, το φθινόπωρο, την τάδε ημερομηνία. Αυτό ποιος το ξέρει όμως? Μόνο οι ίδιοι.

Υ.Γ. Ευκαιρία είναι τώρα με τον Αλέξη να ρίξει μηνυσούλες και αγωγές. Να τον νιώσουν λίγο γιατί τα τελευταία 10 χρόνια είχε μείνει απαθής στις επιθέσεις που του γίνονταν. Τις δεχόταν και δεν μίλαγε. Ιδού η ευκαιρία να κάνει ορισμένες επιθέσεις και ο ίδιος μπας και καταλάβουν ότι δεν έχουν να κάνουν με κάνα παιδάκι ούτε με κάνα καλλιτέχνη της σειράς. Μακάρι, αν και δεν το βλέπω γιατί η ψυχούλα του είναι γεμάτη αγάπη και καθόλου κακία, μίσος και εκδικητικότητα όπως του 99% των ΜΜΕ.

Υ.Γ.2 Θετικό σαν γεγονός το ότι κάποιοι που μέχρι χθες του απαγόρευαν να πει τραγούδια του και άλλοι που τον έβριζαν (βλέπε Βαλάντη), ξαφνικά ρίχνονται στην μάχη να τον υπερασπιστούν και λένε καλά λόγια. Ελπίζω να το νιώθουν αυτό που κάνουν και να μην εκμεταλλεύονται την ευκαιρία ότι είναι hot θέμα για να το σχολιάσουν, να πιάσουν τον σφυγμό της επικαιρότητας και έτσι να ακουστούν-προβληθούν και οι ίδιοι. Θέλω να πιστεύω ότι ισχύει το πρώτο. Οτι τα νιώθουν αυτά που λένε.

Υ.Γ.3 Τέτοια μέρα 02/12/2011, στην Ιερά Οδό, ο Νότης ερμήνευε για πρώτη φορά ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, την "Πλατεία". Είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι τι έχει μεσολαβήσει αυτά τα 9 χρόνια και πόσο διαφορετική είναι η αντιμετώπιση του καλλιτέχνη από τον μιντιακό κόσμο και πόσο έχουν αλλοιώσει την εικόνα του σε μεγάλο μέρος της κοινής γνωμης. Παρουσιάζοντας τον ως "φασίστα", "ομοφοβικό", τώρα "χρήστη" και "κακοποιό". Τρομακτικό.
9 χρόνια πριν και μοιάζουν σαν να είναι 29.
Όντως έχεις δίκιο..Βρε σκορπιε καμία πληροφορία για το ποια είναι τα επιχειρήματα έχεις;Για τα 2 γραμμάρια εννοώ που είναι το μόνο που ενδιαφέρει κάθε Νοτικο νομίζω..Αν έχεις το ξέρω ότι είναι δύσκολο να τις πεις αλλά υπάρχουν ελπίδες να μην είναι χρήστης ο Νότης;Πιο πολύ για την υγεία του με ενδιαφέρει και όχι για το τι θα πει ο κάθε κομπλεξικός
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

Notis21 έγραψε: Πέμ Δεκ 03, 2020 2:02 amΌντως έχεις δίκιο..Βρε σκορπιε καμία πληροφορία για το ποια είναι τα επιχειρήματα έχεις;Για τα 2 γραμμάρια εννοώ που είναι το μόνο που ενδιαφέρει κάθε Νοτικο νομίζω..Αν έχεις το ξέρω ότι είναι δύσκολο να τις πεις αλλά υπάρχουν ελπίδες να μην είναι χρήστης ο Νότης;Πιο πολύ για την υγεία του με ενδιαφέρει και όχι για το τι θα πει ο κάθε κομπλεξικός
Χωρίς παρεξήγηση η ερώτηση σου είναι περιττή. Πως μπορώ να ξέρω οτιδήποτε από το τι θα ειπωθεί στο δικαστήριο? Αυτά μόνο ο καλλιτέχνης με τον δικηγόρο του τα γνωρίζουν και γενικά δεν θα πρέπει να μας αφορούν γιατί είναι νομικής φύσεως θέματα.
GiannisGr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GiannisGr »

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Δεκ 03, 2020 2:32 am
Notis21 έγραψε: Πέμ Δεκ 03, 2020 2:02 amΌντως έχεις δίκιο..Βρε σκορπιε καμία πληροφορία για το ποια είναι τα επιχειρήματα έχεις;Για τα 2 γραμμάρια εννοώ που είναι το μόνο που ενδιαφέρει κάθε Νοτικο νομίζω..Αν έχεις το ξέρω ότι είναι δύσκολο να τις πεις αλλά υπάρχουν ελπίδες να μην είναι χρήστης ο Νότης;Πιο πολύ για την υγεία του με ενδιαφέρει και όχι για το τι θα πει ο κάθε κομπλεξικός
Χωρίς παρεξήγηση η ερώτηση σου είναι περιττή. Πως μπορώ να ξέρω οτιδήποτε από το τι θα ειπωθεί στο δικαστήριο? Αυτά μόνο ο καλλιτέχνης με τον δικηγόρο του τα γνωρίζουν και γενικά δεν θα πρέπει να μας αφορούν γιατί είναι νομικής φύσεως θέματα.
Σκορπιέ με την σειρά μου σε καλωσορίζω πάλι στην παρέα μας άσχετα εάν μας διάβαζες ούτως η άλλως εμένα προσωπικά μου έλειψαν οι πληροφορίες σου...
Άσχετα με τα δικαστήρια που όντως δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί
Κάτι για την επαγγελματική πορεία γνωρίζεις ;
Εάν όντως θα σταματήσει όπως ακούγεται η κάτι για τον νέο δίσκο και τα καινούργια τραγούδια ;
στο χώμα σου Ελλάδα μα εσυ δεν είσαι εδώ
Notis21

Scorpion86 έγραψε: Πέμ Δεκ 03, 2020 2:32 am
Ντάξει προφανώς δεν εννοούσα τα νομικά επιχειρήματα αλλά την εξήγηση του Νοτη για το πώς βρέθηκαν τα γραμμάρια..Τεκος πάντων το δέχομαι ότι είναι λίγο περιττή η ερώτηση αλλά δικαιολόγησε με η αγάπη για τον καλλιτέχνη μας με "παρασέρνει" :smile:
Άβαταρ μέλους
Scorpion86

GiannisGr έγραψε: Πέμ Δεκ 03, 2020 2:45 amΚάτι για την επαγγελματική πορεία γνωρίζεις ;
Εάν όντως θα σταματήσει όπως ακούγεται η κάτι για τον νέο δίσκο και τα καινούργια τραγούδια ;
Νέος δίσκος θα βγει κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα. Τραγούδια έχει μαζέψει και μαζεύει συνεχώς , κάποια όπως βλέπουμε τα αποκαλύπτουν (στον βαθμό που μπορούν) και οι ίδιοι οι δημιουργοί. Όμως, όπως έγραψα πιο πάνω, η ουσία είναι να γίνει προγραμματισμός. Έχει γίνει? Εγώ δεν το ξέρω. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο ή κάτι συγκεκριμένο ας το γράψει. Εγώ δεν το ξέρω. Θεωρώ ότι τώρα που μιλάμε δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, π.χ. σκέψη να βγει ο δίσκος την τάδε ημερομηνία.
Όσο για τις αρλούμπες του γνωστού...Πουθενίδη της "δημοσιογραφίας", απαξιώ να τις σχολιάσω καν. Απλά γελάω...
Είναι σαν τα άρθρα για "την πτώση του αετού" που βρήκαν ευκαιρία να τα αναδημοσιεύσουν με διαφορετικούς αρθρογράφους, αλλάζοντας μόνο τις ημερομηνίες και το μόνο που κατάφεραν είναι το 95% των σχολίων να τους κράζουν. Μην με ερεθίζετε και γράψω κι άλλα για αυτά τα...
Ας κρατηθώ, να μην βρίσω.
Επ' ευκαιρία να πω ότι έπεσα έξω με τον Χάρη Λεμπιδάκη. Αντιμετωπίζει σωστά τον Νότη από τότε που τον γνώρισε μέσω της συνεργασίας τους σε Fantasia και Teatro και μέχρι σήμερα. Παρότι δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει, διότι δεν εμφανίζεται κάθε χρόνο στα μαγαζιά που είναι υπεύθυνος. Απέδειξε ότι είναι παντελονάτος και όχι όπου πάει το ρέμα. Του βγάζω το καπέλο. Τον αδίκησα προ ετών. Βγήκε και κάτι καλό από τον πόλεμο των τελευταίων ετών. Τα ίδια ισχύουν και για τον Ουγγαρέζο. Κι εκείνος έχει ανεβεί στην εκτίμηση μου. Λέει την άποψη του και την τεκμηριώνει. Ακόμα και όταν λέει ότι διαφωνεί με τον Νότη, εξηγεί με επιχειρήματα γιατί διαφωνεί. Δεν παρασύρεται από τυχόν εμπάθεια όπως η πλειοψηφία από τους πανελίστες, που αυτό που ξέρουν καλά είναι να πετάνε σπόντες και ειρωνείες, βγάζοντας την κακία τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scorpion86 την Πέμ Δεκ 03, 2020 3:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Δεν ξερω αν πιεσει η Panik για δισκο ή τραγουδι πριν γινει το δικαστηριο. Παντως ειναι ακομα ενας δισκος πριν τελειωσει η συμφωνια που υπαρχει με την Panik, αρα λογικα θα βγει καποια στιγμη.
Απάντηση